-
Με άλλη ψυχολογία επιλέγεις αυτοκίνητο με τα λεφτά σου και με διαφορετική με λεφτά άλλου.
Αν δεν πληρώνεις εσύ δεν πολύ αγχώνεσαι και πιο εύκολα αγοράζεις κάτι για την εικόνα και όχι για την ουσία....
-
@gtsartsal said in 2019 Peugeot 208 II:
Με άλλη ψυχολογία επιλέγεις αυτοκίνητο με τα λεφτά σου και με διαφορετική με λεφτά άλλου.
Αν δεν πληρώνεις εσύ δεν πολύ αγχώνεσαι και πιο εύκολα αγοράζεις κάτι για την εικόνα και όχι για την ουσία....
Συμφωνω . Αλλά αν ειναι να σε ταλαιπωρει με τις ζημιες , γιατι να το επιλεξεις εστω και με λεφτα άλλου?
-
@alexandros-k said in 2019 Peugeot 208 II:
Απο την μια το θαυμαζεις κι απο την άλλη ειναι χρεπια και αρχαια τεχνολογια
Απο την μια θα το ηθελες σαν λιζινγκ κι απο την άλλη ειναι καθε μερα στα συνεργεια με ζημιες και προβληματαΞακάθαρο δεν ειναι? Εφόσον ειναι λήζινγκ, ας πάθει ό,τι θέλει - εαν ειναι ιδιοκτησία μου, τότε έχω θέμα.
Αρχαία τεχνολογία ειναι και μια Τρανσ Αμ, αλλά την θαυμάζω και την θέλω! Να πληρώσω δεν θέλω για αρχαία τεχνολογία, σε εταιρική παροχή ειναι σούπερ!
-
Συμφωνω . Αλλά αν ειναι να σε ταλαιπωρει με τις ζημιες , γιατι να το επιλεξεις εστω και με λεφτα άλλου?
Γιατί δεν σε ταλαιπωρεί, τους άλλους ταλαιπωρεί! Εσύ απλά σηκώνεις το τηλέφωνο, παίρνεις την αντικατάσταση και περιμένεις να το φτιάξουν.
-
Συνήθως το λήζινκ είναι για 4 χρόνια και ελπίζεις σε όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές και ταλαιπωρία.
Η οποία ταλαιπωρία, λογω λήζινκ, δεν είναι και κάτι φοβερό καθώς σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Και κάτι που θα μετρούσε πολύ για εμένα. Στο τέλος της τετραετίας ή της χρήσης δεν νοιάζεσαι για πώληση κλπ. -
@fanis75 said in 2019 Peugeot 208 II:
Γιατί δεν σε ταλαιπωρεί, τους άλλους ταλαιπωρεί! Εσύ απλά σηκώνεις το τηλέφωνο, παίρνεις την αντικατάσταση και περιμένεις να το φτιάξουν.
Αν μεινεις σε ταξιδι , δεν ειναι ταλαιπωρια? Αν ειναι να πηγαινεις καθε λιγο συνεργειο , δεν ειναι ταλαιπωρια?
Απο φιλους που εχουν λιζινγκ : συνηθως το πας μονος σου στο συνεργειο , πας μονος σου στην λιζινγκ να παρεις το αντικαταστασης και το αναποδο .
-
Αρχαία τεχνολογία ειναι και μια Τρανσ Αμ, αλλά την θαυμάζω και την θέλω! Να πληρώσω δεν θέλω για αρχαία τεχνολογία, σε εταιρική παροχή ειναι σούπερ!
Οταν λες οτι τα αντιστοιχα ειναι καλυτερα αμαξια, γιατι να παρεις την αρχαια τεχνολογια?? ας ειναι και τζαμπα
-
Συνήθως το λήζινκ είναι για 4 χρόνια και ελπίζεις σε όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές και ταλαιπωρία.
Η οποία ταλαιπωρία, λογω λήζινκ, δεν είναι και κάτι φοβερό καθώς σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Και κάτι που θα μετρούσε πολύ για εμένα. Στο τέλος της τετραετίας ή της χρήσης δεν νοιάζεσαι για πώληση κλπ.Οταν το εχεις σιγουρο οτι το "χρεπι" θα χαλαει συνεχεια , δεν ελπιζεις σε τιποτα. Ειναι ταλαιπωρια. Οπως εγραψα , δεν στο φερνουν το αντικαταστασης στην πορτα σου , και παιρνουν το αλλο .
-
Αν μεινεις σε ταξιδι , δεν ειναι ταλαιπωρια? Αν ειναι να πηγαινεις καθε λιγο συνεργειο , δεν ειναι ταλαιπωρια?
Δεν κάνω ταξίδια και σε περίπτωση που κάνω θα πάω με το τζαπάν!
Οταν λες οτι τα αντιστοιχα ειναι καλυτερα αμαξια, γιατι να παρεις την αρχαια τεχνολογια?? ας ειναι και τζαμπα
Γιατί μαρέσει! το θαυμάζω όπως είπα. Επίσης, δνε θα μου δώσουν καλύτερο σε λήζινγκ, μόνο σε αγορά.
-
Δεν κάνω ταξίδια και σε περίπτωση που κάνω θα πάω με το τζαπάν!
Γιατί μαρέσει! το θαυμάζω όπως είπα. Επίσης, δνε θα μου δώσουν καλύτερο σε λήζινγκ, μόνο σε αγορά.
Aν δεν κανεις ταξιδια, δεν θα σου δωσουν 3008 , θα σου δωσουν ενα C3 που φανταζομαι το θαυμαζεις κι αυτο . Οπου και να μεινεις με το αμαξι ειναι ταλαιπωρια. Οταν τρεχεις στα συνεργεια επισης.
Δεν το συνεχιζω αλλο. Καταλαβαινομαστε νομιζω -
Aν δεν κανεις ταξιδια, δεν θα σου δωσουν 3008 , θα σου δωσουν ενα C3 που φανταζομαι το θαυμαζεις κι αυτο .
- Το αμάξι εταιρική παροχή δεν έχει σχέση με την χρήση αλλά με την θέση.
- Το Σε Τριο πιο πολύ, ειναι το αγαπημένο μου μικρό μαζί με το Φιέστα. όταν το οδήγησα ενθουσιάστηκα!
-
Aν δεν κανεις ταξιδια, δεν θα σου δωσουν 3008 , θα σου δωσουν ενα C3 που φανταζομαι το θαυμαζεις κι αυτο .
- Το αμάξι εταιρική παροχή δεν έχει σχέση με την χρήση αλλά με την θέση.
- Το Σε Τριο πιο πολύ, ειναι το αγαπημένο μου μικρό μαζί με το Φιέστα. όταν το οδήγησα ενθουσιάστηκα!
Εχει σχεση και η χρηση φυσικα. Αν πχ κουβαλας πραγματα , εννοειται θες ενα με χωρους ασχετως αν κανεις ταξιδια ή οχι
2019 Peugeot 208 II