-
Και εμένα 2 3 ετσι μου είπαν για τις τωρινές ότι ισχύει, αλλά μήπως εννοούσε το πρόγραμμα για τις περσινές... Επίσης είδα τα παλιά του posts είναι για το sedan, δεν ξέρω αν πρέπει να μπαίνει στον ίδιο κουβά και το hatchback για τους χρόνους παράδοσης
-
Για το sedan πριν κανά μήνα που ρωτούσα , οι ημερομηνίες που έπαιζαν στην Αττική ήταν από 6 έως 12 μήνες.
Όποιος ψιλοβιάζεται για καινούριο , μπορεί να ρωτήσει στις αντιπροσωπείες της επαρχίας. Όλο και κάτι περιμένουν, απλά σε αρχικές και μεσαίες εκδόσεις. Έτσι έκανα και γω
-
Το sedan αν δεν κάνω λάθος βλέπω στον διαμορφωτή να έχει διατηρήσει προς το παρόν τιμή σταθερή εκτός του lounge που πήρε μικρή αύξηση. Καλά το lounge δεν πουλάει κιόλας αλλά λέμε. Προχθές είδα lounge TS taxi και το χάζευα. Εντυπωσιακές οι 18" αλλά βέβαια ακόμα πιο κάτω οι επιδόσεις του και ακόμη πιο επάνω ο θόρυβος κύλισης. Όχι Corolla με 18" ΔΕΝ...
-
Εντάξει, να πάρεις υβριδικό c hatch για οικονομία (φαντάζομαι) και να έχεις και 18" είναι λίγο πολύ. Και με 17" που το οδήγησα, πάλι πολύ μου φάνηκε σε θόρυβο κύλισης και απόκριση σε ανωμαλίες.
Από εμφάνιση βέβαια είναι άλλο θέμα.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Το sedan αν δεν κάνω λάθος βλέπω στον διαμορφωτή να έχει διατηρήσει προς το παρόν τιμή σταθερή εκτός του lounge που πήρε μικρή αύξηση. Καλά το lounge δεν πουλάει κιόλας αλλά λέμε. Προχθές είδα lounge TS taxi και το χάζευα. Εντυπωσιακές οι 18" αλλά βέβαια ακόμα πιο κάτω οι επιδόσεις του και ακόμη πιο επάνω ο θόρυβος κύλισης. Όχι Corolla με 18" ΔΕΝ...
Με τον 2λιτρο μια χαρά είναι. Αμαξάρα. Ειδικά με βάση αυτά που συμβαίνουν στις άλλες μάρκες.
-
Προφανώς αλλά εδώ δεν γίνεται κουβέντα με βάση τον dynamic force. Όλοι για τον βαλκανικό του ξάδερφο μιλάμε. Αν σηκώναμε 2L θα πήγαινε αλλιώς η κουβέντα
-
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Και εμένα 2 3 ετσι μου είπαν για τις τωρινές ότι ισχύει, αλλά μήπως εννοούσε το πρόγραμμα για τις περσινές... Επίσης είδα τα παλιά του posts είναι για το sedan, δεν ξέρω αν πρέπει να μπαίνει στον ίδιο κουβά και το hatchback για τους χρόνους παράδοσης
Παρέλειψα να πω ότι εγώ περιμένω sedan αλλά το χρονικό διάστημα παραμονής που ανέφερε ο πωλητής αφορούσε γενικά κορολα όχι μόνο sedan
-
Η active έχει πάρει μια αύξηση 600€ από τον Οκτώβριο και η style 1010€ μιλάω πάντα για sedan με απλό λευκό χρώμα.
-
Δεν διευκρίνισα αν ισχύει για παλιές ή νέες παραγγελίες
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Η active έχει πάρει μια αύξηση 600€ από τον Οκτώβριο και η style 1010€ μιλάω πάντα για sedan με απλό λευκό χρώμα.
Α ok άρα μάλλον ο διαμορφωτής δεν είναι ενημερωμένος...
-
Α ok άρα μάλλον ο διαμορφωτής δεν είναι ενημερωμένος...
Οι τιμές που γράφω είναι από τον διαμορφωτή
-
Χαμπάρι δεν πήρα. Μάλλον λάθος τιμές θυμόμουν.
-
Παρέλειψα να πω ότι εγώ περιμένω sedan αλλά το χρονικό διάστημα παραμονής που ανέφερε ο πωλητής αφορούσε γενικά κορολα όχι μόνο sedan
Μακάρι να επιβεβαιωθούν όλες οι αισιόδοξες προβλέψεις!
-
Καλησπέρα στην παρέα! Έχω μια απορία, ισως ειναι λίγο χαζή μιας και έχω λίγο καιρό το αμάξι αλλα μου συμβαίνει πρώτη φορά.
Ημουν σε ρεζερβα με την ένδειξη να δείχνει πως εχουνε μείνει 33 χιλιόμετρα ακόμη. Έβαλα 10 ευρώ βενζίνη, φεύγω και βλέπω πώς η ένδειξη της στάθμης είναι ακριβώς στο ιδιο σημειο στη ρεζέρβα και τα διαθεσιμα χιλιομετρα ακόμη 33. εκανα έναν κύκλο, σταματησα για λιγο, ανοιξα ξανα το αμαξι και ακόμη το ιδιο. Επιστρέφω στο βενζινάδικο και μου δίνει την απόδειξη και μου λεει ότι έβαλε κανονικά 10 ευρώ και ότι καμιά φορά "κολλάει" και δεν δείχνει η ένδειξη σωστα.
Έκανα περίπου 10 χιλιόμετρα και το αμάξι δείχνει ακόμη στη ρεζερβα τη στάθμη και τα διαθέσιμα χιλιομετρα 23.Η απορία μου είναι, έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Εμπειρικά και μόνο πίστευα πως τέτοια "κολλήματα" τρώγανε παλαιότερα αυτοκίνητα και εαν εβαζες κάποιο πολυ μικρό ποσό της ταξεως των 5 ευρώ πχ, που δε σου ανανεωνοταν αμεσως η ένδειξη, αλλα και παλι μετα από λίγη ωρα ανέβαινε!
-
Σε αουρις του 2007 μου έχει συνέβη πάμπολλες φορές. Να μην ανεβάσει τον δείκτη αλλά και να μην ανεβάσει τα υπολειπόμενα χλμ.
Συνήθως συμβαίνει όταν είμαι με ρεζέρβα και βάζω λίγη βενζίνη.
Απλά προσοχή όταν συμβαίνει για να μην μείνεις από βενζίνη. -
BTW το αν αφήνεις να πάει το καύσιμο στην ρεζέρβα επιβαρύνει την αντλία του καυσίμου ισχύει ή είναι αρβύλα;
-
BTW το αν αφήνεις να πάει το καύσιμο στην ρεζέρβα επιβαρύνει την αντλία του καυσίμου ισχύει ή είναι αρβύλα;
Επειδή η βενζίνη έχει και την τάση να ψύχει την πίσω αντλία της βενζίνης, αν είναι πολύ χαμηλή η στάθμη και πιέζεις συνέχεια το αμάξι, σιγά σιγά της κάνεις ζημιά με συνεχόμενη υψηλή λειτουργία.
Οπότε ανεβάζει θερμοκρασίες και σιγά σιγά τα φτύνει!
Αυτό φυσικά είναι χειρότερο όταν έχεις έναν τουρμπισμένο κινητήρα και ειδικά με περισσότερα άλογα. -
Μιας και πιάσαμε τη κουβέντα για την ένδειξη των υπολοιπομενων χιλιομέτρων, έχω να παρατηρήσω ότι με τρομάζει ο τρόπος που υπολογίζεται γιατί μειώνεται με πιο αργό ρυθμό η απόσταση που μένει να διανυθεί από αυτή που πραγματικά διανύεται γιατί ίσως ο 1.8 βενζίνης ρουφάει πάρα πολύ όταν παίρνει μπρος είτε για να ζεσταθεί είτε να βοηθήσει σε αστικό περιβάλλον.
Σε επαρχία δε το έχω δει ακομα
-
Καλησπέρα και πάλι!
Έπειτα απο σχεδόν 5.000 χιλιομέτρα στο δίλιτρο hatchback, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία.
Κάποιες φορές νιώθω πως το αμάξι είναι αρκετά πιο "δυνατό", στην αρχή νόμιζα πως είναι ιδέα μου, αλλά αρχισα να το παρατηρώ αρκετά συχνά και πιστεύω πως έχει να κάνει με την μπαταρία. Σίγουρα δεν υπάρχει η ίδια δύναμη όταν ο κινητήρας φορτίζει τη μπαταρία, αλλά απο το 40% και πάνω η μπαταρία δίνει την ίδια ισχύ σε όλα τα επίπεδα?
Σύμφωνα με την Toyota τα 0-100 είναι σε 7.8 δευτερόλεπτα σε ιδανικές συνθήκες, όμως αυτό προϋποθέτει η μπαταρία να βρίσκεται σε πλήρη φόρτιση? Έχω παρατηρήσει πως ακομη και σε στιγμές που δεν φορτίζει τη μπαταρία ο κινητήρας, νιώθω μεγαλύτερη ισχύ οταν η μπαταρία είναι πχ στο 80% σε σχέση με το 40-50%.
Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας εμπειρίες! -
@obscured said in Toyota Corolla 2019:
Έχω παρατηρήσει πως ακομη και σε στιγμές που δεν φορτίζει τη μπαταρία ο κινητήρας, νιώθω μεγαλύτερη ισχύ οταν η μπαταρία είναι πχ στο 80% σε σχέση με το 40-50%.
Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας εμπειρίες!Το ίδιο ακριβώς νοιώθω και εγώ (δεν ξέρω εαν είναι αλήθεια ή απλά η αίσθησή μου) με το 1.8.
Toyota Corolla 2019