-
Αυτουνού και του Κινέζου, δεν ξεπερνιούνται ποτέ...
-
Οι συρμοί του μετρό δεν είναι μόνο οι της πρώτης παραλαβής. Υπάρχουν και κάποιοι πιο πρόσφατοι (πιο "αεροδυναμικοι" εμπρός), κορεάτικοι νομίζω.
Το έργο της επέκτασης προς Πειραιά πρέπει να κρατήσε 15 χρόνια. Έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει, όχι να σέρνεται επ άπειρον. Νίκαια, μανιάτικα και πέριξ περιοχές (υποβαθμισμένες γενικά) έχουν πλέον συγκοινωνία, εγώ μόνο κέρδος βλέπω για ένα σωρό "λαϊκές οικογένειες" (το έκλεψα αυτό) -
Το μετρό έχει 3 γενιές συρμούς.
Κορεάτικοι είναι όλοι νομίζω.
Αλλά πλέον δεν φτάνουν.
-
fiverg οι φοιτητές έτσι κι αλλιώς πήγαιναν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με τα ΜΜΜ (λεωφορεία-ηλεκτρικός) απλώς τώρα τους εξυπηρετεί καλύτερα το μετρό στην στάση Δημοτικό Θέατρο. Πόσοι φοιτητές του ΠΑΠΕΙ παίρνουν τα ΙΧ των γονιών τους και που θα έβρισκαν να παρκάρουν στον Πειραιά ; Αντίθετα στην πανεπιστημιούπολη ΕΚΠΑ + πολυτεχνειούπολη ΕΜΠ είναι πολύ συχνό φαινόμενο αφού έχουν μεγάλες εκτάσεις για parking. Το θέμα είναι οι εργαζόμενοι σε γραφεία π.χ. ναυτιλιακές στον Πειραιά να πάρουν το μετρό και όχι το premium για να παρκάρουν στο υπόγειο της εταιρείας. Το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προσωρινά τους συρμούς του μετρό Θεσσαλονίκης αφού αυτοί είναι σχεδιασμένοι για μικρότερο πλάτος γραμμών συγκριτικά με της Αθήνας.
-
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικά πλάτη από το 1,40 για τα τρένα και τα μετρό.
Απλά της Θεσσαλονίκης δεν έχουν οδηγό, οπότε δεν μπορούν να μπουν σε δίκτυο που δεν έχει το ανάλογο σύστημα.
-
@tesa54 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
...
Το θέμα είναι οι εργαζόμενοι σε γραφεία π.χ. ναυτιλιακές στον Πειραιά να πάρουν το μετρό και όχι το premium για να παρκάρουν στο υπόγειο της εταιρείας.
...
Μπα σε καλό σου έβγαλα κοιλιακούς απο τα γέλια -
@tesa54 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
fiverg οι φοιτητές έτσι κι αλλιώς πήγαιναν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με τα ΜΜΜ (λεωφορεία-ηλεκτρικός) απλώς τώρα τους εξυπηρετεί καλύτερα το μετρό στην στάση Δημοτικό Θέατρο. Πόσοι φοιτητές του ΠΑΠΕΙ παίρνουν τα ΙΧ των γονιών τους και που θα έβρισκαν να παρκάρουν στον Πειραιά ; Αντίθετα στην πανεπιστημιούπολη ΕΚΠΑ + πολυτεχνειούπολη ΕΜΠ είναι πολύ συχνό φαινόμενο αφού έχουν μεγάλες εκτάσεις για parking. Το θέμα είναι οι εργαζόμενοι σε γραφεία π.χ. ναυτιλιακές στον Πειραιά να πάρουν το μετρό και όχι το premium για να παρκάρουν στο υπόγειο της εταιρείας. Το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προσωρινά τους συρμούς του μετρό Θεσσαλονίκης αφού αυτοί είναι σχεδιασμένοι για μικρότερο πλάτος γραμμών συγκριτικά με της Αθήνας.
Δεν πολυκαταλαβαινω το τι θες να πεις. Το να πηγαίνουν κορυδαλλιωτες και νικαιωτες Πειραιά είναι ένα θέμα, όχι όμως τόσο σημαντικό. Το να μπορούν όμως να πηγαίνουν νικαιωτες και Πειραιώτες των πέριξ προς κέντρο και πάνω με μέσο σταθερής τροχιάς είναι το έτερο θέμα, πολύ πιο σημαντικό.
-
Σωστός ο @fiverg, μας έλυσε τα χέρια το μετρό ειδικά για μετακινήσεις προς το κέντρο που είχαν κοπεί πολλά δρομολόγια.
Προς Πειραιά δεν βλέπεις τεράστια διαφορά γιατί είμαστε μια ανάσα κοντά και το τέρμα των λεωφορείων ήταν 3 στενά δίπλα στον ηλεκτρικό, αλλά άλλο πράγμα τα 3 στενά κοντά και άλλο βγήκα - μπήκα μετρό-ηλεκτρικό, μετράει πολύ όταν ο καιρός έχει τα άσχημα του.
Εγώ γουστάρω το μετρό, έχω κάνει το Νίκαια - Αργυρούπολη (Σφακιανάκη Renault) 6-7 φορές και σε χρόνο το πολύ 5' πιο αργά απότι το ταξί και 20€ φτηνότερα...
@fiverg της γειτονιάς είσαι? Νόμιζα ήσουν από Θεσσαλονίκη. -
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σωστός ο @fiverg, μας έλυσε τα χέρια το μετρό ειδικά για μετακινήσεις προς το κέντρο που είχαν κοπεί πολλά δρομολόγια.
Προς Πειραιά δεν βλέπεις τεράστια διαφορά γιατί είμαστε μια ανάσα κοντά και το τέρμα των λεωφορείων ήταν 3 στενά δίπλα στον ηλεκτρικό, αλλά άλλο πράγμα τα 3 στενά κοντά και άλλο βγήκα - μπήκα μετρό-ηλεκτρικό, μετράει πολύ όταν ο καιρός έχει τα άσχημα του.
Εγώ γουστάρω το μετρό, έχω κάνει το Νίκαια - Αργυρούπολη (Σφακιανάκη Renault) 6-7 φορές και σε χρόνο το πολύ 5' πιο αργά απότι το ταξί και 20€ φτηνότερα...
@fiverg της γειτονιάς είσαι? Νόμιζα ήσουν από Θεσσαλονίκη.Ναι, πιο πάνω λίγο απο νικαια, Κορυδαλλό προς πλ Ελευθερίας.
-
Ωραίος , εγώ είμαι 750μ απο πλ Ελευθερίας και 700μ απο Μετρό Νίκαιας .
Μπορείς να μου πεις γιατί βγάζετε την σκουπιδιάρα στις 7.30 το πρωί γύρω απο το μετρό και τρώμε όλη την κίνηση στην μάπα?
-
Ιωνικός η Προοδευτική? Έλα να βγαίνουν τα μαχαίρια
-
Θρίαμβος Νέου Κόσμου (εκεί μεγάλωσα) :-).
Για την σκουπιδιαρα δεν κατεω, εδώ που μένω πρέπει να περνάει χαράματα. -
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ιωνικός η Προοδευτική? Έλα να βγαίνουν τα μαχαίρια
Proo KoKo
Τους έχουμε δώσει γήπεδο και παίζουν αλλιώς στην αλάνα της φυλακής θα ήταν ακόμα. -
Αν το αρχαιοκάπηλο κόψει το μπούκωμα των πορνοκαναλων για κανα 6μηνο,τότε τα χρήματα φτάνουν για συρμούς ένα 2' !!!!!!
-
Μου αρέσει που έχουν περάσει πάνω από 4 μήνες, χωρίς να επιβληθεί καμία ποινή αποκλεισμού σε κάποιο μέλος του φόρουμ
Δεν μου αρέσει που ο BMW116D δεν επανήλθε
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
bemvedakias λείπεις!
#fani_ksereis_esy
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
bemvevakias λείπεις!
#fani_ksereis_esy
Αν ήταν bmwδάκιας θα ερχόταν πίσω...αλλά ώς bmwβάκιας, καλά είναι εκεί που είναι!!
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που έχουν περάσει πάνω από 4 μήνες, χωρίς να επιβληθεί καμία ποινή αποκλεισμού σε κάποιο μέλος του φόρουμ
συμφωνώ και επαυξάνω για το 2ο μέρος.
λειπεις ρε φίλε με την διαστημική σου Bmw
για το πρώτο δεν συμφωνω. Αν γινομουν admin θα έκανα ban σε μερικούς ετσι για την πλακίτσα
πχ θα διάλεγα το νήμα των vit και θα έκανα ban όσυς έχουν vitara για να μπαίνουμε οι αλλοι και να λέμε πόσο καλυτερα είναι τα duster και ότι τα vit είναι μονο για τον κάδο.
βεβαια κάτι μου λέει ότι θα εμπαινε κανας νεος χρήστης τύπου alepoydaki-gatoulinos και θα εσκιζε τα ιματια του για το αντιθετο αλλά πλάκα θα είχε σίγουρα.
και ενα εξτρα ban στον mastora έτσι γιατι μπορώ.
-
ρε συ καταιγις, αντε γυρνα...
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ρε συ καταιγις, αντε γυρνα...
Και ο Quadra.. Εξαφανιζόλ
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]