-
Νεώτερη ενημέρωση καθυστέρησης από την αντιπροσωπεία.
Τώρα μου δίνουν ημερομηνία για μέσα Δεκεμβρίου 2022 (με παραγγελία αρχές Μαίου).
Θα φάω τα μουστάκια μου
-
Θα σε ζήλευαν όλοι οι Τογιοταίοι, οπότε δες τη θετική πλευρά.
-
@dimsabas said in Renault Captur II:
Θα σε ζήλευαν όλοι οι Τογιοταίοι, οπότε δες τη θετική πλευρά.
Γιατί το λέτε αυτό;
-
Θα μπορούσες να έχει 18 μήνες παράδοση.
-
@antonakis said in Renault Captur II:
Θα μπορούσες να έχει 18 μήνες παράδοση.
-
@creative said in Renault Captur II:
Τώρα μου δίνουν ημερομηνία για μέσα Δεκεμβρίου 2022 (με παραγγελία αρχές Μαίου).
Θα φάω τα μουστάκια μου
Σπάσιμο , η Renault δεν το έχει με τις ημερομηνίες , πριν 2 χρόνια που δεν είχαμε τόσες καθυστερήσεις μου είχαν πει σε 30-40 μέρες και έκανε 80 ... ότι νά ναι .
Εγώ μέσα Δεκεμβρίου ίσως να μην παραλάμβανα , είχα αμάξι 15/12/2003 και όλοι του φόρτωναν τον χρόνο για το παζάρι της τιμής -
@yem said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
Θα φάω τα μουστάκια μου
Σπάσιμο , η Renault δεν το έχει με τις ημερομηνίες , πριν 2 χρόνια που δεν είχαμε τόσες καθυστερήσεις μου είχαν πει σε 30-40 μέρες και έκανε 80 ... ότι νά ναι .
Εγώ μέσα Δεκεμβρίου ίσως να μην παραλάμβανα , είχα αμάξι 15/12/2003 και όλοι του φόρτωναν τον χρόνο για το παζάρι της τιμήςΗ προσωπική μου εμπειρία πάντως από τη Renault όταν είχα αγοράσει στο παρελθόν ήταν άριστη.
Είχα το όχημα σε 1,5 μήνα όπως μου είχαν πει, αλλά μιλάμε τώρα για εποχές πριν 10 χρόνια. -
Αδερφε έχεις κάποια νεότερη ενημέρωση? Εγω εκανα παραγγελία τον Ιούλιο και με πήγαν Ιανουάριο/Φεβρουαριο 23. Σε ρωταω γιατι αν παραλαβεις εσυ, θα ερθει και η δική μου σειρα
-
Yem, εσύ που έχεις πάει κάμποσα ταξίδια, έχεις αεροδυναμικούς θορύβους; Το δημοσιογραφικό κάνει πολλή βαβούρα και ξεκινά από τα 75-80. Δε μου φαίνεται φυσιολογικό.
-
Άντε πάλι!!!!!
Ρε συ μιας και είσαι ψηλος, μπας και βγάζεις το κεφάλι έξω από την οροφή και προκαλείς εσύ τους αεροδυναμικους θορυβους;
Τι ακοή είναι αυτή;Δηλαδή έτσι όπως τα λες να κάνει λίγο στην άκρη το swift να κάτσει δίπλα του στον πάγκο με την καλύτερη ηχομόνωση και το captur;;;
-
Yem, εσύ που έχεις πάει κάμποσα ταξίδια, έχεις αεροδυναμικούς θορύβους; Το δημοσιογραφικό κάνει πολλή βαβούρα και ξεκινά από τα 75-80. Δε μου φαίνεται φυσιολογικό.
Όχι κάτι το ενοχλητικό αλλά μετά τα 110-120 όχι απο τα 75-80 και όχι απο το μοτέρ ούτε από τους τροχούς .
Βέβαια ταξιδεύω πάντα με 2 παιδιά που όπως και να το κάνεις μια φασαρία την κάνουν .
Ακούς φύσημα ή σφύριγμα στο B-pillar ? πίσω απο το αυτί ?κάποια είχαν μια αστοχία στα λάστιχα και κάτι έφτιαχναν στην αντιπροσωπεία , εγώ μία το άκουσα μία δεν το άκουσα . -
Μετά τα 150 μήπως ακούς ψιθύρους πίσω από το αυτι; Τι σου λένε;
-
τα ιδια λες και για τα σουζ....
μηπως να δεις τα αφτια σου?χαχαχ
-
Όταν είχα κάνει test drive το Captur και το Crossland (πετρέλαιο και τα δύο), με ειχε φανεί αρκετά πιο ήσυχο το Crossland, κατι που δεν το ανέμενα σύμφωνα με αυτά που διάβαζα...Έχεις την ιδια εντύπωση; (είχες κάνει και το Crossland δοκιμή)
-
Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο. Μιλάμε για πολύ έντονο θόρυβο από το A-pillar. Δεν έχω ξανασυναντήσει σε κάνενα αμάξι να αρχίσει να ακούγεται έντονα από τα 75-80, λες κι είναι κάτι στραβοβαλμένο. Οπτικά, όσο το έψαξα, δεν εντόπισα κάτι. Θενκς Γιεμ! Το επόμενο Σάββατο θα είμαστε στον αέρα.
-
Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο. Μιλάμε για πολύ έντονο θόρυβο από το A-pillar. Δεν έχω ξανασυναντήσει σε κάνενα αμάξι να αρχίσει να ακούγεται έντονα από τα 75-80, λες κι είναι κάτι στραβοβαλμένο. Οπτικά, όσο το έψαξα, δεν εντόπισα κάτι. Θενκς Γιεμ! Το επόμενο Σάββατο θα είμαστε στον αέρα.
Θα τους το αναφέρεις; Θα τους ρωτήσεις;
Το γνωρίζουν; Και αν ναι γιατί το δίνουν και μάλιστα για δοκιμή; -
Το αμάξι έχει 28.000 χιλιόμετρα που είναι ψιλοεξτρίμ νούμερο για δημοσιογραφικό και τρίζει. Από τον Γενάρη αλλάζει ο δημοσιογραφικός στόλος. Όλα αυτά θα αναφερθούν και στη δοκιμή, δεν κρύβω ποτέ τίποτα.
-
Το αμάξι έχει 28.000 χιλιόμετρα που είναι ψιλοεξτρίμ νούμερο για δημοσιογραφικό και τρίζει. Από τον Γενάρη αλλάζει ο δημοσιογραφικός στόλος. Όλα αυτά θα αναφερθούν και στη δοκιμή, δεν κρύβω ποτέ τίποτα.
Μήπως να "δανειστείς" ένα αμάξι Ιδιώτη για μια σύντομη βόλτα ώστε να διαπιστώσεις αν ο αεροδυναμικός θόρυβος προέρχεται σίγουρα από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ?
-
Και το ακουογραμμα σου δημοσιευσε.
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
Αδερφε έχεις κάποια νεότερη ενημέρωση? Εγω εκανα παραγγελία τον Ιούλιο και με πήγαν Ιανουάριο/Φεβρουαριο 23. Σε ρωταω γιατι αν παραλαβεις εσυ, θα ερθει και η δική μου σειρα
Ακόμη τίποτα.
Μου λένε ότι περίμεναν να είναι Ελλάδα στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά θα πάει αργότερα.
Το κακό είναι ότι θα πρέπει να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο που έχω, αν δεν πάρω το captur πριν τη λήξη του χρόνου...
Renault Captur II