-
@i-hasu said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
πόσο είχε καινούριο το συγκεκριμένο id?
δεν νομιζω οτι εχει σημασια αυτο. Το συγκρινουμε με την τιμη νεων οχηματων και με μεταχειρισμενων. Η ποσοστιαια πτωση τιμης σε σχεση με την τιμη του οταν ηταν καινουριο, δεν νομιζω οτι βοηθαει καπου στις συγκρισεις.
-
@i-hasu said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
πόσο είχε καινούριο το συγκεκριμένο id?
46.500 εχει η έκδοση ID.4 Pro, γυμνή όμως, με τον εξοπλισμό που έχει το συγκεκριμένο ξεπερνάει το 50αρικο λογικά (τιμές καταλόγου, στην αντιπροσωπεία δεν ξέρω, μπορεί να παίζει και παζάρι). Βγάλε και τα 9 απο την επιδότηση και βγάζεις τα συμπεράσματα σου αν αξίζει ή όχι.
-
Με 89% υγεία μπαταρίας σε τόσο λίγα χλμ δεν θα το κοιτούσα καν.
-
@kkostask said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
77k km μοντελο του 2021. Λογικη ειναι η υγεια της μπαταριας του. Το πολυ το degradation το εχει φαει ηδη, θεωρητικα απο εδω και περα ειναι σε plateau
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@kkostask said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
77k km μοντελο του 2021. Λογικη ειναι η υγεια της μπαταριας του. Το πολυ το degradation το εχει φαει ηδη, θεωρητικα απο εδω και περα ειναι σε plateau
Έχω την εντύπωση ότι το degradation θα επιταχύνεται…όταν όμως αλλά ηλεκτρικά έχουν 10% μετά από 200κ χλμ κάτι λάθος έχουν κάνει πάλι εκεί στη vag.
-
Εγώ έμαθα σήμερα πως το Z-RV καινούριο πλέον ξεκινάει απ τα 35 χιλιάρικα, οπότε δεν κάνεις εσύ την αρχή, να μην έχουμε όλοι υβριδικά απ την ακατονόμαστη;
-
Αν το γράφεις για μένα, η καρδιά μου είναι λεχτρικιά.
-
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Κατάρα, έριξε την τιμή στα τάρταρα για να φύγει. Αξίζει 6.200€ επιπλέον Model Y Long Range του 2023 με 38.500 χιλιόμετρα; Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Λόγω εξοπλισμού, αλλιώς σε όλα τα θέματα ουσίας υπερέχει το Tesla. Αλλά και 20 τόσο % πάνω στην τιμή, δεν είναι λίγα.
Προτείνω σε όλους τι να πάρουν κι όταν έρχεται η σειρά μου, παραλύω.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/44182094-volkswagen-id4
Μαλακια φαου βε και μαυρο αρα ακυρο!
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης