-
Του μπήκες στη μύτη του Λαπ, θα σε κυνηγάει μέχρι να ξαναγίνει υπουργός ο Παπαντωνίου...
-
Μου αρέσουν οι περιθωριακοί τύποι. Σπάω πλάκα με τις απόψεις τους
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μου αρέσουν οι περιθωριακοί τύποι. Σπάω πλάκα με τις απόψεις τους
Μα αυτός είναι και ο σκοπός συμμετοχής σε αυτές τις κουβέντες, δεν υπάρχει άλλος.
-
Ε φυσικά, το να μάθεις τον κόσμο από την ματιά του diego??? Edit - Διεγράφησαν υποτιμητικά-υβριστικά σχόλια προς άλλο μέλος. Δέχεστε προειδοποίηση. {Admin}
-
@diego1960 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μπα εγώ δεν το παίζω έξυπνος όσο οι hardcore ηλεκτροφάνς που προσπαθούν να μας πείσουν οτι το κρέας είναι ψάρι και οτι καταφέρνουν μετά την αγορά του νέου τους "παιχνιδιού" κάτι διαφορετικό από μια τρύπα στο νερό. Εφόσον λοιπόν έχετε θερμικό (και καλά κάνετε), τρώτε τη μπριζολίτσα σας (πάλι καλά κάνετε), φοράτε (όσοι έχετε γούστο) κάνα δερμάτινο, πάτε βόλτες ή στη δουλειά με το θερμικό, πάτε ταξιδάκια, ανάβετε το τζάκι, το καλοριφέρ, κάνετε συχνά μπάνια κτλ, προς τι όλο αυτό το λυσσαλέο σπρώξιμο στα τάμπλετ; Θα σώσουν μήπως το κλίμα; Γελάνε και τα πολύπριζα. Τι έμεινε πλέον; Ο καθαρότερος αέρας της πόλης, που εκεί μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ΜΜΜ, και τα παλιά θερμικά που εκπέμπουν άπειρα παραπάνω από τα Euro 6d temp, οι νταλίκες κτλ. Προς τι αυτή η πρεμούρα λοιπόν; Μα φυσικά για να κονομήσουν τα νέα λομπυ όπως το Big Tech που σπρώχνουν προς τα εκεί και γιατί με τα ηλεκτρικά θα δέσει και η αυτόνομη οδήγηση aka έλεγχος μετακινήσεων.
Τα άλλα είναι όλα οδοντόκρεμες, επιλεκτικές ευαισθησίες για τις Αντουανέτες της μαύρης θλίψης, τα κακέκτυπα της μητέρας της Κιμ σε καμιά Καλιφόρνια που πιστεύουν οτι αγοράζοντας τα τάμπλετ του Musk, και πίνοντας ethically sourced (lol) καφέ που έχει μεταφερθεί με οικολογικό (καρα-lol) τρόπο (δλδ αεροπλάνο που βγάζει ντουμάνια) ή καταναλώνοντας απομίμηση κρέατος, θα σώσουν τον πλανήτη.
Το μόνο επιχείρημα που δέχομαι προσωπικα είναι το "πηρα γιατι μου αρέσει, ή έχει γκάζια άπειρα ή το βρήκα φτηνό" ή κάτι τέτοιο. Οι άλλες εξυπνάδες και τα virtue signalling είναι της πλάκας.
Ρε Σατανά, εσύ είσαι ?
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Του μπήκες στη μύτη του Λαπ, θα σε κυνηγάει μέχρι να ξαναγίνει υπουργός ο Παπαντωνίου...
O lap και εγώ.
Αποπάνε εγώ είμαι υπέρ των εμβολίων όμως και έχω βαρέσει 3, δεν είμαι υπέρ της παπάτζας.
-
Εννοείται, τι αυθεντικός αριστερός θα ήσουν.
Ε ρε τα κολέγια τι μαργαριτάρια βγάζουν.
-
Λαπ θα σε κάνω ριπορτ, η εμπάθεια επί προσωπικού έχει καταπατήσει τις οποίες αρχές είχες κάποτε, και είναι καταφανως αντίθετα στους φορουμοκανόνες.
Μη κάνεις παρέα με ακροδεξιούς, θα τους μοιασεις... -
Κάνε μου αναφορά. Δεν φοβάμαι να μου κάνουν αναφορά. Παρακαλώ πολύ!
Έχω εμπάθεια απέναντι στις ακραίες δηλώσεις, την παραποίηση της ιστορίας, την υποτίμηση της επιστήμης και τον λαϊκισμό καθώς επίσης και με όσους στην βάση αυτών διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε διάφορες κατηγορίες.
Με συγχωρείς αλλά επιτροπή λογοκρισίας δεν θα δεχτώ. Στην επιστρέφω την παρατήρηση σου.
-
Όταν τσακώνονται δύο στην αυλή, μην φωνάζετε το λυκειάρχη.
-
Εννοείται, τι αυθεντικός αριστερός θα ήσουν.
Ε ρε τα κολέγια τι μαργαριτάρια βγάζουν.
Πρέπει να προσέχουμε τι πληροφορίες μοιραζόμαστε με τον λαπ γιατί έχει καταγραφικό και τα εξαπολύει κατά το δοκούν.
Τεχνηέντως αποφεύγω τις προσωπικές αναφορές για αυτό το λόγο, θέλω να με φαντάζεται σαν ένα κύκλωπα, γηραιό τραπεζίτη με αιχμηρούς κυνόδοντες -
@diego1960 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
O lap και εγώ.
Αποπάνε εγώ είμαι υπέρ των εμβολίων όμως και έχω βαρέσει 3, δεν είμαι υπέρ της παπάτζας.
Χαίρομαι που το πήρες περιπεκτικά γιατί δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω : )
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πρέπει να προσέχουμε τι πληροφορίες μοιραζόμαστε με τον λαπ γιατί έχει καταγραφικό και τα εξαπολύει κατά το δοκούν.
Ο λαπ είναι περσόνα του chat gpt. Έχει απεριόριστους πόρους.
-
Βρε δεν με παρατάτε λέω εγώ. .
Τις προάλλες αναφερθήκαμε σε ιδιωτικά σχολεία και έγινε αναφορά.
Δεν κάθομαι να καταγράφω μη λέτε χαζομάρες, αλλά όταν πετούν υπονοούμενα τάχα δικής μου μειωμένης αντίληψης, τάχα υποκρισίας κτλ ενώ αυτοί είναι οι έξυπνοι που δεν τους πιάνουν κορόιδα απορρίπτοντας ακόμα και επιστημονικές μελέτες να μην κάνω αναφορά στα σχολεία που πήγαν και τους έδωσαν την δυαντοτητα να κρίνουν την επιστήμη τόσο γρήγορα και εύκολα;
Εμάς στα δημόσια μας έμαθαν πως πάντα θα μιλάμε για τεχνικά ή επιστημονικά θέματα έχοντας υπόψιν μας σοβαρές πηγές και αν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο ή αν υποψιαζόμαστε κάτι αλλο, θα πρέπει να κάνουμε έρευνα ή μελέτη οι ίδιοι.
Ο Ντιέγκο με έχει μπλοκάρει επειδή του απάντησα πως πρέπει να βρει ταίρι στις ευθείες κατηγορίες του πως είμαι ηλίθιος, εξυπηρετώ το σύστημα, είμαι ανίκανος να αντιληφθώ την καταστροφή δίπλα μου, κτλ ( δεν τα θυμάμαι με ακρίβεια αν έχω χρόνο θα τα βρω).
Τότε ήταν όλα μια καθημερινή ημέρα. Δεν έτρεχε τίποτα.
Τώρα γράφει στο τριτο ενικό με έμμεσες κατηγορίες. Του στυλ "όποιος τα πιστεύει αυτά είναι ηλίθιος, κυρ Παντελής, πουλημένος κτλ" αμέσως μετά την παράθεση των απόψεων μου.
Και θα καθόμαστε να παίζουμε την κολοκυθιά και να με κατηγορούν που λέω πως είναι cringe αυτά που λέει.
Και το cringe πάει στην επανειλημμένη άποψη του περί εκδικητικής τιμωρίας σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που είναι διαφορετικοι από αυτόν.
Πιστέψτε με ξεχνάω τι είναι ο καθένας και τι κάνει, μου το θυμίζουν οι ίδιοι με τις ειρωνίες τους και τις προσβολές τους, αλλά όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρέπει να ρωτάς το ποιον αυτού που υποστηρίζει κατι γιατί αυτό σου λέει περισσότερα από τα λόγια του.
-
Ο καθενας ειναι οτι ειναι. Εσυ κι εγω θα τον αλλαξουμε? Αστον να ειναι οτι θελει και παμε παρακατω
-
Βρε δεν με παρατάτε λέω εγώ. .
Τις προάλλες αναφερθήκαμε σε ιδιωτικά σχολεία και έγινε αναφορά.
Δεν κάθομαι να καταγράφω μη λέτε χαζομάρες, αλλά όταν πετούν υπονοούμενα τάχα δικής μου μειωμένης αντίληψης, τάχα υποκρισίας κτλ ενώ αυτοί είναι οι έξυπνοι που δεν τους πιάνουν κορόιδα απορρίπτοντας ακόμα και επιστημονικές μελέτες να μην κάνω αναφορά στα σχολεία που πήγαν και τους έδωσαν την δυαντοτητα να κρίνουν την επιστήμη τόσο γρήγορα και εύκολα;
Εμάς στα δημόσια μας έμαθαν πως πάντα θα μιλάμε για τεχνικά ή επιστημονικά θέματα έχοντας υπόψιν μας σοβαρές πηγές και αν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο ή αν υποψιαζόμαστε κάτι αλλο, θα πρέπει να κάνουμε έρευνα ή μελέτη οι ίδιοι.
Ο Ντιέγκο με έχει μπλοκάρει επειδή του απάντησα πως πρέπει να βρει ταίρι στις ευθείες κατηγορίες του πως είμαι ηλίθιος, εξυπηρετώ το σύστημα, είμαι ανίκανος να αντιληφθώ την καταστροφή δίπλα μου, κτλ ( δεν τα θυμάμαι με ακρίβεια αν έχω χρόνο θα τα βρω).
Τότε ήταν όλα μια καθημερινή ημέρα. Δεν έτρεχε τίποτα.
Τώρα γράφει στο τριτο ενικό με έμμεσες κατηγορίες. Του στυλ "όποιος τα πιστεύει αυτά είναι ηλίθιος, κυρ Παντελής, πουλημένος κτλ" αμέσως μετά την παράθεση των απόψεων μου.
Και θα καθόμαστε να παίζουμε την κολοκυθιά και να με κατηγορούν που λέω πως είναι cringe αυτά που λέει.
Και το cringe πάει στην επανειλημμένη άποψη του περί εκδικητικής τιμωρίας σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που είναι διαφορετικοι από αυτόν.
Πιστέψτε με ξεχνάω τι είναι ο καθένας και τι κάνει, μου το θυμίζουν οι ίδιοι με τις ειρωνίες τους και τις προσβολές τους, αλλά όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρέπει να ρωτάς το ποιον αυτού που υποστηρίζει κατι γιατί αυτό σου λέει περισσότερα από τα λόγια του.
Και εγώ μόνο σε δημόσιο σχολείο έχω φοιτήσει και αυτό με το ζόρι, για αυτό με συμπαθάς ?
-
Ε ναι, εμείς του δημοσίου έχουμε μια κοινότητα και αγαπιόμαστε.
-
@antonakis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ο λαπ είναι περσόνα του chat gpt. Έχει απεριόριστους πόρους.
Ένα απλό google κάνω, και δη σε επιστημονικά sites. Σε πολλά θέματα ή απάντηση βρίσκεται 3 δλ πιο πέρα με ένα googling
-
@alexandros-k said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ο καθενας ειναι οτι ειναι. Εσυ κι εγω θα τον αλλαξουμε? Αστον να ειναι οτι θελει και παμε παρακατω
Σωστός, σοφή κουβέντα. Θα χαλαρώσω και εγώ.
-
@alexandros-k said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σωστός, σοφή κουβέντα. Θα χαλαρώσω και εγώ.
Δεν χαλαρώνεις όμως ρε Λαπ, δημιουργείς ορκισμένο εχθρό στο μυαλό σου και δεν ξεκολλάς και μάλιστα ανθρώπους που η οπτική τους και η κοσμοθεωρια τους πλησιάζει πολύ τη δική σου. Ούτε την πλάκα καταλαβαίνεις, κρατάς μανιάτικο ( καταυλακιώτης είσαι; ) και ενώ έχεις πολλή ευφυΐα, κάνεις τον χαζό στην άλλη άποψη και επιμένεις μεγενθύνοντας λεπτομέρειες.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης