-
αφηνω αυτο εδω
7879 χλμ μεχρι στιγμης με κοστος 367€ (LPG)
Για τα ιδια χιλιομετρα θα ειχα δωσει τωρα 1250€ μεσα στην πολη
ηδη εχω γλυτωσει μεσα σε 4 μηνες που το εχω 1.000€ σε καυσιμο
παρτε troc βενζινη!
-
Αντί να κοιτάμε το αυτοκίνητο κοιτάμε το καύσιμο. Αν κάποιος έχει τόσο καημό με την κατανάλωση, ας πάρει π.χ. το T-Roc κι ας του βάλει υγραέριο. Το έχει κάνει ένας γνωστός 2 χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και η Skoda σε κάποιες χώρες, όπως η γειτονική μας Βουλγαρία, επιτρέπει να βάλεις σύστημα lpg στο Kamiq διατηρώντας την εργοστασιακή εγγύηση. Είναι Εξωτερική εγκατάσταση με κάποιος πιστοποιημένους συνεργάτες της στη Βουλγαρία, είναι καθαρά θέμα επιλογής της εισαγωγικής κάθε χώρας.
Δεν αγοράζουμε καύσιμο βρε παιδιά, αυτοκίνητο αγοράζουμε. Το ΄χουμε ξεφτιλίσει το θέμα.
-
Καλά δεν σου βγήκε η επιλογή του φυσικού αερίου που έπαιζαν οι βαγγέληδες και ψάχνεις να κράξεις...
-
Απλώς προσπαθώ να συμπεριφερθώ με αστική ευγένεια, αλλά επειδή με τσιγκλάτε, με αναγκάζετε να συμπεριφερθώ άκομψα.
Άλλο αγοράζω αυτοκίνητο, άλλο επιλέγω με βάση το κάυσιμο. Αν επιλέγεις με βάση το καύσιμο, δεν έχεις λόγο να συγκρίνεις αυτοκίνητα που καίνε διαφορετικά καύσιμα. Λες θέλω υγραέριο ή θέλω πετρέλαιο και διαλέγεις από την αγορά τα υπάρχοντα.
Ορίστε, συγκριτικό test μεταχειρισμένου T-Roc με καινούργιο Captur. Και σου λένε οι άνθρωποι, άστο το Captur ρε παιδί μου, καλύτερα το T-Roc κι ας είναι και μεταχειρισμένο.
Sorry Captur-άδες...
https://www.whatcar.com/news/new-renault-captur-vs-used-volkswagen-t-roc/n23073
-
@andya3 said in Renault Captur II:
Άλλο αγοράζω αυτοκίνητο, άλλο επιλέγω με βάση το κάυσιμο. Αν επιλέγεις με βάση το καύσιμο, δεν έχεις λόγο να συγκρίνεις αυτοκίνητα που καίνε διαφορετικά καύσιμα
Καλά μια ιδέα ρίξανε τα παιδιά για το υγραέριο μην κάνεις και έτσι.
Αν έβγαινε με Φ.Α. θα το είχες βάλει στην σύγκριση.
Έτσι και αλλιώς ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για το "μεγάλο" μοτέρ και όχι για τα χιλιαρια.
Ωραίο το T-rock, μπορεί σε design να μην είναι από τα μπανικα αλλά έχει μια ωραία κλασική γραμμή που προσπαθεί να βγάλει δυναμισμό χωρίς να γίνεται υπερβολικό.
Αρκετά ευρύχωρο και αυτό -
Αντί να κοιτάμε το αυτοκίνητο κοιτάμε το καύσιμο. Αν κάποιος έχει τόσο καημό με την κατανάλωση, ας πάρει π.χ. το T-Roc κι ας του βάλει υγραέριο. Το έχει κάνει ένας γνωστός 2 χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και η Skoda σε κάποιες χώρες, όπως η γειτονική μας Βουλγαρία, επιτρέπει να βάλεις σύστημα lpg στο Kamiq διατηρώντας την εργοστασιακή εγγύηση. Είναι Εξωτερική εγκατάσταση με κάποιος πιστοποιημένους συνεργάτες της στη Βουλγαρία, είναι καθαρά θέμα επιλογής της εισαγωγικής κάθε χώρας.
Δεν αγοράζουμε καύσιμο βρε παιδιά, αυτοκίνητο αγοράζουμε. Το ΄χουμε ξεφτιλίσει το θέμα.
Πες τα «Χρυσοστομε»!
Αν συγκριναμε τα 1000αρια οκ αλλα εδω ο ανθρωπος μιλαει για τον 1.5 vw και τον 1.3 της renault. Ε νομιζω δε θελει ερωτημα with no offence.
-
χαχαχαχαχ με εκανες και γελασα ρε μπαγασα, εχει κ ζεστη σημερα. Γιατι πιστευεις οτι πηραμε αυτοκινητο για το καυσιμο? Το συγκεκριμενο αμαξι ειναι παρα πολυ ανετο, εχει τρομερη ποιοτητα κυλισης και παει ανετα 160 στην εθνικη χωρις θορυβους και κραδασμους, και εχει και πολυ καλους χωρους για B-SUV. Επισης λογω και του 6αρι σασμαν ειναι πολυ ελαστικος και για την πολη μεσα. Απλα το επιπλεον ειναι οτι μας κοστιζει και 4€ τα 100 χιλιομετρα εκτος απο ολα αυτα που ανεφερα παραπανω
Τωρα ασε να σχολιαζουμε τις αυτοκινηταρες μας οπως θελουμε εμεις
υγ. το χιλιαρικο που γλυτωσα απο καυσιμο θα το φαω σε γνωστο νησι με κατι κορασια σκεπτόμενος αυτα που ειπες
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
χαχαχαχαχ με εκανες και γελασα ρε μπαγασα, εχει κ ζεστη σημερα. Γιατι πιστευεις οτι πηραμε αυτοκινητο για το καυσιμο? Το συγκεκριμενο αμαξι ειναι παρα πολυ ανετο, εχει τρομερη ποιοτητα κυλισης και παει ανετα 160 στην εθνικη χωρις θορυβους και κραδασμους, και εχει και πολυ καλους χωρους για B-SUV. Επισης λογω και του 6αρι σασμαν ειναι πολυ ελαστικος και για την πολη μεσα. Απλα το επιπλεον ειναι οτι μας κοστιζει και 4€ τα 100 χιλιομετρα εκτος απο ολα αυτα που ανεφερα παραπανω
Τωρα ασε να σχολιαζουμε τις αυτοκινηταρες μας οπως θελουμε εμεις
υγ. το χιλιαρικο που γλυτωσα απο καυσιμο θα το φαω σε γνωστο νησι με κατι κορασια σκεπτόμενος αυτα που ειπες
Να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου και καλό καλοκαιρινό γλέντι με τα κοράσια.
Να πιεις κι ένα ποτηράκι στην υγεία της Renault, που έφτιαξε το Captur με 6άρι σασμάν και πάει κι 160 στην Εθνική. Χαλάλι της...
-
Το 1000αρι captur lpg ειναι καθαρα το πιο οικονομικο αλλα παιζει να ειναι και το πιο αργο της αγορας…..
Και με διαφορά.
-
Μια χαρά είναι το μοτεράκι του. Ελαστικό από μηδενικές στροφές, πολύ αξιοπρεπές μες στην πόλη.
-
Συγκριτικα ειπα! Τουρμπο μοτερακι ειναι και αυτο κατα τα αλλα!
-
Συγκριτικά ή με απόλυτα κριτήρια, είναι τόσο γεμάτο χαμηλά που σου λύνει τα χέρια στην καθημερινότητα. Για χειροκίνητο πάντα, εννοείται ότι στο αστικό περιβάλλον θα ήταν προτιμότερο το αυτόματο.
-
Το Captur είναι αξιοπρεπέστατο και πολύ όμορφο.
Το έκανα test drive πριν πάρω το T-Roc. Βέβαια σ' ένα σύντομο test drive δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά.
Αυτό που μου έμεινε είναι ότι ο λεβιές ταχυτήτων του δεν παλεύεται με τίποτα, είναι σαν να κουνάς ένα κομμάτι λάστιχο.
-
Παλικαρια αν θελαμε γρηγορο αυτοκινητο δεν θα περναμε Renault με 25-27 χιλιαρικα. To τουρμπο μια χαρα ανοιγει αν το εχεις και στο sport mode (εχει κ εξτρα σπιρταδα ο κινητηρας) και κανεις κ προσπεραση στην εθνικη χωρις κινδυνους.
Τωρα προτιμω να τα φαω τα λεφτα σε διακοπες και αλλα πραματα παρα σε καυσιμα κ να λεω οτι εχω τουρμπο 1600 με 3000 αλογα κ αλλες τετοιες πιπες, εξου και η επιλογη μου σε Captur2 με φουλ εξτρα και Rive Gauche
-
Δεν κρινω συνολικα το αυτοκινητο. Σε αυτο ειχα καταληξει μαζι με το t cross. Απλα, στα τεστ ντραιβ αισθανομουν οτι δεν τραβαγε τοσο δυνατα. Απο κει και περα ολα καλα, μια χαρα αυτοκινητο ειναι! Πανακριβο οπως ολα πλεον αλλα οικονομικό σε καυσιμο.
-
Κι εγω 2η επιλογή μετά το T-Roc το Captur είχα. Είναι πολύ όμορφο, νομίζω το πιο όμορφο B-Suv.
Όταν το οδήγησα όμως ρε πσιδί μου δεν. Οκ, μεγάλο πλεονέκτημα το lpg, κανείς δε βρίσκει τα λεφτά στο δρόμο, αλλά σαν αυτοκίνητο, δεν... -
@zaxosm said in Renault Captur II:
Δεν κρινω συνολικα το αυτοκινητο. Σε αυτο ειχα καταληξει μαζι με το t cross. Απλα, στα τεστ ντραιβ αισθανομουν οτι δεν τραβαγε τοσο δυνατα. Απο κει και περα ολα καλα, μια χαρα αυτοκινητο ειναι! Πανακριβο οπως ολα πλεον αλλα οικονομικό σε καυσιμο.
Όταν το είχα κάνει test drive μια χαρά τράβαγε (το diesel βέβαια). Απλά είχε τριγμούς σε εκνευριστικό σημείο και ήταν ο βασικός λόγος που δεν το επέλεξα..Όπως και να έχει, να χαιρόμαστε όλοι τα αυτοκίνητά μας!!!
-
Οκ, μεγάλο πλεονέκτημα το lpg,
Πλερωνε τώρα 2€/λίτρο να δεις πόσα δεν θα λες με τα άλλα.
Όταν εσύ θα πηγαίνεις με 90-100 το lpg θα πατάει 140αρες διότι είναι τζάμπα
-
αλλά σαν αυτοκίνητο, δεν...
εμεις αυτο το αυτοκινητο θελουμε αδερφε που ΔΕΝ θελω την σακαράκα που παει 0-100 σε 20 δευτερολεπτα... τι ζορι τραβας κ εισαι εδω τριγυρω δεν ξερω αλλα εχεις πλακα...να εισαι καλα
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
Παλικαρια αν θελαμε γρηγορο αυτοκινητο δεν θα περναμε Renault με 25-27 χιλιαρικα. To τουρμπο μια χαρα ανοιγει αν το εχεις και στο sport mode (εχει κ εξτρα σπιρταδα ο κινητηρας) και κανεις κ προσπεραση στην εθνικη χωρις κινδυνους.
Τωρα προτιμω να τα φαω τα λεφτα σε διακοπες και αλλα πραματα παρα σε καυσιμα κ να λεω οτι εχω τουρμπο 1600 με 3000 αλογα κ αλλες τετοιες πιπες, εξου και η επιλογη μου σε Captur2 με φουλ εξτρα και Rive Gauche
Θα σας πω την άποψη μου επειδή είπατε κάποιοι για λεφτά. Τα 30.000 του σήμερα είναι τα 22.000 που είχε το 2021 το TRoc μου. Κοινώς υποβαθμίστηκαν τα χρήματα δίχως να αλλάξει κάτι μισθολογικά. Κάποια στιγμή θα δούμε και πτώση των τιμών στους μηχανικούς κουβάδες μας αφού ο κόσμος δεν θα έχει πλέον χρήματα να αλλάξει αμάξι και θα ξεφουσκώσει αυτή η φούσκα. Πιστεύω του χρόνου θα ομαλοποιηθεί η κατασταση
Renault Captur II