-
@criuser said in Renault Captur II:
Αλλά κάποιοι περνάνε τα υβριδικά σαν την επανάσταση στην αυτοκίνηση και εκεί θέλει την πρέπουσα απάντηση.
Mα είναι επανάσταση. Το ότι δεν τα έφτιαξε η PSA (ευτυχώς γιατί θα χάλαγαν τον 1ο χρόνο!!) δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι η επαντάσταση της αυτοκίνησης. Και όπως λές και εσύ πολλές φορές, τα όρια είναι όλο και πιο αυστηρά και ποιος τρέχει πια!?!? Δικά σου λόγια...αχαχαχα!!
@alexandros-k said in Renault Captur II:
Να γελασουμε , γιατι οχι . Αν και δεν σκαω στα γελια οταν χρειαζεται 14,5*λτ 100αρας καθε 100χλμ .
Καλά είναι...αχαχα!! Κυκλοφορώ πάλι με την 330xi του πατέρα...τα 15 είναι για πλάκα, βασικά στο 18-20 είμαι μέσα στην πόλη...αχαχα!! Πονάει...
-
Τα υβριδικά είναι σαν τα πρώτα τούρμπο και ντιεστζι της βάγκ...
Καθρεπτάκια για ιθαγενείς...
Κυκλοφορούσαν στην παρέα εδώ και χρόνια τα λέξους 300 και 450 στις υβριδικές εκδόσεις...
Ε ήταν να μην πατήσεις 2 χιλιοστά το πόδι και ο εξακύλινδρος έπαιρνε μπροστά...
-
1η βλάβη για την καψούρα : Γνωστό πρόβλημα στην απόδοση του clima που ναι μεν κατεβάζει παγάκια αλλά κόβει απόδοση χωρίς λόγο, αυτή η αυξομειώση απόδοσης στην ψύξη κρατά για λίγα δευτερόλεπτα αλλά σε ένα αυτοκίνητο που λούζεται με ζέστη γίνεται πολύ αισθητή.
Το φταίξιμο πάει στο κομπρεσέρ του clima που το συναντάμε σε μερικά από τα πρώτα Captur 2 και ClioV.Το θερμόμετρο έδειξε και 3.2'c σταθερά αλλά δεν το έχω σε photo.
.
Εδώ κάπου ξεκινάει και κόβει
.
Ο υπαίτιος
.
Τώρα βγάζει παγάκια συνέχεια -
Το περασαν στην εγγύηση , ετσι ?
-
@alexandros-k said in Renault Captur II:
Το περασαν στην εγγύηση , ετσι ?
Ναι, απλά δεν έχουν κάνει ανάκληση λόγω του ότι δεν έχει βγάλει βλάβη όλη η παρτίδα από τα συγκεκριμένα κομπρεσέρ.
-
Ναι, απλά δεν έχουν κάνει ανάκληση λόγω του ότι δεν έχει βγάλει βλάβη όλη η παρτίδα από τα συγκεκριμένα κομπρεσέρ.
Σε ομάδες κατόχων Clio V του εξωτερικού(Γαλλια,Ιταλία) έχουν βγει πολλά και τους αλλάζουν εγγύηση..το γνωρίζει η Renault…χαζομάρα που δεν κάνει ανάκληση καθώς είναι κάτι που βγαίνει αργά η γρήγορα..στις ομάδες αυτές αναφέρουν ότι κυρίως εμφανίζεται σε κλιο κατασκευασμένα 2019-20 και αρχές 21(πιο σπάνια)
-
@criuser said in Renault Captur II:
Τα υβριδικά είναι σαν τα πρώτα τούρμπο και ντιεστζι της βάγκ...
Καθρεπτάκια για ιθαγενείς...
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια! Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και το κέρδος τεράστιο. Απλά επειδή δεν έχει η PSA τα θάβεις, μόλις βγάλει θα είναι τα καλύτερα...αχαχα!!
Και στα λέξους που λες, επειδή το είχε ο κουμπάρος μου, μπορούσε να κινηθείς οικονομικά και ακόμα και όταν το πάταγες δεν έφτανε τα 25αρια των άλλων αλλά έμενα στα μισά σχεδόν. Τα υβριδικά δουλεύουν και δουλεύουν καλά και το σημαντικότερο με καταναλώσεις ντήζελ αλλά πολιτισμένα και όχι σαν τρακτέρ (όταν ακόμα και στην DS4 το μαζούτ ενοχλεί με θόρυβο και κραδασμό).
-
Ρε σεις ξυπνάνε οι γειτονιές από τα diesel. Τράκα τρουκα μας έχουν χαλάει τον ύπνο. Είναι εργαλεία όσο είναι φθηνό το καύσιμο. Κατά τα άλλα είναι χάλια ο ήχος τους.... Πολυτελές αυτοκίνητο και να κάνει έτσι.... Τρε ντεμοντε
Επίσης, τα υβριδικά βελτιώνονται συνεχώς, άλλο πριν 15-20 έτη άλλο σήμερα -
@lap said in Renault Captur II:
Ρε σεις ξυπνάνε οι γειτονιές από τα diesel. Τράκα τρουκα μας έχουν χαλάει τον ύπνο. Είναι εργαλεία όσο είναι φθηνό το καύσιμο. Κατά τα άλλα είναι χάλια ο ήχος τους.... Πολυτελές αυτοκίνητο και να κάνει έτσι.... Τρε ντεμοντε
Επίσης, τα υβριδικά βελτιώνονται συνεχώς, άλλο πριν 15-20 έτη άλλο σήμεραΓραφικός... Πες μου ότι κοιμάσε το μεσημέρι σε ραντζο στο μπαλκόνι με σκελεα και φανελάκι ραντακι
-
Στον καναπέ με ανοιχτά παράθυρα με σοβρακο μποξερακι.
Δεν έχουμε και ανάκτορο, δίπλα είναι το κωλοπαραθυρο από το κεφάλι μας.
Και το κάνουν Κυριακές. Τις καθημερινές δεν είμαι καν σπίτι ...αλλά Κυριακές μεσημέρι ρε φίλε με το diesel;;; Που πας; Λίγο σεβασμός!
-
Στον καναπέ με ανοιχτά παράθυρα με σοβρακο μποξερακι.
Δεν έχουμε και ανάκτορο, δίπλα είναι το κωλοπαραθυρο από το κεφάλι μας.
Και το κάνουν Κυριακές. Τις καθημερινές δεν είμαι καν σπίτι ...αλλά Κυριακές μεσημέρι ρε φίλε με το diesel;;; Που πας; Λίγο σεβασμός!
Κάπου άκουσα πως η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο τις ώρες κοινής ησυχιας να απαγορεονται και τα diesel. Άσε μας ρε Lap έλα επαρχία να δεις που παίρνουν τα τρακτέρ μπροστά και νομίζεις έξω από το παράθυρο είναι ο ερντογαν και σε περιμενει. Μην βάλω πιο βαριά μηχανήματα στην κουβεντα και πάμε για πυρινικο
-
Βρε επαρχία και άγιος ο θεός. Με τον κηπάκο μου, τα ζαρζαβατικά μου, το αμαξάκι μου να το πλένω όσο θέλω όποτε θέλω και να περνάω το καλώδιο της φορτίσης πάνω από δέντρα έτσι για την άποψη. Βγάλε καλώδια στις πόλεις στις πυλωτες...ε ρε τι έχει να γίνει
Άσε που εκεί που είσαι εσύ, όλο πεδιάδες είναι και πρασινάδα. Ζωαρα
-
Βρε επαρχία και άγιος ο θεός. Με τον κηπάκο μου, τα ζαρζαβατικά μου, το αμαξάκι μου να το πλένω όσο θέλω όποτε θέλω και να περνάω το καλώδιο της φορτίσης πάνω από δέντρα έτσι για την άποψη. Βγάλε καλώδια στις πόλεις στις πυλωτες...ε ρε τι έχει να γίνει
Άσε που εκεί που είσαι εσύ, όλο πεδιάδες είναι και πρασινάδα. Ζωαρα
Εντάξει έτσι όπως τα λες.... Έχεις και ένα δικιο
-
Σα να μην μου τα'πε καλά για τις τιμές ο αντιπρόσωπος στο τηλ. προχθές...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/323779292-renault-captur
-
Αναρωτιέμαι γιατί τα βγάζει αυτά τα αυτοκίνητα η Renault. Για να δείξει ότι και καλά έχει τεχνολογικές δυνατότητες?
Κάπου τόσο θα έρθει φαντάζομαι το Corolla Cross. Με δοκιμασμένο υβριδικό σύστημα ετών, μεγαλύτερο όχημα, μεγαλύτερο μοτέρ, πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα. Με κάτι παραπάνω πας σε κανονικό ηλεκτρικό.
Πόσοι θα προτιμήσουν το Captur? Και μετά κλαίγεται η Renault ότι εμπορικά δεν πάει καλά... -
Δεν τα παει ασχημα. Τέταρτη είναι πανευρωπαικά..
-
Ναι αλλά αυτά τα πανάκριβα τα πουλάει? Ή είναι 4η με τα φτηνά της Dacia και το Captur to lpg?
-
Για πείτε καμία γνώμη για το υγραέριο βρε παιδιά. Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του αλλα με προβληματίζουν τα 100 άλογα. Δεν θέλω να σκοτώνει προφανώς αλλά μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς;; αξίζει το υγραέριο απο άποψη οικονομίας;
-
Νομιζω οτι ειδικα με την τιμη της βενζινης αυτην τν στιγμη δν υπαρχει διλημμα απο αποψη οικονομιας...
Εκτος αν μπει στο τραπεζι καποιο υβριδικο πχ.yarris cross...
Βεβαια τι θεωρει οικονομια ο καθενας κ το πορτοφολι του ειναι κατι σχετικο...
Αυτο που μπορω να σου πω εγω ειναι οτι το captur που εχω απο τον Γεναρη αυτν την στιγμη θελει 8 ευρω για 100 χιλ.
Με καθημερινη χρηση στον κηφισο(οχι ομως σε ωρες που γινεται ο μεγαλος χαμος απο κινηση)..
Απο επιδοσεις ειναι αυτο που περιμενα...τιμιο ...Σε ταξιδι εχω παει με 140 χωρις καποια ιδιαιτερη δυσκολια...
2 ατομα με φυσιολογικα μπαγκαζια
Δν εχω μπουκωσει το αμαξι μεχρι σημερα με πολλα κιλα,ουτε το εχω παει σε τιποτα ανηφορες του θανατου....
Γενικοτερα γι αυτο που ζηταω απο το αμαξι ειμαι ευχαριστημενος...
Βεβαια τα θελω του καθενος αλλαζουν...:) -
2 θεματακια ειχα μεχρι στιγμης
Α. 2-3 φορες εχει θεμα το φλας κ ενω δουλευει κανονικα δν κανει τον ηχο....
Β.Στν πρωτη μεγαλη βροχη που εφαγε το αμαξι κολλησαν οι αισθητηρες(δν δουλευαν δηλαδη)
Δν μου το εχει ξανακανει ποτε...(ηταν η πρωτες μερες που το ειχα)....
Πραγματικα δν εχω κανενα θεμα απο τοτε...
Καποια στιγμη θα παω να δω τι συμβαινει με το φλας....
Renault Captur II