-
Απελευθερώνει εγγυήσεις για κρατικά ομόλογα οι εκτ και έχει περιθώρια τέτοια. Μου μπαίνουν ιδέες για σπίτια, ίσως επεκταθεί γενικότερα στην πράσινη οικονομία... χμμμμ
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ο αλγόριθμος ασχολείται, δυστυχώς! Τώρα και με το ΑΙ θα γίνει εντονότερο. Σφίξου λίγο ακόμα .... ας έχεις έστω ελάχιστα κέρδη
Θαρρώ ότι τον ενδιαφέρουν οι μεγάλες διακυμάνσεις.
Δεν μπορεί τη μία χρονία να έχεις EBITDA 1 m την άλλη ζημιές 150 k και την τρίτη κέρδη 500 k αν δεν αλλάζει κάτι δραματικό στο μπίζνες σου. -
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
επιστροφες φπα δεν αιτουμαι, μεταφορα προϊοντων χωρις δελτιο δεν παιζει, αλλα και εγω ξερω οτι ο αλγοριθμος ασχολειται, οποτε θα προτιμησω να το περασω στα 6 χρονια (για την ακριβεια ειναι συγκεκριμενος αριθμος μηνων, ο οποιος μου διαφευγει τωρα, αλλα ειναι κατι περιπου 6 χρονια).
Οι ζημίες δεν είναι κάτι κακό, θεμιτό είναι στον κόσμο του επιχειρείν και δεν χρειάζεται να το δαιμονοποιούμε.
Αλλά ναι, προφανώς και δεν θα ακούσεις ένα τυχαίο προφίλ στο ιντερνετ με ένα αστείο ψευδώνυμο τύπου ρεντμονστρο για τη επιχείρησή σου. -
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
EBITDA
ξερω απο τον λογιστη οτι εχουν γινει ελεγχοι και σε μικρες επιχειρησεις, αντιστοιχου κυκλου εργασιων με της δικης μου, επομενως ειμαι προσπαθω να ειμαι μαζεμενος. Ετσι και αλλιως εκδιδονται φορολογικα παραστατικα για ολες τις πωλησεις, οποτε ας μην μπλεξουμε για ενα κωλοαμαξο
-
Ο αλγόριθμος ασχολείται, δυστυχώς! Τώρα και με το ΑΙ θα γίνει εντονότερο. Σφίξου λίγο ακόμα .... ας έχεις έστω ελάχιστα κέρδη
Δεν μπορεί τη μία χρονία να έχεις EBITDA 1 m την άλλη ζημιές 150 k και την τρίτη κέρδη 500 k αν δεν αλλάζει κάτι δραματικό στο μπίζνες σου.Λένε πως το ΑΙ θα βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή σε καθημερινές περιπτώσεις αυτοματοποιημένα θα ασχολείται το σύστημα. Τώρα τι θα είναι αυτό, δεν έχω ιδέα. Ως τώρα όλες αυτές οι καθημερινές διάφορες οδηγούσαν σε πληθωρισμο υποθέσεων εξέτασης διότι δεν επαρκεί το ελεγκτικό προσωπικό.
Πως θα λειτουργήσει όλο αυτό. Και πάλι δεν έχω ιδέα. Θα βαράει αυτόματη καμπανα και θα στο κάνει μαχητό και θα τρέχεις;;;; δεν ξέρω τίποτα.
-
EBITDA
ξερω απο τον λογιστη οτι εχουν γινει ελεγχοι και σε μικρες επιχειρησεις, αντιστοιχου κυκλου εργασιων με της δικης μου, επομενως ειμαι προσπαθω να ειμαι μαζεμενος. Ετσι και αλλιως εκδιδονται φορολογικα παραστατικα για ολες τις πωλησεις, οποτε ας μην μπλεξουμε για ενα κωλοαμαξο
Ταπεινά και σεμνά, όχι εξάρσεις. Η καλύτερη συμβουλή.
-
This post is deleted! -
επιστροφες φπα δεν αιτουμαι, μεταφορα προϊοντων χωρις δελτιο δεν παιζει, αλλα και εγω ξερω οτι ο αλγοριθμος ασχολειται, οποτε θα προτιμησω να το περασω στα 6 χρονια (για την ακριβεια ειναι συγκεκριμενος αριθμος μηνων, ο οποιος μου διαφευγει τωρα, αλλα ειναι κατι περιπου 6 χρονια).
Χωρίς να το αλλάξεις αναδρομικά. Ποσα έτη το έχεις;
https://www.elte.org.gr/images/files/pdf/Ellinika-Logistika-Protipa/Logistiki-Odigia-N4308_2014.pdf
Σελίδα 161 του pdf παράγραφος 28.2.2.
-
Χωρίς να το αλλάξεις αναδρομικά. Ποσα έτη το έχεις;
https://www.elte.org.gr/images/files/pdf/Ellinika-Logistika-Protipa/Logistiki-Odigia-N4308_2014.pdf
Σελίδα 161 του pdf παράγραφος 28.2.2.
το αυτοκινητο; ουτε χρονο, απο 9/23. Θα περαστει στη δηλωση του 23 για τους 3 μηνες
-
Δεν μπορεί τη μία χρονία να έχεις EBITDA 1 m την άλλη ζημιές 150 k και την τρίτη κέρδη 500 k αν δεν αλλάζει κάτι δραματικό στο μπίζνες σου.Λένε πως το ΑΙ θα βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή σε καθημερινές περιπτώσεις αυτοματοποιημένα θα ασχολείται το σύστημα. Τώρα τι θα είναι αυτό, δεν έχω ιδέα. Ως τώρα όλες αυτές οι καθημερινές διάφορες οδηγούσαν σε πληθωρισμο υποθέσεων εξέτασης διότι δεν επαρκεί το ελεγκτικό προσωπικό.
Πως θα λειτουργήσει όλο αυτό. Και πάλι δεν έχω ιδέα. Θα βαράει αυτόματη καμπανα και θα στο κάνει μαχητό και θα τρέχεις;;;; δεν ξέρω τίποτα.
Άντε να δούμε γιατί νιώθουμε μαλακες με αυτά που πληρώνουμε κάθε χρόνο στην εφορία.
-
Άντε να δούμε γιατί νιώθουμε μαλακες με αυτά που πληρώνουμε κάθε χρόνο στην εφορία.
Τέτοια λες και θα σε περιλάβει ο Τσοβόλας..
Συγνώμη ο Λαπ εννοούσα...
-
-
Χεχε, ψαγμένα μαστορια.
Σημαντική διαφορα που κανεις δεν της δίνει σημασία. Όταν ακούω και στο κανάλι της Ναυτεμπορικής να λένε ζημιές θέλω να τους πάρω τηλέφωνο αλλά λέω δεν βαριέσαι θα ασχοληθώ με τα κείμενα του @dimsabas να σπάσω αυτού τα...... νεύρα.
Αυτό το «ζημία» μου ακούγεται πολύ αδερφίστικο.
Καλύτερα στο τέλος ο τόνος.
(έλα, πες κάτι για τα μπάσα τώρα!) -
@bassstarlet said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Χεχε, ψαγμένα μαστορια.
Σημαντική διαφορα που κανεις δεν της δίνει σημασία. Όταν ακούω και στο κανάλι της Ναυτεμπορικής να λένε ζημιές θέλω να τους πάρω τηλέφωνο αλλά λέω δεν βαριέσαι θα ασχοληθώ με τα κείμενα του @dimsabas να σπάσω αυτού τα...... νεύρα.
Αυτό το «ζημία» μου ακούγεται πολύ αδερφίστικο.
Καλύτερα στο τέλος ο τόνος.
(έλα, πες κάτι για τα μπάσα τώρα!)Δεν μου αρεσει το μπάσα, καλύτερα στο τέλος ο τόνος. Μπασά
-
Τι ειν'τουτο;
Έλα ρε αυτό το έχω ποσταρει και σε φωτογραφία σε ροζ από εδώ που είμαι στην Κίνα
https://forum.4troxoi.gr/topic/91215/node-91215/12456?page=623 -
Τι ειν'τουτο;
Δεν ρωτάμε πλέον «τι είναι αυτό;» αλλά «πόσους δασμούς τρώει στο κεφάλι;»
-
Ρε σεις δεν γίνεται τα τελευταία διαθέσιμα Nissan Leaf να τα πουλάνε 21.800ε στην Αγγλία στην κορυφαία έκδοση Tekna και εδώ να έχει όσο έχει. Το αγόραζα επιτόπου σε αυτή την τιμή γαμώτο.
Μητσοτάκη στείλε επιστολή στην Ούρσουλα επειγόντως!
-
Με τη μικρή ή με τη μεγάλη μπαταρία;
-
Τη μικρή αλλά και πάλι είναι αυτοκινητάρα το Leaf, όποιος το χει οδηγήσει ξέρει.
Από όλα τα ηλεκτρικά είναι αυτό που μοιάζει περισσότερο σαν συμβατικό οδηγικά.
Πόσο μάλλον με τα δέρματά του, το ηχοσύστημα το τούμπανο κτλ. -
Ήδη πριν 2,5 χρόνια που το δοκίμασα, ήταν με διαφορά το χειρότερο ηλεκτρικό που υπήρχε. Τώρα θα είναι ακόμα πιο ξεπερασμένο. Αλλά στα 21 χιλιάρικα, το αξιολογείς με επιείκεια.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης