-
@a-d-p said in Renault Clio V:
@red_monster said in Renault Clio V:
@atari70 said in Renault Clio VI:
Καλημέρα έχω βρει ένα clio του 22, με τον κινητήρα 90 άλογα και αυτόματο κιβώτιο πιθανών cvt! Είναι η πλούσια έκδοση techno σε ωραίο κόκκινο μεταλλικό, με πολύ λίγα χιλιόμετρα 18000 ! Είναι εισαγωγής δεν το γράφει στην αγγελία, αλλά το έχω καταλάβει γιατί η οθόνη έχει αγγλικό μενού! Το θέλω για γυναίκα με δύο μικρά παιδιά, για σχεδόν αποκλειστικά χρήση πόλης! Τιμή 15000 αξίζει?
Κάνε έλεγχο πλαισίου με carvertical
Μήπως έπεσε Σηκουάνα;

Είναι καλοφτιαγμένα αυτά και επιπλέουν !

-
Γεια σε ολους. Ψάχνοντας για εργαλείο-χιλιομετροφάγο έχω σχεδόν καταλήξει στο πετρελαιοκίνητο clio, καινούριο. Κύριο κριτήριο κατανάλωση και αξιοπιστία. Διαβάζω καλά σχόλια για τον κινητήρα, έχετε ιδέα για ευαίσθητα σημεία στα περιφερειακά (adblue, dpf);
-
Χειρότερος από την γενιά προ adblue, αλλά γενικά από τα καλύτερα μοτέρ πετρελαίου που κυκλοφορούν στην αγορά
-
Ευχαριστώ. Δυστυχώς οι επιλογές αγοράς σε πετρέλαιο είναι πια ελάχιστες.
-
Φίλος σκέφτεται να πάρει καινούριο Clio V από ξεστοκάρισμα. Είναι το 1.0 LPG στην πιο εξοπλισμένη έκδοση. Υπάρχει κάποιο σοβαρό κουσούρι που δεν έχει λυθεί μετά από τόσα χρόνια στην παραγωγή; Γνώμες από κατόχους παρακαλώ;
-
@realzeus said in Renault Clio V:
Φίλος σκέφτεται να πάρει καινούριο Clio V από ξεστοκάρισμα. Είναι το 1.0 LPG στην πιο εξοπλισμένη έκδοση. Υπάρχει κάποιο σοβαρό κουσούρι που δεν έχει λυθεί μετά από τόσα χρόνια στην παραγωγή; Γνώμες από κατόχους παρακαλώ;
Αψεγάδιαστο, 4μιση χρόνια μόνο το τυπικό service, 60K χιλιόμετρα απροβλημάτιστα και οικονομικά
-
Με τι τιμη Αλεξ ?
-
@alexandros-k said in Renault Clio V:
Με τι τιμη Αλεξ ?
20 χιλιάρικα το Techno, Άλεξ, το ίδιο έκανε 23,5 τον Ιούλιο που ρώτησε . Η πλάκα είναι ότι κι εκείνον Αλεξ τον λένε, τριάδα γίναμε.

-
Με τι τιμη Αλεξ ?
20 χιλιάρικα το Techno, Άλεξ, το ίδιο έκανε 23,5 τον Ιούλιο που ρώτησε . Η πλάκα είναι ότι κι εκείνον Αλεξ τον λένε, τριάδα γίναμε.

Xxaxaxa

Καλη τιμη. Αν δεν τον νοιαζει η μεταπωληση , συμφερει

-
102.000 χλμ εγώ, το έχω από τα 70.000 χλμ περίπου.
Θα το ξαναέπαιρνα! -
Έκανα σέρβις στην αντιπροσωπεία σέρβις 60000χλμ και ενώ έβαζαν λάδι 5w30 έβαλαν τώρα 0w20 RN17 FE έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;Γιατι έκαναν την αλλαγή αυτή;
-
@siswhs said in Renault Clio V:
Έκανα σέρβις στην αντιπροσωπεία σέρβις 60000χλμ και ενώ έβαζαν λάδι 5w30 έβαλαν τώρα 0w20 RN17 FE έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;Γιατι έκαναν την αλλαγή αυτή;
Ποιον κινητηρα εχεις?
-
@siswhs said in Renault Clio V:
Ποιον κινητηρα εχεις?
1.0 lpg
-
@alekasas said in Renault Clio V:
@az96 said in Renault Clio V:
@alekasas said in Renault Clio V:
@antoniokon said in Renault Clio IV:
υς κλπ έχεις ήδη άποψη
Ναι εχεις δικιο. Πετρελαιου εννοειται γιατι κανω πολλα χιλιομετρα. Ειχα το 4 και περα απο το air condition ημουν απιστευτα ικανοποιημενος τοσο απο την αποδοση οσο και απο την καταναλωση. Γιαυτο ελεγα να δω τι παιζει με το 5 diesel. Επισης δεν βρηκα καποιο θεμα οπου να μιλανε μονο για το 5; Οχι κανω λαθος λογικα.
Εγώ το έχω πάρει απο τον Δεκέμβρη του 2024, έχω κάνει 24000 χλμ και το έχω ευχαριστηθεί αρκετά μέχρι στιγμής. Εχω την έκδοση dynamic 1.5dci 115hp 2020. Τώρα απλά έχει ξεκινήσει και με αγχώνει το adblue γιατί μ έβγαλε κάτι κίτρινα γράμματα και ότι απέτυχε το γέμισμα adblue. Θα σε κρατήσω ενήμερο
Καλησπέρα φιλε μου. Τελικα αγορα το Clio V 2020 85hp diesel. Καμια σχεση με το προηγουμενο, πολυ σταθερο στο δρομο, εχω παθει πλακα. Λοιπον μετα απο μερικες μερες μου εβγαλε ενδειξη AD BLUE. Το συμπληρωσα αλλα η ενδειξη δεν εφυγε. Τελικα η λυση ηταν στην αντιπροσωπεια. Η οποια απλα εκανε μια ενημερωση το λογισμικο και τωρα ειναι κομπλε. Γενικα πολυ ευχαριστιμενος, απιστευτο αυτοκινητο!
Τι μέση κατανάλωση έχεις μετά τον επαναπρογραμματισμό; Εγώ είδα ότι μου κάνει νερά γενικά μετά.
Renault Clio V