-
26.000€ είναι καλη τιμή για να έχεις την τιμή να είσαι φίλος του Ρεμούνδου και να πίνεις καφέ με τον γάτο.
Εντάξει έχει τεχνολογία 1980, αλλά δεν πειράζει, όποιος ψάχνει χώρους ειναι μονόδρομος σε σκανδαλιστική τιμή!
-
Συμφωνώ, σε αυτή τη τιμή το θυμάμαι εκεί περί το 2020, πριν αρχίσουν οι απανωτές αυξήσεις.
Εργονομία, χώροι μια χαρά.
Δεν έχει υβριδισμό, αλλά το παραβλέπω. -
Μα έρχεται και το υβριδικό, για αυτό διώχνουν το χειροκίνητο.
Δείτε και στο 3008 πως έχουν οι τιμές χειροκίνητου με αυτόματο υβριδικό.Το θέμα είναι να είχε 6000 έκπτωση στο αυτόματο πετρέλαιο.
Επίσης γενικά από 5 εκδόσεις που είχε η σιτροέν, πάει στις 3.
YOU - PLUS - MAX.
-
26 χιλιάρικα χωρίς αναδιπλούμενους.
Καλά εντάξει. Αύριο.Για μακάκες ψάχνει ο Συγγελίδης.
-
Είδε ότι οι γιαπωνέζοι βάζουν τους αναδιπλούμενους στην πιο πλούσια έκδοση και είπε να τους κόψει από την βασική...
Θεωρώ ότι η μεσαία έκδοση θα είναι η καλύτερη γενικά σε όλα τα μοντέλα.
-
Έχει πάρει συνάδελφος το Shine με 30 χιλιάρικα πριν ξεσκιστούν οι τιμές. Είναι ενθουσιασμένος. Αλλά το Shine είναι τίγκα στον εξοπλισμό.
-
@storm said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
26 χιλιάρικα χωρίς αναδιπλούμενους.
Καλά εντάξει. Αύριο.Χτές σε σκεφτόμουν, γιατί κοίταζα ότι οι Πόρσε των 150-200.000€ έχουν έξτρα τους ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπτες....χαχαχα!!!
-
Ετσι είναι. Ακόμα και το φηλ στις παλιές εποχές ήταν ωραίο.
Τώρα πρέπει να πήγαινες στο c-series, αλλά θα δούμε και στις νέες εκδόσεις τι θα παίζει.
Σε ένα χρόνο πάντως που θα έχει έλθει και το νέο Αιρκρος σε 4,32 μήκος και με 7θέσια παραλλαγή θα έχουμε αλλαγές.
-
Πήγα και είδα το C3 Aircross.... Είμαι λίγο ζουρλός ε; χε!χε!...
Εντάξει το είδα και θυμήθηκα γιατί το έδωσα. Μου φάνηκε τεράστιο. Πολύ μπρούταλ σχεδίαση. -
Πάντως και πέρσυ είχε βγάλει προσφορές στην αλλαγή του χρόνου. Όποιος θέλει ας τρέξει. Δε νομίζω να μείνουν για πολύ.
-
@criuser said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Το θέμα είναι να είχε 6000 έκπτωση στο αυτόματο πετρέλαιο.
ακριβως. Οι βενζινη σε αυτο το σκαρι καιει πολυ. Εδω το ντιζελ που ειχα κανει βολτα έγραφε κατι 6.7 σε πορεια...
επισης επειδη λεμα για χώρους , για την ακριβεια εχει φοβερο χωρο αποσκευων. Για τους πισω δεν εχει το αναμενομενο χωρο για το μεταξονιο του. Μετριο ειναι εκει... -
@storm said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Πήγα και είδα το C3 Aircross.... Είμαι λίγο ζουρλός ε; χε!χε!...
Εντάξει το είδα και θυμήθηκα γιατί το έδωσα. Μου φάνηκε τεράστιο. Πολύ μπρούταλ σχεδίαση.Είναι τεράστιο μέσα και για μένα που είμαι 1,94 και 120+ κιλά είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.
Είδα την Τονάλε προχτές που έκανα βόλτα και δεν μπόρεσα να μπω μέσα αφού δεν πέρναγε το κεφάλι.
-
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-ybridiko-citroen-c5-aircross
Eχει ανέβει και στον διαμορφωτη της σιτροεν από 31.5 χωρίς προώθηση.
Περα από την προσθήκη της 48ν βλέπω ότι πρόκειται για νέο κινητήρα με κύκλο Miller και για νέο αυτόματο διπλού 6 σχέσεων.
Το κιβώτιο θεωρείται αναβάθμιση ή υποβάθμιση σε σχέση με το εατ8;
Υπόσχεται καταναλώσεις παρόμοιες με του ντίζελ και με λιγότερους ρύπους δηλωμένους...
Θετικό ότι η μπαταρία δεν είναι στον χώρο αποσκευών οπότε δεν χάνει λτ.
Το 3008 δεν το έχει φέρει ακόμα από ότι βλέπω το αντίστοιχο.
Στην πράξη μάλλον θα κόβει λίγο σε κατανάλωση μέσα στην πόλη σε συνθήκες υψηλής κίνησης. -
Όλα αυτά τα νέα ψευτόhybrid - ας καλοσωρίσουμε την Stellantis στο 2019 !!!! - είναι με αυτόματο κιβώτιο;
Επίσης εγώ βλέπω και εκείνο με τον 1,2 130 στα 25.900€ που το δίνει τώρα, και το θεωρώ απίστευτη ευκαιρία για όποιον θέλει σήμερα μεγάλο οικογενειακό αυτοκινητάκι , ίσως η καλύτερη της αγοράς αυτή την στιγμή.
-
Αυτόματο είναι το 48v και ναι ο όμιλος ανακάλυψε τα ψευδουβριδικα με διαφορά φάσης 5 χρόνια! Το αμάξι είναι γενικά βαρύ και με αυξημένο όγκο και μετωπική επιφάνεια.
Και στο ντίζελ που το είχα οδηγήσει που έχει ροπή το ένιωθες βαρύ ότι δύσκολα ξεκολουσε...
Με τον 1.2 που το έχουν ρίξει τώρα σε τιμή σχεδόν όσο όταν κυκλοφόρησε, το 18-19 το αμάξι ξεκινούμε κάτω από τις 25 χιλιάδες για όποιον θυμάται.
Ναι δείχνει ευκαιρία το 25.9 τώρα αν το πάρεις συνειδητά ότι στην πόλη θα έχεις 10αρια...
Από την άλλη το 25.9 έρχεται σε σύγκριση με το 31.5 του mild και λες ζητάς σχεδόν 6Κ για μια 48v και για ένα αυτόματο διπλού άγνωστης αξιοπιστίας;
Πρακτικά σε σχέση με την τόσο μεγάλη καθυστέρηση εισαγωγής των ψευδουβριδικων προφανώς δεν είναι ότι είναι τόσο αμπαλοι οι μηχανικοί της ή έχει τόσο αργά αντανακλαστικα ο όμιλος.
Απλά πιστεύω είχαν τόσο μεγάλη παραγωγή από ανταλλακτικά του κινητήρα 1.2 που πριν τελειώσουν δεν υπήρχε περίπτωση να πάνε στο επόμενο βήμα γιατί απλά τα 1.2 βενζίνης σκέτα θα έμεναν για πάντα στο ράφι... -
Είναι άλλου επιπέδου mild hybrid, στην ουσία δεν διαφέρει από τα full hybrids.
-
Μίλα καθαρά λαπ! Τι αλλού είδους; κάπου είδα ότι πάει και φουλ ηλεκτρικα; ισχύει; σβήνει δλδ ο κινητήρας πχ στα 60 σε πορεία σταθερή;
Γιατί αν παίρνεις έστω και το 80% του υβριδισμού της τογιοτα αλλάζει το πράγμα... -
Επειδή η μαηλντ υποβοήθηση εφαρμόζεται στο κιβώτιο κι όχι σε κάποιο άλλο σημείο, δεν αλλάζουν και τόσο πολλά για το τελικό αποτέλεσμα, παραμένει μαηλντ.
Καλύτερα απ το τίποτα, αλλά...Το διπλοσυμπλεκτο 6αρι σαφής υποβάθμιση απ το ΕΑΤ8!
Αλλά και το απλό τούρμπο χειροκίνητο δεν θα έχει 10αρια, μάλλον 8αρια κατανάλωσης.
Το νέο μάλλον θα ναι πιο κοντά στα 6λτ, κάτω από 7. -
https://magneticsmag.com/stellantis-transforms-euro-manufacturing-for-electrification/
Ακόμα και στα mild hybrid χρησιμοποιεί σχεδόν το ίδιο κιβώτιο και τρόπο μετάδοσης του ηλεκτρικού μοτέρ με αυτό των phev, και έτσι όντως μπορεί να κινείσαι με σβηστό κινητήρα και μονάχα με ηλεκτρισμό. Άλλωστε το μοτέρ είναι πολύ δυνατό για mild hybrid. Σχεδόν σαν full hybrid.
-
Διαφημίζουν 50% ηλεκτρικη κίνηση εντός πόλης...υπερβολικά μου ακούγονται αυτά αλλά από την άλλη έρχονται με 5 χρόνια καθυστέρηση! Αν είχαν τον ψεύδο υβριδισμο του 2019 θα ήταν για τα μπάζα...
NEO CITROEN C5 AIRCROSS