-
Καλημερα παιδια.... Ερωτηση[emoji47]..... Πριν απο εναμιση μηνα συγγενης μου πηρε απο την αντιπροσωπεια του γαβριηλιδη στην βεροια το i20 και μας ειπαν εκει οτι θα βγαλουν το τουσον με τον κινητηρα 1.4 tgdi140 ps και χαμηλους ρυπους αντικαθιστωντας τον 1.6 ατμισφαιρικο τους... Αλλα μου λεγανε γνωστοι οτι δεν ισχυει και παιζουν παιχνιδια οι αντιπροσωπιες... Προσωπικα δεν το πιστεψα και εμπιστευτικα τον λογο του γνωστου μας στην αντιπροσωπεια...ξαναπαερνω πριν απο μιαμιση βδομαδα και μου το ξανα επιβεβαιωσαν....και ξαναβαζω πριν απο 4 ημερες την γυναικα μου να ξαναρωτησει σε ανωνυμο τηλ. ...και το απιστευτο!! ακουμε απο τον υπαλληλο οτι ποτε δεν θα ερχοταν τετοιος κινητηρας και ο τι ο ατμοσφαιρικος αντικαθισταται απο τον τον τουρμπο στα ιδια λιτρα και κοντα στην ιδια τιμη.... Ρε παιδια!!!.... τη ισχυει για τον βασικο κινητηρα βενζινης στο τουσον γιατι ο ατμοσφαιρικος ναι μεν εχει δελεαστικη τιμη αλλα απο τελη κυκλοφοριας και ροπη για οικογενειακα βαρη παει περιπατο.... Εδω και τεσσερις μερες μου λενε οτι θα αναρτηθει ο τιμοκαταλογος διαδικτυακα και ακομη περιμενουμε... Στην δε ...βελμαρ που απευθηνθηκαμε και εκει μας ειπαν οτι παρεμενει ο ατμοσφαιρικος ως βασικος και η τιμη απο τα 19.590 εκτοξευεται 22.600.....μπορει καποιος να με φωτισει γιατι απο οτι υποψιαζομαι στις αντιπρωσωπιες επικρατει αλλαλουμ και κουτοπονηρια!!!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα παιδια.... Ερωτηση[emoji47]..... Πριν απο εναμιση μηνα συγγενης μου πηρε απο την αντιπροσωπεια του γαβριηλιδη στην βεροια το i20 και μας ειπαν εκει οτι θα βγαλουν το τουσον με τον κινητηρα 1.4 tgdi140 ps και χαμηλους ρυπους αντικαθιστωντας τον 1.6 ατμισφαιρικο τους... Αλλα μου λεγανε γνωστοι οτι δεν ισχυει και παιζουν παιχνιδια οι αντιπροσωπιες... Προσωπικα δεν το πιστεψα και εμπιστευτικα τον λογο του γνωστου μας στην αντιπροσωπεια...ξαναπαερνω πριν απο μιαμιση βδομαδα και μου το ξανα επιβεβαιωσαν....και ξαναβαζω πριν απο 4 ημερες την γυναικα μου να ξαναρωτησει σε ανωνυμο τηλ. ...και το απιστευτο!! ακουμε απο τον υπαλληλο οτι ποτε δεν θα ερχοταν τετοιος κινητηρας και ο τι ο ατμοσφαιρικος αντικαθισταται απο τον τον τουρμπο στα ιδια λιτρα και κοντα στην ιδια τιμη.... Ρε παιδια!!!.... τη ισχυει για τον βασικο κινητηρα βενζινης στο τουσον γιατι ο ατμοσφαιρικος ναι μεν εχει δελεαστικη τιμη αλλα απο τελη κυκλοφοριας και ροπη για οικογενειακα βαρη παει περιπατο.... Εδω και τεσσερις μερες μου λενε οτι θα αναρτηθει ο τιμοκαταλογος διαδικτυακα και ακομη περιμενουμε... Στην δε ...βελμαρ που απευθηνθηκαμε και εκει μας ειπαν οτι παρεμενει ο ατμοσφαιρικος ως βασικος και η τιμη απο τα 19.590 εκτοξευεται 22.600.....μπορει καποιος να με φωτισει γιατι απο οτι υποψιαζομαι στις αντιπρωσωπιες επικρατει αλλαλουμ και κουτοπονηρια!!!
-
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Καλημερα παιδια.... Ερωτηση[emoji47]..... Πριν απο εναμιση μηνα συγγενης μου πηρε απο την αντιπροσωπεια του γαβριηλιδη στην βεροια το i20 και μας ειπαν εκει οτι θα βγαλουν το τουσον με τον κινητηρα 1.4 tgdi140 ps και χαμηλους ρυπους αντικαθιστωντας τον 1.6 ατμισφαιρικο τους... Αλλα μου λεγανε γνωστοι οτι δεν ισχυει και παιζουν παιχνιδια οι αντιπροσωπιες... Προσωπικα δεν το πιστεψα και εμπιστευτικα τον λογο του γνωστου μας στην αντιπροσωπεια...ξαναπαερνω πριν απο μιαμιση βδομαδα και μου το ξανα επιβεβαιωσαν....και ξαναβαζω πριν απο 4 ημερες την γυναικα μου να ξαναρωτησει σε ανωνυμο τηλ. ...και το απιστευτο!! ακουμε απο τον υπαλληλο οτι ποτε δεν θα ερχοταν τετοιος κινητηρας και ο τι ο ατμοσφαιρικος αντικαθισταται απο τον τον τουρμπο στα ιδια λιτρα και κοντα στην ιδια τιμη.... Ρε παιδια!!!.... τη ισχυει για τον βασικο κινητηρα βενζινης στο τουσον γιατι ο ατμοσφαιρικος ναι μεν εχει δελεαστικη τιμη αλλα απο τελη κυκλοφοριας και ροπη για οικογενειακα βαρη παει περιπατο.... Εδω και τεσσερις μερες μου λενε οτι θα αναρτηθει ο τιμοκαταλογος διαδικτυακα και ακομη περιμενουμε... Στην δε ...βελμαρ που απευθηνθηκαμε και εκει μας ειπαν οτι παρεμενει ο ατμοσφαιρικος ως βασικος και η τιμη απο τα 19.590 εκτοξευεται 22.600.....μπορει καποιος να με φωτισει γιατι απο οτι υποψιαζομαι στις αντιπρωσωπιες επικρατει αλλαλουμ και κουτοπονηρια!!!Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω το 1.6 φιλος είναι μια χαρά ο κινητήρας εχει 6 αρι σασμαν τραβαει μια χαρα καταναλωσει καπου στα 9 εντός και 7 μικτο
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
7 lt/100Km μικτη κατανάλωση το βενζινοκίνητο 1.6 Tuscon;
Με 9 εντός πόλης; Δηλαδή εκτός πόλης πόσο καίει; 5 lt/100 Km;
Να τα καψουμε τότε τα diesel ρε παιδιά...Γι' αυτό λέω πάντα ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει σοβαρή συζήτηση περί κατανάλωσης. Όταν ο καθένας πετάει τη ρουκέτα του...
-
https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2
-
nope - αυτο που εχεις ειναι και για το δυνατοτερο με τον χοχλιο
καθολου ασχημα στα 8.34 -
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
https://www.spritmonitor.de/en/overview/19-Hyundai/189-Tucson.html?fueltype=2&gearing=1&powerunit=2Ωραίος φιλος να τα δούμε κάποιοι που δεν πιστεύουν σε αυτά που γράφω..
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
nope - αυτο που εχεις ειναι και για το δυνατοτερο με τον χοχλιο
καθολου ασχημα στα 8.34Φιλε μου και φυσικα δεν ειναι ασχημα τα 8 λιτρα για τετοιο αμαξι αν και παιζουν πολλα και το ποδι του καθενα ειναι πολυ διαφορετικό.οπως μεγαλο ρολο παιζει οτι πολυ απο τους κατοχους ειδικα ισπανια που μιλαω προερχοταν απο diesel και με αποτέλεσμα λάθος τροπος οδήγησης και αυξημενης κατανάλωσης.
-
Ο χρήστης Bill1984 έγραψε:
https://www.spritmonitor.de/en/overview/19-Hyundai/189-Tucson.html?fueltype=2&gearing=1&powerunit=2
Ωραίος φιλος να τα δούμε κάποιοι που δεν πιστεύουν σε αυτά που γράφω..
Βρε Βασίλη, τι να πιστέψουμε; Μόνος σου αναιρείσαι: 8,34 lt/100Km είναι η μέση κατανάλωση που δίνουν οι κάτοχοι!
Και επειδή έχω κι εγώ εμπειρία από spritmonitor.de, θα που πω ότι γενικά βγάζει χαμηλές μέσες καταναλώσεις, καθώς οι περισσότεροι που σημειώνουν κατανάλωση είναι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η οικονομία. Εγώ ας πούμε, που δεν είμαι και γκαζίκουλας, με όλα τα αμάξια που είχα, είμαι 15-30% πάνω από το μέσο όρο.Υ. Γ. : Στο παραδίπλα thread καταλαβα τι εννοείς ως μικτή κατανάλωση. Και δεν είναι αυτό που εννοούμε όλοι οι άλλοι...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
https://www.spritmonitor.de/en/overview/19-Hyundai/189-Tucson.html?fueltype=2&gearing=1&powerunit=2
Ωραίος φιλος να τα δούμε κάποιοι που δεν πιστεύουν σε αυτά που γράφω..
Βρε Βασίλη, τι να πιστέψουμε; Μόνος σου αναιρείσαι: 8,34 lt/100Km είναι η μέση κατανάλωση που δίνουν οι κάτοχοι!
Και επειδή έχω κι εγώ εμπειρία από spritmonitor.de, θα που πω ότι γενικά βγάζει χαμηλές μέσες καταναλώσεις, καθώς οι περισσότεροι που σημειώνουν κατανάλωση είναι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η οικονομία. Εγώ ας πούμε, που δεν είμαι και γκαζίκουλας, με όλα τα αμάξια που είχα, είμαι 15-30% πάνω από το μέσο όρο.Υ. Γ. : Στο παραδίπλα thread καταλαβα τι εννοείς ως μικτή κατανάλωση. Και δεν είναι αυτό που εννοούμε όλοι οι άλλοι...
Φιλε poli επειδή πραγματικά μπήκα στο site να βοηθήσω αλλά δυστυχώς άκρη δεν βρίσκεις γιατί ο καθένας πιστεύει τα δικα του και επειδή πέσανε πολλά μνμ πες μου το λάθος που έγραψα που ήταν οσο αναφορά τις καταναλώσεις..κοιτα λιγακι ποιο καλα στο sprit monitor και θα δεις οτι η μεση καταναλωση βγενει 8,3 γιατι καταγραφουν και οι κατοχοι με άλλους κινητήρες στην κατηγορια του 1,6 και ανεβάζει τον μέσω όρο καταναλώσεις.
Δες το ισπανικο forum να δεις τι καταναλώσεις αναφέρουν οι εκεί κατοχοι https://www.forotucson.com/threads/cons ... edrive.22/
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Bill εξήγησε στη Ρόδο τι σημαίνει το μικτή! Κέντρο και φαληρακι?
Γιατι τοτε ειναι εκτος! -
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Bill εξήγησε στη Ρόδο τι σημαίνει το μικτή! Κέντρο και φαληρακι?
Γιατι τοτε ειναι εκτος!Και όμως δεν είναι εκτός σταματα ξεκινα στα φανάρια πόσες φορές θα κόψεις ταχύτητα και θα αλλάξεις θα μπορείς να έχει σταθερή ταχύτητα δεν νομίζω.
-
Παιδια η βασικη του ντιζελ στο καινιυργιο κινητηρα 1.6crdi με 115 αλογα....φουλ εξοπλισμενο στην εκδοση 'comfort' εκτος του cruise control.....στα 22 καθαρα αξιζει???...ετοιμαζομαι να το κλεισω...
-
Παιδια η βασικη του ντιζελ στο καινιυργιο κινητηρα 1.6crdi με 115 αλογα....φουλ εξοπλισμενο στην εκδοση 'comfort' εκτος του cruise control.....στα 22 καθαρα αξιζει???...ετοιμαζομαι να το κλεισω...Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το tucson facelift αναφερομαι
-
Φουλ εξοπλισμένο δεν το λες αλλά δεν του λείπει και κάτι χτυπητό. Βέβαια το cruise για αρκετούς είναι must. Γνώμη μου είναι ότι αξίζει γιατί συνδυάζει καλούς χώρους, έχει μοτέρ τελευταίας γενιάς, είναι όμορφο και βέβαια αξιόπιστο. Το προτιμώ από το sportage. Οδηγικά είναι αδιάφορο αλλά έχει πολλαπλούς πίσω και προσφέρει πολύ καλή άνεση και ποιότητα κύλισης.
Με το καλό! -
Από που θα το κλείσεις? Περιοχή?
Για μένα αξίζει για την τιμή που ζητάει και αυτά που σου προσφέρει. Το έκλεισα και εγώ μετά από αρκετό ψάξιμο. Ρίξε αν θες μια ματιά εδώ
-
Παιδια η βασικη του ντιζελ στο καινιυργιο κινητηρα 1.6crdi με 115 αλογα....φουλ εξοπλισμενο στην εκδοση 'comfort' εκτος του cruise control.....στα 22 καθαρα αξιζει???...ετοιμαζομαι να το κλεισω...Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν περίμενες τελικά το c5 aircross; ( ένα 5μηνο υπομονή να έκανες και θα το έπαιρνες!!! Χιχιχ)!! td το έκανες; Οδηγησες αλλα; Σε ικανοποιούσε το τράβηγμα του;
Εντάξει εξωτερικά είναι πολύ ωραίο. Εσωτερικά μου κάνει ένα κλικ πιο πίσω από τα ευρωπαϊκά σε εικόνα αλλά οκ.
Σίγουρα αν προχωρήσεις θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από αξιοπιστία.
Για εμένα τα δυνατά του στοιχεία είναι αξιοπιστία , χώροι , εξωτερικοί εμφάνιση και φυσικά vfm στην έκδοση που κοιτάς γιατί με 22000 παίρνεις μεγάλο αμάξι .
100 κιλά πιο ελαφρύ να ήταν όπως και το σπορτατζ θα κέρδιζε περισσότερο κόσμο.
Πάντως σε αυτά το λεφτά παίρνεις και το grandland τον 1.5 ντίζελ με καλύτερες ελαφρώς επιδόσεις , χαμηλότερους ρύπους, πιο πολύ εξοπλισμό,έχει πχ cc , και κάποια συστήματα ασφαλείας (προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, και αναγνώριση σημάτων) που λείπουν από το τουσον και περισσότερο χώρο με ρηγμενα τα καθίσματα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Full εξοπλισμένο δεν είναι, αλλά έχει καλό εξοπλισμό και η τιμή είναι πολύ καλή πιστεύω για αυτά που προσφέρει.
ΥΓ: Το έχω ξαναγράψει ΦΟΥΛ εξοπλισμένο σημαίνει ότι έχει ΟΛΟ τον έξτρα εξοπλισμό που προσφέρεται από το εργοστάσιο...τόσο απλά. Όμως στην Ελλάδα χρόνια τώρα λέμε 'φουλ εξοπλισμένο' ο καθένας εννοώντας αυτά που θεωρεί απαραίτητα.
Δεν είναι προσωπικό το σχόλιό, απλά το ποστ σου στάθηκε αφορμή να τα γράψω άλλη μια φορά. -
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Από που θα το κλείσεις? Περιοχή?Για μένα αξίζει για την τιμή που ζητάει και αυτά που σου προσφέρει. Το έκλεισα και εγώ μετά από αρκετό ψάξιμο. Ρίξε αν θες μια ματιά εδώ
Δεν θα πω....γιατι η καποιοι αντιπροσωποι της χιουνται καταδιδουν αλλους αντιπροσωπους που θα κανουν καποια προσφορα καλυτερη απο αυτους στην εισαγωγικη για να τους κανει ντα!!......οταν με το καλο το παραλαβω...τοτε θα σου πω.....
Hyundai tucson facelift 2018