-
Αναφέρω το 0-100 επειδή αυτά αναφέρονται στις προδιαγραφές των αυτοκινήτων και έμμεσα συνάγουμε τι ρεπρίζ έχει .
Μια χαρά προσπερνάς ότι πρέπει να προσπεράσεις με 0-100 από 13 και κάτω . Από 10 και κάτω προσπερνάς σχεδόν τα πάντα .
Επιμένω λοιπόν ότι το να μπορώ να προσπερνάω σε δύσκολα σημεία με παραβίαση διπλής , η παίζοντας στους Α/Δ στα 200+ χαω , δεν είναι κάτι που αφορά τους πολλούς και δεν είναι και νόμιμο .
Σε όλη την Ευρώπη εκτός της Γερμανίας έχεις αυστηρά όρια και κάμερες .
Αυτή η λογική με τους γρήγορους στους επαρχιακούς , είναι το ίδιο καταδικαστέα με αυτούς που πάνε με 40 και με το χέρι κρεμασμένο έξω...
-
Αν δεν του λείπει κάτι απ' τα βασικά θα προτιμούσα μακράν την ιπποδύναμη απ' τα extra. Τώρα τι θεωρεί καθένας βασικό είναι άλλο θέμα. Για μένα adaptive cc, lane assist κτλ. είναι nice to have αλλά επ' ουδενί βασικά. Εκεί που θα προβληματιζόμουν είναι στο αυτόματο κιβώτιο (μικρότερος κινητήρας με αυτόματο ή καλύτερος manual). Στην περίπτωση αυτή ίσως έκανα μια παραχώρηση για τον λιγότερο δυνατό κινητήρα, μόνο όμως αν ήταν επαρκής. Αν ήταν οριακός ούτε εκεί. Φυσικά μιλάω για οικογενειακό αυτοκίνητο. Αν πήγαινα σε κάτι πιο fun to drive δε θα κοιτούσα ούτε κιβώτιο.
-
Update
εκλεισα τελικα το Volvo αλλα οχι το r-design
Απο τη Βελμαρ : Momentum D4 AWD με full εξοπλισμο...εχει τα παντα μέσα : Intellisafe Surround , Harman Kardon , ηλιοροφη , Visual Park Assist με 360 camera , Adaptive Cruise Control & Pilot Assist ...Σε διχρωμία fusion red με λευκή οροφή
Παραλαμβάνω 12-15 Σεπτεμβρίου
Thanx για τις συμβουλες και για τη βοήθεια
-
Με το καλό να το παραλάβεις! Καλοτάξιδο να είναι! Αναμένουμε φωτογραφίες & εντυπώσεις! Πόσο πήγε τελικά?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ άμεση παραλαβή! Συγχαρητήρια! Πόσο το κοστούμι; Καλοταξιδο!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άμεση παραλαβη γιατι ηταν ετοιμο απο την Βελμαρ...1η αδεια 3ος 2018 με 8000χλμ
48 τελικη..αλλα οταν δοκιμασα να φτιαξω ακριβως το ιδιο στο configurator , εβγαλα τιμη 68 (!!!)
-
Έχει η βολβό στην Ελλάδα configurator? Όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία αν μπορώ να διαμορφωθεί από το σπίτι μου είπαν δεν γίνεται γιατί λόγω των φόρων είναι πολύπλοκος ο αλγόριθμος και μπλα μπλα μπλα.
-
αυτο ακριβως...
πηρα τη λιστα με τις τιμες του καθε extra τυπωμενη και εκανα την προσθεση..ειναι οι ειδικες εκδοσεις launch edition που βγηκαν πρωτες πρωτες και ειχαν τα παντα μεσα...
δηλαδη απο τον καταλογο λειπει κοτσαδορος , πακετο καπνιστου και κατι ραδιο DAB .... -
Προφανώς τεστ τραιβ σωστά; Πάντως αφού είναι τόσο φορτωμένο έκανες πολύ καλή επιλογή.
-
το ειχαν εκει δικο τους για μετακινησεις κτλ....
ρωτησα για test drive και πηρα κατηγορηματικα αρνητικη απαντηση...παντως δινουν εγγυησεις φουλ...5 ετη στα παντα η ιδια η Βελμαρ....
-
Εντάξει προφανώς με δικό σου κονέ έγινε η δουλειά. Και αφού δεν είναι και τεστ ντραιβ μιλάμε για άψογη επιλογή και με πλήρη εγγύηση και σούπερ τιμή!
Δίλιτρο ντίζελ τώρα είναι άλλη κλάση! Θα σου καίει βέβαια κάνα 9 αρι σίγουρα λόγω των σχεδόν 1800 αλλά θα έχεις και 0-100 σε 8.5!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με το καλό να παραλάβεις αλλά μην περιμένεις να έχει κάνει στρώσιμο σωστό το αμάξι. Αν δεν σε πειράζει να το δώσεις με τη λήξη της εγγύησης κανένα πρόβλημα
-
Καλοταξιδο panasol...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα...Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
-
Αυτο θα μπορουσε να χαρακτηριστει vfm νομιζω... ολοφρεσκο μοντελο, πληρης εξοπλισμος, 2λιτρο, τα παντα ολα.
Κι εγω που δε καλοβλεπω αμαξια με χλμ ηδη, αυτο πραγματικα θα το χτυπαγα.
Καλοριζικο!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευγε πανασολ
σε ειδα τετρα...
γκουντ χιλιομετρα... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις αλλά μην περιμένεις να έχει κάνει στρώσιμο σωστό το αμάξι. Αν δεν σε πειράζει να το δώσεις με τη λήξη της εγγύησης κανένα πρόβλημαΓιατι αμα το δωσει πιο μετα θα εχει θεμα?
-
Ωραίος! Καλοτάξιδο.
Και πολύ ενδιαφέρον χρώμα. Αν και μόνο το ασημί δεν μου αρέσει απ'όσα έχω δει και λίγο το μαύρο που κρύβει κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Περιμένουμε αναλυτικό review. -
χρωστούσα photos...αργησα λίγο..
thanx στο forum για τη βοηθεια
-
Ουάου, αστέρι!
Επιλογή οικογενειακού SUV / Sedan