-
Ναι!
-
@bassstarlet said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μπορώ να πάρω την επιδότηση, και να αγοράσω το EV μετά από χρόνια (ή ποτέ;)
με το ΚΗ2 μπορουσες να το "διαχειριστεις" ωστε να κερδισεις καποιους μηνες μεχρι που εφτανες το σημειο να χρειαστει να αγορασεις.
Με το ΚΗ3, λενε, οτι δεν θα υπαρχει αυτο και θα κανει αιτηση μονο οποιος εχει ηδη αγορασει οχημα. Αποψη μου οτι πολυ σωστα θα γινει αυτη η αλλαγη. -
Άσε ρε αλεπουδιάρη
-
Όχι. Την επιδότηση την παίρνεις αφού έχεις αγοράσει και έχει εξοφλήσει το αυτοκίνητο.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Όχι. Την επιδότηση την παίρνεις αφού έχεις αγοράσει και έχει εξοφλήσει το αυτοκίνητο.
lol. Τώρα κατάλαβα τι ήθελε να κάνει. Όχι απλά να κάνει αίτηση, αλλά να βάλει στην τσέπη και τα χρήματα!!!
Το φτωχό μου το μυαλό ούτε καν το διανοήθηκε αυτό -
Ο άνθρωπος οδηγεί starlet 35 ετιας και το έχει γεμίζει subwoofers για να τριζει ο τόπος όταν περνάει.
Τι περιμένεις; Να τον έπιασε ο πόνος για τα ηλεκτρικά;
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
lol. Τώρα κατάλαβα τι ήθελε να κάνει. Όχι απλά να κάνει αίτηση, αλλά να βάλει στην τσέπη και τα χρήματα!!!
Το φτωχό μου το μυαλό ούτε καν το διανοήθηκε αυτόΟ κλασικός ο τζομάνης ο Ελλ
-
Έρχονται και στις ανακαινίσεις....
-
To νέο Kia EV3 είναι το κατάλληλο όχημα για πολλούς Έλληνες που θέλουν Tesla αλλά τους πέφτουν μεγάλα. Με μήκος 4,3 μέτρα κι αυτονομία 600 χλμ., απομένει μια καλή τιμή και θα πουλήσει τρελά.
https://cartalk.gr/kia-ev3-ilektriko-suv-4-3-metra-aftonomia-600-chiliometra/
-
Με το ΚΗ3, λενε, οτι δεν θα υπαρχει αυτο και θα κανει αιτηση μονο οποιος εχει ηδη αγορασει οχημα
Και αν το πρόγραμμα ξεμείνει από λεφτά, θα είναι γνωστό νωρίτερα στους πιθανούς αγοραστές;
-
@digital-centaur said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Με το ΚΗ3, λενε, οτι δεν θα υπαρχει αυτο και θα κανει αιτηση μονο οποιος εχει ηδη αγορασει οχημα
Και αν το πρόγραμμα ξεμείνει από λεφτά, θα είναι γνωστό νωρίτερα στους πιθανούς αγοραστές;
Εικάζω πως Όχι
-
Δηλαδή, ο παππούς, αν θελήσει να κάνει μια ανακαίνιση στο σπίτι στο χωριό, θα υποχρεωθεί να βάλει εγκατάσταση για ev?
Το ίδιο και για τη θειά μου στο Παγκράτι, που δεν οδηγεί;
Είμαστε σοβαροί; -
Δηλαδή, ο παππούς, αν θελήσει να κάνει μια ανακαίνιση στο σπίτι στο χωριό, θα υποχρεωθεί να βάλει εγκατάσταση για ev?
Είμαστε σοβαροί;Ναι, γιατι το σπιτι που μενουν τωρα, καποια στιγμη θα μεινει καποιος αλλος.
Οπως παλια μας υποχρεωναν να εχουμε παρκινγκ στα νεοδμητα, και αναμονη για καυστηρες ΦΑ. -
Είμαστε σοβαροί;Μια χαρα ειμασταν με τους βοθρους και το αποχωρητηριο στην αυλη. Ειχαμε και το πηγαδι μας για νερο.
Τι θελουν τωρα και περνανε σωληνες νερου, καλωδια ηλεκτρικου και τηλεφωνο; ειναι του διαβολου αυτα τα πραγματα -
Και που ξέρουν πως ο «κάποιος άλλος» θα έχει αυτοκίνητο, και μάλιστα ηλεκτρικό;
Η θέρμανση είναι άλλο πράμα, είναι απαραίτητη (εκτός αν είσαι χειμερινός κολυμβητής!) -
Βρε συ κατέβα από το βουνό με το κοπάδι όπου ζεις. Είναι οι προδιαγραφές των κτηριων. Όπως και για τα σίδερα που πρέπει να εχουν κτλ δηλαδή ο οικοδομικός κανονισμός
-
Και που ξέρουν πως ο «κάποιος άλλος» θα έχει αυτοκίνητο, και μάλιστα ηλεκτρικό;
Η θέρμανση είναι άλλο πράμα, είναι απαραίτητη (εκτός αν είσαι χειμερινός κολυμβητής!)Γιατι οταν καποιος αλλος καποια στιγμη θελησει να το κανει, οταν θα εχει πεθανει η θεια απο εκει, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ.
-
Μακάρι να ήμουν στο βουνό με κοπάδι.
Τώρα «ο οικοδομικός κανονισμός» είναι και αυτός, σαν όλους τους άλλους «κανονισμούς» που έχουν κάνει ρδελόμπου τις πόλεις; -
Τις πόλεις τις έχουν κάνει ρδελομπού οι πολίτες, όχι οι κανονισμοί.
-
Μακάρι να ήμουν στο βουνό με κοπάδι.
Τώρα «ο οικοδομικός κανονισμός» είναι και αυτός, σαν όλους τους άλλους «κανονισμούς» που έχουν κάνει ρδελόμπου τις πόλεις;Παντα φταίνε οι άλλοι και ο χαλίφης που μας κυβερνάει, τι δεν καταλάβαινες ;
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης