-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εσείς που λέτε για εισαγωγέα....... γνωρίζετε ποιός και πότε;;;Είναι μεταξύ Συγγελίδη (ο επικρατέστερος) και Πλειάδες. Τα μέχρι τώρα δεδομένα μιλάνε για ανάληψη αντιπροσώπευσης εντός του 2019.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άμα ο 1500 είναι σαν τον υφιστάμενο με τα 100 άλογα άτμο, δεν θα πουλήσει τίποτα, δε πα να πάρει την αντιπροσωπεία όποιος θέλει. Είναι πολύ καλό μοτέρ, αλλά για άλλα πράματα. Για να το έχεις σε ένα δεύτερο ιχ για να πηγαίνεις στη δουλειά σου και στο μανάβικο οικονομικά και αξιόπιστα για 30 χρόνια.
Ποιό δεύτερο όμως? Ποιός παίρνει 1.500 για δεύτερο εδώ?
Τη στιγμή που όλοι μιλάνε για πετρέλαιο, φ.α. υγραέριο, υβρίδιο, η σκέτη βενζίνα σε 1500 με 100 αραβίας για δεύτερο είναι απλά ανέκδοτο. Μεγαλύτερο ανέκδοτο από τα 2.000 κυβικά του επόμενου κινητήρα. Και φυσικά να δούμε που θα πάει η τιμή. Η Μάζντα είναι μικρό μαγαζί που παλεύει σχεδόν μόνο του, είναι 100% Τζαπάν και επιβαρύνεται με φόρο εισαγωγής περί το 10%, αν δεν αλλάξει κάτι.Πολύ πολύ σωστός.
-
Άντε να δούμε τι θα δούμε το 2019! Πάντως 2019 θα έχουμε και σε 365 μέρες από σήμερα...........
Στα του 1500αρι κινητήρα. Αν έχει όπως λένε τα πράγματα δηλ 110 αλογατα και το βάρος δεν ξεπερνά τα 1100 κιλά νομίζω δεν θα υστερεί σε επιδόσεις και θα είναι και λιτοδιαιτο. -
Εγώ ελπίζω να του βάλουν τον 1500 του mx5 με τα 134. Εκεί σε συνδυασμό με μικρό βάρος κλπ θα είναι τούμπανο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δε μου αρέσει καθόλου ιδιως, όπως αναφέρθηκε, η πισω κολώνα, οι κτηνώδεις πλευρικές επιφάνειες χωρις surface treatment που κανουν τους τροχούς να μοιαζουν με βοηθητικες ρόδες. Απογοήτευση.
Αντίθετα, στο προσφατο τουρ μου Χονγκ-Κονγκ, Ταϊβαν, Ιαπωνία, είδα πολλά πιο πολλά Μαζντα από το πρόσφατο παρλεθόν και κυρίως το φοβερό CX3 και μάλιστα σε ένα ωραιο ανοιχτο γκρι.. γεμάτοι οι τόποι από αυτό.
-
Πολύ ωραία και αναλυτική παρουσίαση μέσα έξω.
https://youtu.be/_DwY0rQ3Zms
Για εμένα είναι κορυφαία η σχεδίαση του μέσα - έξω.
Ειδικά το σημείο που φαίνεται ογκώδες στην τρίτη κολώνα του δίνει χαρακτήρα fastback.
Και το πίσω μέρος του είναι ότι πιο σπορ σε σχεδίαση σε hatchback.
Θεωρώ ότι από κοντά θα είναι φανταστικό!
Θα παρκάρει δίπλα του η A class και θα μοιάζει με Hyundai accent.
Ως προς τους κινητήρες νομίζω πως αυτή η γελοιότητα με τα κυβικά εδώ πρέπει να σταματήσει , πρέπει να πιέσουν όλοι τους ιθύνοντες , κερδισμένο θα βγει και το κράτος και οι αντιπρόσωποι.
Είναι δυνατόν X1/Q5/Gla με 1.5 κυβικά των 40.000 να μην έχουν ΦΠ και να έχει το ταπεινό Leon FR των 22.000 ευρώ;Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Το πισω μερος του hatchback όλα τα λεφτά και φοβερή η πρόσοψη του.
Υπέροχο αυτοκίνητο. -
Εξαιρετικοί οι χώροι από οτι βλέπω...
-
*O Akira Marumoto, πρόεδρος και CEO της εταιρίας δήλωσε πως το νέο Mazda 3 δε θα προσφέρεται σε γρήγορη MPS έκδοση.
Όπως είπε, το Mazda3 MPS δεν αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρία του και έτσι δεν σχεδιάζουν ένα MPS μοντέλο. Συμπλήρωσε πως στόχος της Mazda είναι να καθιερωθεί ως μια premium εταιρία που θα στέκεται απέναντι από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές. Γι’αυτό επικεντρώνεται στη βελτίωση της ποιότητας και της άνεσης των μοντέλων της.
Σε ότι αφορά το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει. Αυτό θα κυκλοφορήσει το 2020 και δεν θα βασίζεται σε κανένα άλλο μοντέλο της. Θα διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία και αρχικά δεν θα πωλείται παγκοσμίως, αλλά μονάχα στις αγορές που έχουν ήδη στραφεί στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.*
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
*
Σε ότι αφορά το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει. Αυτό θα κυκλοφορήσει το 2020 και δεν θα βασίζεται σε κανένα άλλο μοντέλο της. Θα διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία και αρχικά δεν θα πωλείται παγκοσμίως, αλλά μονάχα στις αγορές που έχουν ήδη στραφεί στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.*ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ!!!
-
Σου έφαγε γκόμενα κάτοχος i3; Πώς κάνεις έτσι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σου έφαγε γκόμενα κάτοχος i3; Πώς κάνεις έτσι;Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με το Φ.Α. και τα ηλεκτρικά, σου απαντάω στο Θέμα με την ΜΗ προοπτική της ηλεκτροκίνησης.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Εγώ ελπίζω να του βάλουν τον 1500 του mx5 με τα 134. Εκεί σε συνδυασμό με μικρό βάρος κλπ θα είναι τούμπανο.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση, το 2000κεκ έχει 122 ίππους. Άρα είναι προφανές ότι το αυτοκίνητο θα είναι επιτάφιος με τον 1500αρι.
Κρίμα γιατί είναι όμορφο αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εγώ ελπίζω να του βάλουν τον 1500 του mx5 με τα 134. Εκεί σε συνδυασμό με μικρό βάρος κλπ θα είναι τούμπανο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση, το 2000κεκ έχει 122 ίππους. Άρα είναι προφανές ότι το αυτοκίνητο θα είναι επιτάφιος με τον 1500αρι.
Κρίμα γιατί είναι όμορφο αυτοκίνητο.Το δίλιτρο βγαίνει με 120, 145, 155, 165 και 180 άλογα ανάλογα με τις ορέξεις της Mazda και της χώρας που το δίνει.
-
Αυτό που είναι απίστευτο, είναι ότι ο δίλιτρος Sky Activ με τα 122 άλογα δίνει στο υπάρχον Mazda 3 πραγματικές καταναλώσεις 1000άρη ή 1200άρη downsized υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Πολύ χαμηλές δηλαδή.
Δυστυχώς τρώει άκυρο στην Ελλάδα για τους γνωστούς λόγους...
-
Αυτο ακριβως.
Μιλαμε για ενα, στα χαρτια, εκπληκτικο κινητηρα με δυνατα τραβηγματα απο πολυ χαμηλα και ενω ειναι αμεσου ψεκασμου δεν θα εχει καταλυτη για τα Νοχ. Διοτι, η πολυ καλυτερη καυση του παραγει μεσα στα ορια Νοχ.
-
Μάλλον μιλάτε για διαφορετικούς κινητήρες.
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Μάλλον μιλάτε για διαφορετικούς κινητήρες.Προφανώς.
Αυτόν τον δίλιτρο με μπουζί και πιεστική καύση συνάμα, με τον κομπρέσορα και τα 200 άλογα, θα ήθελα πολύ να τον οδηγήσω πάντως.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αυτο ακριβως.Μιλαμε για ενα, στα χαρτια, εκπληκτικο κινητηρα με δυνατα τραβηγματα απο πολυ χαμηλα και ενω ειναι αμεσου ψεκασμου δεν θα εχει καταλυτη για τα Νοχ. Διοτι, η πολυ καλυτερη καυση του παραγει μεσα στα ορια Νοχ.
Καταπληκτική και καινοτόμος (σε σχέση με τον mainstream ανταγωνισμό) τεχνολογία που δυστυχώς δεν μπορούμε να απολαύσουμε στην Ελλάδα για διάφορους λόγους (έλλειψη αντιπροσωπίας, φορολόγηση κυβικών).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον μιλάτε για διαφορετικούς κινητήρες.
Προφανώς.
Αυτόν τον δίλιτρο με μπουζί και πιεστική καύση συνάμα, με τον κομπρέσορα και τα 200 άλογα, θα ήθελα πολύ να τον οδηγήσω πάντως.
Και εγώ θα ήθελα πολύ να το οδηγήσω, αλλά με τίποτα να το αγοράσω ας κάνουν άλλοι το beta testing του.
Mazda 3 2019