-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αυτή την φορά στο μπόιλερ έχω διαρροή.
Εσυ κανεις μόνος σου τις φορολογικές δηλώσεις; Είναι γελοία εύκολο. Ζητάς βοήθεια;
Προφανως μεχρι που επι τσιπρα αποφασιστηκε οτι ειμαστε επιχειρηματιες και πρεπει να κραταμε βιβλια , επισης λογω κλικας λογιστων και κρατους ωστε να ευννοουνται ημετεροι αλλαζουν καθε μερα οι νομοι κλιμακες κωδικες και αλλα ων ουκ εστι αριθμος , καπου και οι λογιστες βαρεθηκαν γιατι πρεπει να κανουν σεμιναρια 2 φορες τον χρονο .
Του μισθωτου χωρις περιουσια οπως λες οτι εισαι ειναι για παιδια δημοτικου , αν και μου φαινεται απο περσι ερχεται προσυμπληρωμενη .
Αντιθετα η βρυση και τα απλα υδραυλικα δεν λεω για εγκατασταση αντλιας θερμοτητας και ηλιακου με τριοδη (με το σχεδιο του μηχανολογου μηχανικου ειναι ευκολακι ) ειναι τα ιδια αιωνες , δεν χρειαζεσαι πολυτεχνειο βασιζεται στην απλη λογικη . -
Και τα άλλα δεν είναι τόσο δύσκολα, μη νομίζεις. Απλώς όντως χάνεσαι στις εγκυκλίους.
Πάντως εντάξει είστε μεγάλοι και πανέξυπνοι άνθρωποι. Σας θαυμάζω .
Σπουδαίες προσωπικότητες. Διδάξτε τους νεότερους πώς να βγάζουν σπίτια όντας δευτεροβάθμιας κατάρτισης και στα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αυτή την φορά στο μπόιλερ έχω διαρροή.
Εσυ κανεις μόνος σου τις φορολογικές δηλώσεις; Είναι γελοία εύκολο. Ζητάς βοήθεια;
Προφανως μεχρι που επι τσιπρα αποφασιστηκε οτι ειμαστε επιχειρηματιες και πρεπει να κραταμε βιβλια , επισης λογω κλικας λογιστων και κρατους ωστε να ευννοουνται ημετεροι αλλαζουν καθε μερα οι νομοι κλιμακες κωδικες και αλλα ων ουκ εστι αριθμος , καπου και οι λογιστες βαρεθηκαν γιατι πρεπει να κανουν σεμιναρια 2 φορες τον χρονο .
Του μισθωτου χωρις περιουσια οπως λες οτι εισαι ειναι για παιδια δημοτικου , αν και μου φαινεται απο περσι ερχεται προσυμπληρωμενη .
Αντιθετα η βρυση και τα απλα υδραυλικα δεν λεω για εγκατασταση αντλιας θερμοτητας και ηλιακου με τριοδη (με το σχεδιο του μηχανολογου μηχανικου ειναι ευκολακι ) ειναι τα ιδια αιωνες , δεν χρειαζεσαι πολυτεχνειο βασιζεται στην απλη λογικη .Αυτό με την κλίκα των λογιστών ξαναπέστο. Εβγαζα τόσα πολλά ως λογιστής που φοβηθηκα μηπως διαφθαρώ απο το πολύ χρήμα, γιαυτό εκλεισα το γραφείο και έγινα υπαλληλος.
-
Και εσύ δεν αγόραζες χαρτί τουαλέτας…σωστά; 50ευρα είχατε
-
@azmo said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Για την ηλεκτροκίνηση θα διαβάσουμε κατι;
Ναι. Ενας λογιστής, ενας κληρονόμος και ενας υδραυλικος πηγαν να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ο λογιστής πήρε Dolphin Surf, o κληρονόμος Tesla model 3, και ο υδραυλικός Porsche Taycan S
Εγώ με το Yudo μάλλον είμαι ο καθαριστής πισινας
-
Αχαχαχα ποιανού η πισίνα; Του φίλου Νδτη;;;;
Πονηρέ pool boy. Τη καλύτερη δουλειά διαλεξες
Οκ σταματώ. Μηγράφετε χαζομάρες. Το χαλάσαμε το νήμα
-
Αλλοι εχουν τα πτυχια, άλλοι παίρνουν τα λεφτα.
To πτυχίο δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερο μισθό. Το κάθε επάγγελμα πληρώνει ανάλογα με την προσφορά και ζήτηση.
Το έχω ξαναγράψει, φίλος μου απόφοιτοσ ΤΕΦΑΑ, παράτησε την δουλειά του σε σχολείο (και απόγευμα γυμναστήριο) και ανέλαβε το "μαγαζί" του πατέρα του ως υδραυλικός (έμαθε δίπλα στον πατέρα του για λίγα χρόνια πριν βγει στην σύνταξη ο άνθρωπος). Δουλευει τις ίδιες ώρες (όλη μέρα και αρκετά ΣΚ) και βγάζει τα 5πλάσια απο πριν.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
To πτυχίο δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερο μισθό. Το κάθε επάγγελμα πληρώνει ανάλογα με την προσφορά και ζήτηση.
Το έχω ξαναγράψει, φίλος μου απόφοιτοσ ΤΕΦΑΑ, παράτησε την δουλειά του σε σχολείο (και απόγευμα γυμναστήριο) και ανέλαβε το "μαγαζί" του πατέρα του ως υδραυλικός (έμαθε δίπλα στον πατέρα του για λίγα χρόνια πριν βγει στην σύνταξη ο άνθρωπος). Δουλευει τις ίδιες ώρες (όλη μέρα και αρκετά ΣΚ) και βγάζει τα 5πλάσια απο πριν.
Την καλύτερη απόφαση πήρε. Οσα θα εβγαζε εναν ολοκληρο μήνα ως χαμηλομισθος γυμναστής, θα τα βγάζει σε μια-δυο μερες δουλειάς ως υδραυλικός. Αυτό έλεγα και σε ενα φίλο πριν που ηταν στεναχωρημενος γιατί ο γιος του δεν πέρασε στις πανελλαδικές και θελει να παει σε τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ, και μου έλεγε μακάρι να ηταν σαν τον δικό σου και του λέω σιγα το πράμα. Για ενα 500ρικο χωρίς ενσημα τον τρέχουν ως ασκούμενο δικηγόρο, και μετά οταν παρει την αδεια ενας Θεός ξέρει αν θα καταφέρει κατι αξιολογο επαγγελματικά. Κανένας τεχνίτης δεν πάει χαμένος αν ειναι καλός στην δουλεια του και ειναι δουλευταρας.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Την καλύτερη απόφαση πήρε. Οσα θα εβγαζε εναν ολοκληρο μήνα ως χαμηλομισθος γυμναστής, θα τα βγάζει σε μια-δυο μερες δουλειάς ως υδραυλικός. Αυτό έλεγα και σε ενα φίλο πριν που ηταν στεναχωρημενος γιατί ο γιος του δεν πέρασε στις πανελλαδικές και θελει να παει σε τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ, και μου έλεγε μακάρι να ηταν σαν τον δικό σου και του λέω σιγα το πράμα. Για ενα 500ρικο χωρίς ενσημα τον τρέχουν ως ασκούμενο δικηγόρο, και μετά οταν παρει την αδεια ενας Θεός ξέρει αν θα καταφέρει κατι αξιολογο επαγγελματικά. Κανένας τεχνίτης δεν πάει χαμένος αν ειναι καλός στην δουλεια του και ειναι δουλευταρας.
Καλη επιτυχια να εχει.
-
Και αυτό σχετικό είναι. Εάν όλοι οι τεχνίτες επαίρονται για το πόσα βγάζουν μαύρα και λευκά, τότε εαν όλοι γίνουν τεχνίτες θα αυξηθεί η προσφορά και θα βγάζουν ψίχουλα.
Οπότε τους συμφέρει να μην πολυμιλάνε. Πως λένε, να το κλείνουν το ρημάδι….
-
Και αυτό σχετικό είναι. Εάν όλοι οι τεχνίτες επαίρονται για το πόσα βγάζουν μαύρα και λευκά, τότε ένα όλοι γίνουν τεχνίτες θα αυξηθεί η προσφορά και θα βγάζουν ψίχουλα.
Οπότε τους συμφέρει αν μην πολυμιλάνε
Η κοπωση ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για μεγαλο ποσοστο των νεων.
-
Ολες οι δουλειές έχουν κόπωση. Που να δεις το άγχος. Αυτό δεν παλεύεται. Ξέρει τι σημαίνει να υπογράφεις κάτι που να έχεις ευθύνη και κόστος πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ;;;
Όπως είχα ποστάρει και παλιότερα μια ιατρική μελέτη. Ο εγκεφαλος καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από ότι οι μύες του σώματος. Οι μύες έχουν μια τάση να έχουν ‘’μνήμη’’ και μετά ένα επίπεδο δεν κουράζονται.
Οπως γίνεται στην γυμναστική.
Εγω κάποτε έκανα 100 πους απς. Ω ναι.
Τώρα όμως τελείως λαπάς και φλωρος κάνω 30 πανεύκολα. Εντάξει ψέματα όχι πανεύκολα διότι κοκκινίσω.Έχουν μνήμη οι μύες.
Άλλοι δεν μπορούν ούτε ένα ακόμα και αν έχουν πάρει βιταμίνες και είναι ξεκούραστοι. Δεν σημαίνει ότι είμαι πιο δυνατός. Σημαίνει ότι οι μύες έχουν μνήμη και μπορούν να κάνουν κάτι πιο εύκολα.
-
Θα ανοιξουμε παλι την ατερμονη κουβεντα.
-
Εγω κάποτε έκανα 100 πους απς. Ω ναι.
Τα γυναικεια η τα λοκατζιδικα ;
-
Τα λοκατζιδικα. Έκανα μέχρι και παλαμάκι στο αέρα.
Έχουμε λοκατζήδες στην οικογένεια
Έχω πει κάποτε επι κρίσης ίσως πήγαινα για εποπ. Το είχα σκεφτεί λόγω ανεργίας.
-
Τα λοκατζιδικα. Έκανα μέχρι και παλαμάκι στο αέρα.
Έχουμε λοκατζήδες στην οικογένεια
Έχω πει κάποτε επι κρίσης ίσως πήγαινα για εποπ. Το είχα σκεφτεί λόγω ανεργίας.
που υπηρετησες ; και ποιον ειχες διοικητη
-
Ελλάδα, Δεν πήγα ΛΟΚ.
Α προσωπικά δεδομένα…. Δεν θυμάμαι και ονόματα να σου πω την αλήθεια. Γενικά δεν θυμάμαι ονόματα εύκολα. Τα μπερδεύω. Ομως θα σου πω στα τσατ ποιοι με συμπαθούσαν ένα τους ξέρεις.
-
καταλαβα 2ο γραφειο
-
Οχι ρε. Μάχιμος, φατναρακι….ασκησεις, γοπινγκ και σκοπιές
Γενικά δεν πήγα ούτε εποπ και απλά περίμενα να τελειώσει η θητεία μπας κα9 βρούμε μια δουλειά. Δεν υπήρχε τίποτα τότε , η ανεργία στην ηλικία μου ήταν 65%
Εκεί συνάντησα ανθρώπους εξαιρετικής ποιότητας και μόρφωσης αλλά και κάποιους καραβανάδες όπως τους λέει ο λαός και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους εδώ μέσα.
-
Μιλάμε το διαλύσαμε το νήμα.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης