-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Τα 180 υβριδικά άλογα με τις εγγυήσεις 10 ετιας φαίνονται καλό deal στα 26Κ , το σχήμα είναι όμορφο, ΤΚ λογικά δεν πληρώνει , η οικονομία στα καύσιμα θα καλύπτει κάποιο μέρος και του φόρου πολυτελείας , αν εχει επιδόσεις * αντίστοιχες πχ ενος τουρμπο ντηζελ /βενζίνης έστω και 150-160 ίππων και συνδυάζει το πάτημα του C-hr με το πιο ελαφρύ αμάξωμα της corolla ίσως δούμε κάτι ενδιαφέρον απο την Toyota.*ξέρω θα εχει κόφτη στα 180 αλλα με τόσα μπλόκα της τροχαίας που είδα στο τελευταίο ταξίδι μπορεί να είναι και για καλό
Σωστά αλλά τα 440€ φόρο πολυτελείας λόγω δίλιτρου δημιουργούν θέματα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν ξέρω και τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας του ατμοσφαιρικό ύ σεντάν πόσο αποτρεπτικά μπορεί να είναι επίσης..
-
Βρίσκοντας στην αγορά μόνο υπερτροφοδοτουμενους κινητήρες πλέον στην αγορά, το sedan με 132 ατμοσφαιρικους ίππους φαντάζει ο ιδανικος για μετατροπή σε υγραέριο και κατ' ουσιαν πιο οικονομικό από το αργό υδριδικο.
-
Γιατί; Σάμπως δεν μπαίνει υγραέριο στα τούρμπο;
-
Ή μήπως δεν μπαίνει υγραέριο σε υβριδικά?
-
Ο χρήστης chronis.marinis έγραψε:
Βρίσκοντας στην αγορά μόνο υπερτροφοδοτουμενους κινητήρες πλέον στην αγορά, το sedan με 132 ατμοσφαιρικους ίππους φαντάζει ο ιδανικος για μετατροπή σε υγραέριο και κατ' ουσιαν πιο οικονομικό από το αργό υδριδικο.Υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που θα αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο για να το κάνει μετατροπή σε LPG;
Σοβαρά τώρα;
-
@harisma: πιστεύω πως όχι!! Αλλά η λέξη κλειδί ειναι το «λογικος»...!!
Προσωπικά με τίποτα!
-
Ανακοινώθηκαν τιμές και εξοπλισμοί στην ιστοσελίδα της Toyota.. Προσφορές δεν βλέπω πουθενά ακόμα όμως..
-
To hatchback έχει αθλιους χώρους, το γνωστό μοντέλο που με χαρακτηρίζει, είναι εκταρια μεγαλυτερο.
Όταν πας να μπεις έχει ενα πλαστικο στην αριστερη πλευρά του ταμπλό το οποιο δίνει μια ενιαία αίσθηση όταν κλείνει η πόρτα.
Όταν πηγα να μπω χτύπησε το γόνατο μου σε αυτό το πλαστικό. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο ποτέ.
Είναι ξεκάθαρο πως το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε για ανθρώπους με 1,70 μ υψος.
Τα πλαστικά καλά, οι διακόπτες εχουν καταπληκτική αίσθηση αλλα μερικοί έχουν όμως αθλια εργονομία. Για παράδειγμα έχει δυο μικρά κουμπάκια για την ένταση του ήχου, ίδια σε μεγεθος με τα διπλανά τους. Η οθόνη στο καντράν χαρακτηρίζεται απο μετριότητα, καμία σχεση με αυτην της peugeot και δη του νεου 208.Απ εξω όμορφο απο μέσα κάπως αδιάφορο και κακοσχεδιασμενο σε χώρους. Το focus μπροστα του φαίνεται αμαξάρα.
-
Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν έχει σημασία, γιατί είναι Corolla (και υβριδικό) και θα πουλήσε by default!
-
Ξέρει κανείς την διαφορά μεταξύ προβολέων bi-led της style και led της active plus?
-
Ενδιαφέρομαι και εγώ, μέσα στο επόμενο διάστημα να αγοράσω το Sedan Hybrid. το έχω κάνει και test drive και έμεινα πολύ ενθουσιασμένος.
Έχω ακούσει ότι κάποιοι έχουν καταφέρει να συνδέσουν το κινητό (android) με την οθόνη του αυτοκινήτου και να βλέπουν πχ τους χάρτες στην μεγάλη οθόνη. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Η 'μαμά' εταιρεία αναφέρει ότι δεν γίνεται τέτοια σύνδεση, βέβαια διάβασα ότι αναβαθμίζει το σύστημα ώστε να το συμπεριλάβει μελλοντικά. -
Παιδια εχει σημα εν τελη αυτο ?? Γιατι πολλα ακουγονται αναφορικα με το 2019 και τις αλλαγες με τα υβριδικα ?? Οι κατοχοι γνωριζουν κατι ?? Εχουν πληρωσει κατι μεχρι σημερα??
-
Από πού ακούγονται και τι λέγεται; Με τα ισχύοντα δεν πληρώνεις τέλη για το corolla hybrid 1.8
-
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Από πού ακούγονται και τι λέγεται; Με τα ισχύοντα δεν πληρώνεις τέλη για το corolla hybrid 1.8Αυτο το αρθρο διαβασα:
https://www.cnn.gr/oikonomia/story/1555 ... -sto-taxis
αλλα ισως δε καταλαβα και πολυ καλα
-
Ο χρήστης evilnanouk έγραψε:
Αυτο το αρθρο διαβασα:https://www.cnn.gr/oikonomia/story/1555 ... -sto-taxis
αλλα ισως δε καταλαβα και πολυ καλα
Αυτό λέει (αλλά δεν το γράφει πολύ καθαρά) ότι εαν τα υβριδικά είναι μετά το 2010 πάνε βάση ρύπων και άρα δεν πληρώνουν. Εαν είναι πριν το 2010 πάνε βάση κυβικών και είτε δεν πληρώνουν (μέχρι 1.500 κ.εκ) ή πληρώνουν το 60% των συμβατικών.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτό λέει (αλλά δεν το γράφει πολύ καθαρά) ότι εαν τα υβριδικά είναι μετά το 2010 πάνε βάση ρύπων και άρα δεν πληρώνουν.
Γιατί και άρα δεν πληρώνουν? Βάση Wtlp έχουν πάνω από 90 co2 και άρα πληρώνουν (από Σεπτέμβριο και μετά).
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αυτό λέει (αλλά δεν το γράφει πολύ καθαρά) ότι εαν τα υβριδικά είναι μετά το 2010 πάνε βάση ρύπων και άρα δεν πληρώνουν.
Γιατί και άρα δεν πληρώνουν? Βάση Wtlp έχουν πάνω από 90 co2 και άρα πληρώνουν (από Σεπτέμβριο και μετά).
το corolla hybrid απο οσο ξερω εχει 76 co2 ομως
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μπορείς, σε παρακαλώ, να με παραπέμψεις εκεί που βρήκες πως θα γίνει επανυπολογισμός των τελών από τον Σεπτέμβριο με βάση το WTLP και δεν θα γίνει επανυπολογισμός των κλιμάκων; Γνωρίζεις κάτι ή απλώς υποθέτεις;
-
Απλώς υποθέτω, εσυ ξέρεις κάτι?
Εσυ θεωρείς πιθανότερο επανυπολογισμο των κλιμάκων?
Toyota Corolla 2019