-
-
Του έφυγε το Yaris ε;
Βλέπω το λάστιχό του να είναι λιωμένο ή κάνω λάθος;
Αυτά τα Yaris είναι 'φτερό' στον άνεμο εντελώς.
-
Μάλλον ζαλίστηκε η θεία έπεσε πάνω σε ένα Mazda και μετά εμένα και πεζοδρόμιο... Σε μια ευθεία μόνη της

-
γιεμ άι αμ σοκντ.
για ονομα...
που, στο πλάι, εκει που μπαινεις απο ισογειο και ητανε παλια το αλουέτ? βγηκε απο το απεναντι στενο? αλλα εκει νομιζω εχει σταση, αρα ή απο μουρικη ή απο κοκο. πως ειχε τοση φορα? ασφαλεια? καλή ή ρουμανικη? πηρανε τα ραμφη?
αλλα να σου πω. το σαββατο ειχα δουλεια του σκασμου. πηγα να παρω καφε στο μεγκουστα και λεω αντι να γυρισω γραφειο να κανω τον γυρο απο ποταμι-συγγρου και πισω. εκει που ημουνα αριστερα στη συγγρου, κινηση. με το που ανεβαινω την υπογεια, αριστερα στο διαχωριστικο περιπολικο καθετα. και πισω ενα παληκαρι μεσα στα αιματα με ανοιγμενο κεφαλι ακινητο διπλα στο διαχωριστικο. ποια μανα δεν θα ξαναχαιδεψει το κεφαλακι του... τα σιδερα δεν γαμιουνται, ξαναγινονται, τα κεφαλια οχι. καποια στιγμη μερικα καλοκαιρια μετα θα θυμασαι ενω ξεκοκαλιζεις ενα κέι εφ σι το χτυπηματακι. μικρο το θεμα τελικα.
-
Περαστικά ρε συ yem. Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Πάντως ψύχραιμο σε βλέπω. Έχεις βρει το νόημα της ζωής μαλλον.
-
Για ότι φτιάχνεται με λεφτά, δεν αγχωνόμαστε παιδιά.....
-
Πράγματι, πολύ ψύχραιμος. Εγώ θα είχα πάθει εγκεφαλικό.
Τώρα ξεκινά και η ιστορία με τις ασφαλιστικές και τα συνεργεία. Άλλη μανούρα και αυτή.
-
Lap από μικρός τους τσαμπουκάδες τους έχω πληρώσει και με το παραπάνω τώρα με τα παιδιά δεν με παίρνει... Για τέτοια δεν θα ξανά τσακωθώ (τουλάχιστον αν είμαι καλυμμένος).
Βρε γάτε πως με καταλαβαίνεις, απέναντι ακριβός από την πόρτα του Μουρικη. Άφησα παιδιά στην πεθερά πήγαμε για κάτι δουλειές και γυρνώντας αράξαμε στα KFC για να γλύψουμε κάνα δάκτυλο...
Αυτό στην Συγγρού το είδα και εγώ... Κρίμα. Αυτά βλέπω και παίρνω βαθιές ανάσες.
-
Πφφφφ.. τα νεύρα μου... πραγματικά. Τι να πεί κανείς, περαστικά ρε φίλε
Με τον αλοιφαδορο έρχεται λες? Μην φάμε πολύ βερνίκι...
-
Mastoras78 wrote:
Πφφφφ.. τα νεύρα μου... πραγματικά. Τι να πεί κανείς, περαστικά ρε φίλε
Με τον αλοιφαδορο έρχεται λες? Μην φάμε πολύ βερνίκι...
Με λίγη αλοιφούλα και γυάλισμα στο χέρι θα γίνει περδίκι!
Το χεις πάρει ψύχραιμα. Ωραίος, σε ζηλεύω..
Εύχομαι ταχεία 'ανάρρωση'. Υπάρχουν και χειρότερα..
-
Χαχαχα, ναι να το πας σε detailer και να του πεις πως μάλλον χρειάζεται λίγο γυάλισμα σε εκείνο το σημείο.
Δεν έχεις χάσει το χιούμορ σου. Πολύ ενδιαφέρουσα η όλη αντιμετώπιση σου. Δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα σου. Ωραίος τυπάς πρεπει να σαι.
Το αυτοκινητο θα ξαναγίνει, θα ναι ξανά στο 99% του αρχικού οπότε μικρό το κακό. Εσεις να είστε καλά και θα τα θυμάστε όλα αυτά.
-
**Yem wrote:**Ρε παιδιά πολύ δεν παραμορφωθηκε όλο το πορτ μπαγκάζ?
True...Σαν να σε χτύπησε αρκετά βαρύ όχημα.
Με εγκατάλειψη ή ξέρεις ποιός σε χτύπησε; Επίσης αν θες και έχεις όρεξη να μας πεις στο τέλος λίσταε ζημιές και κόστος. Καλό κουράγιο φίλε been there done that...
Εννοείται ότι θα ανεβάσω λίστα .
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας παιδιά , σας ευχαριστώ όλους να είστε καλά.
Aυτό που φοβάμαι είναι αν έχει γίνει καμιά ζημιά βαρβάτη στο σασί και πηγαίνω μετά με τα 4 διαγωνίος σαν τον κάβουρα.
Αυτό το τσαλάκωμα στο πορτ μπαγκαζ με στεναχωρεί πολύ και η ζάντες που τις χτύπησε στο πεζοδρόμιο...
Μέχρι και ο διπλός πάτος έσπασε απο την κόντρα.
Βάζω και μερικές φωτογραφίες απο κάτω αν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα

-
Κοίτα θα σου πουν και οι ειδικοί καλύτερα αλλά θα πω απλά την αποψη μου για να σε ηρεμήσω.
Οντως είναι στεναχωρο αλλά το σασί του αυτοκινήτου δεν είναι εκεί. Είναι απλά ένα μερος της πίσω ποδιάς που εξέχει. Εφοσον η δύναμη δεν έχει επηρεάσει τους θόλους των πισω τροχως και δηλαδή τις βάσεις που βιδώνει η ανάρτηση τότε το κακό είναι από μικρό έως κυριολεκτικά τίποτα.
Θεωρω τύχη μέσα στη ατυχια ότι το μετακινησε το οχημα πιο μπροστά και δεν βρήκε αντίσταση πολύ.
Οποτε μαλλον έτσι τελείως ερασιτεχνικά και στο πόδι πιστεύω θα σου αλλάξουν απλά την πίσω πόδια που ειναι όλο το πορτπαγκαζ, θα σου βιδώσουν πάνω της τα τσιμπρακαλα και θα γίνει καινούργιο.
Αυτο που βλέπεις πως τσαλακωθηκε ειναι το πάτωμα. Δεν εχει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση για αυτό και τσαλακωθηκε. Η ζώνη παραμόρφωσης τους αυτοκινήτου, που είναι κατω απο τον μασπιε του πορτπαγκαζ, μάλλον μετακινήθηκε πιο μέσα και παρέσυρε και το πάτωμα του πορτπαγκαζ.
Γενικα θεωρώ πως επισκευάζεται απλά θα σου πάρει χρόνο.
Υ γ.Εγω στην θέση σου θα πάθαινα εγκεφαλικό αλλά εγώ είμαι παραξενος και ψηλόαγχωτικός τύπος.
-
Με τον τρόπο σου του έκανες την καρδιά περιβόλι.
Ευτυχώς που τον ηρέμησες.
-
Γιεμ γρήγορα να επισκευαστεί το αμάξι σου και να το πηγαίνεις βόλτες για να μας μιλάς για αυτές. Πάντως φαίνεται να έπεσε με πολύ δύναμη πάνω σου αν κρίνω τη ζημιά του yaris και από τις φωτογραφίες δείχνει να μη παραμορφωθηκε αρκετά το δικό σου. Εν τω μεταξύ το είχα απορία σε οπίσθια σύγκρουση με την έλλειψη πίσω προφυλακτήρα τι ζημιά θα πάθαινε το captur και δυστυχώς το είδα στο δικό σου αμάξι. Σε αυτές τις περιπτώσεις που θα σε καλύψει η ασφαλιστική του άλλου είναι απλά πλαστικά και λαμαρίνες, αν ήταν περίπτωση hit & run εκεί πονάει.
Να ρωτήσω τώρα αν είχες μικτή ασφάλεια σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει του άλλου όλα τα έξοδα,σωστά;
Αυτοκίνητο αντικατάστασης δικαιούσαι;
-
Κρίμα ρε Γεμ μην ανυσηχείς θα γίνει καινουργιο το κουκλί σου και δεν νομίζω να υπάρχει καμια περιπτωση να πήρε σασι από όσο βλέπω στις φωτο.
Μπράβο σου που είσαι τόσο ψυχραιμος
-
George δεν ξέρω ίσως το κάνω χειρότερο. Να βοηθήσω θέλω. Τεσπα. Σταματώ εδώ.
-
Το ξέρω αυτό το στενάκι δίπλα από το village στου Ρέντη. Καλά με πόσο πήγαινε το yaris και χτύπησε και τα 2 αμάξια έτσι;
Σκέψου να πέρναγε κανένας πεζός,κανένα παιδάκι ανάμεσα στα παρκαρισμένα,θα το είχε αφήσει στην καλύτερη ανάπηρο.. Μετά λένε για το όριο 30-40km/h μες στα κατοικημένα στενάκια στις πόλεις ότι είναι μικρό...
Yem,tο σημαντικό είναι ότι είστε καλά,αγρατζούνιστοι και το αμάξι θα επισκευαστεί όπως ήταν,ούτε που θα φαίνεται κι ούτε που θα το καταλάβεις στο δρόμο. Απλά, θέλει υπομονή.
-
Περαστικά θα είναι , λαμαρίνες μην σκας . Ευκαιρία να βρεις και κανένα αμάξι αντικατάστασης για την εμπειρία ... Ψάξε ένα ηλεκτρικό να έχεις άποψη στις κουβέντες εδώ...
-
George δεν ξέρω ίσως το κάνω χειρότερο. Να βοηθήσω θέλω. Τεσπα. Σταματώ εδώ.
Βασικά είναι σαν περιγράφει ο γιατρός τι ακριβώς θα κάνει στο χειρουργείο στο παιδί του γονιού. Don't....
Renault Captur II