-
@alex-mix said in Renault Captur II:
@akis3 said in Renault Captur II:
Έκλεισα το δικό μου κάτω από τα 26000 με κλειδωμένη τιμή. Θα έρθει τελωνείο τον Φεβρουάριο. Να σας ενημερώσω ότι όλα τα καινούρια δεν θα έχουν καν την δυνατότητα -έστω μετέπειτα-να κλείνουν ηλεκτρικά οι καθρέπτες....🤬
Απο την μια καλυτερα σκεψου εμας που κλεινουν να χαλασει και να μην εχουν ανταλλακτικα
Ας τα έβλεπα να ανοιγοκλείνουν κάνα χρόνο και μετά ας χαλούσαν...
Χαχα και γω ετσι ημουν πριν το παρω επρεπε οπωσδηποτε να ανοιγοκλεινουν τωρα τα συνηθισα
Όλα θέμα συνήθειας είναι αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη έλλειψη .
Δηλαδή εκεί που έλειπε μόνο η πλακέτα τώρα καταργήσανε και το μοτέρ απο τους ηλεκτρικούς καθρέπτες ?
Τουλάχιστον το αυτόματο φρενάρισμα το ξαναβάλανε?
26.000 Techno / lpg ?
Βρε λέτε να το πουλήσω ? Αλλά και μετά τι να πάρω?
-
@yem said in Renault Captur II:
Έκλεισα το δικό μου κάτω από τα 26000 με κλειδωμένη τιμή. Θα έρθει τελωνείο τον Φεβρουάριο. Να σας ενημερώσω ότι όλα τα καινούρια δεν θα έχουν καν την δυνατότητα -έστω μετέπειτα-να κλείνουν ηλεκτρικά οι καθρέπτες....🤬
Απο την μια καλυτερα σκεψου εμας που κλεινουν να χαλασει και να μην εχουν ανταλλακτικα
Χαχα και γω ετσι ημουν πριν το παρω επρεπε οπωσδηποτε να ανοιγοκλεινουν τωρα τα συνηθισα
Δηλαδή εκεί που έλειπε μόνο η πλακέτα τώρα καταργήσανε και το μοτέρ απο τους ηλεκτρικούς καθρέπτες ?
26.000 Techno / lpg ?
Ναι πούλα το και πάρε Ford Puma Που και εκεί τους κατηργησαν
-
26.000 Techno / lpg ?
Μπηκα προχθες και βλεπω xceed titanium diesel με 40χιλ το πουλαει 27 ενας το τερματισε το βενζινης με αυτοματο το πουλαει 29 και λεω ωρε λες εμενα κοντευει 4χιλ χλμ να το δωσω και να παρω κατι που βρηκα σε ευκαιρια,θα μου πεις αυτοι το πουλανε τοσο ποσο θα το παρει ο αλλος ειναι το θεμα
-
Βασικά πούλα το δικό σου και πάρε το φθηνότερο μεταχειρισμένο xceed diesel.
Περίμενε να περάσει καιρός να το πουλήσεις και αυτό ακριβότερα. Να μαζέψεις 40 χιλιάρικα από τις δύο πωλησεις και με αυτά να πας στην αντιπροσωπεία και να πεις...."Τζα!!!! Σας έλειψα;;; Σκέφτομαι να αγοράσω ξανά το ίδιο αυτοκίνητο.....η μήπως όχι; Τι χρώμα άραγε; "
-
@lap said in Renault Captur II:
Περίμενε να περάσει καιρός να το πουλήσεις και αυτό ακριβότερα. Να μαζέψεις 40 χιλιάρικα από τις δύο πωλησεις και με αυτά να πας στην αντιπροσωπεία και να πεις...."Τζα!!!! Σας έλειψα;;; Σκέφτομαι να αγοράσω ξανά το ίδιο αυτοκίνητο.....η μήπως όχι; Τι χρώμα άραγε; "
Χαχα εγκεφαλικο θα εβλεπες να τρεχουν πανικοβλητοι.
-
Ρωτα τον alexandros.K οι πωλητες στα γιαννενα εχουν κηρυξει αργια την ημερα που παρελαβα
-
@lap said in Renault Captur II:
Περίμενε να περάσει καιρός να το πουλήσεις και αυτό ακριβότερα. Να μαζέψεις 40 χιλιάρικα από τις δύο πωλησεις και με αυτά να πας στην αντιπροσωπεία και να πεις....FORD PUMA ST ήρθα να το πάρω γιατι σε αυτό έχουν ακόμα ηλεκτρικούς καθρέφτες
-
Επιβεβαιώνω αυτά που λέτε για ηλεκτρικούς καθρέπτες και αυτόματο φρενάρισμα.
Έχω κλείσει το δικό μου από το Μάιο, με κλειστή τιμή, με αρχική τότε ημερομηνία παράδοσης μέσα Σεπτεμβρίου.
Μου είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έρχεται πλέον με ηλεκτρικούς καθρέπτες ούτε με αυτόματο φρενάρισμα και για το λόγο αυτό μου έκαναν έκπτωση και γενικά η τιμή που έκλεισα ήταν απίστευτα τίμια και μάλλον ευκαιρία σε σχέση με αυτά που βλέπω τώρα.
Ζήτησα στην έκδοση Dynamic να μου βάλουν αντί για την 7αρα οθόνη την 9αρα και αντί για κεραία το shark fin, όπως και να προσθέσουν και τις ράγες οροφής και μου είπαν ότι αν το θέλω έτσι, το νωρίτερο που μπορεί να παραλάβω είναι ΙΣΩΣ μέσα Δεκεμβρίου.
Η αρχική ημερομηνία παράδοσης από μέσα Σεπτεμβρίου έγινε μέσα Οκτωβρίου και τώρα μου λένε για αρχές Νοεμβρίου.
Οπότε υποθέτω αν το έκανα παραγγελία όπως ήθελα θα μου έλεγαν τώρα αρχές Φεβρουαρίου 2023;
Διαβάζω και το ότι τα εργοστάσια στην Ισπανία περιορίζουν την παραγωγή και ανησυχεί η σύζυγος μήπως μας φάνε την προκαταβολή.
Είναι γενικό το κακό πάντως, όπως μαθαίνω και από φίλους που έχουν παραγγείλει και εκείνοι ή που ρωτούν για να παραγγείλουν.
Τελικά αυτοκίνητα αγοράζουμε ή tablet με ρόδες; -
@dublin said in Renault Captur II:
Η dynamic δεν είχε τις ράγες και το shark fin ,
δεν είχε και άλλα που έχει η techno και η techno δεν έχει κάποια που έχει η dynamic !
Ένας μύλος είναι η κατάσταση .
Αυτό που περιγράφεις με την κάθε αντιπροσωπεία να πουλάει ότι έκδοση θέλει όσο θέλει και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις των πωλητών είναι χαρακτηριστικό της Renault Eλλάδας.
Αν ξεπεράσεις αυτό τον σκόπελο και αγοράσεις το Captur είσαι γνήσιος Ρενολτάκιας και καλά να πάθειςΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το ερώτημα που με βασανίζει είναι αν πρέπει να δώσω παραπάνω χρήματα για την techno έναντι της dynamic...ποια είναι η άποψη σου; Συμφωνώ για τις αντιπροσωπείες και τους πωλητές μέχρι κεραίας! Λες και δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν!
..και τα έχουν καταφέρει πολύ καλά σε αυτό!
Νομίζω έχει πίσω φιμε η Techno πάντως και η Dynamic (αντίστοιχή της είναι).
Η Dynamic δεν έχει καταργηθεί πλέον; Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα περασμένη έκδοση γιατί σε μελλοντικό αγοραστή μπορεί να φανεί κάπως, εκτός αν πραγματικά χάνεις πράγματα στην Techno.
Ψάξε για κάνα παλιόν κατάλογο ή review για να τα δεις σίγουρα.
Γεια σας
Εγώ έχω το dynamic το 6ταχυτο
Είχε φιμέ τζάμια πίσω ΑΛΛΑ :είναι απλώς βαμμένα δεν παρέχουν προστασία από ακτινοβολία !!
Γιαυτο εγώ έβαλα ζελατίνες μπροστά πίσω !
(400€)
Το τσιπ των καθρεφτών δεν το έχω βάλει ακόμη αλλά μπορεί να μην το ζητήσω γιατί σπάνια τους κλείνω όποτε θα μου έσπαγαν τα π.. αν ανοίγω κλεινόν κάθε φορά που έκλεινα !
( συν βλάβη κάποια στιγμή σίγουρα )
Εκείνo που θα ήθελα να μην είχε είναι το start stop γιατί το έχει on και πρέπει κάθε φορά που βάζεις μπροστά να το κλείνεις
( δεν συμφέρει να δουλεύει συνέχεια στα φανάρια θα τα φτύσει γρήγορα η μπαταρία και η μίζα )
Η αποφυγή σύγκρουσης δουλεύει
Έχω κάνει 14.000 Χμ με μέση κατανάλωση
7,2. L/100km οδηγώντας οικονομικά- L/100 έξω. 8 μέσα
Υπολογίζω πάνω από 1100€ κέρδος σε 8 μήνες!
Αυτό με κάνει να ξεχνάω ότι με ενοχλεί !
Το αγορασα 23300€
- L/100 έξω. 8 μέσα
-
@creative said in Renault Captur II:
...Ζήτησα στην έκδοση Dynamic να μου βάλουν αντί για την 7αρα οθόνη την 9αρα και αντί για κεραία το shark fin, όπως και να προσθέσουν και τις ράγες οροφής και μου είπαν ότι αν το θέλω έτσι, το νωρίτερο που μπορεί να παραλάβω είναι ΙΣΩΣ μέσα Δεκεμβρίου.
...Και εγώ αυτά τα extra ήθελα + colour pack orange για το εσωτερικό , αρκετά οικονομικά extra ( την οθόνη δεν θυμάμαι πόσο την χρέωναν) αλλά απο 45 μέρες παράδοση θα πηγαίναμε στους 8 μήνες με ερωτηματικό.
Διαβάζω και το ότι τα εργοστάσια στην Ισπανία περιορίζουν την παραγωγή και ανησυχεί η σύζυγος μήπως μας φάνε την προκαταβολή.
Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σου ακόμα και σε ακύρωση
Είναι γενικό το κακό πάντως, όπως μαθαίνω και από φίλους που έχουν παραγγείλει και εκείνοι ή που ρωτούν για να παραγγείλουν.
Γενικό το κακό σε σχεδόν όλους τους κατασκευαστές , εμένα πάντως μου βρωμάει η υπόθεση , λες και σκοπός είναι να αυξηθούν τόσο τα θερμικά για να μοιάζουν ευκαιρία ζωής τα ηλεκτρικά.
Δεν γίνεται σχεδόν 3χρόνια τώρα να μην έχει έρθει η παραγωγή ημιαγωγών στα ίσια της ... -
...Γενικό το κακό σε σχεδόν όλους τους κατασκευαστές , εμένα πάντως μου βρωμάει η υπόθεση , λες και σκοπός είναι να αυξηθούν τόσο τα θερμικά για να μοιάζουν ευκαιρία ζωής τα ηλεκτρικά.
Δεν γίνεται σχεδόν 3χρόνια τώρα να μην έχει έρθει η παραγωγή ημιαγωγών στα ίσια της ...Δυστυχώς δεν έχει έρθει στα ίσια της ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.
Το πρόβλημα διαχέεται σε ό,τιδήποτε χρησιμοποιεί ημιαγωγούς.
Πχ αν κοιτάξετε τις τιμές των καρτών γραφικών είναι στα ύψη σε σχέση με αυτά που προσφέρουν και με σύγκριση κόστους/απόδοσης πριν 3-4 χρόνια.
Οι εταιρείες λένε ότι θα φτιάξουν και άλλα εργοστάσια σε ΗΠΑ και ΕΕ, αλλά αυτά θα είναι λειτουργικά σε 4-5 χρόνια. -
Οι κάρτες γραφικών είναι μια κατηγορία από μόνες τους , απο τότε που μπήκε το minning στο παιχνίδι είχαν πάρει ήδη την ανηφόρα κατά πολύ , μετά ήρθε ο covid που αύξησε τις ανάγκες σε αγωγούς λόγω αυξημένων πωλήσεων (τηλεεργασία - τήλεεκπαίδευση - κωλοβάρεμα κτλ) και έτσι ξαφνικά δεν φτάνουν οι αγωγοί .
Για την αυτοκίνηση είχαμε την δικαιολογία ότι λόγω covid έπεσαν κατά πολύ οι πωλήσεις και για να μην στοκάρουν χρήμα ακύρωσαν παρτίδες αγωγών και "έχασαν" την σειρά τους στις επόμενες παραγγελίες και τώρα ξαφνικά εδώ και 2-3 χρόνια δεν φτάνουν οι αγωγοί. -
Οι κάρτες γραφικών είναι μια κατηγορία από μόνες τους , απο τότε που μπήκε το minning στο παιχνίδι είχαν πάρει ήδη την ανηφόρα κατά πολύ , μετά ήρθε ο covid που αύξησε τις ανάγκες σε αγωγούς λόγω αυξημένων πωλήσεων (τηλεεργασία - τήλεεκπαίδευση - κωλοβάρεμα κτλ) και έτσι ξαφνικά δεν φτάνουν οι αγωγοί .
Για την αυτοκίνηση είχαμε την δικαιολογία ότι λόγω covid έπεσαν κατά πολύ οι πωλήσεις και για να μην στοκάρουν χρήμα ακύρωσαν παρτίδες αγωγών και "έχασαν" την σειρά τους στις επόμενες παραγγελίες και τώρα ξαφνικά εδώ και 2-3 χρόνια δεν φτάνουν οι αγωγοί.Έτσι όπως φτιάχνονται τα αυτοκίνητα πλέον μέχρι και κάρτες γραφικών θα έχουν που θα πρεπει να τις αλλάζουμε στο μεγάλο service...
-
#egine_o_yios_mou_andras
...στο τελος του ποστ...
https://forum.4troxoi.gr/post/11000079543 -
@gatoz said in Renault Captur II:
#egine_o_yios_mou_andras
...στο τελος του ποστ...
https://forum.4troxoi.gr/post/11000079543 -
Και άλλη καθυστέρη στην παραλαβή.
Από "αρχές Νοεμβρίου" πήγε σε "τέλη Νοεμβρίου" -
Και άλλη καθυστέρη στην παραλαβή.
Από "αρχές Νοεμβρίου" πήγε σε "τέλη Νοεμβρίου"Χριστουγεννιάτικο δωράκι βρε !
-
Δεν έχει νοημα να παρεις αμαξι τελος του έτους
Βάζεις ένα χρονο τσαμπα στην καμπουρα του πραγμα που μετραει στη μεταπώληση -
@iceman7 said in Renault Captur II:
Δεν έχει νοημα να παρεις αμαξι τελος του έτους
Βάζεις ένα χρονο τσαμπα στην καμπουρα του πραγμα που μετραει στη μεταπώλησηΓια αυτον που θα το κρατήσει μια 10ετια + δεν μετράει σαν παράγοντας η μεταπώληση. Ασε που κανείς και μια ωραία εκδρομή τα Χριστούγεννα με το νέο αμάξι
Η καθυστέρηση είναι πακέτο!
Κουράγιο! -
Παλιότερα το λέγαμε αυτό για να γλυτώσεις τα τέλη μη τα φας κερατιάτικα, τώρα δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα, ειδικά αν είναι μηδενικά.
Renault Captur II