-
Μόνο εσυ θα μπορούσες να δεις προβολή εθνικισμού και να δικαιολογήσεις τις γενικόλογες μπουρδες του Αταμαν.Επικλεκτικα no politica και ιστορίες για άγριους.
-
Το θέμα είναι γιατί οι διεθνιστές στηρίζετε πράξεις εθνικιστών;
Ο άλλος είναι πάνω από όλα γαύρος.
Δεν είναι κακό αλλά το παραμύθι δεν μας αρέσει.
Επίσης όταν φιλοξενεις κάποιον πρέπει να τηρείς τους κανόνες φιλοξενίας.
Τέλος στην Κύπρο τα άκρα δυστυχώς είναι ισχυρά παραδοσιακά. Έτσι δεν μπορούν να βρουν μια σταθερή στρατηγική με αποτέλεσμα να τρέχουν πάντα πίσω από τις εξελίξεις και να διεκδικούν ως λύση την προηγούμενη θέση των αντιπάλων οι οποίοι θα μας πάνε εκεί που θέλουν και έχουν σταθερή στρατηγική για αυτό εδώ και δεκαετίες.
-
Μπερδεύεις χωρίς λόγο τα πράγματα πλατιάζοντας αχρείαστα.
Πρώτον αν ψάχνεις εθνικισμό,απαγόρευση ξένων προπονητών κλπ τότε σίγουρα δεν θα το βρεις σε μένα που ακόμα και εδώ έγραψα κατευθείαν για αυτόν χαρακτηρίζοντας τον τεράστιο προπονητή που είχε τον κύριο λόγο για την επιτυχία μας.
Δεύτερον αν πιστεύεις στις μπούρδες του δόγματος no politica στον αθλητισμο(που εφαρμόζεται κατά το συμφέρον) τότε αυτό να ισχύει για όλα και για όλους για και όχι για τις ευαισθησίες του Αταμαν.
Τρίτον καταλαβαίνεις ότι αν καταφέρουμε να λύσουμε τπ Κύριακο εδώ μέσα θα μας δώσουν το Νόμπελ Ειρήνης ,όποτε αν ξεκινήσουμε τος αναφορές σε αυτό δεν θα τελειώσουνε ούτε σε 150 χρονια! -
Βασικά ξεκίνησα για να νευριασω τον ακατανομαστο και να επιστρέψει.
Στα σοβαρά τώρα, όταν στον αθλητισμό υπάρχουν όλες οι φυλές της γης δεν έχει νόημα να ανοίγουν πολιτικές διαμάχες.
Όπως και να τηρούνται οι κανόνες φιλοξενίας.Για μένα όλο το θέμα σταματάει σε αυτά σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα.
Αν τώρα δεν ισχύει σε όλα ο ψόγος σε αυτούς.
-
Δεύτερη έκπληξη από το δημόσιο σήμερα.
Φέτος τα μικρά πήγαν σε δημοτικό παιδικό σταθμό αντί ιδιωτικού όπως πέρσι.Πηγα στην ενημέρωση σήμερα και εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο και του προσωπικού αλλά και των εγκαταστάσεων από την αισθητική τους τουλάχιστον.
Στα απολύτως θετικα υπέρ του δημοτικού προσωπικά βάζω και τους κανόνες που τηρούνται απαρέγκλιτα περι ιώσεων,υγιεινής κλπ.
Κάτι που φυσικά δεν ισχύει στους ιδιωτικούς,για την ακρίβεια ισχύει το ακριβώς αντίθετο!
Ιδιαίτερη θετική εντυπωση και από την υπεύθυνη που με προσωπική επιμονη και προφανώς μεράκι και αγάπη στα παιδιά,μου εξήγησε τις αλλαγές που έχει κάνει μετά απο προσπάθειες ετών αλλά και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.
Μιλάμε για μεγάλη γυναίκα στα πρόθυρα της σύνταξης που προφανώς θα μπορούσε να τα έχει γραμμένα όλα στον αυτοματο. -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Φέτος τα μικρά πήγαν σε δημοτικό παιδικό σταθμό αντί ιδιωτικού όπως πέρσι.Πηγα στην ενημέρωση σήμερα και εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο και του προσωπικού αλλά και των εγκαταστάσεων από την αισθητική τους τουλάχιστον.
Στα απολύτως θετικα υπέρ του δημοτικού προσωπικά βάζω και τους κανόνες που τηρούνται απαρέγκλιτα περι ιώσεων,υγιεινής κλπ.
Κάτι που φυσικά δεν ισχύει στους ιδιωτικούς,για την ακρίβεια ισχύει το ακριβώς αντίθετο!
Ιδιαίτερη θετική εντυπωση και από την υπεύθυνη που με προσωπική επιμονη και προφανώς μεράκι και αγάπη στα παιδιά,μου εξήγησε τις αλλαγές που έχει κάνει μετά απο προσπάθειες ετών αλλά και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.
Μιλάμε για μεγάλη γυναίκα στα πρόθυρα της σύνταξης που προφανώς θα μπορούσε να τα έχει γραμμένα όλα στον αυτοματο.Υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν την δουλειά που κάνουν.
Δυστυχώς στο δημόσιο δεν είναι η πλειοψηφία.
Οχι δηλαδή ότι είναι και στον ιδιωτικό τομέα...
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μιλάμε για μεγάλη γυναίκα στα πρόθυρα της σύνταξης που προφανώς θα μπορούσε να τα έχει γραμμένα όλα στον αυτοματο.Υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν την δουλειά που κάνουν.
Δυστυχώς στο δημόσιο δεν είναι η πλειοψηφία.
Οχι δηλαδή ότι είναι και στον ιδιωτικό τομέα...
Ναι απλά σε κάποιους τομείς όταν οι εργαζόμενοι νιώθουν ότι κάνουν πρώτα λειτούργημα και μετά εργασία είναι τεραστια η κοινωνική συμβολή τους.Η παιδεία και η υγεία είναι τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα.Φυσικα αμείβονται γελοιωδώς χαμηλά οι εργαζόμενοι και των δυο κατηγοριών.
-
Μ΄ αρέσει που επενδύουν οι ομάδες μας ώστε να ξεφύγουμε από τον πάτο της Ευρωπαϊκής βαθμολογίας..
Μου αρέσει που ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει την σωστή μάρκα για τα γκάζια του....
-
Αναφορά σε Ρεμουνδο σε 3,2,1…
-
Αναφορά σε Ρεμουνδο σε 3,2,1…
Μπα τι να πει ?
Να τρέξεις σε αγώνες με Τογιότα ?
Μόνο για σχολές οδηγών κάνουν...
Με ειδίκευση σε αυτούς που θα αγοράσουν αμάξι πρώτη φορά με το εφ΄ άπαξ...
-
Μαρεσει που στη συγκέντρωση ήταν περισσότεροι οι άντρες από τις γυναίκες.Ο μυθος των αδιαφορων πατεράδων καταρρίπτεται σιγά σιγά.
Δεν μου αρέσει που υπήρχαν κάποιοι συνομήλικοι μου σχεδόν η λίγο μικρότεροι με μωρά.Τι γίνεται και γεννοβολανε τα γεροντάκια ξαφνικα;
Μαρεσε απίστευτα το ύφος του διπλανού μου 42αρη με πρώτο παιδί τώρα,όταν στην αναφορά του για τις δυσκολίες που περνάει με το μωρό ,νε ρωτάει εσείς έχετε αλλά παιδάκια;
Του απάντησα αργά και βασανιστικά ότι έχω αλλά 4.
Με έκπληκτο έως τρομαγμένο βλεμμα με ρώτησε τι ηλικιας;Απάντησα ο πρώτος είναι 21 ετών ,ο τελευταίος 21 μηνών!!!(Αληθεια αυτό ))
Ακολούθησε παύση και άλλη παύση με κατάληξη σαν ταινια του Αγγελοπουλου!
Φεύγοντας του είπα ότι απλά ήθελα δεύτερη κόρη και η άλλη με φόρτωσε με τρεις ακόμα μαντράχαλους δεν φανηκε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. -
Πήγα χτες στο Καλλιμάρμαρο, ως αγνός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, στο τουρνουά μπάσκετ προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Έφυγα αηδιασμένος από αυτά που αντίκρισα.
Ήταν απλώς άλλη μια ευκαιρία για να αποδείξουμε πόσο υστερούμε σε σχέση με τους προγόνους μας.- το ιστορικό μνημείο θύμιζε χωματερή όταν αποχώρισαν... οι λάτρεις του αθλητικού ιδεώδους.
- οι παραπάνω κάπνιζαν αρειμανίως, με τους υπόλοιπους θεατές στα 30 εκατοστά.
- σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι, καπνιστές και μη, έβριζαν εν χορώ αισχρότατα, μη σεβόμενοι καν τα πιτσιρίκια της παιδικής χορωδίας που είχαν έρθει να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.
- κατά τη διάρκεια του οποίου, οι οργανωμένοι συνέχισαν να βαρούν τα τύμπανά τους και να λένε συνθήματα. Άραγε αυτοί δεν είναι Έλληνες;
Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα επικροτούσε ο Παύλος, ένας Κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Δε λέω ότι δε γίνονται κι αλλού, ότι βαυκαλίζομαι ότι οι άλλες ομάδες έχουν ανώτερους οπαδούς. Όλοι τα ίδια χάλια έχουν. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην προσπαθούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.
-
Για αυτό δεν ασχολούμαι. Κρίμα και πάλι κρίμα.
-
Αθλητικά και πολιτική.
Οι χειρότεροι οπαδοί. -
Η πολιτική χρησιμοποιεί τον αθλητισμό!
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Η πολιτική χρησιμοποιεί τον αθλητισμό!
Εγώ βλέπω το ανάποδο.
-
Β(λ)αμμένα μυαλά.
-
Πως το έλεγε ο Τζίμης Πανούσης «Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, οπαδέ, οπαδέ».
-
Μαρεσει που στη συγκέντρωση ήταν περισσότεροι οι άντρες από τις γυναίκες.Ο μυθος των αδιαφορων πατεράδων καταρρίπτεται σιγά σιγά.
Δεν μου αρέσει που υπήρχαν κάποιοι συνομήλικοι μου σχεδόν η λίγο μικρότεροι με μωρά.Τι γίνεται και γεννοβολανε τα γεροντάκια ξαφνικα;
Μαρεσε απίστευτα το ύφος του διπλανού μου 42αρη με πρώτο παιδί τώρα,όταν στην αναφορά του για τις δυσκολίες που περνάει με το μωρό ,νε ρωτάει εσείς έχετε αλλά παιδάκια;
Του απάντησα αργά και βασανιστικά ότι έχω αλλά 4.
Με έκπληκτο έως τρομαγμένο βλεμμα με ρώτησε τι ηλικιας;Απάντησα ο πρώτος είναι 21 ετών ,ο τελευταίος 21 μηνών!!!(Αληθεια αυτό ))
Ακολούθησε παύση και άλλη παύση με κατάληξη σαν ταινια του Αγγελοπουλου!
Φεύγοντας του είπα ότι απλά ήθελα δεύτερη κόρη και η άλλη με φόρτωσε με τρεις ακόμα μαντράχαλους δεν φανηκε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.Είχα ξεχάσει να γράψω την πρώτη σκέψη μου...
Από τις καταστάσεις που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και λυπάμαι και θαυμάζω!
Από τη μια λέω πόση ταλαιπωρία τραβάει αυτός ο άνθρωπος...
Από την άλλη όμως, και πόσες χαρές έχει στη ζωή του...
Και μάλιστα επί 5
Τα καλύτερα σε όλη την οικογένεια!
-
Μόνο χαρές και από τα 5!
Πολλοί μπαμπάδες δουλεύουν και δεύτερες και τρίτες δουλειές, δεν είναι όλοι αδιάφοροι
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]