-
Αυτό θα πει φαν μπόι του μπουμπούκου!!! Ξερεις και τις ατάκες των 3 δευτερολέπτων του!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Panasol το c5 aircross που θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του χρόνου το έχεις στα υπόψη; Πώς σου φαίνεται;
-
Το είδα σε βίντεο.. Καλό είναι αλλά δεν πέθανα κιόλας..
Τα μόνα που θα άξιζε να περιμένω θα ήταν ds crossback 7 και Q3. Αλλά λογικά θα αργήσουν..
Και έχω και ένα άγχος μη χάσω και το volvo... -
Καλά το ds crossback είναι χλιδα. Το αυτόματο 1.5 ντίζελ λογικά θα περάσει αρκετά τα 40-45 χιλιάρικα με φουλ εξοπλισμό ε; Αν το φτάνεις αξίζει να το περιμένεις.
-
Παντως εγώ θαυμάζω όσους παραγγέλνουν αμαξι και το περιμένουν 3-4 μήνες ή έχουν σκοπό να αγοράσουν καινουριο αυτοκίνητο περιμένουν να βγει καποιο νέο μοντέλο που αναμένεται!θα ήθελα πολύ να είμαι έτσι.εγω με το σκέφτηκα ότι θα πάρω καινουριο αυτοκίνητο 27 Μαΐου Κυριακή στις 29 το επέλεξα και στις 8 Ιουνίου το παρέλαβα.ετοιμοπαραδοτο βρηκα και έσκασα κιολας μέχρι να έρθει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ολα σχετικα ειναι. Για αυτοκινητο δουλειας η απλης μεταφορας, επιλεγει κανεις οτι να ναι και οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο.
Για αυτοκινητο που εχει αλλες προδιαγραφες ή θα το κρατησει κανεις πολλα χρονια αξιζει η αναμονη για κατι που του ταιριαζει ακριβως στα θελω του.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ολα σχετικα ειναι. Για αυτοκινητο δουλειας η απλης μεταφορας, επιλεγει κανεις οτι να ναι και οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο.Για αυτοκινητο που εχει αλλες προδιαγραφες ή θα το κρατησει κανεις πολλα χρονια αξιζει η αναμονη για κατι που του ταιριαζει ακριβως στα θελω του.
Ναι συμφωνώ σ αυτο που λες!κι εγώ μαζί σου είναι και το εννοω όταν είπα ότι ζηλεύω αυτούς που έχουν υπομονή και περιμένουν...εγώ το δικο μου το πηρα για κύριο μου όχημα το οποίο θα κρατήσω 5-6 χρονια σίγουρα..ούτε χωρίς αμαξι ήμουν να πεις ότι καιγομουν ούτε τίποτα..αυτά..δεν συνεχίζω γιατί χαλάω και το τοπικ του παιδιού που βρίσκεται σε αναζήτησή..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αυτό θα πει φαν μπόι του μπουμπούκου!!! Ξερεις και τις ατάκες των 3 δευτερολέπτων του!!!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίζει να μιλάς με τον μεγαλύτερο πολέμιό του, μετά τον Πολάκη.
-
Πάντως εγώ βλέπω ότι καραγουστάρει Μπεμβέ , αλλά δεν έχει βρει κάποια με τον εξοπλισμό που θέλει , ενώ του αρέσει και το βόλβο αλλά φοβάται να κάνει το βήμα .
Όλα τα άλλα δεν τον ενδιαφέρουν .
Αρα μήπως να κοίταζε αν πουλιέται κάτι στο εξωτερικό με αυτά που θέλει και να έψαχνε μήπως μπορούσε να του το φέρει κάποιο μαγαζί της περιοχής του ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό θα πει φαν μπόι του μπουμπούκου!!! Ξερεις και τις ατάκες των 3 δευτερολέπτων του!!!
Παίζει να μιλάς με τον μεγαλύτερο πολέμιό του, μετά τον Πολάκη.
[emoji11][emoji4][emoji847]
-
Προς το volvo κλείνω είναι η αλήθεια...
Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα κατασταλάξω..Εν τω μεταξύ, λόγω gdpr δε μπορώ να τσεκάρω το αυτοκίνητο με αριθμό πλαισίου... Δεν υπάρχει θέμα.. Απλά λες πάντα να το δέσεις όσο περισσότερο μπορείς
-
Για το ds 7 ρώτησες τιμή;
Ας πούμε ότι σε καλύπτει και η κοντινότερη σου Citroën σε service, σε 1-2 χρόνια που θα χρειαστείς.. Που μπορεί να σε καλύπτει ήδη -
Ο χρήστης panasol έγραψε:
Προς το volvo κλείνω είναι η αλήθεια...
Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα κατασταλάξω..Εν τω μεταξύ, λόγω gdpr δε μπορώ να τσεκάρω το αυτοκίνητο με αριθμό πλαισίου... Δεν υπάρχει θέμα.. Απλά λες πάντα να το δέσεις όσο περισσότερο μπορείς
Θα μας τρελάνεις , μάλλον θα μας τρελάνουν οι έμποροι.
Τι δουλειά έχει το gdpr με τον έλεγχο που πρέπει να κάνεις για το παρελθόν ενός αυτοκινήτου.
Και το πλαίσιο οφείλουν να σου δώσουν και πληροφορίες για το παρελθόν και θα πρέπει καλή την πίστη να σου δώσουν πρόσβαση στο ασφαλιστικό παρελθόν του αυτοκινήτου.
Αυτό που έχει δυσκολέψει είναι η πλάγια πρόσβαση μέσω ασφαλιστικών για να δεις στοιχεία (τρακαρίσματα) και πάλι βρίσκεις την άκρη απλά πλεον δεν είναι προσβάσιμα σε όλους.
-
Αυτό εννοώ..
Ότι η ασφαλιστική μου δε μπορεί να δει για τρακάρισμα..Ο άνθρωπος μια χαρά μου δίνει και αριθμό πλαισίου και φωτοτυπία της άδειας (όπου φαίνεται ότι το αυτοκίνητο ανήκει στην volvo) και οτιδήποτε ζητήσω..
Ο ασφαλιστής μου κάνει νερά
-
η πρόσβαση των ανεξάρτητων ασφαλιστών στα αρχεία των εταιριών έχει μπλοκαριστεί εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι θέμα GDPR. Για να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς πρέπει να έχεις άτομα μέσα σε ασφαλιστική με γερά δόντια.
-
τον Μαιο παντως που πουλησα το ΤΤ , μια χαρα βρηκε το ιστορικο ο αγοραστης με τον αριθμο πλαισιου και την πινακιδα....
-
Τέλη Μαΐου ξεκίνησε το GDPR...
-
Ο χρήστης panasol έγραψε:
τον Μαιο παντως που πουλησα το ΤΤ , μια χαρα βρηκε το ιστορικο ο αγοραστης με τον αριθμο πλαισιου και την πινακιδα....Απλά ο δικός του ασφαλιστής παρανόμησε.
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Πάντως τα gadgets είναι περισσότερο χρήσιμα σε ένα ταξίδι απ οτι τα άλογα, μόνο το navi αν υπολογίσεις θα σε γλυτώσει σε πολλά, ακόμα και στις κάμερες ταχύτητας. Τα άλογα και να τα χεις το καλύτερο που μπορείς να κερδίσεις είναι μια ωραία κλήση...
Για να μη βγάλω τον Ιαβέρη απο μέσα μου και αναφέρουμε τις προσπεράσεις...Για τη κάμερα όπισθεν οσο driver να είσαι είναι μια φοβερή προσθήκη και έχω χρειαστεί να τη δουλέψω ουκ ο λίγες φορές σε δύσκολα σημεία.
Οσο για τα ηλεκτρονικά μόνο το lane assist μετά απο πολύωρο ταξίδι τουλάχιστον κάποια στιγμή θα σας κρατήσει ξάγρυπνους, ασε που σε όλους μας έχει τύχει ο άλλος να έχει ξεφύγει απ το ρεύμα του και να σε δυσκολεύει να περάσεις δίπλα του και με φόβο.
Προσωπικά δεν κερδίζω κάποια κλήση λόγω παραπάνω αλόγων, γιατί δεν είναι πλέον στο οδηγικό μου στυλ. Τα θέλω γιατί στην Ελλάδα που έχει ανηφόρες με βοηθούν να έχω μία διαδρομή χωρίς να αγκομαχάει ο κινητήρας ειδικά αν είναι μέσα 4 άτομα και τώρα καλοκαιριάτικα λειτουργεί και ο κλιματισμός. Προσπεράσεις δεν χρειάζεται να έχεις άλογα για να κάνεις. Μυαλό δεν έχεις και κάνεις. Δεν βλέπω συχνά γρήγορα αυτοκίνητα σε δυστυχήματα. Βλέπω αυτοκίνητα μικρών και μεσαίων ιπποδυνάμεων.
Η κάμερα ευπρόσδεκτη αλλά δεν έχω μάθει να οδηγώ με αυτήν. Δηλαδή, δεν θα πάθω κάτι αν δεν την έχω. Το assist lane θα το έβαζα. Όμως τα αυτόματα φώτα το βράδυ, δε με συγκινούν. Δεν θα το πάρω 'γυμνό' το αυτοκίνητο. Όμως θα δώσω βαρύτητα στην ιπποδύναμη. Ο στάνταρ εξοπλισμός των σημερινών αυτοκινήτων δεν είναι ανεπαρκής για τα δικά μου δεδομένα. Ένα μοντέλο με περισσότερα άλογα και λιγότερα επιπλέον βοηθήματα δε θα με ενοχλήσει.
Ο Ιαβέρης δεν τα έχει με όσους έχουν πολλά άλογα. Τα έχει με όσους δεν ξέρουν να οδηγούν, δεν σέβονται τα όρια ταχύτητας στην πόλη, το φανάρι, δεν φοράνε ζώνη, κράνος, εγκαταλείπουν όταν κάποιον πεζό τον 'χτυπάνε', δεν συντηρούν το αυτοκίνητό τους, οδηγούν πιωμένοι.Η έννοια 'άλογα' και ενεργητική ασφάλεια είναι κάτι σχετικό .
Το να έχεις ένα αμάξι που κάνει 0-100 κάτω από 10 δ είναι γρήγορο έτσι και αλλιώς , άρα έχει ενεργητική ασφάλεια , όπως και αν κάνει 11 και 12 .
Τώρα αν για κάποιον ενεργητική ασφάλεια είναι να κάνει 0-100 κάτω από 7 και να είναι πάντα στο αντίθετο ρεύμα , μάλλον αυτό είναι ανώριμες λογικές πιτσιρικάδων που πρωτοπιάνουν τιμόνι .
Γιατί πρέπει να τα σέβεσαι τα άλογα που έχεις . Εχοντας οδηγήσει για χρόνια αμάξια με πολλά άλογα , μπορώ να πω ότι εύκολα κάποιος μπορεί να παρασυρθεί σε κάτι που δεν έχει νόημα .
Από την άλλη , η ύπαρξη πλέον δικτύου αυτοκινητοδρόμων παντού , αλλά και οι κάμερες και τα όρια , μας δείχνουν άλλα πράγματα από την τρέλα των αλόγων .
Γιατί ξέρεις τι είναι να περνάς με την αμαξάρα σε επαρχιακό τον μπροστινό σου και 2-3 αμάξια μπροστά σου να στρίβει αριστερά στο δρομάκι , ή ακόμα χειρότερα να σου βγεί από το δρομάκι το αγροτικό , ή κάτι άλλο .
Οπότε λογικά πράγματα στα άλογα και εξοπλισμός για να περνάτε όμορφα στα ταξίδια σας .
criuser η ενεργητική ασφάλεια δεν έχει να κάνει με τα 0 - 100 κατά την γνώμη μου. Στην ιπποδύναμη απ' όσο ξέρω, έχει να κάνει με τις ρεπρίζ. Ρόλο φυσικά παίζουν τα φρένα, τα ελαστικά, η ανάρτηση. Δεν είμαι 'πεινασμένος' από γκάζια. Όσο αγχομαχάει να πιάσει ένα αυτοκίνητο τα 250 χλμ, με το πίστας τα έχω σε λίγα δεύτερα (και μπορώ να πάω και παραπάνω). Δεν θα χαρώ την ταχύτητα στο αυτοκίνητο. Την χάρηκα νεότερος, καμιά φορά την χαίρομαι με το πίστας. Οι ρεπρίζ μου στο αυτοκίνητο θέλω να είναι γρήγορες για προσπέραση και η ιπποδύναμή μου μεγάλη εις βάρος των επιπλέον πλην του βασικού εξοπλισμού βοηθημάτων, για να κάνω άνετες διαδρομές. Αν βάλω κάποιο πρόσθετο θα είναι σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Κατά τη γνώμη μου. Μπορεί και να είμαι λάθος και καλύτερο να είναι να επενδύσει κάποιος σε επιπλέον βοηθήματα, παρά σε ιπποδύναμη.
-
Το lane assist ειναι επικίνδυνο στην Ελλάδα. Δύο φορές μου τράβηξε το τιμόνι αριστερά στην εθνική οδό λόγω παλιάς διαγράμμισης που έμεινε στο οδόστρωμα από την περίοδο των έργων.Με πήγε κατευθείαν προς την μπαριέρα.Από τότε το έχω κλειστό....
Επιλογή οικογενειακού SUV / Sedan