-
Για το '18 παράδοση εξαιρετικά αμφίβολη για το Karoq που για τον 1,5 tsi δεν δέχεται παραγγελίες. Αν και συνεχίζουν την παραγωγή είναι πίσω λόγω ζήτησης και εναρμόνισης με τα νέα πρότυπα.
Σκέψου πόσες φορές θα χρειαστείς περισσότερο χωρο και ποσες περισσότερη ισχύ και αποφάσισε. Πάντως και εγώ Karoq θα πρότεινα, αν σε παίρνει στα 26k πλήρες εξοπλισμού.
-
Λαπ, δε σε αναγνωρίζω. Υποτίθεται ότι αναμένουμε το Karoq με φυσικό αέριο, εγώ αυτό θα προτιμούσα.
-
Στην υπερβολη ή οπου κατα την αποψη μου πιστευω οτι υπαρχει υπερβολη να φερω αντιλογο, στη λογικη ομως ακομα και αν εγω εχω κολληματα στον εγκεφαλο δεν μπορω να μην το αναφερω ως καλη περιπτωση.
Το καροκ τι δεξαμενες θα εχει και τι κινητηρα;
-
χε χε, αποντος γατου που εχει πηξει με τη μετακομιση της εταιρειας, σου τη πεσαν οι βαγγαίοι
λοιπον, αυτο το στη κακια στιγμη το σεατ θα ειναι καλυτερο, υποθετω δεν το βγαζεις απο τα αστερακια ασφαλειας οπου ειναι πολυ κοντα και τα δυο με νομιζω καλυτερο το βιτ...
το επισης, αυτο που λες για το ξεκινημα και το ιμπίθα το χιλια με τα εκατον δεκα πεντε το εχει. πατιναρεις ή τρεμει να σβησει. εχω ενα απο τα τελευταια και το θρη-συλ με κανει να το λυπαμαι να ψυχοραγαει....
φυσικως να πω και την κακιουλα μου, σεατ φορ μι τελος... οσο μου αφηνει το ιμπίθα τετραθεσιο με αυτοκολλητα πανινι - αν εισαι νεος, ψαξε ολιγο στα νηματα (σικ) και θα αντερσταντ.
τωρα κατι ακουω απο τους γουόνα μπει γκασταρμπιντερ για ποιοτητα κατασκευης των φαου.
να σου πω για την ποιοτητα των σουζ: σκατοπλαστικα που ομως μετα απο ξεσκισμα, λασπες, βρωμιες, κωλοχωματοδρομο του κερατα δεν εχουν παθει τπτ. γατος φταρνιζεται και οτι κομματι κολλησει, σφουγγαρακι ο πακι και παλι κλην - ειχα στο pug σημαδια. οπως και στο σιβικι εμυριζε η καθε εξαερωση για μηνες. αλλα οκ, τα μαλακα, τα μαλακα... μαλακά...επισης εχεις μπατζετ δυο-δυο και δεν κοιτας το βιτ το 4κουνητο? νομιζω καπου εκει εχει. μην πιστευεις οτι με βιτ θα μεινεις στα τοσα λιγα χιλιομετρα, θα την ψαχνεις στη καθε ευκαιρια για αποδρασις. ειδε και βιταρα κλουμπ ντοτ τζι-αρ.
πας που πας σε αψηλο, παρτο να κανει οτι υποσχεται, οχι οπως επηρες εκεινη και τα 69 συνοψιζονται πλεον σε ιεραποστολικο...
βενζινουλα το βιτ το τετρα, υπολογιζε φυσικως ουχι τις παραριες της σουζ, αλλα ενα 8.5 μεσο με 90% πολη και 10% οξω. με σκισιμο καθε στιγμη και παντου.
στο ιμπιθα με τα 115, οταν ο πιτσιρικας μου παει βολτα με τη γκομενα, εχει 8. οταν παει μονος, 10. οταν παιρνει 'του μπαμπα', 8. βεβαια στο τελευταιο δεν βαζει μεσα τη γκομενα γιατι εξεχασε κατι πλαστικα την τελευταια τη φορα, απο εκεινα τα μαλακα που ειναι για σκληρα...
γενικως, γατος δηλωνει, αν αψηλο, μονο τετρα. το μονον λογικον εις τιμην ειναι το βιτ. άιντε και το ντουστ. αλλα για το τελευταιο ή σπυ_ντουστερ πρεπει να'σαι που χτιζει σπιτι ή αν το εχεις χτισει να πασχεις απο απολλώνιο στραβισμο.ΑρΕς
εφτασε πλεον η τριετια του πρωτου βιτ-ες που εκυκλοφορησε στη χωρα του tseaprus. αρα θεωρητικως, καιρος για αλλαγη. αμ αλλαζει? γατος γουσταρει καθε πουρνο να μπαινει στο αψηλο, που παει ομως τον πρωκτο του, να ακουει φουνταριστους και να γουσταρει. το αρα, πρωτη πλεον επιλογη γατου να το κρατηξει, δευτερη να παρει το ιδιο σε φέις απ'αυτο αλλα του τη σπαει το μαλακοδερμα στο ταμπλο, τριτη να παρει κονα-τετρα. προπελοαστερα και μικροτσουτσουνοι λεοντες αποκλειωνται ταξικως. ειδωμεν.ΑρΕς βερ 1.1 - επι διορθωσεως ορθογραφικου
εβρηκε λοιπον ο γατος οτι εγραψε αρχικως το βιταρα κλουμπ ως κλουπ. βασικα τα λαθη του ειναι εις τα γατισια π@π@ρια του... πλην ομως ειναι το μονον κλουμπ που αξιζει τοσον τον σεβασμον γατου, που εμπηκε και διορθωσε ποστ. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
χε χε, αποντος γατου που εχει πηξει με τη μετακομιση της εταιρειας, σου τη πεσαν οι βαγγαίοι
λοιπον, αυτο το στη κακια στιγμη το σεατ θα ειναι καλυτερο, υποθετω δεν το βγαζεις απο τα αστερακια ασφαλειας οπου ειναι πολυ κοντα και τα δυο με νομιζω καλυτερο το βιτ...
το επισης, αυτο που λες για το ξεκινημα και το ιμπίθα το χιλια με τα εκατον δεκα πεντε το εχει. πατιναρεις ή τρεμει να σβησει. εχω ενα απο τα τελευταια και το θρη-συλ με κανει να το λυπαμαι να ψυχοραγαει....
φυσικως να πω και την κακιουλα μου, σεατ φορ μι τελος... οσο μου αφηνει το ιμπίθα τετραθεσιο με αυτοκολλητα πανινι - αν εισαι νεος, ψαξε ολιγο στα νηματα (σικ) και θα αντερσταντ.
τωρα κατι ακουω απο τους γουόνα μπει γκασταρμπιντερ για ποιοτητα κατασκευης των φαου.
να σου πω για την ποιοτητα των σουζ: σκατοπλαστικα που ομως μετα απο ξεσκισμα, λασπες, βρωμιες, κωλοχωματοδρομο του κερατα δεν εχουν παθει τπτ. γατος φταρνιζεται και οτι κομματι κολλησει, σφουγγαρακι ο πακι και παλι κλην - ειχα στο pug σημαδια. οπως και στο σιβικι εμυριζε η καθε εξαερωση για μηνες. αλλα οκ, τα μαλακα, τα μαλακα... μαλακά...επισης εχεις μπατζετ δυο-δυο και δεν κοιτας το βιτ το 4κουνητο? νομιζω καπου εκει εχει. μην πιστευεις οτι με βιτ θα μεινεις στα τοσα λιγα χιλιομετρα, θα την ψαχνεις στη καθε ευκαιρια για αποδρασις. ειδε και βιταρα κλουμπ ντοτ τζι-αρ.
πας που πας σε αψηλο, παρτο να κανει οτι υποσχεται, οχι οπως επηρες εκεινη και τα 69 συνοψιζονται πλεον σε ιεραποστολικο...
βενζινουλα το βιτ το τετρα, υπολογιζε φυσικως ουχι τις παραριες της σουζ, αλλα ενα 8.5 μεσο με 90% πολη και 10% οξω. με σκισιμο καθε στιγμη και παντου.
στο ιμπιθα με τα 115, οταν ο πιτσιρικας μου παει βολτα με τη γκομενα, εχει 8. οταν παει μονος, 10. οταν παιρνει 'του μπαμπα', 8. βεβαια στο τελευταιο δεν βαζει μεσα τη γκομενα γιατι εξεχασε κατι πλαστικα την τελευταια τη φορα, απο εκεινα τα μαλακα που ειναι για σκληρα...
γενικως, γατος δηλωνει, αν αψηλο, μονο τετρα. το μονον λογικον εις τιμην ειναι το βιτ. άιντε και το ντουστ. αλλα για το τελευταιο ή σπυ_ντουστερ πρεπει να'σαι που χτιζει σπιτι ή αν το εχεις χτισει να πασχεις απο απολλώνιο στραβισμο.ΑρΕς
εφτασε πλεον η τριετια του πρωτου βιτ-ες που εκυκλοφορησε στη χωρα του tseaprus. αρα θεωρητικως, καιρος για αλλαγη. αμ αλλαζει? γατος γουσταρει καθε πουρνο να μπαινει στο αψηλο, που παει ομως τον πρωκτο του, να ακουει φουνταριστους και να γουσταρει. το αρα, πρωτη πλεον επιλογη γατου να το κρατηξει, δευτερη να παρει το ιδιο σε φέις απ'αυτο αλλα του τη σπαει το μαλακοδερμα στο ταμπλο, τριτη να παρει κονα-τετρα. προπελοαστερα και μικροτσουτσουνοι λεοντες αποκλειωνται ταξικως. ειδωμεν.ΑρΕς βερ 1.1 - επι διορθωσεως ορθογραφικου
εβρηκε λοιπον ο γατος οτι εγραψε αρχικως το βιταρα κλουμπ ως κλουπ. βασικα τα λαθη του ειναι εις τα γατισια π@π@ρια του... πλην ομως ειναι το μονον κλουμπ που αξιζει τοσον τον σεβασμον γατου, που εμπηκε και διορθωσε ποστ.Standing ovation
Slow clap
Και όλα τα συναφή -
Εγώ θέλω από αυτά που παίρνει ο γάτος.
Με τα δικά μου δεν μπορώ να επιτύχω επ' ουδενί τέτοιο συγγραφικό οίστρο. -
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Η κάμερα θα σε βολέψει με την 6,5αρα? Καλύτερα να βάλεις αισθητήρες.
Η οθόνη της φωτογραφίας είναι από Leon και δεν έχει καμία σχέση με την 6.5 του Arona...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η οθόνη στην παραπάνω φωτογραφία είναι 5in και όχι 6.5in. Από αξιοπιστία πως είναι ο 1.0 tsi?
-
gatoz said:**
βεβαια στο τελευταιο δεν βαζει μεσα τη γκομενα γιατι εξεχασε κατι πλαστικα την τελευταια τη φορα, απο εκεινα τα μαλακα που ειναι για σκληρα...**διπλωσα....
-
Α πα πα, το έδωσε το παιδί ο βρωμόγατος...
-
Αντί να το επιβραβεύσει που του άφησε πυρομαχικά μήπως του χρειαστούν , ενώ ταυτόχρονα του έδωσε και άλλοθι , για την περίπτωση της στραβής που βρεθούν από λάθος πρόσωπο...
-
Ο χρήστης emminad έγραψε:
Η οθόνη της φωτογραφίας είναι από Leon και δεν έχει καμία σχέση με την 6.5 του Arona...Ateca και leon έχουν το ίδιο εσωτερικό
Η οθόνη στην παραπάνω φωτογραφία είναι 5in και όχι 6.5in. Από αξιοπιστία πως είναι ο 1.0 tsi?
Είσαι σίγουρος??
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αντί να το επιβραβεύσει που του άφησε πυρομαχικά μήπως του χρειαστούν , ενώ ταυτόχρονα του έδωσε και άλλοθι , για την περίπτωση της στραβής που βρεθούν από λάθος πρόσωπο...γιουζντ ητανε ρε κριου... οκ, παιδι μου ειναι δεν σιχαινομαι, αλλα τραβηγμενο ε?
βλεπω απο πανω το εσωτερικο του σεατ. και ξερω του βιτ.
κατι σαν σουπερλήγκ βι-ες β επσα. η πρωτη χλιδα αλλα βαρετη, η δευτερη εχει και συγκινησεις και φθηνα διαρκειας. και νταμαρια. και βουνα. και μπορεις και να φωναξεις να παει να απαυτωθει η μανα του στοπερ-κωλοπαιδου του απεναντι, που κατα βαθος θα ηθελες να το κανει μαζι σου...
άιντε να μπεις το πουρνο στο ντόιτς-σπέιν και μετα να μην εχεις κριση ηλικιας...
επιμονος γατος λοιπον: ή παρε τετρα ή παρε το χαμηλο που θα ζαχαρωνες. -
Η οθόνη και στις 3 παραπάνω φωτογραφίες είναι 5'. Τα καινούργια Ateca έχουν πλέον 6.5' ως βασική.
Εγώ πάντως θα έβαζα την 8άρα οθόνη με 350€ επιπλέον χρέωση ('media system plus'). Άρα ο συνδυασμός εξοπλισμού θα ήταν 800€ το πακέτο 'Style plus' που περιλαμβάνει το full led και νομίζω ζάντες ίδιας διάστασης (17') αλλά διαφορετικής σχεδίασης ('performance'), το media system plus και το λευκό (φθηνό) χρώμα. Αναγκαστικά για να μην ξεπεράσω το κατώφλι των 17.000€ εργοστασιακής τιμής θα έβγαζα την κάμερα οπισθοπορείας...
Εμείς πάντως έχουμε Seat στην οικογένεια και το αμάξι μετά από 10+ χρόνια είναι πραγματικά απροβλημάτιστο οπότε θα ξαναγόραζα Seat άφοβα. Ο καθένας βέβαια καταθέτει την προσωπική του εμπειρία και είναι απολύτως σεβαστή. Επειδή λοιπόν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το Leon μας μίλησα πρόσφατα με πωλητή της Seat για το Ateca και ξέρω κάποια πράγματα για την τιμολόγηση.
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Η οθόνη και στις 3 παραπάνω φωτογραφίες είναι 5'. Τα καινούργια Ateca έχουν πλέον 6.5' ως βασική.Εγώ πάντως θα έβαζα την 8άρα οθόνη με 350€ επιπλέον χρέωση ('media system plus'). Άρα ο συνδυασμός εξοπλισμού θα ήταν 800€ το πακέτο 'Style plus' που περιλαμβάνει το full led και νομίζω ζάντες ίδιας διάστασης (17') αλλά διαφορετικής σχεδίασης ('performance'), το media system plus και το λευκό (φθηνό) χρώμα. Αναγκαστικά για να μην ξεπεράσω το κατώφλι των 17.000€ εργοστασιακής τιμής θα έβγαζα την κάμερα οπισθοπορείας...
Εμείς πάντως έχουμε Seat στην οικογένεια και το αμάξι μετά από 10+ χρόνια είναι πραγματικά απροβλημάτιστο οπότε θα ξαναγόραζα Seat άφοβα. Ο καθένας βέβαια καταθέτει την προσωπική του εμπειρία και είναι απολύτως σεβαστή. Επειδή λοιπόν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το Leon μας μίλησα πρόσφατα με πωλητή της Seat για το Ateca και ξέρω κάποια πράγματα για την τιμολόγηση.
αμ δεν φτανει το μήντια συστεμ πλους. θελει αλλα δυομιση κατοσταρικα για να αποκτησει κονεκτιβιτυ = τα πλερωσα = ξευρω απο την ασχημη. και δεν υπαρχει σπασμενο. απο μονο του στο πλους αξιζε μονο το αυτοκινητακι με το διαδρομο για την καταναλωση. α ρε σέατ τσιπιες.
α, ολα αυτα στο βιτ ειναι στανταρακια νομιζω. πλην τζι-πι-ες. που το τζι-πι-ες που το πουλανε εδω 3 κατοσταρικακια στην υγεια σου, το παιρνεις 40 ευρωπουλα απο η-μπαίυ. -
Lapin αν είναι έτσι όπως τα λες, ομολογουμένως έχω μείνει λίγο πίσω στον εξοπλισμό του ateca Άσε που ο configurator στο site είναι ότι να 'ναι. Το style plus πακέτο πλέον δεν το έχουν ως επιλογή και ψάχνω να βρω την 6,5αρα σαν εικόνα αλλά δεν υπάρχει κάπου.
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
και ξέρω κάποια πράγματα για την τιμολόγηση.Όπως??
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Η οθόνη της φωτογραφίας είναι από Leon και δεν έχει καμία σχέση με την 6.5 του Arona...
Ateca και leon έχουν το ίδιο εσωτερικό
Ααααα καλαααα...Εγώ arona νόμιζα ότι έλεγε το παλικάρι..γι αυτό και είπα για το εσωτερικό..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πανε σε 2-3 διαφορετικούς αντιπροσώπους της κάθε εταιρείας ΕΑΝ έχεις σε κοντινές περιοχές και φτιάξτε το αμάξι μαζί... κάτι έξτρα θα κερδίσεις..
Όταν ψαχνόμουν για το polo tgi είχα διαφορετικές προσφορές από τους 2 αντιπροσώπους της Θεσσαλονίκης, ο ένας μου έκανε 'δώρο' τον συναγερμό και πίσω αισθητήρες...
Αν είσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα στην έκθεση αυτοκινήτου που έρχεται... -
Για κίνηση κατά 80% στην πόλη, σαφώς το Vitara (και μάλιστα με αυτόματο κιβώτιο, το Νο.1 έξτρα για όποιον κινείται στην πόλη). Το Ateca κερδίζει σε χώρους και μέχρι εκεί...το Vitara σε αυτές τις 2 εκδόσεις είναι συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο και πολύ πιο εύχρηστο μέσα στην πόλη. Επίσης, στα λεφτά του Ateca μπορείς να πάρεις το Vitara αυτόματο ή 4κίνητο.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Η οθόνη και στις 3 παραπάνω φωτογραφίες είναι 5'. Τα καινούργια Ateca έχουν πλέον 6.5' ως βασική.
Εγώ πάντως θα έβαζα την 8άρα οθόνη με 350€ επιπλέον χρέωση ('media system plus'). Άρα ο συνδυασμός εξοπλισμού θα ήταν 800€ το πακέτο 'Style plus' που περιλαμβάνει το full led και νομίζω ζάντες ίδιας διάστασης (17') αλλά διαφορετικής σχεδίασης ('performance'), το media system plus και το λευκό (φθηνό) χρώμα. Αναγκαστικά για να μην ξεπεράσω το κατώφλι των 17.000€ εργοστασιακής τιμής θα έβγαζα την κάμερα οπισθοπορείας...
αμ δεν φτανει το μήντια συστεμ πλους. θελει αλλα δυομιση κατοσταρικα για να αποκτησει κονεκτιβιτυ = τα πλερωσα = ξευρω απο την ασχημη. και δεν υπαρχει σπασμενο. απο μονο του στο πλους αξιζε μονο το αυτοκινητακι με το διαδρομο για την καταναλωση. α ρε σέατ τσιπιες.
α, ολα αυτα στο βιτ ειναι στανταρακια νομιζω. πλην τζι-πι-ες. που το τζι-πι-ες που το πουλανε εδω 3 κατοσταρικακια στην υγεια σου, το παιρνεις 40 ευρωπουλα απο η-μπαίυ.Αν θες να γίνεται η οθόνη 'καθρέφτης' του κινητού, έχεις δίκιο, δε φτάνει το media center (έτσι νομίζω λέγεται τελικά) χρειάζεσαι και το full link (+250€). Νομίζω όμως ότι αυτό μπαίνει και στην Ελλάδα στην αντιπροσωπεία -με την ανάλογη χρέωση βέβαια. Το αναφέρω γιατί αυτό δεν επηρεάζει την εργοστασιακή τιμή και το κατώφλι φορολόγησης...
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΚΡΟΥ/ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ SUV