-
Με το facelift μήπως έβαλαν wireless android auto;
-
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Με το facelift μήπως έβαλαν wireless android auto;
Νομίζω ούτε το καινούργιο C-HR έχει wireless android auto
-
Αφού έχει CarPlay μια χαρά....ποιος ασχολείται ακόμα με Android!?!?!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Αφού έχει CarPlay μια χαρά....ποιος ασχολείται ακόμα με Android!?!?!
-
Στο scrollάρισμα στο fb πριν λίγο διάβασα για αυξήσεις στο corolla sedan (μόνο). +1500€ η hybrid Style.
-
Καλημέρα!
Όταν πλησιάζει η ώρα για σέρβις ανάβει κάποια λυχνία ή μήνυμα στα όργανα του αυτοκινήτου σε 400 χλμ συμπληρώνω 15000 από το προηγούμενο σέρβις και μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι..
Ευχαριστώ! -
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Στο scrollάρισμα στο fb πριν λίγο διάβασα για αυξήσεις στο corolla sedan (μόνο). +1500€ η hybrid Style.
https://www.gocar.gr/news/feed/45601,Toyota_Corolla_Nees_times_Ellada.html
-
Εγώ διαβάζοντας το εν λόγω άρθρο έμεινα στο «ελαφρώς αυξημένες» τιμές και στο πόσο προσιτό είναι….
-
Ορμώμενος από τα νήμα του CC και τα αντίστοιχα, έντονα, παράπονα για την ποιότητα του χρώματός του έρχομαι να ρωτήσω εδώ (όπου έχω "έννομο συμφέρον"). Έχουν οι ιδιοκτήτες των Corolla όμοια παράπονα;
ΥΓ: Οι τελευταίες αυξήσεις μόνο στο sedan πως ερμηνεύονται κατά την άποψή σας; Σαν το προφανές ήτοι ότι έπονται άμεσες αυξήσεις και στα HB/TS ή ότι συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο στην γραμμή παραγωγής της Τουρκίας με πιθανό αποτέλεσμα να επιρρεάσει αυτό και την τιμολόγηση του νέου CHR;
-
Ορμώμενος από τα νήμα του CC και τα αντίστοιχα, έντονα, παράπονα για την ποιότητα του χρώματός του έρχομαι να ρωτήσω εδώ (όπου έχω "έννομο συμφέρον"). Έχουν οι ιδιοκτήτες των Corolla όμοια παράπονα;
ΥΓ: Οι τελευταίες αυξήσεις μόνο στο sedan πως ερμηνεύονται κατά την άποψή σας; Σαν το προφανές ήτοι ότι έπονται άμεσες αυξήσεις και στα HB/TS ή ότι συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο στην γραμμή παραγωγής της Τουρκίας με πιθανό αποτέλεσμα να επιρρεάσει αυτό και την τιμολόγηση του νέου CHR;
Πριν ένα μήνα είχαν πάρει αύξηση 1000++ τα HB/TS.
-
Το τελευταίο το άκουσα ήδη σαν πληροφορία την περασμένη εβδομάδα. Θα έλπιζα να είναι λάθος κάτι τέτοιο και μάλιστα τόσο σύντομα, αλλά από την άλλη το ιστορικό δε βοηθάει... Το ίδιο αντίστοιχα είχε γίνει και για το CC αν θυμάμαι καλά
-
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ρωτήσει σε αντιπροσωπεία για Corolla hatchback και μου είπαν (α) για μάλλον σύντομο χρόνο παράδοσης, της τάξης των 3 μηνών και (β) για αλλαγές στον εξοπλισμό της έκδοσης Active Plus αλλά στην τρέχουσα τιμή.
Αν θυμάμαι καλά, οι αλλαγές ήταν προσθήκη ηλεκτροχρωμικού καθρέφτη και αισθητήρα βροχής, αλλά 16" ζάντες αντί για 17".
-
@nplatis said in Toyota Corolla 2019:
Αν θυμάμαι καλά, οι αλλαγές ήταν προσθήκη ηλεκτροχρωμικού καθρέφτη και αισθητήρα βροχής, αλλά 16" ζάντες αντί για 17".
Θετικότατες αλλαγές, ειδικά αν παραμείνει ως έχει η τιμή του.
-
Εγώ μετά από 2.5 χρόνια κανένα παράπονο από το χρώμα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ μετά από 2.5 χρόνια κανένα παράπονο από το χρώμα.
Το δικό μου, σε απλό λευκό, γρατσουνιέται από το παραμικρό κλαδάκι. Για μένα η corolla είναι χειρότερη από τα άλλα αυτοκίνητα που είχα.
-
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ρωτήσει σε αντιπροσωπεία για Corolla hatchback και μου είπαν (α) για μάλλον σύντομο χρόνο παράδοσης, της τάξης των 3 μηνών και (β) για αλλαγές στον εξοπλισμό της έκδοσης Active Plus αλλά στην τρέχουσα τιμή.
Σε άλλη αντιπροσωπεία, ούτε κουβέντα για αλλαγές στον εξοπλισμό (ρώτησα συγκεκριμένα αν ισχύει ό,τι λέει το site) ενώ η αναμονή έγινε 5 μήνες. Ειδικά ως προς την αναμονή, νομίζω ότι όπου έχω ρωτήσει έχω πάρει και διαφορετική απάντηση, από 2 ως 7 μήνες...
-
Σε άλλη αντιπροσωπεία, ούτε κουβέντα για αλλαγές στον εξοπλισμό (ρώτησα συγκεκριμένα αν ισχύει ό,τι λέει το site) ενώ η αναμονή έγινε 5 μήνες. Ειδικά ως προς την αναμονή, νομίζω ότι όπου έχω ρωτήσει έχω πάρει και διαφορετική απάντηση, από 2 ως 7 μήνες...
Άσε τι λένε. Το θέμα είναι τι θα ισχύσει στην πραγματικότητα.
-
@elteo said in Toyota Corolla 2019:
Άσε τι λένε. Το θέμα είναι τι θα ισχύσει στην πραγματικότητα.
Προφανώς αυτό είναι το θέμα, αλλά αν δεν ξέρουν έγκυρα αυτοί που πουλάνε τα αυτοκίνητα, ποιος πρέπει να ξέρει; Εδώ βέβαια διαβάζω ότι ούτε η εφαρμογή της Toyota δεν τα λέει σωστά.
Για κάποιους μια διαφορά τόσων μηνών μπορεί να είναι σημαντική, π.χ. αν δεν έχεις αυτοκίνητο και το χρειάζεσαι θα επιβαρυνθείς για ενοικίαση.
Τέλος πάντων, κυρίως ως ενδεικτικό μιας όχι καλής κατάστασης το αναφέρω. -
Ακόμα στην κορυφή της κατηγορίας!! Και μετα απο 5 χρόνια ακόμα σαρώνει τα βραβεία!!
-
Μετά το f/l, όπως αναμενόταν, θεωρώ πως δύσκολα βρίσκει κανείς σοβαρό ψεγάδι στο corolla. Εκεί που φτάσανε δε οι τιμές των υπολοίπων δύσκολα να βρει κάποιος αντεπιχειρήματα. Έχω δύο στη δουλειά που έψαξα να αγοράσουν αμάξι. Αμφότεροι πήγαιναν για Formentor. Τον ένα τον έστρεψα σε corolla TS (δύο μωρά) και τον άλλον σε chr (δύο παιδιά εκτός καροτσιών με γυναίκα βλάχα που επέμενε να πάρει "τζιπ").
Ο 3ος ο τίμιος είχε κόλλημα να πάρει Vit και πήρε Vit. Δεν υπήρχε λόγος εκ μέρους μου παρέμβασης. Του φαίνεται αργό το "hybrid" αλλά, αντικειμενικά, παίζει άριστα τον ρόλο του το αμάξι.
Toyota Corolla 2019