-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σωστό και αυτό αλλά που χωράνε όλα αυτά , και πόσο χρόνο προετοιμασίας!!!!
Και μόνο 15 ευρώ;
Καύσιμα πήγαινε έλα;Είναι θέμα διάθεσης , με 7ε πάω και έρχομαι Αλεποχώρι , ομπρελοκαρεκλοψαθοπαιχνίδια στην καψούρα και χωρίς να κατεβάσω πάτωμα μια χαρά τα χωράει, η ομπρέλα μόνο με ζορίζει αλλά κλάιν την βάζω πίσω στα πόδια των παιδιών .Αρκεί να έχεις διάθεση για λίγο κουβάλημα και η σύζυγος για λίγη προετοιμασία ... σιγά τα 3-4 τοστ ή τα φρούτα !
Οκ ο καθένας με τα οικονομικά του αλλά εγώ δεν θέλω να δίνω 20ε (10ε ξαπλώστρα και 10ε καφέδες με νερό) μόνο για να κάνω 2-3 ώρες μπάνιο το πρωί .
Έχουμε και τον @gatoz που γουστάρει μιλφάτα και όχι μαμάτα με τάπερ και ξαπλάρει σε κρεβάτι όχι σε απλή (ξ)απλώστρα σαν αρχαίος σάτυρος και περιμένει να τον ταΐσουν με σταφύλια και κλαμπ σαντουιτς
ο οποιος ομως γατος εχει φουλ εξοπλιΖμο παραλιας, βλεπε τραπεζοκαθισματα, ψυγειο για μπυρες, ομπρελοβαρβατες καταστασεις, χάι φάι με μπας μπουμ, 220 βολτ τρανσ και μεχρι και ανεμιστηρα με μπαλαντεζα απο το τζιβι, οχι οτι τη χρειαζομαι. τη μπαλαντεζα. το φερνω μεχρι την ομπρελα στη παραλια.
φυσικα η αγαπημενη του γατου παραλια ειναι το μπανανα μπιτς, ζαντε μερια, στο κυριλε μπιτσομπαρο με προϋπολογιΖμο ημερας, μηνιατικου βασικου, με τα κοκτελιαμου, τα γκουρμε μου, τον αργιλε και τα πληρωμενα μιλφατα μου.
καθοτι γατος δουλευει ολο το χρονο και αδειαζει ημερες 5 (ολογραφως πενδε)
σατυρος με στάιλ. -
Σωστός ο Θοδωρής.
Και να συμπληρώσω ότι δεν είναι μόνο θέμα οικονομίας αλλά και διασκέδασης, ποτέ δεν μου άρεσε το στρίμωγμα πόσο μάλλον σε παραλία με την ζέστη, γεμάτη κόσμο και άλλα 100 "βλαμμένα" σαν τα δικά μου να τρέχουν και να τσιριζουν.
Δεν είναι ανάγκη να μυρίζουμε την μασχάλη του κάθε ένα, πάμε παραπέρα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας
-
Σωστός ο Θοδωρής.
Και να συμπληρώσω ότι δεν είναι μόνο θέμα οικονομίας αλλά και διασκέδασης, ποτέ δεν μου άρεσε το στρίμωγμα πόσο μάλλον σε παραλία με την ζέστη, γεμάτη κόσμο και άλλα 100 "βλαμμένα" σαν τα δικά μου να τρέχουν και να τσιριζουν.
Δεν είναι ανάγκη να μυρίζουμε την μασχάλη του κάθε ένα, πάμε παραπέρα και κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας
εσυ ομως δεν μπορεις να πας παραπερα....
αχαχαχαχαχα
#mono_vitara -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σωστό και αυτό αλλά που χωράνε όλα αυτά , και πόσο χρόνο προετοιμασίας!!!!
Και μόνο 15 ευρώ;
Καύσιμα πήγαινε έλα;Είναι θέμα διάθεσης , με 7ε πάω και έρχομαι Αλεποχώρι , ομπρελοκαρεκλοψαθοπαιχνίδια στην καψούρα και χωρίς να κατεβάσω πάτωμα μια χαρά τα χωράει, η ομπρέλα μόνο με ζορίζει αλλά κλάιν την βάζω πίσω στα πόδια των παιδιών .Αρκεί να έχεις διάθεση για λίγο κουβάλημα και η σύζυγος για λίγη προετοιμασία ... σιγά τα 3-4 τοστ ή τα φρούτα !
Οκ ο καθένας με τα οικονομικά του αλλά εγώ δεν θέλω να δίνω 20ε (10ε ξαπλώστρα και 10ε καφέδες με νερό) μόνο για να κάνω 2-3 ώρες μπάνιο το πρωί .
Έχουμε και τον @gatoz που γουστάρει μιλφάτα και όχι μαμάτα με τάπερ και ξαπλάρει σε κρεβάτι όχι σε απλή (ξ)απλώστρα σαν αρχαίος σάτυρος και περιμένει να τον ταΐσουν με σταφύλια και κλαμπ σαντουιτς
ο οποιος ομως γατος εχει φουλ εξοπλιΖμο παραλιας, βλεπε τραπεζοκαθισματα, ψυγειο για μπυρες, ομπρελοβαρβατες καταστασεις, χάι φάι με μπας μπουμ, 220 βολτ τρανσ και μεχρι και ανεμιστηρα με μπαλαντεζα απο το τζιβι, οχι οτι τη χρειαζομαι. τη μπαλαντεζα. το φερνω μεχρι την ομπρελα στη παραλια.
φυσικα η αγαπημενη του γατου παραλια ειναι το μπανανα μπιτς, ζαντε μερια, στο κυριλε μπιτσομπαρο με προϋπολογιΖμο ημερας, μηνιατικου βασικου, με τα κοκτελιαμου, τα γκουρμε μου, τον αργιλε και τα πληρωμενα μιλφατα μου.
καθοτι γατος δουλευει ολο το χρονο και αδειαζει ημερες 5 (ολογραφως πενδε)
σατυρος με στάιλ.Η μπανανα η παραλια του Βασιλικου δεν ειναι?
-
Ιταλιδα ανθρακόνηματινη καλλονή με φόντο το λιμάνι του Γυθειου!
Μαρεσει ακόμα 7 χρόνια που την έχω.
Ένα χρόνο τώρα απλά τη χαζεύω ,αλλάζω περιφερειακά και τους καλούς τροχους και βγάζω φωτό.Θα ξανανεβω συντομα.
Έχω και μια από Ταιβαν,καλό ,γρήγορο αλλά σαν τους Ιταλούς δεν έχει! -
ΔΕΝ μου αρέσει η συνεχόμενη επίθεση των Gummies...
Κάτι πρέπει να γίνει κύριοι...
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ένα χρόνο τώρα απλά τη χαζεύω ,αλλάζω περιφερειακά και τους καλούς τροχους και βγάζω φωτό.Θα ξανανεβω συντομα.
Έχω και μια από Ταιβαν,καλό ,γρήγορο αλλά σαν τους Ιταλούς δεν έχει!Αυτό είναι το μέρος από το οποίο μας γράφεις; Τι ομορφιά είναι αυτή; Α ρε Ελλάδαρα.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έχω και μια από Ταιβαν,καλό ,γρήγορο αλλά σαν τους Ιταλούς δεν έχει!Αυτό είναι το μέρος από το οποίο μας γράφεις; Τι ομορφιά είναι αυτή; Α ρε Ελλάδαρα.
Δυστυχώς δεν μένω εκεί ,κατάγομαι όμως από το πανέμορφο Γυθειο!Αθηνα έχω μεγαλώσει και μένω ακόμα δυστυχως
-
2 κοκτέιλ της κακιάς ώρας με μισό κιλό τριμμένο πάγο σε πλαστικό,24 ευρώ!
Καλά πήγε και αυτό,είπα στη γυναίκα που να βγαίνουμε τώρα βραδιάτικα,καλύτερα να δούμε Πεππα με το μωρό .Με κοίταξε,την κοίταξα,θυμηθηκα ότι οι διατροφές είναι ακριβό σπορ και έγινε φυσικά το δικό της!
Ο άντρας στην Ελλάδα πρέπει να παντρεύεται 2 φορές.
Στα 30 με γυναίκα 45 άρα και στα 60 με 25αρα. -
Μαρεσει που οι φίλοι και οι φιλες του σχεδόν 20 χρονου γιου μου του λενε οτι ο πατέρας σου είναι μικρός.
Δεν θα μαρεσει όταν θα πηγαίνω να πάρω τον τελευταίο από το δημοτικό σε λιγα χρόνια που θα κοντεύω τα 60 και θα λενε οι φίλοι του ήρθε να σε πάρει ο παππούς σου! -
Και χάρτινο καλαμάκι... Καλύτερα να ρουφαω αναθυμιάσεις στο βενζινάδικο.
Εχουμε γονείς με γιο 22 και η μικρή τους μαζί με την δικιά μου στα 7, μεγάλη η διαφορά με τους άλλους γονεις αλλά είναι κεφάτοι άνθρωποι και κάνουν παρέα με όλους.
-
@antonmone said in [Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει \
Στα 30 με γυναίκα 45 άρα και στα 60 με 25αρα.Το πρώτο το κατάφερα
Στο δεύτερο δυσκολεύομαι
-
Καλά πήγε και αυτό,είπα στη γυναίκα που να βγαίνουμε τώρα βραδιάτικα,καλύτερα να δούμε Πεππα με το μωρό .Με κοίταξε,την κοίταξα,θυμηθηκα ότι οι διατροφές είναι ακριβό σπορ και έγινε φυσικά το δικό της!
Στα 30 με γυναίκα 45 άρα και στα 60 με 25αρα.Αρα δεν θα κάνει ποτέ παιδιά...
Στην πρώτη περίπτωση δεν θα μπορεί αυτή, στην δεύτερη δεν θα μπορεί αυτός... -
Οι άντρες που θέλουν να κάνουν παιδιά θα πρέπει να παντρεύονται πολύ πριν τα 30, ώστε όταν είναι 50+ τα παιδιά τους να είναι πάνω από 20 ετών για να μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορες καταστάσεις και να μπορούν να είναι κάπως ανεξάρτητα.
Και όταν υπάρχουν παππούδες και γιαγιάδες που κάποια στιγμή θα περάσουν τα 80, τότε ξεκινά το τρέξιμο...αφού τα προβλήματα υγείας σκάνε το ένα μετά το άλλο.
Σκεφτείτε να είναι κάποιος άντρας ή/και γυναίκα 50 ετών, να έχει παιδιά ανήλικα και ταυτόχρονα να έχει και δύο γονείς πάνω από 80 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας. Και ταυτόχρονα αυτός ο άνθρωπος να εργάζεται και να πρέπει 8 και 10 ώρες να πηγαίνει για δουλειά.
Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να τα βγάλει πέρα; Που θα δώσει προτεραιότητα;Να παραιτηθεί;
Τα ζω αυτό το διάστημα και πραγματικά είμαι σε μία κατάσταση να μπω σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστώ στη Γη του Πυρός.
Σκέφτομαι την περίπτωση να είχα και παιδιά ή/και γυναίκα.
Μα είναι δυνατόν να μπορεί κάποιος να τα διαχειριστεί όλα;Όλοι γύρω μου ζητάνε, θέλουν, περιμένουν και κανείς δεν προσφέρει τίποτα... Μόνο ζητάνε και περιμένουν.
-
Αυτά είναι απρόβλεπτα πράγματα.
Αλλος μπορεί να έχει κάνει παιδιά στα 25 του και να έχει προβλήματα υγείας ο ίδιος στα 45 του και οι γηραιότεροι να είναι αστέρια στα 75 τους.Καθαρά θέμα τύχης.
-
Τύχη στην διαδικασία της γήρανσης δεν υπάρχει.
Η γήρανση είναι αδιαμφισβήτητη διαδικασία στην ζωή ενός ανθρώπου και δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει αποφύγει προβλήματα υγείας λόγω ηλικίας.Όποιος δεν πιστεύει ότι γερνάει μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του.
Γιατί αφενός θα κάνει καλό στον εαυτό του και στην υγεία του και αφετέρου ίσως να μην φθάσει στο άσχημο σημείο κάποια στιγμή να δει κατάματα ότι κανείς δεν ζει για πάντα.Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι ατρόμητοι και ενώ έχουν την δυνατότητα να αφιερώσουν λίγο χρόνο, από τον άπλετο που διαθέτουν, για προληπτικές εξετάσεις υγείας παντός τύπου, αδιαφορούν εντελώς και ξαφνικά τους σκάει το σοβαρό πρόβλημα και οι μήνες μετρούν αντίστροφα.
Και κάπου εκεί ψάχνουν για βοήθειες...και σωσίβια.
Και όπως λέω στο περιβάλλον μου: "Μακάρι να ήμουν και εγώ συνταξιούχος από τα 48 να μπορούσα να αφιερώνω άπλετο χρόνο σε θέματα υγείας. Αλλά που;"
Για να μην πω για ανθρώπους (άντρες/γυναίκες) που μπαίνουν σε διαδικασία τεκνοποίησης γιατί έχουν σαν δόγμα: "Να κάνω παιδιά, να έχω κάποιον να με φροντίσει στα γεράματα".
Ψέμματα είναι αυτό; Στην Ελλάδα, αυτή είναι μία γνωστή στάση ζωής που έχουν πολλοί πολίτες. -
Στην ζωή υπάρχει τύχη και ατυχία σε μεγάλο βαθμό.
Αλλοι αρρωσταίνουν και φεύγουν στα 40-50 τους και άλλοι είναι υγιέστατοι στα 90 τους. -
Κατά ένα περίεργο λόγο, με όσους έχω αντιπαράθεση για αυτό το θέμα, όλοι τους είναι πάνω από 60...
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Για να μην πω για ανθρώπους (άντρες/γυναίκες) που μπαίνουν σε διαδικασία τεκνοποίησης γιατί έχουν σαν δόγμα: "Να κάνω παιδιά, να έχω κάποιον να με φροντίσει στα γεράματα".
Ψέμματα είναι αυτό; Στην Ελλάδα, αυτή είναι μία γνωστή στάση ζωής που έχουν πολλοί πολίτες.Εντελώς εγωιστικό να θέλεις απλά να κάνεις παιδί επειδή έτσι ΠΡΕΠΕΙ (το επιβάλλει η κοινωνία ουσιαστικά), χωρίς να το θέλεις πραγματικά...
-
Μεταξύ μας, μόνο έναν άντρα ξέρω που ήθελε πραγματικά να κάνει παιδιά. Και έκανε 4 παιδιά επειδή το ήθελε διακαώς. Παιδί της εκκλησίας και από μικρός στην θρησκευτική κατήχηση. Για αυτό και παντρεύτηκε κοπέλα της εκκλησίας.
Όλοι οι άλλοι άντρες που ξέρω, ακόμη και ο πατέρας μου, έκαναν παιδιά γιατί έκαναν σεξ...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]