-
Ούτε λίγο ούτε πολύ, δε σου κάνει απολύτως κανένα. Μήπως να αναβάλλεις την αγορά για αργότερα για να αποφύγεις να φορτωθείς κάποιο που από την πρώτη μέρα θα κάνεις συμβιβασμούς που όλο θα χειροτερεύουν με το χρόνο?
-
Ή απλώς να αποδεχτείς ότι δεν υπάρχει το τέλειο αυτοκίνητο.
-
Δωσε τα 23 και βαλε αλλα 10 σε δοσεις και παρε κανενα εργαλειο που θα γουσταρεις, οπως 3008, xc40, x1-x2, νεο q3.
-
i30 fastback.......και τα ρέστα οβελία, κοκορέτσι και κρασί!!!!!
-
Honda Civic...
δειξε της πρωτα το χωρο αποσκευων...
μετα το ραφι που αποσπαται...
μετα το χωρο κατω απο το πατωμα...
δειξε της πως λειτουργει το gps...
ασε τη να διαλεξει χρωμα...
job done... -
Το είπες ότι δεν σου αρέσει,αλλά πιο ταιριαστό αυτοκίνητο στις ανάγκες που αναφέρεις είναι το c3 aircross 110 αυτόματο.
Πολύ μεγάλο πορτμπαγκάζ,μαζεμένες διαστάσεις και αυτόματο.
Εγώ πάντως στην θέση σου θα έδινα στην γυναίκα το μπρίκι (Yaris) και θα αγόραζα για τον εαυτό μου civic η i30 fastback. -
Μην απορείτε που δεν γράφω . Ο φίλος ήταν ξεκάθαρος .
-
Είσαι τεράστιος!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μην απορείτε που δεν γράφω . Ο φίλος ήταν ξεκάθαρος .Και έλεγα, πότε θα εμφανιστείς...
Κάποιος εδώ μέσα το παρομοίασε με playmobil υποθετο πάντως και τείνω μα συμφωνήσω.
Από πρακτικότητα και χώρους σκίζει πάντως, αλλά λένε πως στον δρόμο δεν σκίζει χασεδες κιόλας... -
Αρχικά θέλω να σου πω ότι είσαι συνειδητοποιημένος σε αυτά που θέλεις και η κριτική σου είναι αντικειμενική .
Σε ανάλογο ύφος λοιπόν θα κάνω και εγώ την κριτική του Αιρκρός που δεν την έκανες πριν .
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Citroen C3 Aircross
+Σε μικρό μήκος που βοηθάει στην κίνηση, με εξαιρετικό επίπεδο χώρων για όλους , εμφανίσιμο αρκετά, ολοκαίνουριο μοντέλο με καλή οθόνη/infotainment, με δυνατότητες επιλογής καλών και με μεγάλη ποικιλία κινητήρων , οικονομικό , με βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει πολλά και με πλούσια έκδοση που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα , καλό στήσιμο και οδηγική συμπεριφορά αν και ο προσανατολισμός είναι στην άνεση τα καταφέρνει ίσως και καλύτερα στα δύσκολα από άλλα που το παίζουν στημένα , ενώ και οι τιμές του είναι σε λογικά επίπεδα ώστε μέσα σε 2 χιλιάρικα μπορείς να επιλέξεις 4 κινητήρες , αυτόματο χειροκίνητο , βενζίνη ή ντίζελ
-Η αισθητική του εμπρός μέρους είναι αμφιλεγόμενη έως και άσχημη , αλλά όταν υπάρχουν μάσκες όπως του σκρος και του σπόρτατζ και αγοράζονται , αυτά είναι πταίσματα... , εσωτερικό με σκληρά πλαστικά που ενοχλεί , αν και ο ανταγωνισμός εκεί κοντά είναι , αλλά πάντως ενοχλεί . -
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Μην απορείτε που δεν γράφω . Ο φίλος ήταν ξεκάθαρος .
Και έλεγα, πότε θα εμφανιστείς...
Κάποιος εδώ μέσα το παρομοίασε με playmobil υποθετο πάντως και τείνω μα συμφωνήσω.
Από πρακτικότητα και χώρους σκίζει πάντως, αλλά λένε πως στον δρόμο δεν σκίζει χασεδες κιόλας...Για τους δρόμους νομίζω ότι ο 110 με 10.3 , ο 130 με 9,3 τα 0-100 και οι γνωστοί και ικανοί ντίζελ με τις θηριώδεις ροπές , μάλλον καλά τα πάνε .
-
Η δική μου γνώμη πάντως είναι ότι το νεο citroen c3 aircross, παρόλο που το απορρίπετεις λόγω εμφάνισης καλύπτει πραγματικά όλα σου τα προαπαιτούμενα.
-Συμπαγείς διαστάσεις
-Μεγάλους χώρους, με συρόμενο πίσω κάθισμα και μεγάλο πορτ μπαγκάζ
-Καλούς και αξιόπιστους κινητήρες diesel και βενζίνης
-Πολύ καλό εξοπλισμό άνεσης και ασφαλέις στο budget που έχεις ορίσει
-Γαλλική άνεση για ατσαλάκωτα ταξίδια
Υ.Γ Κάνε ένα κόπο να το δεις σε δίχρωμο λευκό με μάυρη οροφή και ίσως αλλάξεις γνώμη ως προς την ομορφιά του -
Αρκετά αντικειμενικές οι κριτικές σου,ιπτάμενε Ολλανδέ!
Όμως,μου έκανε εντύπωση πως στα + του Ateca αναφέρεις τις μαζεμένες διαστάσεις,ενώ στα - του Karoq τις μεγάλες διαστάσεις.Είναι λίγο οξύμωρο αυτό,αφού έχουν τις ίδιες εξωτ. διαστάσεις.
Επίσης το Tucson,βγήκε fl που φέρνει κάπως εσωτ.+εξωτ. σε i30 και i30 fastback -
Επισης ο..νεος χρηστης κρινει παλια τα ateca, kadjar με 1 χρονο στην αγορα;
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Επισης ο..νεος χρηστης κρινει παλια τα ateca, kadjar με 1 χρονο στην αγορα;Μπορείς να μου απευθύνεσαι σε πρώτο πρόσωπο. Όπως και να χει μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά είναι τα μόνα 2 SUV απ αυτά που κοιτάω, που τα είχα πρωτοδεί στην προπροηγούμενη έκθεση αυτοκινήτων. Ειδικά το Kadjar που είναι βασισμένο στο αντίστοιχο QQ του 2013, άσχετα αν εμφανίστηκε 2 χρονια αργότερα.
Το Ateca οκ, ειναι 2 χρόνια στην αγορά και έχεις δίκιο, οπως και ο φιλος που είπε για το μέγεθός του σε σχέση με το Karoq. Απλά ξεγελάει στο μάτι, ενώ ο Τσέχος δείχνει πιο massive. -
Ok dutchman. Σκεφτεσαι να πουλησεις καποιο απο τα 3 που εχεις;
-
Έλεγα να κρατήσω το Yaris λόγω ευελιξίας στην πόλη και να δώσω την 147, αλλά την Alfa δεν παίζει να την πάρει κανένας. Τον κουβά κάνουν κρα να τον πάρουν, οπότε αμα πιάσει κάτι καλό, το έστειλα!
-
BTW σήμερα πετύχαμε ένα full extra άσπρο Vitara καινουργί και η σύζυγος καραγούσταρε(gatoz rulezzz!)
Μέσα όμως ήταν σαν αγροτικό του 90.. -
Το βιτάρα είναι όμορφο , αλλά πρέπει να το πάρεις σε φτηνές εκδόσεις .
Πάντως για μένα αν μείνεις αυστηρά στο μπάτζετ σου παίρνεις είτε αιρκρός με τα όλα του στα 20-21000 , είτε κάροκ με τα σχετικά λίγα του στα 22-23000.
Τα υπόλοιπα έχουν περισσότερα μειονεκτήματα , παρά πλεονεκτήματα ως προς τις απαιτήσεις σου και το μπάτζετ .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το βιτάρα είναι όμορφο , αλλά πρέπει να το πάρεις σε φτηνές εκδόσεις .Πάντως για μένα αν μείνεις αυστηρά στο μπάτζετ σου παίρνεις είτε αιρκρός με τα όλα του στα 20-21000 , είτε κάροκ με τα σχετικά λίγα του στα 22-23000.
Τα υπόλοιπα έχουν περισσότερα μειονεκτήματα , παρά πλεονεκτήματα ως προς τις απαιτήσεις σου και το μπάτζετ .
Ρε γαμώτο δεν χωνεύω καθόλου αυτήν την αισθητική που ακολουθεί η Citroen τα τελευταία χρόνια. Τους συγχαίρω για τα ρίσκα που παίρνουν και μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, αλλά μόνο η υλοποίηση του C3 μου αρέσει πολύ.
Το δε Karoq θα πάω να το δω από κοντά, να πάρω τιμές και θα δω αν με καλύπτει. Αύριο ξεκινάει η 2η φάση του κυνηγιού οπού θα τα δω από κοντά και θα πάρω τιμές. Η 3η θα είναι τα test drive σε όσα τελικά επιλεχθούν και μετά ο Θεός βοηθός. Δεν νομίζω οτι υπάρχει αμάξι που δεν θα έχει και τα όποια μειονεκτήματα, αρκεί να σου καλύπτει τις βασικότερές σου ανάγκες αναλόγως της σπουδαιότητας που τις ιεραρχείς αυτές.
Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου