-
Fanis75 wrote:
InsaneDriver wrote:
Η επένδυση μια χαρά είναι.
Όταν οι τράπεζες έδιναν 100% δάνειο, χωρίς ίδια συμμετοχή, χωρίς ύπαρξη κεφαλαίου κίνησης(για ΦΠΑ, ασφάλειες, φόρους, εισφορές κτλπ) δάνειο με 8-10-12% πως θα βγουν οι επενδύσεις αυτές όταν τους έκοψε το κράτος τις ταρίφες;
Στην πραγματικότητα πρόβλημα είχαν οι ξεβράκωτοι και όχι οι σοβαροί επενδυτές.
Ακόμα και τώρα είναι επενδύσεις με 12% irr. Ποιος νόμιμος τρόπος δίνει αυτά τα χρήματα τώρα; Και να δουλεύει χωρίς να είναι και από πάνω όπως μια επιχείρηση.
Εγώ δεν μίλησα για την επένδυση, αλλά για τον επιχειρηματία. Που ενώ κάλυπτε όλο το ποσό της δόσης (με συμβόλαιο) από την επιδότηση και αυτή πλήρωνε κατευθείαν το δάνειο (είχαν εκχωρήσει στην τράπεζα τόσο την σύμβαση όσο και την επιδότηση), ξαφνικά το ποσό έπεσε στην μέση αλλά η δόση έμεινε ίδια. Άρα η τράπεζα ήταν ακάλυπτη, απλήρωτη και ο επιχειρηματίας έπρεπε να πληρώσει από την τσέπη του ή να το αφήσει ληξιπρόθεσμο, τόσο απλά. Με μια κίνηση το Ελλ. Δημόσιο άλλαξε όλο το τοπίο, αυτό θέλω να πω. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα το κάνει και με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα?
φαν, αυτο λεγεται αδερς πήπολ μάνευ. και γεννηκανε επιχειρηματιες οσοι ειχαν πατζανακη λογιστη. οποτε τι ειχανε τι χασανε και αν χασανε αυτο ειναι το επιχειρω, οπως στο λαικο λαχειο κερδαει ο ενας στους δυο, αυτοι ειναι ο αλλος. οπως πηρανε με φιλικο κρατος τα γιουρα να τα κανουν τζαμια, ετσι το κρατος δεν ητανε μετα φιλικο. οι σοβαροι επιχειρηματιες κανουν σοβαρες επενδυσεις και δανειζονται με μετρο ή καθολου.
στα ηλεχτρικα τωρα. λεω στα σίνιορ τα παιδια εδωθε, γκάις ποιος θελει ηλεχτρικο να μην εχει και εφορια στο κεφαλι να κανω και εγω εξοδα? κανεις, σου λεει ο αλλος θα παω λουτρακι και στο γυρισμο θα μεινω εξω απο τον καραντανη να περιμενω να ξανανοιξει. μη ωριμη κατασταση λεγεται και τελος. στα εξοδα ενος χουβερ-ολα-τα-σαρωνει πρεπει να βαζεις και ενα κανονικο που θα σε πηγαινει για μπανιο και θα σε γυρναει κιολας. βεβαια μπορεις και να γινεις ηρωας να βοηθησεις να ωριμασει η κατασταση, οι αυτοκινητοβιομηχανιες θα σε θυμηθουν να σου χαρισουν την ηλεχτρικη φεραρι που παντα ηθελες.
Γνωρίζω άνθρωπο φάντασμα στην Ελλάδα αφού είχε πτωχεύσει 2 φορές και την τρίτη έφτιαξε εταιρεία στο όνομα συνεταίρου με επωνυμία W.O.PE.M
WithOtherPeoplesMoney
Kαι την τρίτη φυσικά συνέχισε την επιτυχημένη συνταγή(τρώω τις επιδοτήσεις, τρώω τον ΦΠΑ κτλπ κτλπ)
Φάνη δεν είσαι επιχειρηματίας αν δεν προετοιμαστείς για το χειρότερο σενάριο.
Τι σημαίνει αυτό; Βάζεις κάτω τα νούμερα που ισχύουν τώρα και σου υπόσχονται. Οκ βγαίζει και είσαι ο γ@μ@ω.
Τρέξε τα νούμερα και με 25% κάτω στα έσοδα. Τρέχτο και με 50%. Να δεις τι σε περιμένει και μέχρι που βγαίνει η επένδυση.
Αυτοί νόμιζαν ότι θα έχουν εγγυημένη επένδυση και απόσβεση σε 3 χρόνια...
-
Φάνη δεν είσαι επιχειρηματίας αν δεν προετοιμαστείς για το χειρότερο σενάριο.
Δεν διαφωνώ σε κάτι, το ξαναέγραψα! Δεν έδωσα το παράδειγμα για το τι έκαναν οι τράπεζες και οι επιχειρηματίες, αλλά για να δείξω ότι δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στο Ελληνικό κράτος για το οτιδήποτε γιατί μπορεί να αλλάξει σε μια μέρα. Άρα το ότι σήμερα συμφέρει το ηελκτρικό αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι αθ συμφέρει και αυριο, αυτό προσπαθώ να πω!
-
Άρα το ότι σήμερα συμφέρει το ηελκτρικό αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι αθ συμφέρει και αυριο, αυτό προσπαθώ να πω!
Καλά αυτό δεδομένο, αλλά ο κύριος αστάθμητος παράγοντας ειναι το κόστος του ρεύματος (το οποίό όμως συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορείς να το μειώσεις οπως πχ το net meetering) κ τα τέλη. Για το ρεύμα συμφωνώ με την άποψη πιο πάνω, αν αυξηθεί θα καταρρεύσουν οικονομίες, για τα τέλη/φόρους κτλ, θα πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των ηλεκτρικών σε μεγάλο ποσοστό ίσως κ πάνω από το 30% για να περάσουν φόρους, πράγμα που δεν προβλέπεται για τα επόμενα 4 με 5 χρόνια. Κοινώς, να το πω απλά, όποιος σήμερα μπορεί να αγοράσει ηλεκτρικό κ θεωρεί οτι τον συμφέρει η συγκεκριμένη αγορά, για ορίζονται πενταετίας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο συσχετισμός με τα φωτοβολταικά δεν ειναι απόλυτα πετυχημένος, διότι εκεί απλά ονειρεύτηκαν τζάμπα εισοδήματα, αρκετοί, κ έπεσαν έξω, κυρίως αυτοί που μπήκαν αργά κ δανείστηκαν. Ενώ στο αυτοκίνητο δεν κάνεις επένδυση, ενώ δεν πάς με 100% κεφαλαίου από τράπεζα, γιατί πολύ απλά δεν συμφέρει....
-
Εφόσον η συζήτηση έγινε άκρως θεωρητική και φτάσαμε να λέμε πως συμφέρει το ηλεκτρικό με τα 250 χλμ εγγυημένα στις μπαταρίες (δηλαδή απ το Βόλο να πάω στη Λάρισα και πίσω εφόσον το πρωί δεν πήγαμε μάρκετ- δουλειά- σχολείο κλπ αλλά το είχαμε να φορτίζει από βραδις, γιατί από Τρίκαλα ή Λαμία δεν μπορώ να γυρίσω με τίποτα) επειδή υπάρχει το λίζινγκ, αυτόματα λύθηκαν και όλα τα άλλα προβλήματα που θα προκύψουν στο μέλλον και πρέπει να πληρώσουμε 2-3 φορές το κόστος ενός συμβατικού για να κάνουμε τη δουλειά μας φθηνά, κι ας είναι ένα κινητό αγαθό που αύριο μπορεί να γίνει βίδες λόγω μιας απροσεξίας...
Έχει πάρει κανείς προσφορά για λίζινγκ ηλεκτρικού να μας ενημερώσει;
-
Εφόσον η συζήτηση έγινε άκρως θεωρητική ...Έχει πάρει κανείς προσφορά για λίζινγκ ηλεκτρικού να μας ενημερώσει;
Πρακτική κουβέντα δεν γίνετια να γίνει, γιατί υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να υπολογίσεις (τσέκαρε τα βιντεάκια του Γιώργου που έχει άπειρη πληροφορία για τα ηλεκτρικά για να βγάλεις πρακτικά συμπεράσματα), εκτός φυσικά αν μπορείς να το κάνεις εσύ κ να μας τους μεταφέρεις. Η προσφορά που ζήτησες https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing/prosfores-leasing-ta-autokinhta-mas/393/nissan-leaf/, οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν παρακάτω μόλις βγει το νομοσχέδιο για τα ηλεκτρικά.( στο leasing δεν πληρώνεις τέλη, ασφάλεια (μικτή υποχρεωτικά), λάστιχα, service, κ οποιαδήποτε βλάβη βγάλει το αυτοκίνητο).
-
piliourits wrote:
Εφόσον η συζήτηση έγινε άκρως θεωρητική ...Έχει πάρει κανείς προσφορά για λίζινγκ ηλεκτρικού να μας ενημερώσει;
Πρακτική κουβέντα δεν γίνετια να γίνει, γιατί υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να υπολογίσεις (τσέκαρε τα βιντεάκια του Γιώργου που έχει άπειρη πληροφορία για τα ηλεκτρικά για να βγάλεις πρακτικά συμπεράσματα), εκτός φυσικά αν μπορείς να το κάνεις εσύ κ να μας τους μεταφέρεις. Η προσφορά που ζήτησες https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing/prosfores-leasing-ta-autokinhta-mas/393/nissan-leaf/, οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν παρακάτω μόλις βγει το νομοσχέδιο για τα ηλεκτρικά.( στο leasing δεν πληρώνεις τέλη, ασφάλεια (μικτή υποχρεωτικά), λάστιχα, service, κ οποιαδήποτε βλάβη βγάλει το αυτοκίνητο).
αυτη εδειχνα στα παλλικαρια μου, 6600 μπροστα, 333 το μηνα ΚΑΙ 300 απαλλαγη. θυμιζω το φπα ειναι μη εκπιπτωμενο. και 4 χρονια = πολλα δεσμευση, συνηθως παιρνω 2.5 και 20κ το χρονο με ψηλο το ανα km μετα.
ουτε για αστειο. κανενας ομως.
-
Τα
Προϋπολογισμένα χιλιόμετρα
είναι ανά χρόνο ή συνολικά;
-
αυτη εδειχνα στα παλλικαρια μου, 6600 μπροστα, 333 το μηνα ΚΑΙ 300 απαλλαγη. θυμιζω το φπα ειναι μη εκπιπτωμενο. και 4 χρονια = πολλα δεσμευση, συνηθως παιρνω 2.5 και 20κ το χρονο με ψηλο το ανα km μετα.
ουτε για αστειο. κανενας ομως.
ένα πολύ ωραίο άρθρο για το leaf από το tracktion https://traction.gr/dokimi-nissan-leaf-150-ps-40kwh/ . Λίγα δεν τα λές, εχεις υπολογίσει όμως τώρα πόσα χαλάς? βάλε μέσα κ ασφάλειες κ συντήρηση (αντιπροσωπείας που κάνουν στα leasing) κ αλλαγή ελαστικών κ βενζίνες.... ΤΟ αυτοκίνητο μου κοστίζει περίπου όσο η προκαταβολή, κ μετά θα δίνω όσα δίνω τώρα για βενζίνη κ 133+ 50 ευρώ (ρευμα) - που πρακτικά σε μένα θα βγαίνει λιγότερο. Κ δν θα ξαναασχοληθώ με τίποτα, ούτε με ασφάλεια ούτε με λάστιχα ούτε με service.... κ θα έχω καινουργίλα κ electric για να γουστάρουν τα γκομενάκια μήπως μπει κανένα όμορφο θυληκό μέσα... Δεν το βλέπω κ τόσο άσχημο!!! Αν έχεις πληρώσει 2χιλιάρικα στην 8ετία για λάστιχα, φθορές κ 2 μπεκ αλλαγή, κ 700 ευρώ το χρόνο μεικτή + 280 ευρώ τέλη, δεν το βλέπω καθόλου άσχημο...κ το κεφάλι σου ήσυχο αν σκάσει καμία θίτσα κ στο κάνει καλοκαιρινό!!! υπολογισε κ αυτό κ πόσο πέφτει το κόστος μετάπώλησης!!!
-
Τα
Προϋπολογισμένα χιλιόμετρα
είναι ανά χρόνο ή συνολικά;
Εχω μιλήσει με τον αντιπρόσωπο, το παραδίδεις με 80.000 χιλιόμετρα στα 4 χρόνια αλλιώς πληρώνεις κάποια διαφορά βάσει σύμβασης, μπορεί στον χρόνο να κάνεις 30 κ τον επόμενο 10 κ να το καλύψεις δηλαδή, η 4ετία τους νοιάζει. Επίσης στις τιμές δεν έχει βγει η αναπροσαρμογή που θα γίνει λόγω του 5κ από την κυβέρνηση, εκεί θα μιλάμε με άλλα δεδομένα.
-
φιλε μπεκιαρη, εχω 30 ληζινγκ αυτοκινητα και γενικα κανω ληζινγκ απο το 2004 στην εταιρεια. εχω μια αρκετα καλη αποψη και θα ελεγα και καλη αισθηση αν συμφερει ή οχι. ακομη και για καθε ληζιγκοεταιρεια, ξεκινωντας με τη συχωρεμενη την 'οπως αμερικη' του φιλου ρομποπουλου. θελει ομως μεγαλη κουβεντα. και ειναι εκτος του θεματος
-
...εχω μια αρκετα καλη αποψη και θα ελεγα και καλη αισθηση αν συμφερει ή οχι. ...
Πολύ ωραία, είσαι ο άνθρωπος μου. θες να μου μεταφέρεις την αποψη σου στο αντίστοιχο θέμα https://forum.4troxoi.gr/node/71768?page=14 θα με βοηθούσε πάρα πολύ η εμπειρία σου, επίσης κ για την εταιρία που αναφέρω. Βέβαια τα δεδομένα κ η επιλογή leasing για ηλεκτρικό ειναι πιο συγκεκριμένα (λογω πχ μεταπώληση λόγω φθοράς στις μπαταρίες) αλλα οκ, κάθε άποψη ειναι δεκτή. Εχει ανάψει πάντως η κουβέντα για τα ηλεκτρικά στο forum...
-
θα το καμνω οταν αξιζει.
τωρα ξεχασε το.
πρεπει να κατασταλαξει η νομοθεσια ωστε να ειναι ξεκαθαρο τι και αν πληρωθει φορος εισοδηματος απο τη χρηση, πως θα αποσβαίνεται το μισθωμα, ποιο ειναι το ποσοστο του μισθωματος που θα μπαινει στα εξοδα, πως θα ειναι δυνατον το ρευμα να περναει στα εξοδα της εταιρειας ενω το φορτιζεις σπιτι, τι θα περιλαμβσνουν τελικα οι συμβασεις με την ληζινγκ - τωρα για ηλεκτρικο δεν λεει με τη καμμια η συμβαση, μην βλεπεις μονο τη προσφορα τους, αλλαζουν τα πραγματα στη συμβαση.
απο εταιρειες οι καλες ας πουμε, ειναι οι ληζπλαν, η εξεκιουτιβ, ή αλντ. πρεπει ν απαιξεις παιχνιδι μεταξυ τους για να παρεις τιμες ή καλυτερο σερβις - ποιο ευκολο στην ελληνικη εξεκιουτιβ αυτο. και κυριως πρεπει να εχεις τα αναλογα οικονομικα στοιχεια στην εταιρεια σου. α, και αν δεν ειναι βαθεια κερδοφορα, αστο, δεν λεει, χανεις λεφτα.
-
θα το καμνω οταν αξιζει.
Οκ αναμένω. κάθε πληροφορία χρήσιμη. Οντως η νομοθεσία θέλει χρόνο να ωριμάσει, κ βασικά είναι ακόμα σε διαβούλευση, οπότε μπορεί όλα αυτά να ξεκαθαριστούν άμεσα...εγώ πάντως λέω να το ρισκάρω κ να μην ψηρίσω τον κώλο της μαιμόυς, οτι ειναι να γίνει, ας γίνει. Κ μόνο που θα έχω ηλεκτρικό κ ξαναμυρίσω καινουργίλα, τρελαίνομαι!!!
-
gatoz wrote:
θα το καμνω οταν αξιζει.
Οκ αναμένω. κάθε πληροφορία χρήσιμη. Οντως η νομοθεσία θέλει χρόνο να ωριμάσει, κ βασικά είναι ακόμα σε διαβούλευση, οπότε μπορεί όλα αυτά να ξεκαθαριστούν άμεσα...εγώ πάντως λέω να το ρισκάρω κ να μην ψηρίσω τον κώλο της μαιμόυς, οτι ειναι να γίνει, ας γίνει. Κ μόνο που θα έχω ηλεκτρικό κ ξαναμυρίσω καινουργίλα, τρελαίνομαι!!!
και εδω ιδια τιμη βλεπω, κατι περισσοτερο προκαταβολη, κατι λιγοτερο μισθωμα
ωραια η καινουργιλα, αλλα προτιμησε λιγο μιλφιλα μεχρι να βγουν οι πολ γιατι αν κανεις τωρα συμβαση, δυσκολα θα αλλαξει μετα και θα βρεθεις χρεωμενος. γατος σποκ.
-
Είναι άλλη κουβέντα το leasing, και άλλη τα ηλεκτρικά.
Έχει leasing με κάτι αστείες τιμές πετρελαιάκια και κάνεις όλη την Ελλάδα γύρω - γύρω οικονομικά και άμεσα (δεν διαρκεί συνήθως πάνω από 1 πεντάλεπτο η φόρτιση, το γέμισμα με καύσιμο εννοούσα, και σου βγάζει περίπου 700-900χλμ στα σύγχρονα), τέλη κυκλοφορίας κάποια μικρότερα δεν έχουν, και κάποια μεγαλύτερα έχουν από 80-100ευρώ.
Η αγορά θα αυτορυθμιστεί, υπάρχει το 'αόρατο χέρι', θα κανονιστούν όλα. Όσοι βιάζονται και τους βολεύει ας σπεύσουν, στους περισσότερους από εμάς, δεν συμφέρει σχεδόν ούτε μισή τιμή να τα δίνουν.
Σε πραγματικές συνθήκες για ένα καινούργιο ηλεκτρικό πάει 90% στην καλύτερη και φτάνει και 80% των εργοστασιακών μετρήσεων σε αυτονομία πάντως.
Αθήνα τώρα έχει Μεγάλο περίπατο, δεν πας ούτε με αιολική ενέργεια, το μετρό από το σπίτι μου είναι 10 λεπτά, και πάλι το παπί παίρνω για κέντρο, με 5ευρώ ξέρεις πόσο περνάω?!! και παρκάρω ακριβώς εκει απ'έξω από όπου θέλω.
-
Αυτό με το ρεύμα σπιτιού σε έξοδα για αυτοκίνητο, μιλάμε τι παραθυραρα είναι αυτη;
Πω πω πω, πύλη ολόκληρη είναι.
Περιττό να πω ότι ο νομοθετης ακόμα και σήμερα στα leasing αφήνει χαλαρό το πλαίσιο για περαιτέρω εμμεση ελάφρυνση του φόρου με ανεπίσημο τρόπο στις εταιρίες και τα μέλη τους.
Τα leasing αυτοκίνητα, θεωρούνται κεφαλαιουχικο αγαθό και η υπάρξη τους εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τις επιχειρηματικές και εταιρικες ανάγκες και κανέναν άλλο ιδιωτικο σκοπό ή πρόσωπο.
Οπότε το καύσιμο αλλά ακόμα και το ίδιο το καφαλαιουχικό αγαθό εκπίπτει ως ένα ποσοστό που αναλογεί ΜΌΝΟ για τις εταιρικές ανάγκες.
Γεγονός, ευκολία αλλα και εμεση ελαφρυνση φορου που δεν την εχουν οι ιχηδες, ετσι;;; για να μην ξεχνιομαστε δηλαδης.
-
Δεν ομιλώ για αυτό, και για τον υπάλληλο και χαεακτηρισμο ως έσοδο αλλά για τον χαρακτηρισμό ως πάγιο και καφαλαιουχικό αγαθο.
Μιλω για τις έγραφες με leasing στο όνομα εταιριας, Έχει μεγάλη διαφορά ο χαρακτηρισμος, εκει είναι η όλη υπόθεση, π.χ πόσο καύσιμο ήταν πραγματικό πάγιο εξοδο της εταιρίας ή οχι;
Ναι με το ρεύμα συμφωνώ. Θα έχει πολύ πλάκα το θέμα
Πώς θα ελέγχεται και από που; εκτός να πάει μόνο σε ταχυφορτιστες με αλλο ρολόι, ξέρω γω;
-
Καλα πως απαντάς ετσι ανάποδα με υ.γ, γράψε κανονικά με ποστ.
Τεσπα.
Ναι στο leasing αναφέρομαι όπου οι έγραφες ακόμα και κατά την μίσθωση θεωρούνται πάγιο,
Όσο για τα έξοδα της εταιρίες σε καύσιμο ή ρεύμα στο μελλον, είναι αδύνατον να διαχωριστεί ποια από αυτά ει αι ιδιωτικού σκοπού ή εταιρικού.
-
Αυτό με το ρεύμα σπιτιού σε έξοδα για αυτοκίνητο, μιλάμε τι παραθυραρα είναι αυτη;
Πω πω πω, πύλη ολόκληρη είναι.
Περιττό να πω ότι ο νομοθετης ακόμα και σήμερα στα leasing αφήνει χαλαρό το πλαίσιο για περαιτέρω εμμεση ελάφρυνση του φόρου με ανεπίσημο τρόπο στις εταιρίες και τα μέλη τους. και ο νομοθετης δεν αφηνει το παραμιρκο περιθωριο.
Τα leasing αυτοκίνητα, θεωρούνται κεφαλαιουχικο αγαθό και η υπάρξη τους εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τις επιχειρηματικές και εταιρικες ανάγκες και κανέναν άλλο ιδιωτικο σκοπό ή πρόσωπο.
Οπότε το καύσιμο αλλά ακόμα και το ίδιο το καφαλαιουχικό αγαθό εκπίπτει ως ένα ποσοστό που αναλογεί ΜΌΝΟ για τις εταιρικές ανάγκες.
μα τι λες? οχι, λαθος πληροφοριες.
το ληζινγκ και τα εξοδολογια του εκπιπτει 100%, ανευ εκπτωσεως φπα στα ειχ, απο τα εσοδα της επιχειρησης. Αλλα επιβαρυνει τον χρηστη ως παροχη σε ειδος και επομενως φορολογειται η χρηση σαν εισοδημα στον χρηστη.
Η εκπτωση της βενζινης γινεται με τιμολογιο με αναφορα στον αριθμο κυκλοφοριας. Πρεπει τα εξοδα κινησης να συσχετιζονται με τις εταιρικες διαδικασιες. Το προβλημα ειναι αν γεμιζει κποιος ρευμα στο σπιτι, πως θα χρεωνεται αυτο στην εταιρεια, με τινος το τιμολογιο?
προσεχε ρε συ, προσεχε....
ΑρΕς
τι παγιο λες? το ληζινγκ? μπλεκεσαι....
δεν εγγραφεις κανενος ειδους παγιο, δεν σου ανηκουν τα παγια αυτα, μισθωμενα ειναι. ΑΡΑ ΠΑΓΙΑ ΓΙΟΚ. ΤΙΠΟΤΕ. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΙΠΟΤΕ.
επισης ειδε οτι στη πιατσα ειναι αλλη η εννοια απο οτι στα πι ντι εφ, στα αυτοκινητα εχουμε τη λεγομενο 'χρονομισθωση' που εχει επικρατησει να τη λεμε ληζινγκ ενω σε αλλα οπως πχ στα ακινητα υπαρχει η καθαρη εννοια του ληζινγκ αφου το αγαθο γινεται στο περας της μισθωσης δικο σου εναντι προσυμφωνημενου ανταλλαγματος. Ακομη και τοτε βεβαια δεν εγγραφεις παγια παρα μονο οταν τα αποκτησεις ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ και εκπιπτεις 100% τα μισθωματα με περιορισμο βεβαια το ελαχιστο χρονικο διαστημα της μισθωσης που νομιζω ειναι 10 ετη στα ακινητα.
-
ωραια η καινουργιλα, αλλα προτιμησε λιγο μιλφιλα μεχρι να βγουν οι πολ γιατι αν κανεις τωρα συμβαση, δυσκολα θα αλλαξει μετα και θα βρεθεις χρεωμενος. γατος σποκ.
Μεγάλε, το έγραψες ωραία!!! αναμένω να βγουν, δεν βιάζομαι, θα δω τις τιμές κ θα χτυπήσω αναλόγως... electric με ΗΡΩΝ eco drive Προγραμμα να εχω 50% έκπτωση στο νυχτερινο....
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης