-
Εμείς στο Χαλάνδρι έχουμε Δήμαρχο Ανταρσύα.
Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι πέρα από τις ιδεολογικές εμμονές του, ως δήμαρχος είναι ο καλύτερος των τελευταίων 40 χρόνων.
Εχει βγεί ήδη 2 φορές και μάλλον θα πάει και για τρίτη.Το ωραίο είναι ότι δεν έχουν απεργήσει ποτέ οι δημοτικοί υπάλληλοι επί δημαρχίας του, προφανώς γιατί σου λέει πρέπει να τον στηρίξουμε.
Τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά.
Σε ένα γυμνάσιο έκανε ένα ωραίο γκράφιτι.
-
Γιατί είναι ο καλύτερος;
Τι παραπάνω σας έχει προσφέρει ο Ανταρσύας σε σύγκριση με τους υπολοίπους; -
Κοίτα εγώ πολιτικά έχω κάποιες θέσεις. Τώρα αυτές συνήθως δεν ταυτίζονται με τα τωρινά κόμματα, οπότε ψηφίζουμε κατά περίπτωση.
Δεν έχω όμως κολλήματα να πω το σωστό.
Αρχικά το έχει καθαρό το Χαλάνδρι. Πολύ καθαρό σε σύγκριση με τους άλλους και τα δεδομένα προβλήματα που έχει, όπως κέντρο με ζωή 24/365, αγορά μεγάλη, δύσκολη πρόσβαση και δύσκολο πάρκινγκ.
Γενικά κάνει διάφορα έργα και ασχολείται με τον Δήμο.
-
Εγώ πάντως στο Μαρούσι που έμενα τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα πληρώσει για να καθαρίσουν τα χιόνια από το δημόσιο δρόμο και από το πεζοδρόμιο. Ο Δήμος τα καθάριζε.
Στο Χαλάνδρι φαίνεται ότι υπάρχει άλλο καθεστώς.
-
Γιατί πλήρωσες για να καθαρίσουν τα χιόνια ?
Βασικά πέρσι με τα πολλά χιόνια, είχε θέματα ο Δήμαρχος, αλλά ήταν για 1-2 μέρες.
-
Πλήρωσα γιατί τρεις μέρες αποχής από την εργασία δεν έπαιζε. Εγώ χτυπώ κάρτα και προφανώς η δικαιολογία ότι ο δήμος Χαλανδρίου δεν περνά να καθαρίσει τα χιόνια, μόνο ως αστείο θα ακουγόταν στην εργασία μου.
Οπότε την 2η μέρα το απόγευμα κατέβηκα στο δρόμο και τότε κατάλαβα τι παίζει με τον κο δήμαρχο. Τότε κατάλαβα γιατί δεν περνά ο δήμος. Περνούσαν τα φιλαράκια του. Τα καλά του φιλαράκια. Αν δεν πλήρωνα τα "φιλαράκια τα καλά" θα έπρεπε να περιμένω μία βδομάδα να λιώσουν τα χιόνια.Φυσικά δεν πλήρωσα μόνο εγώ.
Και για να είμαι και εντός θέματος. Δεν μου αρέσει που πολλοί στενοί δρόμοι γειτονιάς στο Χαλάνδρι είναι διπλής κατεύθυνσης. Απαράδεκτο και άκρως επικίνδυνο γιατί δεν υπάρχει και σωστή οδική σήμανση.
-
Οχι απλώς δεν μ'αρέσει. Τους σιχαίνομαι...
https://www.cretalive.gr/kriti/apo-ti-mia-empainan-misthos-kai-epidomata-apo-tin-alli-ebgainan -
Η ντροπή η μεγάλη ανήκει σε εμάς τους εργαζόμενους : περίπου 70-80 υπαλλήλους. . . .η νεαρή ζαχαροπλάστης εργαζόταν χωρίς ρεπό και προβλεπόταν να αμοίβεται με πάνω από 1100 ευρώ.
Πόσους απο τους 70 -80 εργαζόμενους εκμεταλλευόταν και όλοι έκαναν την πάπια και βρέθηκε η κοπελίτσα να κάνει τον μάγκα?
Αυτές οι μαγκιές κόβονται με την καλημέρα αλλιώς κάτσε να σε γλεντάνε και να μην μιλάς ! -
Κοπριτες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες και μετά βγαίνουνε στα κανάλια και κλαίγονται ότι δεν βρίσκουν υπάλληλο για την γαλέρα.
-
Μέσα στους 70-80 υπαλλήλους πόσοι άραγε φυτευτοί τσάτσοι και κολλητοί θα υπήρχαν;
Γνωστή η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Από την εποχή των τσιφλικάδων ίδια και απαράλλαχτη έχει παραμείνει.
-
@manast said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οχι απλώς δεν μ'αρέσει. Τους σιχαίνομαι...
https://www.cretalive.gr/kriti/apo-ti-mia-empainan-misthos-kai-epidomata-apo-tin-alli-ebgainanντροπη....
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μέσα στους 70-80 υπαλλήλους πόσοι άραγε φυτευτοί τσάτσοι και κολλητοί θα υπήρχαν;
Γνωστή η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Από την εποχή των τσιφλικάδων ίδια και απαράλλαχτη έχει παραμείνει.
Τσάτσοι και κοληταρια υπάρχουν αλλά είναι λίγοι. Το βασικό που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση είναι νεροκουβαλητες που θα φέρνουν ατελείωτο και σε μεγάλες ποσότητες νερό προκειμένου να γυρίζει ο μύλος κάτι που μάλλον έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα.
-
Μάθαμε τα πολιτικά φρονήματα του ξενοδόχου ή ακόμα?
Για να αρχίσει νέος γύρος αναρτήσεων χωρίς νόημα, όπως και σε τόσα άλλα τόπικ
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
και ομως αντουαν εχει ιδιαιτερη σημασια... ειδικα εαν ειναι του χωρου που προασπιζεται των δικαιωματων του εργαζομενου. ή όχι
-
@racefun1971 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τσάτσοι και κοληταρια υπάρχουν αλλά είναι λίγοι. Το βασικό που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση είναι νεροκουβαλητες που θα φέρνουν ατελείωτο και σε μεγάλες ποσότητες νερό προκειμένου να γυρίζει ο μύλος κάτι που μάλλον έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα.
νταξ, το πας σε ακρα...
δεν ειναι καθολου ετσι, ειδικα στις βιωσιμες μικρομεσαιες επιχειρησεις.
ξεχνας τον κοινο εχθρο της μικροεργοδοσιας και των εργαζομενων που ειναι κοινος. -
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και τι αμάξι οδηγεί βεβαίως βεβαίως! Για βαγκίτη τον κόβω ή κάτοχο random πρίμιο
-
Σε συνθήκες κίνησης δε μου αρέσει να υπάρχουν τόσοι γρήγοροι οδηγοί που καθυστερούν τους υπόλοιπους. Κλασσικό παράδειγμα η έξοδος 8 της ΑΟ που οι περισσότεροι μπαίνουν σε μια σειρά να βγουν στην Εθνική Αθ. Λαμίας και οι γρήγοροι μπαίνουν εμβόλιμα παρακάμπτοντας τη σειρά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα.
-
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε συνθήκες κίνησης δε μου αρέσει να υπάρχουν τόσοι γρήγοροι οδηγοί που καθυστερούν τους υπόλοιπους. Κλασσικό παράδειγμα η έξοδος 8 της ΑΟ που οι περισσότεροι μπαίνουν σε μια σειρά να βγουν στην Εθνική Αθ. Λαμίας και οι γρήγοροι μπαίνουν εμβόλιμα παρακάμπτοντας τη σειρά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα.
Δεν λέγονται γρήγοροι αυτοί που μπαίνουν σφήνα. Δίποδα %#*@#& λέγονται.
-
Θα μου άρεσε όταν βρέχει καρεκλοπόδαρα αντί να είμαι πάνω στην μηχανή, να βγάζω από την πυλωτή ένα τέτοιο τρακτέρ και να πηγαίνω για δουλειά. Και άσε τους άλλους να προσέχουν προφυλακτήρες και λασπόνερα και ποτάμια και...και...και...
-
Μου αρέσει που Σαββατιάτικα κάνουν έργα στη Μουδανίων…
Καθαρίζουν τα φρεάτια στο ύψος της Καρδίας γιατί κάθε φορά που βρέχει ο δρόμος πλημμυρίζει. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω δει τόσο ανηφορικό δρόμο πλημμυρισμένο…
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]