-
Χάχα όντως δυσνόητο και κουραστικό γράψιμο.
Μου θυμίζει τα γραφόμενα κάποιου από το φόρουμ δε θυμάμαι το όνομα του.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση.... τόσο αμαξάρα θεωρεί το Α3 που είναι ιεροσυλία να φοράει τον χιλιαρη; ήμαρτον.
-
Γατοζ.... Αυτον λες. Ειναι διάλεκτος. Πηγαζει απο τις αρχαιες θεότητες οπου λατρευαν τις γατες.
-
Είναι σαν απομαγνητοφώνηση προφορικού λόγου; Σαν να απευθύνεται στους 10 φίλους του; Κάτι ανάμεσα; Πάντως ανούσιο παραλήρημα πόσων σελίδων για κάτι που θα μπορούσε να γραφτεί σε 2 παραγράφους μιας και τελικά μια σύντομη δοκιμή ενός τετριμμένου αυτοκινήτου ήταν... Αν υπήρχε Κ.Κ αυτό το κείμενο δεν θα έφτανε στα μάτια μας.
Ο Γάτος έχει ιδιαίτερο τρόπο γραφής μεν, ο οποίος είναι περιεκτικότατος και του δε πόιντ δε. Εγώ τον απολαμβάνω. Το αντίθετο με τον Σ.Χ δηλαδή...
-
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/vw-golf-10-etsi-peri-megethoys
Όποιος το διάβασε και κατάλαβε, να σηκώσει το χέρι...
Χρόνια τώρα ο Σ.Χ. είναι δυσνόητος και δεν διαβάζεται! Πρέπει να μπορείς να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, ανάμεσα στις γραμμές, να ξέρεις πράγματα και πάλι πολλές φορές είναι δυσνόητο και πάντα κουραστικό.
-
Εγώ πάλι βρίσκω το κείμενο πολύ ενδιαφέρων, με ξεκάθαρη τοποθέτηση και ωραίο τόπο γραφής. Εκτός κι αν θελουμε να διαβάζουμε τίτλους και αποτελέσματα. Well done Σ.Χ.!
-
Εγω πολλες φορες πιστευω πως γραφει οπως σκέφτεται κα μ' αρέσει. Αλλα δεν συμφωνω παντα με τα υπονοουμενα που αφηνει τα οποια αν παρατηρήσετε ειναι μετα απο συγκεκριμενους διαλογους στο forum.... Οποτε μας διαβαζει.....
Οποτε..... Για χαρα κυριε Σ. Χ
Αλλα επειδη ειναι μεγάλο κεφαλαιο για το περιοδικό, ας γραφει οτι θελει. Ειναι η αυρα του περιοδικου σε πολλα και μπράβο του ασχέτως αν διαφωνω κατα καιρους, αλλα ουχι παντα.
-
Πάντως το συμπερασμα είναι ξεκάθαρο ότι το 1.000αρι Γκολφ δεν αξίζει (όχι ότι αξίζουν τα άλλα αλλα λέμε...αχαχα!!) και εαν θες 1.000αρι, τότε Πόλο, αλλιώς Γκόλφο στο 1.5. Για το Α3 φυσικά διαφωνώ...αλλά ΟΚ, έτσι θέλουν να είναι το καλύτερο.
-
Το κορυφαίο θα ήταν αν ο Στέφου απήγγειλε τα κείμενα του ΣΧ.....
-
Καυτά αυγά στις μασχάλες του Fanis xaxaxaxaxax
-
shumakos wrote:
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/vw-golf-10-etsi-peri-megethoys
Όποιος το διάβασε και κατάλαβε, να σηκώσει το χέρι...
Χρόνια τώρα ο Σ.Χ. είναι δυσνόητος και δεν διαβάζεται! Πρέπει να μπορείς να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, ανάμεσα στις γραμμές, να ξέρεις πράγματα και πάλι πολλές φορές είναι δυσνόητο και πάντα κουραστικό.
Μια χαρά μου φάνηκε το κείμενο καθόλου δυσνόητο ή κουραστικό.
Φυσικά το πνεύμα του είναι ξεσκονισμα στην πλάτη των Γερμανών που είναι κριμα ενώ φτιάχνουν τέτοια διαμάντια να τα ισοπεδώνουν όλα για λίγες παραπάνω πωλήσεις στα 1000 κυβικά για το Α3.
Ούτε τόσο αμαξαρες φτιάχνουν ούτε τόσο μακριά είναι από το γκολφ που δεν πρέπει να ξεπέφτει στα χιλιάρια...σιγά την λιμουζίνα....
-
Παναγία μου....μαχαιριά! Θα σταματήσω να ασχολούμαι με αυτοκίνητα και θα αρχίσω το πλέξιμο!
-
Τιμές κατασκευαστή για WLTP χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου 6,5lt/km ενώ η μέση δοκιμής 4τροχων 7,7lt/100km. Δηλαδή στην πόλη πόσο θα καιει 8,5 (2 λίτρα πάνω από το WLTP);
-
7,7 ειναι της δοκιμης. Δηλαδη μεσα περιλαμβανει και μετρησεις επιδοσεων, ρεπριζ κτλ
Σε εμενα λενε 6,5 λιτρα κατα τη δοκιμη και φυσιολογικα σε νορμαλ χρηση εχει 4.6 με 5.2 λιτρα.
-
Έτσι όπως τιμολογειται από τις leasing μια χαρά θα ξεπουλήσει σε μεσαία στελέχη επιχειρήσεων που δικαιούνται παροχής! Full led και acc για όσους ταξιδεύουν κιόλας πάει σε non brainer.
-
Φαινεται πολυ καλο. Ποσο κοστίζει το discover media που το βαζεις εξτρα απο τα 21500 ευρω ωστε να τα εχεις ολα;;; Σε περιαστικους δρομους 5 λιτρα στην πολη 6.5 λιτρα.
Σο τεστ εγραφε 5,9 λιτρα/100km με μεση ταχθτητα 14χλμ/ωρα. Εντυπωσιακη κατναλωση
Εχω την αιαθηαη οτι αγγιζει τα diesel. Για αυτο ισως το κατήργησαν.
-
Στον τιμοκατάλογο πάντως υπάρχει Golf diesel με 150 και 200 άλογα. Δίλιτρο προφανώς.
-
Ναι το εχουμε πει εκατο φορες. Ειναι καθαρα αυτοκινητα ταξιδιου με διλιτρο μοτερ.
Εγω μιλω για την δικη μας αγορα και τα νορμαλ αυτοκινητα που ως χθες υπηρχαν σε diesel
-
Πάντως η vw ανακοίνωσε νεα ανάκληση για τα γκολφ που κατασκεύαστηκαν μέχρι τον ιούλιο για αναβάθμιση στο σύστημα πολυμέσων. Η κατανάλωση είναι υψηλότερη με κανονική οδήγηση και μεγάλο ερωτηματικό η αξιοπιστία του 48βόλτου συστήματος. Από εξοπλισμό πάντως σκίζει, η αλήθεια να λέγεται είναι το καλύτερα εξοπλισμένο χατς της κατηγορίας
-
Φαινεται πολυ καλο. Ποσο κοστίζει το discover media που το βαζεις εξτρα απο τα 21500 ευρω ωστε να τα εχεις ολα;;;
Καλή μπούρδα!! Γκόλφω είναι...δεν γίνεται να είναι καλό...αχαχα!!
-
Πάντως η vw ανακοίνωσε νεα ανάκληση για τα γκολφ που κατασκεύαστηκαν μέχρι τον ιούλιο για αναβάθμιση στο σύστημα πολυμέσων. Η κατανάλωση είναι υψηλότερη με κανονική οδήγηση και μεγάλο ερωτηματικό η αξιοπιστία του 48βόλτου συστήματος. Από εξοπλισμό πάντως σκίζει, η αλήθεια να λέγεται είναι το καλύτερα εξοπλισμένο χατς της κατηγορίας
Αυτο με την κανονοκη οδηγηση κρατω μικρο καλαθι. Φτασαμε στο αντιθετο απο το παρελθόν οπου τπςριοδικα σε δοκικες ελεγαν μικροτητερη απο την πραγματικη. Τωρα λενε υψηλοτερη!!!
Οτι βλεπω στα περιοδικα δεν ισχυει σε απλες μετακινησεις καθημερινά. Το εχω αναφέρει σε αλλο θρεντ.
VW Golf MK 8