-
Tην οδό την πέτυχες, αλλά είμαι πιο ψηλά,στο τέλος της.
Σορρυ λάθος τότε γιατρέ, αλλά αφού δεν έχεις το συνεργείο, έχεις το ζαχαροπλαστείο, μια χαρά είσαι και έτσι!!!
Δυσκολο τοτε το ds να ήταν από τον Μεντη
-
@fanis75 said in NEO DS3-CROSSBACK:
Κατασκευαστές και Μοντέλα
Θα ήθελα να είναι, αλλά δυστηχώς δεν είναι δικό μου.. Κυκλοφορώ σεμνά και ταπεινα με Nissan Micra.
Το DS3, εθεάθη σε παραλιακό μέρος. Οταν το είδα έβγαλα αμέσως το κινητό και τοποθέτησα ρυθμίση HDR.. και τσουφ να σου οι φώτο..
Μετά από λίγο είδα τον οδηγό (ή μάλλον καλύτερα το ζευγάρι - ο άνδρας οδηγούσε).. Εντελώς αυθόρμητα του είπα.. "Να το χαίρεσαι. Πανέμορφο. Να έχεις ασφαλής οδήγηση". χαμογέλασε και μου είπε.. "Δεν είναι δικό μου, το έχω νοικιάσει, αλλά όντως είναι άψογο στην οδήγηση. Παντως σε ευχαριστώ".Σκέφτηκα να ποστάρω φώτο, για τους fan του forum.
Εχω την αίσθηση πως θα χαρούμε να βγάζουμε φώτο για τα επιβλητικά και πανέμορφα αυτοκίνητα. Να είσαστε καλά και να τα χαιρόσαστε. Ασφαλές ταξίδια σε όλους. -
Λίγο περίεργο το παραπάνω ποστ, θαρρείς και είδαμε κανένα supercar...
-
@realzeus said in NEO DS3-CROSSBACK:
Αν διακρίνω καλά, σίγουρα δεν είναι supercar για τα δικά σου δεδομένα. Ας μην κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας , έτσι δεν είναι;
-
Για κανενός τα δεδομένα δεν είναι supercar. Απλά μου έκανε εντύπωση ο εντυπωσιασμός με ένα αμαξάκι της σειράς.
-
Είναι υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό πως ορίζεται το αμαξάκι, όπως επίσης είναι καθαρά υποκειμενικό πως αισθάνεται κάποιος από εμάς όταν αντικρίζει ένα αυτοκίνητο. Επιπρόσθετα, το έκανα για κάποιον που ήθελε να δεί λχ το χρώμα. Ο διαμοιρασμός πληροφοριών και συναισθημάτων σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι πρέπει να θεωρείται πταίσμα.
-
Facelift του DS3..
https://www.dsautomobiles.de/modelle/ds-3/praesentation.html
-
Ούτε ένα δεν έχω δει, κάνει και facelift. Άντε και καλή νέα γενιά εύχομαι
-
@lap said in NEO DS3-CROSSBACK:
Ούτε ένα δεν έχω δει, κάνει και facelift. Άντε και καλή νέα γενιά εύχομαι
Στην Ελλάδα ελάχιστα έχουν πουληθεί και λογικό είναι. Είναι όμορφο, ξεχωριστό αλλά μέτριο αυτοκίνητο και πολύ ακριβό, χωρίς να έχει το πρεστίζ του Μίνι για να πιάσει αυτό το κοινό. Άρα τελικά δεν απευθύνεται σε κανέναν!!
-
@realzeus said in NEO DS3-CROSSBACK:
μάλλον έχει να κάνει ότι δεν έχουν πουληθεί πολλά και είναι σπάνιο θέαμα
δεν χρειζεται να είναι πάντως supercar για να με συγκινήσει εμένα προσωπικά.
εχω ενθουσιαστει και χάζευα πραγματικά για παραδειγμα ενα παλιό fiat 500 σε άψογη κατάσταση πανέμορφο σε κατασταση βιτρινας το είχε ο τύπος. Υπεροχο
και τον καθένα τον εντυπωσιάζουν διαφορετικά πράγματα δεν εντυπωσιαζονται όλοι με supercar μονο.
ΥΓ Το συγκεκριμένο βεβαια και μένα αδιάφορο με αφήνει. Δεν είναι άσχημο αλλά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.
-
Έχω δει μερικά, αλλά χάθηκε στη μετάφραση μεταξύ 2008 και Mokka τελικά. Δεν το έχω δει το facelift, αλλά το προηγούμενο δεν ήταν κάτι σπουδαίο και με μη πρακτικές επιλογές μέσα και αμφιβόλου αισθητικής. Δεν νομίζω και αυτό να πουλήσει, ειδικά με τις τιμές που είδα εξωτερικό.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ηλεκτρική έκδοση με περισσότερους ίππους και αυτονομία. Αυτά όμως θα τα δούμε κ σε άλλα μοντέλα του ομίλου.
NEO DS3-CROSSBACK