-
Σε συνέχεια προηγούμενης συζήτησης για android auto wireless υπάρχει το παρακάτω βίντεο
Έκανα παραγγελία και αναμενεται παράδοση Ιανουαριο κοντά με το αυτοκίνητο
-
Με αφορμή του πολύ χρήσιμου vd για τον καθαρισμό του φίλτρου εξαερισμού να ρωτήσω. Υπάρχεις κάνεις που ασχολείται και το καθαρίζει επιπλέον του ετήσιου σέρβις; Όχι ότι είναι θέμα, στα σπίτια αν ασχολείσαι και πιάνουν τα χέρια σου κάθε λίγες μέρες όλο και σε κάτι κάνεις "συντήρηση" αν είσαι ψείρας. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτά τα πλαστικά είναι καλό να τα ανοιγοκλείνουμε πέραν του δέοντος. Ακόμα και η βίδα είναι πλαστική. Πόσο να αντέξουν αυτά τα πλαστικά πάσα; Μην έχουμε τίποτα τριγμούς και το καλό που πάμε να κάνουμε μας γυρίσει μπούμερανγκ ή θέλουμε καινούργια βίδα κάθε τόσο αν σφίγγουμε λίγο παραπάνω...
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
Σε συνέχεια προηγούμενης συζήτησης για android auto wireless υπάρχει το παρακάτω βίντεο
περιμένω να βγει σε μέγεθος usb δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι τόσο μεγάλο
-
@ataim said in Toyota Corolla 2019:
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
περιμένω να βγει σε μέγεθος usb δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι τόσο μεγάλο
Και τι ενοχλεί? Εγώ προσωπικά αν το παραγγείλω θα το κρύψω ή μέσα στο ντουλαπάκι ή θα το κολλήσω με διπλή όψης κάτω από ταμπλό , είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το έχεις κάπου μπροστά σου να το βλέπεις ούτε να το ακούς να κοπανιέται μέσα στην καμπίνα !
-
Και θα περάσει καλοκαίρι αλώβητο αυτό το μαραφέτι παρκαρισμένο κάτω απ' τον πολυτραγουδισμένο Ελληνικό ήλιο;
Και bugs υπάρχουν όπως είπε κι ο κάτοχος στο βίντεο, και ανάγκη φόρτισης ειδικά στα μακρινά ταξίδια έχουν τα τηλέφωνα. Ακόμη κι όσοι έχουν ασύρματη φόρτιση απολαμβάνουν πολύ αργή φόρτιση, όχι γρηγορότερη πάντως απ' το USB καλώδιο.
Κι ακριβά γι αυτά που προσφέρουν τα μαραφέτια... -
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Με αφορμή του πολύ χρήσιμου vd για τον καθαρισμό του φίλτρου εξαερισμού να ρωτήσω. Υπάρχεις κάνεις που ασχολείται και το καθαρίζει επιπλέον του ετήσιου σέρβις; Όχι ότι είναι θέμα, στα σπίτια αν ασχολείσαι και πιάνουν τα χέρια σου κάθε λίγες μέρες όλο και σε κάτι κάνεις "συντήρηση" αν είσαι ψείρας. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτά τα πλαστικά είναι καλό να τα ανοιγοκλείνουμε πέραν του δέοντος. Ακόμα και η βίδα είναι πλαστική. Πόσο να αντέξουν αυτά τα πλαστικά πάσα; Μην έχουμε τίποτα τριγμούς και το καλό που πάμε να κάνουμε μας γυρίσει μπούμερανγκ ή θέλουμε καινούργια βίδα κάθε τόσο αν σφίγγουμε λίγο παραπάνω...
Κανονικά οφείλει να το κάνει το επίσημο σέρβις κάθε χρόνο στο ετήσιο έλγχο του υβριδικού συστήματος. Τώρα εαν γίνεται ή όχι δεν το γνωρίζω....θα μάθω το καλοκαίρι του χρόνου!
-
@gpaleg said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα σε όλους,
Σε corolla hb με 2000 χλμ, σε πολύ χαμηλές ταχύτητες κυρίως στην όπισθεν η σε απότομη κλίση δρόμου, πριν ακινητοποιηθει το αμαξι μ κάνει θόρυβο στα φρένα στις δαγκάνες. Τον θόρυβο τον κάνει κ σε ευθεία σε φανάρι πχ πριν σταματήσω η όταν παρκάρω κ στριβω τιμόνι πατώντας κ αφήνοντας το φρενο.
Από την toyota μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος κ ότι τον κάνει στα αυτόματα κ ειδικά στα υβριδικα κ ότι οφείλεται στην εμπλοκή απεμπλοκή στα φρένα όταν τα πατάς σιγά σιγά. Δοκίμασαν και δύο αλλά ίδια οχήματα που είχαν εκεί κ μ είπαν ότι κάνει ακριβώς το ίδιο.
Σε όσους έχετε το ίδιο μοντέλο σας το κάνει κ εσάς η να ψαχτω περισσότερο;
ΕυχαριστώΚαι σε εμένα κάνει ακριβώς τον ίδιο εκνευριστικό θόρυβο ( Corolla Sedan 1.8 Hybrid ), και στο συνεργείο της αντιπροσωπείας που το πήρα μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό.
-
Εμενα τον θορυβο δεν το κανει σχεδον καθολου, αρα πιστευω και σε εσας σε μερικα χλμ θα μειωθει, αρα υπομονη
υγ εβαλα led και στο εσωτερικο, τα ιδια με της πινακιδας ηταν στη δικια μου εκδοση, μου αρεσουν..
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
υγ εβαλα led και στο εσωτερικο, τα ιδια με της πινακιδας ηταν στη δικια μου εκδοση, μου αρεσουν..
Η διαδικασία εγκατάστασης δύσκολη;
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
Η διαδικασία εγκατάστασης δύσκολη;
Πιο ευκολη απο της πινακιδας.
αφαιρεις το μεγαλο μαυρο πλαστικο, ξεκινωντας απο τη πλευρα που ειναι ο καθρεπτης, κουμπωτο ειναι, καλυτερα με πλαστικα εργαλεια ή γερά δαχτυλα/νυχια χαχα
μετα τα ασπρα πλαστικα, παλι κουμπωτα αλλα εχει και ενα κλιπ που θελει κατι σαν κατσαβιδακι, αυτο με δυσκολευψε, μεχρι να καταλαβω πως βγαινει.
δες την φωτο και θα καταλαβεις.
τωρα που το βλεπω καλυτερα με κατι σαν μυτοτσιμπιδο, δηλ με δυο ακρα απελευθερωνεις το ασπρο πλαστικο απο το μαυρο. -
Γνωρίζει κανείς τα specs για το ηχοσύστημα του hatchback 2021? Φανταζομαι σε ολες τις εκδόσεις το ίδιο είναι.
Όσοι το έχετε τι εντυπώσεις έχετε? Βαράει?
Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις αναβάθμιση ειναι εύκολο? -
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΒΗ κάτι πολύ περίεργο.3-4 μέρες πριν δύο φορές,καθυστέρησε να ανάψει το λαμπάκι στο χειριστήριο.Τη δεύτερη φορά ήμουν και εκτός πόλης και σκέφτηκα ότι μείνω Χαλκιδική αν δεν εύρισκα μπαταρία να αλλάξω.
Ακριβώς τέτοια συμπεριφορά είχε το χειριστήριο.Σαν να τελείωνε η μπαταρία.Τέλος πάντων δούλεψε κάποια στιγμή μετά από πολλές φορές που το πάτησα και γλύτωσα την ταλαιπωρία.
ΟΜΩΣ όταν άλλαξα τη μπαταρία, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν άναβε και πάλι το λαμπάκι που σήμαινε ότι δεν δούλευε, να είχε χαλάσει το λεντάκι λίγο απίθανο..!!
Αφού άλλαξα και δεύτερη μπαταρία και σιγουρεύτηκα ότι κάτι άλλο είναι,σκέφτηκα ας δω πως δουλεύει το δεύτερο χειριστήριο. ΤΥΧΑΙΑ λοιπόν τα έβαλα κοντά κοντά και δοκίμασα πρώτα το δεύτερο το καλό και μετά αυτό που δεν δούλευε. Αφου λοιπόν το έκανα μερικές φορές μία το ένα ,μία το άλλο εντελώς τυχαία άρχισε να ανταποκρίνεται και το χαλασμένο.Άναβε και τελικά ΕΠΑΝΗΛΘΕ...!1
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ..??
Ξέρει κανείς κάτι..??
Είναι δυνατόν να επανασυντονίστηκε με αυτόν τον τρόπο..??
Έτσι κι αλλιώς θα πάω στην Τογιότα να μου πει τι συμβαίνει.
Γιαυτό προτείνω,όταν φεύγετε μακρυά,ειδικά εκδρομές πάρτε ο ένας το ένα κλειδί κι ο ή η σύντροφος το άλλο για σιγουριά..!! -
This post is deleted! -
Μήπως είχε κάποιο σκουπίδι-χνούδι μέσα στο κουμπί και δεν έκανε καλή επαφή και με το πάτα - πάτα έφυγε? Μου έχει τύχει σε κλειδί Fiat , είχε μαζέψει μέσα χνούδι από την τσέπη
-
Καλησπέρα σε όλους!! Προσεχώς αγοραστής της corolla hatchback hybrid σε έκδοση black edition. Θα ήθελα να πάρω τις γνώμες σας σχετικά με το bitone. Είμαι ανάμεσα σε bitone χρώμα κόκκινο-μαύρο ή γκρι-μαύρο. Ποιο τη ταιριάζει περισσότερο και την αναδεικνύει; Σας ακούω!!
-
Αν μπορείς οικονομικά να το περιποιηθείς εξαρχής με καλή κεραμική και σε επανάληψη όποτε απαιτείται θεωρώ ότι ο συνδυασμός κόκκινο μαύρο είναι αξεπέραστα όμορφος. Και το γκρι μαύρο είναι πολύ όμορφο αλλά το κόκκινο μαύρο απλά δεν παίζεται!
-
Αν μπορείς οικονομικά να το περιποιηθείς εξαρχής με καλή κεραμική και σε επανάληψη όποτε απαιτείται θεωρώ ότι ο συνδυασμός κόκκινο μαύρο είναι αξεπέραστα όμορφος. Και το γκρι μαύρο είναι πολύ όμορφο αλλά το κόκκινο μαύρο απλά δεν παίζεται!
Συμφωνώ 100% με τον Χρήστο κόκκινο μαυρο
-
@yem said in Toyota Corolla 2019:
Μήπως είχε κάποιο σκουπίδι-χνούδι μέσα στο κουμπί και δεν έκανε καλή επαφή και με το πάτα - πάτα έφυγε? Μου έχει τύχει σε κλειδί Fiat , είχε μαζέψει μέσα χνούδι από την τσέπη
ΟΧΙ, το άνοιξα και το είδα,ολοκαίνουργιο είναι,το έχω τυλιγμένο με νάυλον για να μη φθείρεται.Ένα μόνο θα μπορούσε να συμβεί,από καθαρή τύχη να το πάτησα εγώ κατά λάθος κάποιες φορές γρήγορα που το αδρανοποιούν και να επανήλθει πάλι από τύχη. Κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω,ούτε και φαντάζομαι ότι επειδή τα έφερα δίπλα δίπλα διάβασε το ένα το άλλο.
-
@vast said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα σε όλους!! Προσεχώς αγοραστής της corolla hatchback hybrid σε έκδοση black edition. Θα ήθελα να πάρω τις γνώμες σας σχετικά με το bitone. Είμαι ανάμεσα σε bitone χρώμα κόκκινο-μαύρο ή γκρι-μαύρο. Ποιο τη ταιριάζει περισσότερο και την αναδεικνύει; Σας ακούω!!
Δεν υπάρχει σύγκριση, μακράν το κόκκινο. Ειναι το καλύτερο και ομορφότερο χρώμα (ειδικα σε διχρωμία) στην Κορόλα. Το γκρι τελείως ξεπλυμα…χάλια είναι!
-
Την είχα δει σε ένα γκρυ σαμπανιζέ. Τελειο. Ιδιαίτερα στον ήλιο το έβλεπες και το χαζευες.
Toyota Corolla 2019