-
@lap said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα post η οδήγηση που κάνω είναι τέρμα αμυντική, το πόδι στο γκαζι ίσα το ακουμπάω
Εσύ ήσουν αυτός που έσπρωχνε τις προάλλες ένα Captur ;;;;
εγω ημουν....πως νομιζεις βγαινει το 6,5λ / 100 χλμ στο trip computer και μετα κλαψουρίζει ο @andya3
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
@lap said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα post η οδήγηση που κάνω είναι τέρμα αμυντική, το πόδι στο γκαζι ίσα το ακουμπάω
Εσύ ήσουν αυτός που έσπρωχνε τις προάλλες ένα Captur ;;;;
εγω ημουν....πως νομιζεις βγαινει το 6,5λ / 100 χλμ στο trip computer και μετα κλαψουρίζει ο @andya3
Να δεις κλαψούρισμα που θα ρίξει όποιος πάρει το Captur και περιμένει να πιάσει τις καταναλώσεις που βάζεις
-
Τόσο πολύ ακούγεται αυτό το τοκ που χρειάζεται να φωναζεις;;;;;
-
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΈΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΩ
-
Ζωαρα!
-
update περι κατανάλωσης σε εθνικη οδο
αθηνα θεσσαλονικη και επιστροφη, 3 ατομα φορτωμένοι με 120-140 χλμ/ωρα και e-pass
στην επιστροφη χρησιμοποίησα και λιγο βενζινη για να μην κανω σταση
αθηνα θεσσαλονικη: 4 ωρες κ 20 λεπτα με δυο στάσεις
επιστροφη: 4 ωρες ακριβος αλλα με μια σταση
μεση καταναλωση: 7,64 λ/100
μεσο κοστος μετακινησης: 0,77€/λ = 5,9€ τα 100 χλμ δλδ 29€ για 500 χλμ αθηνα θεσσαλονικη
διοδια πληρωσα 31,9€
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
διοδια πληρωσα 31,9€
Αχ αυτά τα διόδια...
Όπου και να πάμε με τέτοιο κόστος μετακινήσεις πάντα τα διόδια θα είναι πιο πολλά λεφτά απότι το καυσίμο.
-
Εγω Σύρο Πειραιά πάντως 86 μίλια δεν με φτάνουν τα 100 ευρώ για 1 άτομο και το αυτοκίνητο .
-
@steveman said in Renault Captur II:
Ακούγεται σε τυχαίο χρόνο ....μάλλον θα κάνω τον γύρω της Θεσσαλονίκης με ανοιχτά παράθυρα...!!!
αν είσαι από τη Σαλονίκη, θα έπρεπε να γνωρίζεις καλύτερα πως γράφεται ο Γύρος.
-
@groover1972 said in Renault Captur II:
@steveman said in Renault Captur II:
Ακούγεται σε τυχαίο χρόνο ....μάλλον θα κάνω τον γύρω της Θεσσαλονίκης με ανοιχτά παράθυρα...!!!
αν είσαι από τη Σαλονίκη, θα έπρεπε να γνωρίζεις καλύτερα πως γράφεται ο Γύρος.
Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια......!!!
-
Καλησπερα παιδια είμαι ένα βήμα πριν παρω το renault captur έκδοση techno lpg. Ας μου στείλει οποίος θέλει τι προβληματα του έχει βγάλει. Χωρίς να ωραιοποιουμε τα πραγματα σας παρακαλω παρα πολυ
-
-
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, αυτό το έχω κατά νου γιατι έχω διαβάσει κάποιες από τις αναρτήσεις σας στο forum. Άλλα θεματα μεχρι τώρα με τα ηλεκτρονικά-ηλεκτρολογικα αν σας έχουν παρουσιαστει;
-
-
Αλήθεια πιστεύετε αυτές τις έρευνες ;
Ειναι μια ενδειξη βεβαίως αλλα μιλάμε για ένα δείγμα μέσα σε εκατινταδες χιλιάδες που κυκλοφορουν. -
Σε Captur II του 2020 δύο προβλήματα που διορθώθηκαν άμεσα :
1)clima
2)Η μονάδα τηλεματικής (?) κάπως έτσι, δεν είχε internet το infotainment.Και τα δύο επισκευαστικαν εντός εγγύησης.
Αλλα δύο γνωστά προβλήματα (εγώ δεν τα έχω) είναι :
- Σφύριγμα αέρα από το παράθυρο του οδηγού
- κροταλισμα του wastegate
Το ένα το έχουν ελάχιστα άτομα και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση, για το άλλο κάνει ένα update η Renault και σχεδόν όλοι όσοι το έκαναν λένε ότι δεν ακούγεται κροταλισμα.
Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του 1.0 LPG είναι ότι καίει πολύ οικονομικό αέριο και θες να πηγαίνεις συνέχεια βόλτες.
-
@yem said in Renault Captur II:
Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του 1.0 LPG είναι ότι καίει πολύ οικονομικό αέριο και θες να πηγαίνεις συνέχεια βόλτες
Βρε αϊ παράτα μας
-
Ευχαριστώ πολύ και για το λινκ αν και διαβάζοντας το στο τέλος παρατηρησα τα σχόλια που σέρνουν τα μυρια όσα στην renault
-
Δηλαδή ή φανατικοί εχθροί ή φανατικοί υποστηρικτές. Μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει
-
Έχει φτάσει κανένας σάς τα 50000 χλμ να δουμε πως του συμπεριφέρεται το σασμάν του;;;;;
Renault Captur II