-
@ambition said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπερα. Επαθα ζημια στο ενα λαστιχο αλλα δεν βρισκω πουθενα το ιδιο. Bridgeston Ecopia EP150 205/55/16.
Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; Αλλαζω και τα 4; Ειναι δυνατον;
Τελευταια ελπιδα να μιλησω αυριο με Toyota μηπως εχουν αυτοι τιποτα σε στοκ.
Αν ομως χρειαστει να αλλαξω, εχετε να προτεινετε καποια που να δουλευουν καλα με το υβριδικο στους Αθηναικους δρομους;
Οικονομικα αθορυβα και ανθεκτικα;https://www.car.gr/parts/77/car.html/?ca=77&q=Bridgestone Ecopia EP150 205%2F55%2F16
-
Καλησπερα. Επαθα ζημια στο ενα λαστιχο αλλα δεν βρισκω πουθενα το ιδιο. Bridgeston Ecopia EP150 205/55/16.
Δύσκολα τα βρίσκεις και είναι τραγικά λάστιχα, ό,τι χειρότερο έχω οδηγήσει σε ελαστικά. Και εμένα έπαθε ένα σκάσιμο και το έφτιαξα, αλλά τελικά τα άλλαξα πριν 3 μήνες. Έβαλα Pirelli SC3 all season, απίστευτο ελαστικό, έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητο.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Δύσκολα τα βρίσκεις και είναι τραγικά λάστιχα, ό,τι χειρότερο έχω οδηγήσει σε ελαστικά. Και εμένα έπαθε ένα σκάσιμο και το έφτιαξα, αλλά τελικά τα άλλαξα πριν 3 μήνες. Έβαλα Pirelli SC3 all season, απίστευτο ελαστικό, έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητο.
Φανη τωρα με τις καλοκαιρινες θερμοκρασιες, αν το εχεις πιεσει πως τα παει?
-
@ilias-a said in Toyota Corolla 2019:
Φανη τωρα με τις καλοκαιρινες θερμοκρασιες, αν το εχεις πιεσει πως τα παει?
Mεχρι στιγμής εξαιρετικά. Έκανα 2 ταξίδια πρόσφατα (το ένα με 36 βαθμούς) και ήταν εκπληκτικό - δεν το περίμενα τόσο καλό. Βέβαια λογικό το καλοκαίρι να ειναι ακόμα καλύτερο, απλά ίσως φθείρετε πιο γρήγορα με την ζέστη - δεν το ξέρω. Πάντως είναι αποκάλυψη ελαστικό για εμένα, έχω ενθουσιαστεί!
-
Μπορεις να γραψεις ακριβως το μοντελο γιατι δεν βρισκω κατι σε SC3.
-
Δίκιο έχεις γιατί πάτησα λάθος γράμμα!!
SF3 εννοώ.
Τούτα: https://www.pirelli.com/tyres/el-gr/car/catalogue/product/cinturato-all-season-sf-3
-
Δίκιο έχεις γιατί πάτησα λάθος γράμμα!!
SF3 εννοώ.
Τούτα: https://www.pirelli.com/tyres/el-gr/car/catalogue/product/cinturato-all-season-sf-3
All season ελαστικό με δείκτη οικονομίας C δεν είναι το πλέον ακατάλληλο ελαστικό για ενα υβριδικό;
Άντε να έμενες βόρεια Ελλάδα, να το καταλάβω.
Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
All season ελαστικό με δείκτη οικονομίας C δεν είναι το πλέον ακατάλληλο ελαστικό για ενα υβριδικό;
Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος.- Δεν ασχολούμαι με δείκτες οικονομίας στα ελαστικά, ειναι το τελευταίο που κοιτάω.
- Στα τέστ ειναι μακράν το καλύτερο και σε αντίσταση κύλισης δεν ειναι τόσο κακό.
- Τα έβαλα, για α) να μην χρειάζομαι αλυσίδες κλπ. βλακείες τον χειμώνα και β) για να είμαι καλά σε βροχή (είναι πρώτο) και σε καμια εξόρμηση σε χιόνια, βουνό το χειμώνα κλπ. Όλα αυτά πριν πάρω το Ραβ μτχ (που θα αναλάβει λογικά και τέτοια χρήση), οποτε είχε γίνει με αυτή την σκέψη. Το εαν θα κοστίζει €50 παραπάνω τον χρόνο σε καύσιμα, μου ειναι αδιάφορο.
Έπραξα καλά ή όχι δεν ξέρω...θα μάθω σε 1-2 χρόνια. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος και ξεφορτώθηκα τα ΑΘΛΙΑ Εκόπια.
-
Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος.- Δεν ασχολούμαι με δείκτες οικονομίας στα ελαστικά, ειναι το τελευταίο που κοιτάω.
- Στα τέστ ειναι μακράν το καλύτερο και σε αντίσταση κύλισης δεν ειναι τόσο κακό.
- Τα έβαλα, για α) να μην χρειάζομαι αλυσίδες κλπ. βλακείες τον χειμώνα και β) για να είμαι καλά σε βροχή (είναι πρώτο) και σε καμια εξόρμηση σε χιόνια, βουνό το χειμώνα κλπ. Όλα αυτά πριν πάρω το Ραβ μτχ (που θα αναλάβει λογικά και τέτοια χρήση), οποτε είχε γίνει με αυτή την σκέψη. Το εαν θα κοστίζει €50 παραπάνω τον χρόνο σε καύσιμα, μου ειναι αδιάφορο.
Έπραξα καλά ή όχι δεν ξέρω...θα μάθω σε 1-2 χρόνια. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος και ξεφορτώθηκα τα ΑΘΛΙΑ Εκόπια.
Απ ότι το κοιτούσα τώρα, δεν είναι 3PMS, τουλάχιστον στη σελίδα δεν έχει τέτοια σήμανση, που έχουν στα χειμερινά πιρελι.
Εμένα η τζαπαν κρος ήρθε με Dunlop θερινά που φαίνονται πολύ καλά λάστιχα.
-
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Απ ότι το κοιτούσα τώρα, δεν είναι 3PMS, τουλάχιστον στη σελίδα δεν έχει τέτοια σήμανση, που έχουν στα χειμερινά πιρελι.
Εμένα η τζαπαν κρος ήρθε με Dunlop θερινά που φαίνονται πολύ καλά λάστιχα.
Eξ' όσων θυμάμαι ειναι πάνω στο ελαστικό αλλά θα το κοιτάξω ξανά.
Τα Dunlop ειναι πολύ καλά ελαστικά συνήθως.
-
@piliourits
Κανονικά με σήμανση (3PMSF)
https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/car/catalogue/product/cinturato-all-season-sf-3 -
Πολύ ευχαριστημένος από Bridgestone Turanza 6 σε διάσταση 225/45/19.
Θερινό touring ελαστικό με καλή άνεση, πολύ καλή χιλιομετρική απόδοση (με 30.000 km ειναι σχεδόν σαν καινούρια) και άριστη προστασία ζάντας από πλαϊνά χτυπήματα σε πεζοδρόμια.
Αντικατέστησε τα πρώτης τοποθέτησης Continental Premium Contact 6 και μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις.
Σημειωτεον ότι τα Turanza 6 τα βάζει πλέον ως 1ης τοποθέτησης και η Toyota στο νέο C-HR. -
Πολύ ευχαριστημένος από Bridgestone Turanza 6 σε διάσταση 225/45/19.
Αυτή ήταν η 2η επιλογή μου, μετά τα Πιρέλι - αν και σκεφτόμουν και στα Τ6 τα all season, εξαιρετικές κριτικές επίσης.
-
Έχω εδώ και 3 μήνες τα turanza 6 στη διάσταση που θέλεις (205/55/16) και αντικατέστησαν τα ep 150.
Εξαιρετικό λάστιχο και μεγάλη διαφορά στον θόρυβο 5000 χλμ έχω κάνει έως τώρα.
Toyota Corolla 2019