-
Καλορίζικο, με τον 1.5 και τα 130 είναι στα ίδια λεφτά αλλά προφανώς ήθελες αυτόματο.
Με το καλό να παραλάβεις.
-
Σας ευχαριστώ όλους!
@Georgemit Ναι, απαράβατος όρος το αυτόματο κιβώτιο. Μετά απο 14 έτη με αυτόματο δεν υπάρχει λόγος επιστροφής σε χειροκίνητο!
εντυπώσεις φυσικά και θα γράψω, ο χρόνος είναι περιορισμένος όμως, θα κάνω δρομολόγια ρουτίνας κάθε μέρα αλλά ευτυχώς υπάρχει και εναλλακτική διαδρομή με στροφές!
-
Ο κύβος ερρίφθη,
Λευκό Golf 1,0 etfsi life Dsg με παράδοση σε ένα μήνα περίπου.
Ιδανική επιλογή θα ήταν με τον 1,5 αλλά έχω ήδη υπερβεί το αρχικό μπάτζετ, οπότε θα συμβιβαστώ με την βασική έκδοση η οποία από πλευρά εξοπλισμού είναι πλήρης.
Ναι, θα ήθελα ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπτες αλλά από την άλλη θα έχω led φωτα εμπρός - πίσω.
γουελνταν
-
Καλοτάξιδο limited!
-
Συγχαρητήρια καλορίζικο καλοτάξιδο απροβληματιστο!
-
Καλοταξιδο και καλορίζικο να είναι
-
Ο κύβος ερρίφθη,
Ιδανική επιλογή θα ήταν με τον 1,5 αλλά έχω ήδη υπερβεί το αρχικό μπάτζετ, οπότε θα συμβιβαστώ με την βασική έκδοση η οποία από πλευρά εξοπλισμού είναι πλήρης.
Ναι, θα ήθελα ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπτες αλλά από την άλλη θα έχω led φωτα εμπρός - πίσω.
Με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο. Εγώ περιμένω το δικό μου μέσα με τέλος Οκτώβρη καθώς έγινε παραγγελία. 1.5 etsi αλλά αν έκανα λίγα χιλιόμετρα θα κοιτούσα το 1.0
-
Με το καλό να παραλάβεις, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις !
-
Με το καλό να παραλάβεις , καλοτάξιδο με πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα !
#MONO_VITARA .......... εεεεεεε sorry αλλά είναι σαν την coca cola .... πάει με όλα
-
Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τις ευχές!
Η αλήθεια είναι ότι ξεφύγαμε και από το μπατζετ αλλά και σε διαστάσεις, αλλά δεν άρεσε και τίποτα άλλο που να είναι :
α. Ετοιμοπαράδοτο
β. Να έχει τοπική αντιπροσωπεία
γ. Να είναι σοβαρός ο τοπικός αντιπρόσωπος
δ. Να έχει φυσιολογικό χρηματοδοτικό
limited_one wrote
Ο κύβος ερρίφθη,
Με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο. Εγώ περιμένω το δικό μου μέσα με τέλος Οκτώβρη καθώς έγινε παραγγελία. 1.5 etsi αλλά αν έκανα λίγα χιλιόμετρα θα κοιτούσα το 1.0
Έχεις πάρει εβδομάδα παραγωγής; Η τιμή είναι εγγυημένη;
-
Με το καλό να παραλάβετε παιδιά.
Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό και παρόλο που πήρα την βασική έκδοση (life) τα έχει όλα.
Ειδικά το βράδυ τα led του είναι εξαιρετικά όπως επίσης και το εσωτερικό του.
-
Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τις ευχές!
Η αλήθεια είναι ότι ξεφύγαμε και από το μπατζετ αλλά και σε διαστάσεις, αλλά δεν άρεσε και τίποτα άλλο που να είναι :
α. Ετοιμοπαράδοτο
β. Να έχει τοπική αντιπροσωπεία
γ. Να είναι σοβαρός ο τοπικός αντιπρόσωπος
δ. Να έχει φυσιολογικό χρηματοδοτικό
Giorgos39 wrote:
limited_one wrote
Ο κύβος ερρίφθη,
Ναι, αφού βέβαια αλλάξαμε το αρχικό συμφωνητικό και με κάποιες εκπτώσεις που μου έκαναν καθώς άλλαξε η τελική τιμή του αρχικού συμφωνητικού και θα μπορούσα κάλλιστα να ακυρώσω. Υπάρχει καθυστέρηση πλέον και συνολικά πάμε στο 4 μηνο
-
Με το καλό να παραλάβετε παιδιά.
Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό και παρόλο που πήρα την βασική έκδοση (life) τα έχει όλα.
Ειδικά το βράδυ τα led του είναι εξαιρετικά όπως επίσης και το εσωτερικό του.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζει με τα we connect?
δεν εχω καταλάβει τι είναι οι we connenct υπηρεσίες και we connenct plus υπηρεσίες
-
limited_one wrote:
Ναι, αφού βέβαια αλλάξαμε το αρχικό συμφωνητικό και με κάποιες εκπτώσεις που μου έκαναν καθώς άλλαξε η τελική τιμή του αρχικού συμφωνητικού και θα μπορούσα κάλλιστα να ακυρώσω. Υπάρχει καθυστέρηση πλέον και συνολικά πάμε στο 4 μηνο
Εγώ αυτά φοβήθηκα και ε΄χνα μόνο ετοιμοπαράδοτο.. ειδικά τις επιπλέον καθυστερήσεις
-
Δεν ξέρω να σου πω τι διαφορές έχουν, ρώτησε τους.
Πρέπει να έχει πιο πολλές επιλογές στην εφαρμογή νομίζω.
-
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζει με τα we connect?
δεν εχω καταλάβει τι είναι οι we connenct υπηρεσίες και we connenct plus υπηρεσίες
Εδώ τα έχει αναλυτικά, αν δε τα έχεις δεί ήδη
Τα επιπλέον του plus δε τα λές και άσχημα αν ταιριάζουν στην καθημερινότητα σου
-
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος αναλυτικός κατάλογος με ανάλυση των εκδόσεων και του εξοπλισμού που περιλαμβάνει η κάθε μία? Όσο και αν έψαξα πέραν από μια μπροσούρα και τον τιμοκατάλογο δεν βρήκα κάτι άλλο...
-
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος αναλυτικός κατάλογος με ανάλυση των εκδόσεων και του εξοπλισμού που περιλαμβάνει η κάθε μία? Όσο και αν έψαξα πέραν από μια μπροσούρα και τον τιμοκατάλογο δεν βρήκα κάτι άλλο...
Στο site πρέπει να δεις ξεχωριστά κάθε έκδοση για να δεις τον εξοπλισμό. Στην αντιπροσωπεία μπορούν να στα εκτυπώσουν αναλυτικά αλλα στο site δεν τα βρήκα και εγώ έτσι όπως μου τα δώσανε στην αντιπροσωπεία
-
Giorgos39 wrote:
limited_one wrote:
Εγώ αυτά φοβήθηκα και ε΄χνα μόνο ετοιμοπαράδοτο.. ειδικά τις επιπλέον καθυστερήσεις
Εάν ήθελες άμεσα το αυτοκίνητο έκανες πολύ καλά. Η αναμονή είναι μεγάλη και με τις τωρινές συνθήκες απρόβλεπτη εν τέλει. Για το infotainment πάντως πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος αγοραστής γιατί αν δεν το χει ψάξει μπορεί να την πατήσει. Η απεικόνιση των χαρτών στον πίνακα οργάνων,για παράδειγμα, υπάρχει σε συγκεκριμένες εκδόσεις του infotainment, όχι στη βασική πάντως.
-
Δεν ξέρω να σου πω τι διαφορές έχουν, ρώτησε τους.
Πρέπει να έχει πιο πολλές επιλογές στην εφαρμογή νομίζω.
Ευχαριστω, θα μάθω όταν παραλάβω!
VW Golf MK 8