-
Λαμπάκι ή ένδειξη του πότε ξεκινάει η αναγέννηση δεν έχουν τα περισσότερα diesel. Προσωπικά μια φορά την εβδομάδα ή κάθε 15 μέρες (αν δεν προκύψει ταξίδι) το πλακώνω για 15-20 λεπτά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Φίλος που δούλευε σε εταιρεία με καμιά 20αρια i20 και καμία 10αρια i30 (leasing) μου έχει πει ότι πάνω από τα μισά είχαν θέματα με το φίλτρο. Παρότι έκαναν τα περισσότερα χιλιόμετρα εκτός Αθήνας.
Επίσης το tuscon facelift είναι αρκετά μαλακά στημένο σύμφωνα με όσα reviews έχω δει και -ειδικά- με την 16αρα και το 70αρι προφίλ (μπαλόνια έτσι?) πρέπει όχι απλά να είναι άνετο αλλά μαγικό χαλί.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το manual λέει πως το tucson έχει προειδοποιητική λυχνία, θα το τσεκάρω αύριο. Ας ελπίσουμε να είμαι στα μισά χωρίς πρόβλημα
Με την ανάρτηση δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Όντως έπιασα αρκετές φορές τον εαυτό μου να συμφωνεί για το μαγικό χαλί που λες και να αναρωτιέται για το brand του αυτοκινήτου (!). Ίσως και για τη χώρα προέλευσης.. Δεν είναι τόσο μαλακή ώστε να χοροπηδάει συνέχεια, αλλά ούτε και τόσο σφιχτή ώστε να γίνεται κούτσουρο. Δοκίμασα με απότομες τιμονιές να δω πως συμπεριφέρεται, όλο το αυτοκίνητο επαναφέρεται απευθείας χωρίς να κουνιέται πέρα δώθε όπως ο ζελές.
Το έχουν βελτιώσει αρκετά σε σχέση με το prefl που έχω οδηγήσει σε td, το οποίο μου φάνηκε αρκετά πλαδαρό σε τιμόνι, ανάρτηση, συμπεριφορά γενικότερα..
Όντως μπαλόνια, πες καλύτερα σαμπρέλες, από αυτές που παίρνεις στη θάλασσα
-
Πολυ σκληρα ελατηρια τα οποια υπερκαλυπτονται απο τα μπαλονια.
Γενικα προσεχε χπλισιτ, με τετοιες δηλωσεις περι καταγωγης του αυτοκινητου θα δημιουργησεις εχθρους
-
Συμφωνώ, η οδηγηκή συμπεριφορά του ίδιου αυτοκινήτου σε πετρέλαιο και βενζίνη είναι μέρα με τη νύχτα, και αν έχεις συνηθίσει σε βενζινοκίνητο, όταν οδηγείς πετρέλαιο νομίζεις ότι φεύγει το αυτοκίνητο μόνο του, αυτόνομα...κυλάει ρε παιδί μου σαν νερό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... Λοιπόν παίδες, ήρθε και το δικό μου τουσονακι, εκτελωνίζεται και την επόμενη βδομάδα θα το κυκλοφορώ εντός και πέριξ!!! Επιτέλους!
-
φίλε kdeligior, λογικά θα είσαι και εσύ έτοιμος....κάνε μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία σου...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Πολυ σκληρα ελατηρια τα οποια υπερκαλυπτονται απο τα μπαλονια.Γενικα προσεχε χπλισιτ, με τετοιες δηλωσεις** περι καταγωγης του αυτοκινητου** θα δημιουργησεις εχθρους
fine by me!!
Συμφωνώ, η οδηγηκή συμπεριφορά του ίδιου αυτοκινήτου σε πετρέλαιο και βενζίνη είναι μέρα με τη νύχτα, και αν έχεις συνηθίσει σε βενζινοκίνητο, όταν οδηγείς πετρέλαιο νομίζεις ότι φεύγει το αυτοκίνητο μόνο του, αυτόνομα...κυλάει ρε παιδί μου σαν νερό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... Λοιπόν παίδες, ήρθε και το δικό μου τουσονακι, εκτελωνίζεται και την επόμενη βδομάδα θα το κυκλοφορώ εντός και πέριξ!!! Επιτέλους!
Αυτό ακριβώς
Άντε με το καλό να παραλάβετε. Το δικό μου δεν μπορώ να βρω μέσω του vin number πότε κατασκευάστηκε. Τα λάστιχα πάντως γράφουν dot 4318, άρα πιθανολογώ κάπου μεταξύ τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου.
-
Eπειδη πολύ ντόρος γίνεται με τα 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τα αντίστοιχα 7 της κια. Έχουμε εικόνα πόσο κοστίζει ένα ετήσιο σέρβις στην χιουνται για ένα τουσον; Γιατί αν κοστίζει 150 άντε 180 είναι ένα νορμάλ κόστος αντιπροσωπείας. Αν χτυπά 300αρια ουσιαστικά προπληρωνεις μέρος της μεγάλη εγγύηση! Πχ αν έξω πληρώνεις 110 και εντός 250 αυτό μεταφράζεται σε 140*5=700 στην πενταετία. Δλδ έχεις εγγύηση αλλά με απαλλαγή 700ευρω!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης greeklazy έγραψε:
φίλε kdeligior, λογικά θα είσαι και εσύ έτοιμος....κάνε μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία σου...Εκανα μαλλον μεσα στον επομενο μηνα....το μονο σιγουρο ειναι οτι μολις παραλαβω θα στειλω φωτο!!!!...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
φίλε kdeligior, λογικά θα είσαι και εσύ έτοιμος....κάνε μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία σου...
Εκανα μαλλον μεσα στον επομενο μηνα....το μονο σιγουρο ειναι οτι μολις παραλαβω θα στειλω φωτο!!!!...
Ξεχαστηκα....σε τι σουπερ χρωματακι το πηρες???...γιατι στο αμαξωμα του τουσον ολα τα χρωματακια δειχνουν σουπερ...χ)
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Eπειδη πολύ ντόρος γίνεται με τα 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τα αντίστοιχα 7 της κια. Έχουμε εικόνα πόσο κοστίζει ένα ετήσιο σέρβις στην χιουνται για ένα τουσον; Γιατί αν κοστίζει 150 άντε 180 είναι ένα νορμάλ κόστος αντιπροσωπείας. Αν χτυπά 300αρια ουσιαστικά προπληρωνεις μέρος της μεγάλη εγγύηση! Πχ αν έξω πληρώνεις 110 και εντός 250 αυτό μεταφράζεται σε 140*5=700 στην πενταετία. Δλδ έχεις εγγύηση αλλά με απαλλαγή 700ευρω!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοντα στα 120 ευρω μεχρις στιγμης απο αυτα που εχει κανει ο συντοπιτης μου στο profacelift μοντελο...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Eπειδη πολύ ντόρος γίνεται με τα 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τα αντίστοιχα 7 της κια. Έχουμε εικόνα πόσο κοστίζει ένα ετήσιο σέρβις στην χιουνται για ένα τουσον; Γιατί αν κοστίζει 150 άντε 180 είναι ένα νορμάλ κόστος αντιπροσωπείας. Αν χτυπά 300αρια ουσιαστικά προπληρωνεις μέρος της μεγάλη εγγύηση! Πχ αν έξω πληρώνεις 110 και εντός 250 αυτό μεταφράζεται σε 140*5=700 στην πενταετία. Δλδ έχεις εγγύηση αλλά με απαλλαγή 700ευρω!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα μικρότερα μοντέλα πάντως όταν ημασταν σε αναζήτησή για την κοπελια,τα service του i10 είχαν ακριβώς ίδια τιμή με τα service του picanto...ούτε λεπτό διαφορά ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ι20 πριν μερικούς μήνες στο 1ο σέρβις στην αντιπροσωπεία πλήρωσα 117 ευρώ για φίλτρο λαδιού, 4 λίτρα λάδι, και φίλτρο καμπίνας. Η τιμή είναι στην επαρχεία που σε κάθε πόλη είναι μονοπώλιο ο κάθε αντιπρόσωπος, δηλαδή Αθήνα που έχουν ανταγωνισμό θα ήταν κάνα 20 ευρώ λιγότερα. Πιστεύω και στο τουσον κάπου εκεί θα κυμαίνεται.
-
Moon rock και εχω και την αγωνία να δω το χρώμα live...ελπιζω να μη βγει πατάτα
Οκ -
Οι τιμές που αναφέρετε για τα σέρβις ειναι μια χαρά τίμιες! Μπράβο στην χιουνται!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άστο.......οτι ξέρεις απο γάλλους και γερμανούς εδώ τα ξεχνάς!
Για τιμές αντιπροσωπείας το λες και φθηνά. Θα μπορούσαν ακόμη χαμηλότερα αν μείωναν λίγο την εργατοωρα. -
Είναι οι κλασικές τιμές αντιπροσωπείας για το πρώτο service. Τόσα χρεώνουν οι περισσότεροι (συν-πλην 20 ευρώ).
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης greeklazy έγραψε:
Moon rock και εχω και την αγωνία να δω το χρώμα live...ελπιζω να μη βγει πατάτα
ΟκΠλακα κανεις.....η καινουργια αποχρωση του moon rock στο καινουργιο μοντελο...ειναι σουπερ!!!,...το παλιοτερο ητανε μεγαλη πατατα.....για καποιο λογο στο facelift μοντελο εκτος απο την αναβαθμιση του μοντελου, αναβαθμισαν και τα χρωματα...οι τυποι δεν παιζονται....εγω το olivine gray περιμενω
-
Πράγματι το facelift Tucson είναι πολύ ωραίο και άνετο. Στη κατηγορία του είναι από τα πιο vfm στα λεφτά του. Θα ήταν μια από τις τελικές μου επιλογές αν έψαχνα αυτοκίνητο σε αυτό το μέγεθος.
-
Η επένδυση με το δέρμα στο ταμπλό αφορά την ακριβή έκδοση ή και την βασική;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από πραγματικές καταναλώσεις, αποκλειστικά για κινητήρες βενζίνης του μοντέλου;
Hyundai tucson facelift 2018