-
Ο χρήστης evilnanouk έγραψε:
Αυτό λέει (αλλά δεν το γράφει πολύ καθαρά) ότι εαν τα υβριδικά είναι μετά το 2010 πάνε βάση ρύπων και άρα δεν πληρώνουν.
Γιατί και άρα δεν πληρώνουν? Βάση Wtlp έχουν πάνω από 90 co2 και άρα πληρώνουν (από Σεπτέμβριο και μετά).
το corolla hybrid απο οσο ξερω εχει 76 co2 ομως
Έχεις δίκιο για το hatchback που έχει από 76 co2, αλλά υπάρχει και το σεντάν
https://www.carscoops.com/2018/11/europ ... irst-time/ -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Απλώς υποθέτω, εσυ ξέρεις κάτι?
Εσυ θεωρείς πιθανότερο επανυπολογισμο των κλιμάκων?Αν υποθέτεις, καλό είναι να μην παρουσιάζεις την υπόθεση σου ως γεγονός. Ξέρω πως δεν πληρώνω τέλη και δεν ξέρω τίποτα για αλλαγές από Σεπτέμβριο και μετά.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αυτό λέει (αλλά δεν το γράφει πολύ καθαρά) ότι εαν τα υβριδικά είναι μετά το 2010 πάνε βάση ρύπων και άρα δεν πληρώνουν.
Γιατί και άρα δεν πληρώνουν? Βάση Wtlp έχουν πάνω από 90 co2 και άρα πληρώνουν (από Σεπτέμβριο και μετά).
το corolla hybrid απο οσο ξερω εχει 76 co2 ομως
Έχεις δίκιο για το hatchback που έχει από 76 co2, αλλά υπάρχει και το σεντάν
https://www.carscoops.com/2018/11/europ ... irst-time/Εστω... ενα υβριδικο με 90 κ κατι ρυπους τι σημα θα εχει μελλοντικα αραγε σε σχεση με τα συμβατικα αυτοκινητα ομως?
-
Ειλικρινά τώρα, σοβαρά πιστεύεις πως θα μετρηθούν με την καινούργια νόρμα μόνο τα υβριδικά και τα συμβατικά θα παραμείνουν με την παλαιά μέτρηση; Έχεις κάποιο λόγο να πιστεύεις πως τα τέλη κυκλοφορίας θα αυξηθούν μόνο σε αυτά που εκπέμπουν λιγότερους ρύπους;
-
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Απλώς υποθέτω, εσυ ξέρεις κάτι?
Εσυ θεωρείς πιθανότερο επανυπολογισμο των κλιμάκων?Αν υποθέτεις, καλό είναι να μην παρουσιάζεις την υπόθεση σου ως γεγονός. Ξέρω πως δεν πληρώνω τέλη και δεν ξέρω τίποτα για αλλαγές από Σεπτέμβριο και μετά.
-
Όσο και να έψαξα το θέμα σχετικά με το android auto δεν βρήκα οτιδήποτε χειροπιαστό ούτε για μελλοντική προσθήκη του από την Toyota, ούτε για χακάρισμα του συστήματος. Μόνο φήμες ότι θα μπει κάποια στιγμή σε άγνωστο ποια μοντέλα.. Η επίσημη λίστα είναι αυτή https://www.android.com/auto/toyota/
-
Ο χρήστης coroneus έγραψε:
Όσο και να έψαξα το θέμα σχετικά με το android auto δεν βρήκα οτιδήποτε χειροπιαστό ούτε για μελλοντική προσθήκη του από την Toyota, ούτε για χακάρισμα του συστήματος. Μόνο φήμες ότι θα μπει κάποια στιγμή σε άγνωστο ποια μοντέλα.. Η επίσημη λίστα είναι αυτή https://www.android.com/auto/toyota/Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, όλο και κάποια μαιμουδιά θα βγεί. Αναμένουμε λοιπόν!
-
Αν και μου λείπει το android auto, το infotainment του αυτοκινήτου δεν αποτέλεσε παράγοντα για την τελική απόφαση αγοράς του. Καλό θα ήταν να είχε, αλλά για την Toyota δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα..
-
Έτυχε και είδα το Corolla σε μια έκθεση. Εμφανισιακά μου φάνηκε ακόμη ομορφότερο από ότι στις φωτογραφίες αλλά χωροταξικά με απογοήτευσε, χώροι σουπερμινι.
-
Αληθεια...με την καμερα οπισθοπορειας ποσο ευκολο ειναι στο παρκαρισμα τελικα ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο ?
-
Η κάμερα βοηθά πολύ, αλλά τον έλεγχο και την ευθύνη την έχει ο οδηγός. Με τους καθρέφτες και την κάμερα έχεις πλήρη ορατότητα, αλλά βιασύνες και απροσεξίες δεν συγχωρούνται, όπως σε κάθε περίπτωση. Το μέγεθος του αυτοκινήτου είναι αυτό που είναι, αλλά η αίσθηση του μεγέθους είναι ανάλογη με την προηγούμενη εμπειρία καθενός. Προερχόμενος από focus mk2 δεν το βρίσκω ιδιαίτερα μακρύ. Αντίθετα, λόγω μειωμένου πλάτους και μικρότερου κύκλου στροφής το βρίσκω πιο ευέλικτο. Σε σχέση δε με το mitsubishi magna, που οδηγούσα παλαιότερα, μου φαίνεται παιχνιδάκι.
Αν σε δυσκολεύει το παρκάρισμα, αξίζει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να πάρεις κάποιο αυτοκίνητο με σύστημα αυτόνομης στάθμευσης.edit: Αναφέρομαι στο hatchback.
-
Στο σενταν θεωρώ απαραίτητη την κάμερα οπισθοπορείας για να μην του κάνεις ζημιά με κάποιο 'ακούμπημα', γιατί η ορατότητα πίσω είναι μηδενική. Κατά τα άλλα το μήκος (4,6 μέτρα είναι) το συνήθισα πολύ γρήγορα και δεν είναι κάτι που με προβληματίζει πλέον..
-
Αυτονομη σταθμευση,.? Δλ?
-
Coroneus, Έχεις το sedan??? Με ποιο μοτέρ;;;
Εντυπώσεις παρακαλώ.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αυτόματο παρκάρισμα εννοεί, κατά το οποίο το αυτοκίνητο κάνει μόνο του τους χειρισμούς του τιμονιού που χρειάζονται.
-
To 1.6 ατμοσφαιρικό βενζίνη.. Εκδοση Active, 20400 Ευρώ με συναγερμό και 2 δωρεάν σερβις..
Μεγάλο, ευρύχωρο, πατάει καλά στο δρόμο. Στα λεφτά του με καλύπτει πλήρως. Κατανάλωση εντός πόλης 9,5-11,5, εκτός πόλης έχω δει και 5,4. Η αξιοπιστία, οι χώροι και ο 1.6 ατμ.κινητήρας ήταν τα κριτήρια για να επιλέξω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που θα το κρατήσω τουλάχιστον μία δεκαετία. -
Ο χρήστης coroneus έγραψε:
To 1.6 ατμοσφαιρικό βενζίνη.. Εκδοση Active, 20400 Ευρώ με συναγερμό και 2 δωρεάν σερβις..
Μεγάλο, ευρύχωρο, πατάει καλά στο δρόμο. Στα λεφτά του με καλύπτει πλήρως. Κατανάλωση εντός πόλης 9,5-11,5, εκτός πόλης έχω δει και 5,4. Η αξιοπιστία, οι χώροι και ο 1.6 ατμ.κινητήρας ήταν τα κριτήρια για να επιλέξω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που θα το κρατήσω τουλάχιστον μία δεκαετία.Κάπως έτσι το βλέπω και εγώ. Είναι από τα πιο ψηλά στην λίστα.
Μια άλλη εκδοχή της Corolla που με τσιγκλάει λίγο είναι η hybrid station.Από στήσιμο οπότε μπορείς γράψε κάτι παραπάνω. Είπαμε οικογενειακό, αλλά όταν οδηγούμε μόνοι μας οι πατεράδες, θέλει κάποιες συγκινήσεις.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης sorento21 έγραψε:
Αυτόματο παρκάρισμα εννοεί, κατά το οποίο το αυτοκίνητο κάνει μόνο του τους χειρισμούς του τιμονιού που χρειάζονται.Απο οτι εχω δει το εχει και το υβριδικο αυτο το συστημα. Αλλα δεν ξερει αν παρκαρει σε ολα τα μερη...νομιζω μλνο παραλληλα μπορει. Σε μια πυλωτη πολυκατοικιας πχ δυσκολο
-
Φοβάμαι πως στην Ελλάδα δεν το φέρνουν ούτε καν ως έξτρα
Έχω την έκδοση active plus και δεν το διαθέτει σίγουρα. Στην ιστοσελίδα της Toyota δεν τον εμφανίζει ούτε στα έξτρα για τις κορυφαίες εκδόσεις. Κρίμα, γιατί είναι χρήσιμο. -
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Φοβάμαι πως στην Ελλάδα δεν το φέρνουν ούτε καν ως έξτρα
Έχω την έκδοση active plus και δεν το διαθέτει σίγουρα. Στην ιστοσελίδα της Toyota δεν τον εμφανίζει ούτε στα έξτρα για τις κορυφαίες εκδόσεις. Κρίμα, γιατί είναι χρήσιμο.Ωχ...δε το ηξερα, κριμα οντως. Ξερεις αν ειναι εφικτο να του αλλαξω ζαντες κατα την παραγγελια σαν μοναδικο επιπροσθετο στοιχειο?
Toyota Corolla 2019