-
pff ξεφευγουμε σε μηκος μετα στην 159 λογω παρκιγκ,αλλα και καταναλωση απο οτι διαβαζω ειναι αρκετα υψηλη.Παντως οντως αμαξαρα η 159 απο θεμα παθητικης ασφαλειας κλπ ειναι κομπλε?Ο καλος ο κινητρας απο οτι εψαξα λιγο ειναι ο tbi?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όχι, να μην πας στην 156, υστερεί πολύ σε παθητική ασφάλεια σε σχέση με τα δεδομένα της εποχής μας ενώ η QV είναι πολύ πιο ασφαλής κατασκευή. Θα μπορούσες να δεις την 159 με τα 200 άλογα.https://www.car.gr/19792230-alfa-romeo- ... full-extra
Οοοοο ναι!!+1 από μένα!!αγαπημενο αυτοκίνητο..κι ας προσθέσω κι εγώ ότι οντως η αίσθηση στο civic δεν θα είναι ίδια με την άλφα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το Fiat Bravo 10ετιας 1400 με 150 αλογα ειναι καλη επιλογη σαν κινητηρας?Να υποθεσω χωροι κλπ θα ειναι πανω κατω σαν της Giulleta.
-
Ο χρήστης billbill έγραψε:
Το Fiat Bravo 10ετιας 1400 με 150 αλογα ειναι καλη επιλογη σαν κινητηρας?Να υποθεσω χωροι κλπ θα ειναι πανω κατω σαν της Giulleta.Νομίζω ότι στα 5-6 χιλιάρικα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αρκετά αξιόπιστο με μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα την τσιμπημένη κατανάλωση.
-
παιδια υπαρχει κατι σε χρονολογία 2009 -2013 στα 10000 χιλιαρικα με πολλαπλούς συνδέσμους ?
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs ... to=%3C2013
-
παιδια υπαρχει κατι σε χρονολογία 2009 -2013 στα 10000 χιλιαρικα με πολλαπλούς συνδέσμους ?Focus & BMW 1 series μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.
-
Και Άλφα Ρομέο 147 με 5 χιλιάρικα το πολύ.
-
παιδια υπαρχει κατι σε χρονολογία 2009 -2013 στα 10000 χιλιαρικα με πολλαπλούς συνδέσμους ?ΔΕΝ μπορεί να είναι το κριτήριο σου οι πίσω πολλαπλοί σύνδεσμοι!
Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά κριτήρια που προηγούνται! -
Όπως;
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Όπως;Όπως η πολύ καλή οδική συμπεριφορά, με οποία αρχιτεκτονική αναρτήσεων και αν επιτυγχάνεται!
Εκτός αν πιστεύεις ότι μόνο με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω μπορείς να την πετύχεις, οπότε πλανάσαι πλάνη οικτρά...
-
*τυπολογια αναρτησεων
Βασικο να χει esp κ ας εχει ακαμπτο αξονα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
*τυπολογια αναρτησεωνΣωστός. Είναι και η ώρα προχωρημένη...
Το διορθώνω με κατι αντίστοιχο. -
παιδια υπαρχει κατι σε χρονολογία 2009 -2013 στα 10000 χιλιαρικα με πολλαπλούς συνδέσμους ?Το Qashqai
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Όπως;
Όπως η πολύ καλή οδική συμπεριφορά, με οποία αρχιτεκτονική αναρτήσεων και αν επιτυγχάνεται!
Εκτός αν πιστεύεις ότι μόνο με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω μπορείς να την πετύχεις, οπότε πλανάσαι πλάνη οικτρά...
Όλα καλή έχουν, με αυτά με πολλαπλούς λίγο καλύτερη.
-
Όχι απαραίτητα. Παρόλο που οι πολλαπλοί σύνδεσμοι υπερέχουν στη θεωρία του ημιάκαμπτου, στην πράξη μετράει και το πώς 'μαγειρεύεις' με τα υλικά που έχεις.
Επί παραδείγματι το Megane RS δεν είναι στην κορυφή της κατηγορίας του επί χρόνια, έχοντας ημιάκαμπτο ;Γι' αυτό λέω ότι οι πολλαπλοί σύνδεσμοι δεν μπορούν να είναι το βασικό κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου σε οποιαδήποτε κατηγορία!
Η κορυφαία οδική συμπεριφορά μπορεί να είναι αυτό το κριτήριο! Αλλά δεν ταυτίζεται με τους πολλαπλούς συνδέσμους, παρόλο που συχνά συμβαδίζει...
-
Όπως τα λέει ο harisma23 είναι. Το νέο Focus στις μικές εκδόσεις έχει ημιάκαμπτο, ενώ το i30 πολλαπλούς. Μαντέψτε πιο πάει καλύτερα στον δρόμο...
-
Φίλε Βασιλη εκανα λογαριασμο μονο και μονο επειδη ειχα ερθει ακριβως στην θεση σου 2.5 χρονια πριν!Ακριβως ομως δεν υπαρχει αυτο.Εκανα και εγω το λαθος να κανω τεστ drive μια Gullieta ενος γνωστου για να μην πω φιλου,που ηξερα πως την προσεχε.προβληματα δεν του ειχε βγαλει εκτος απο τον λεβιε απο οτι μου ειχε πει.Μετα απο την ασπρη αυτη οπτασια οδηγησα και ενα focus του 11 1600 100+ποσα αλγογα εβγαζε δεν θυμαμαι εναν Ιαπωνα του 9 νομιζω 1800 και ενα C4 1600.Μαντεψε πειρα την Ιταλιδα!Ολα πηγαιναν καλα μεχρι ενα μαυρο πρωινο Δευτερας που αρχισα να ακουω κατι σαν ντιζελ χαλασμενο χρατς χρουτς χρατς χρατς χρουτς μην στα πολυλογο το παω στον μεγαλομασταρο προβλημα με το multiair και κατι για φοβαται και για εγκεφαλο μου λεει θα με περνε μια μερα μετα να μου πε τι ακριβως ,τελικα ο εγκεφαλος ειχε γλυτωσει αλλα το multiair τα ειχε παιξει περιπου 1700 ευρω και βαλε μου ειχε παει ολη ιστορια.Στην θεση σου αν αντεχεις τα γκαπ γκου του σιβικα θα πηγαινα σε αυτον δεν ξερω αν το σενταν εχει καλυτερη αναρτηση.Αλλιως το c4 απο οτι θυμαμαι ηταν το πιο ισοροποιμενο απο ολα κοιτα για c4 μετα του 10. Το φοκους καλο οδηγηκα αλλα δεν μου αρεσε ουτε το εσωτερικο του ουτε το εξωτερικου του εμενα προσωπικα.Για την ιστορια την εδωσα τελικα και αγορασα ενα golf καινουργιο με δοσεις.Αυτα δεν θελω να σε αποθαρυνω απλα ειναι η προσωπικη μου εμπειρια και επεσες σχεδον μεσα σε τι ειχα δοκιμασει τοτε.Φιλικα Κωνσταντινος
-
Το Multiair είναι δυστυχώς γνωστό θέμα. Βγαίνει σε 7 στα 10 αυτοκίνητα. Βέβαια η Alfa σε αποζημιώνει οδηγικά.
-
Kαλημερα παιδια.Να μαι παλι.
Σε ευχαριστώ φιλε Κωστα για την εμπειρία σου.Μου έφτιαξες την διάθεση μπορώ να πω
Λοιπον οδήγησα Focus του 10 1600 και ενα Civic 1400 ομως γιατι δεν βρήκα 1800.Απο τα δυο σαν εμπειρια το Φοκους μου φανηκε αρκετα μπροστα.Το Civic και πολύ σκληρό ηταν και ειχε αρκετούς θορυβους,απο δυναμη λιγα πραγματα.Το φοκους ηταν ενα οκ απλο αμαξι αλλα πανω κατω ηταν σαν το Auris μου δεν ειχε καποιο WOW factor οπως αυτο της Giullieta.Διαβαζω παντου οτι τα Φοκους ειναι οτι πιο κοντα οδηγηκα σε Αλφα γιατι τοση διαφορα ?Πρεπει να πας σε Φοκους RS κλπ?Αν και ηταν πιο ανετο απο αλφα και αρκετα πιο μαλακο.Αll around μπορω να πω.
Τωρα μπήκα στην πριζα να δοκιμάσω καποιο Fiat Bravo .Δεν ξερω άλλα ολο και υπερισχύει η ιδεα μου να πάω σε μια καλη 156 αν βρω να μου μείνουν και χρήματα στην άκρη να μου βγάλει 2 3 χρονια και μετα να κοιταξω κατι σε καινουργιο.Να δωσω τωρα 8 9 χιλιαδες και να μην με καλυπτει το αυτοκινητο ή να παρω φοκους πετρελαιο που ποιος ξερει απο που εχει ερθει ,δεν ξερω εχω μπερδευτει.Eπισης βρήκα ενα civic sedan του 8 αυτοματο 1800 αξιζει να το δοκιμασω ?Τι λεει το συγκεκριμενο αυτοματο?Τωρα που μπηκα στον χώρο και δοκιμάζω αυτοκίνητα έχετε κάποιο αλλο να προτείνετε ?
Αγορά μεταχειρισμένου max 11000Ευρω