-
Το κάροκ με έξτρα αισθητήρα βροχής , αναδιπλούμενους , κλιματισμό , αισθητήρες πίσω και νάβι βγαίνει για λευκό με τον 1000άρη στα 22051 . Αντε και μία εκπτωσούλα .
Μετά ξεφεύγεις γενικώς από το μπάτζετ σου και ακουμπάς τα 25000 .
Ακόμα δες το γκραντλαντ που δεν σου αρέσει .
Για το σιτροέν το είπα ότι έχει θέμα . Ακόμα δες και τι έγραψα για τον κάκτο .
Με τα μωρά πίσω τα πίσω παράθυρα δεν θα σε νοιάζουν .
-
ολλανδε,
παρε εδώ
...φρεσκια
ολα τα αλλα που βλεπς δεν παν εκειθεκανε και καμμια διαιρεσουλα εδω να δεις γιατι εχει πεσει μαυρο....
https://www.youtube.com/watch?v=YVeeRr6_oGU
ολα τα αλλα που βλεπς επισης δεν....εχει και πλαστικα ειδικα για να μην κολαει η μυξα...οι αλλοι τα λενε σκληρα....
Αρ.Ες.
το τελευταιο σ'επεισε? -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ακόμα δες το γκραντλαντ που δεν σου αρέσει .Δεν ειπα οτι δεν μου αρέσει. Ίσα-ίσα το θεωρώ πολύ όμορφο, αλλά νομίζω οτι βγαίνει ψηλά σε τιμή. Το Crossland δεν μου αρέσει.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ολα τα αλλα που βλεπς δεν παν εκειθε
Γάτε μου, αν πήγαινα για offroading, θα πήγαινα απολύτως συνηδειτά για Vitara ή Duster που είναι αμαξάρες γι'αυτό τον σκοπό. Επειδή εγω όμως είμαι μόνο για να φορτώνω τα σωσίβια το καλοκαίρι και να πηγαίνω για ξαπλώστρα, δεν βρίσκω κανένα λόγο να πάω σε αυτά τα αμάξια, ανεξάρτητα αν μου αρέσουν ή όχι. Όσους πάτε σας ζηλεύω πάντως.
-
Εγω παντως θεωρω οτι το πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο με βαση τα θελω σου και αυτο που θα σε καλυψει στους περισσοτερους τομεις ειναι το suzuki scross 2wd 1.4TT στην εκδοση gl+ με 20.000 ευρω. Καθαρα εγκυκλοπαιδικα βεβαια αφου δηλωσες οτι ειναι εκτος των επιλογων σου.
-
Χαχα. Χαίρομαι πάντως που σχεδόν κανένας δεν μου προτείνει κάποιο απ'αυτά που έχω ξεχωρίσει!
Πέρα απ'την πλάκα, σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και να ξέρετε οτι τις λαμβάνω όλες σοβαρά υπόψην.
Ες αύριον τα σπουδαία που θα πάω σίγουρα VW, Toyota, Seat, Nissan και αν προλάβω ίσως και άλλες. -
Μα προσπαθούμε να σε φέρουμε στον ίσιο δρόμο , δεν το βλέπεις ?
-
Ο χρήστης blackie13 έγραψε:
Honda Civic...
δειξε της πρωτα το χωρο αποσκευων...
μετα το ραφι που αποσπαται...
μετα το χωρο κατω απο το πατωμα...
δειξε της πως λειτουργει το gps...
ασε τη να διαλεξει χρωμα...
job done...+1
ή το i30 fastback.Αφού δεν θα παίζει και off roading, γιατί suv???
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά: το μοναδικό C-seg SUV που ακουμπάς με καλό εξοπλισμό και μοτέρ είναι το S-Cross, αφού λες ότι το Kuga το θες σε ST-Line (και καλά κάνεις, που όμως φτάνει στα 25Κ€). Αν δεν σου αρέσει το Suzuki, τότε ξεγράφεις όλη τη κατηγορία C και πάμε στη Β.
Από αυτή τη κατηγορία, εφόσον φαίνεται ότι ψάχνεις το κάτι 'ενδιαφέρον' οπτικά και οδηγικά, τότε μόνο δύο μοντέλα υπάρχουν: Arona και Ecosport. Όλα τα υπόλοιπα (με ένα ερωτηματικό στο 2008), είναι, είτε οδηγικά, είτε οπτικά, μάλλον απρόσωπα, αδιάφορα ή βαρετά. Στο Arona και στα λεφτά που θες να δώσεις, έχεις πολλές επιλογές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην πας για μία από τις δύο καλύτερες: 1000αρι Xcellence ή 1500αρι FR, αναλόγως αν θες χλίδα και οικονομία, ή το καλύτερο γκάζι που υπάρχει στην κατηγορία. Για το Ecosport, μόνο μια έκδοση υπάρχει για σένα, το 1000αρι ST-Line, με 125 ή 140 άλογα (τα 600€ διαφορά μπορείς να τα δώσεις και αργότερα για αναβάθμιση). Και τα δύο τριγύρω στα 20Κ€, οπότε μπορείς να προσθέσεις εξοπλισμό, είτε να γλυτώσεις χρήματα.
Το Arona με τον EVO είναι περίπου 1,5Κ€ φθηνότερο, σε εντελώς άλλη κατηγορία όσον αφορά στις επιδόσεις, και έχει καλύτερους χώρους. Συνολικά λοιπόν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο πακέτο, αλλά θα πρέπει να το δείτε από κοντά, και να δείτε πως σας 'κάθεται' στο μάτι, στο χέρι και στα...μαλακά μόρια Στο Ecosport έχεις 8ετή εγγύηση, οπότε στο Arona προσέθεσε και ένα μικρό ποσό για την επέκταση εγγύησης.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Honda Civic...
δειξε της πρωτα το χωρο αποσκευων...
μετα το ραφι που αποσπαται...
μετα το χωρο κατω απο το πατωμα...
δειξε της πως λειτουργει το gps...
ασε τη να διαλεξει χρωμα...
job done...+1
ή το i30 fastback.Αφού δεν θα παίζει και off roading, γιατί suv???
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Συμφωνώ.Αν δεν χρειάζεται το αυξημένο ύψος από το έδαφος,μπορεί αυτά τα δύο ή και οποιοδήποτε hatchback (Βέβαια,με το όριο μήκους που θέτει και τη χωρητικότητα αποσκευών που θέλει,περιορίζονται οι επιλογές).
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά: το μοναδικό C-seg SUV που ακουμπάς με καλό εξοπλισμό και μοτέρ είναι το S-Cross, αφού λες ότι το Kuga το θες σε ST-Line (και καλά κάνεις, που όμως φτάνει στα 25Κ€). Αν δεν σου αρέσει το Suzuki, τότε ξεγράφεις όλη τη κατηγορία C και πάμε στη Β.Από αυτή τη κατηγορία, εφόσον φαίνεται ότι ψάχνεις το κάτι 'ενδιαφέρον' οπτικά και οδηγικά, τότε μόνο δύο μοντέλα υπάρχουν: Arona και Ecosport. Όλα τα υπόλοιπα (με ένα ερωτηματικό στο 2008), είναι, είτε οδηγικά, είτε οπτικά, μάλλον απρόσωπα, αδιάφορα ή βαρετά. Στο Arona και στα λεφτά που θες να δώσεις, έχεις πολλές επιλογές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην πας για μία από τις δύο καλύτερες: 1000αρι Xcellence ή 1500αρι FR, αναλόγως αν θες χλίδα και οικονομία, ή το καλύτερο γκάζι που υπάρχει στην κατηγορία. Για το Ecosport, μόνο μια έκδοση υπάρχει για σένα, το 1000αρι ST-Line, με 125 ή 140 άλογα (τα 600€ διαφορά μπορείς να τα δώσεις και αργότερα για αναβάθμιση). Και τα δύο τριγύρω στα 20Κ€, οπότε μπορείς να προσθέσεις εξοπλισμό, είτε να γλυτώσεις χρήματα.
Το Arona με τον EVO είναι περίπου 1,5Κ€ φθηνότερο, σε εντελώς άλλη κατηγορία όσον αφορά στις επιδόσεις, και έχει καλύτερους χώρους. Συνολικά λοιπόν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο πακέτο, αλλά θα πρέπει να το δείτε από κοντά, και να δείτε πως σας 'κάθεται' στο μάτι, στο χέρι και στα...μαλακά μόρια Στο Ecosport έχεις 8ετή εγγύηση, οπότε στο Arona προσέθεσε και ένα μικρό ποσό για την επέκταση εγγύησης.
Εντάξει το τερμάτισες .
Είπα να μην μιλάω , αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω ...
Το Σ -κρος Γ' κατηγορίας ? Με μεταξόνιο 2,60 μισό πόντο μικρότερο από το Αιρκρός ?
Επειδή έχει προβόλους για να χωρέσει η άσχημη μούρη του ?
Ενδιαφέρον οδηγικά για την Β , το αφήνω σε άλλους να το σχολιάσουν , αλλά οπτικά ενδιαφέρον το μνημονιακό συμπιεσμένο καγκούρικο ινδικό που το φτιάχνουν στην Ρουμανία πλέον ?
Το Αρόνα επίσης ενδιαφέρον οπτικά ?
Και αδιάφορα και βαρετά τα άλλα ?
Να αφήσω έξω το πλειμομπιλ να μην σας στεναχωρήσω , αλλά το Καπτούρ , 500 Χ και Λ , Στόνικ , Κόνα , Σούλ , 2008 , ΑΣΧ , Ντάστερ , ακόμα και ο κάκτος , είναι βαρετά και αδιάφορα και είναι ωραία και επιθυμητά η Γεωργία Βασιλειάδου στα γεράματα της και η Τασσώ Καββαδία στον Καπετάν Φάντης Μπαστούνης ?
-
Αν διαβάσεις το τι ακριβώς έγραψε ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος για το ποια του αρέσουν και θα ήθελε, θα καταλάβεις τι και πως τα λέω...
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Το αμάξι πρέπει να είναι αισθητικά ποθητό και για τους δύο και όσο το δυνατόν πιο καινούριο για να κρατήσει την φρεσκάδα του αρκετά, αφού δεν προβλέπεται να αλλάζεται σύντομα. Δικό μου βέτο είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρον οδηγικά και με αξιοπρεπείς επιδόσεις. Τέλος, αποκλείονται βασικές και ληψές εκδόσεις εξοπλισμού, αφού το αμάξι θέλω να είναι πλήρες και εμφανησιακά και ουσιαστικά για να το χαρώ όπως του αξίζει.Το budget είναι από 20.000 μέχρι 23.000 ταβάνι....και ο χώρος αποσκευών να είναι minimum 400lt....
Τα αυτοκίνητα λοιπόν που καλύπτουν περισσότερο τα παραπάνω ζητούμενα, απ'το μικρότερο στο μεγαλύτερο είναι τα εξής(σε παρένθεση το μήκος και ο χώρος αποσκευών):
Seat Arona (4.138mm, 400lt)
.....
Από εκεί και μετά βάζω και αυτά που μου αρέσουν, αλλά είναι είτε πολύ μικρά σε χώρο αποσκευών, είτε πολύ μεγάλα σε όγκο:
Ford Ecosport (4.096mm, 356lt)
.....
Ότι δεν βλέπετε παραπάνω, απορρίπτεται είτε λόγω εμφάνισης(για τα δικά μου γούστα φυσικά):C3 Aircross, 2008, Vitara, Tivoli, Crossland X, S-Cross, Duster, ASX, Eclipse-Cross,
είτε λόγο παλαιότητας στην αγορά: Captur, Juke, Mokka X, 500X, Countryman, HRV,
είτε φυσικά λόγο τιμής:Q2, Q3, 3008(έρωτας!), GLA, X1, X2, XC40, Grandland X, Tiguan, Kuga ST-Line(ο άλλος έρωτας!)
ή μεγέθους: X-Trail, CRV, Kodiaq, RAV-4 και πάνωΕίπαμε το έχεις το κόλλημα (και 2-3 άλλοι εδώ μέσα) αλλά ας μιλήσουμε και καμιά φορά σοβαρά
-
Νάμαστε μόνο 2-3 κολλημένοι εδώ μέσα καλά θα ήταν .
Η μεγάλη πλάκα είναι με αυτούς που νομίζουν ότι ΔΕΝ είναι κολλημένοι...
Βέβαια με αυτά που θέλει ο άλλος ταιριάζουν οι ασχημομούρες , αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα τις κράζουμε .
-
Όντως είναι παραπάνω από 2-3, ήθελα να το παίξω μεγαλόψυχος και να δείξω επιείκεια
Αφού λοιπόν ο φίλος βάζει ο ίδιος πάνω-πάνω στις λίστες του τα Arona και Ecosport, εγώ του λέω το προφανές, ότι δεν αξίζει να κοιτάξει παρακάτω, αφού ήδη με αυτά τα δύο έχει τις δύο καλύτερες δυνατές επιλογές. Και παρόλο που εγώ έχω (δύο μάλιστα) Ford, θα έλεγα ότι μάλλον το Arona -δηλαδή ένα όχημα από όμιλο VAG- είναι καλύτερο πακέτο. Για το οπτικό θέμα, τόσο το FR όσο και στο ST-Line πακέτα προσφέρουν κάτι που δεν υπάρχει σε καμία άλλη μάρκα/μοντέλο, οπότε αν και εφόσον του αρέσουν του φίλου, η προσωπική μας άποψη είναι αυτό ακριβώς: προσωπική, και άρα περιττεύει
-
-
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ ace για την συμβολή και την αναλυτική σου απάντηση. Είσαι πολύ κοντά στην φιλοσοφία μου και στα θέλω μου. Βέβαια θα συμφωνήσω στην άποψη του αγαπητού επίτιμου τρολλ-αρχέα criuser, όσον αφορά το S-Cross, άσχετα που διαφωνώ στα άλλα.
Επίσης το τεστ που έβαλες greemlin το έχω δει. Σε ευχαριστώ πάντως.Το βράδυ που θα έχω χρόνο, θα σας γράψω την σημερινή εμπειρία μου απ'τις αντιπροσωπείες που πήγα. Ξέρω οτι κρέμεστε απ'το πληκτρολόγιό μου και τρώτε τα νύχια σας με αγωνία!
-

-
Όχι Επίτιμος . Ενεργός είμαι
Αναμένουμε
-
Τέτοια ώρα που κοιμήθηκαν τα κορίτσια, μην ελπίζετε αναφορά αναλυτική. Θα πάω και αύριο στην Skoda, οπότε θα τα γράψω όλα μαζί. Μετά Hyundai / Kia και Ford μάλλον την Πέμπτη και αν βρω και χρόνο για Suzuki για πάρτη σας.
Μετά, χωριό και μεταξύ οβελία και σπληνάντερου θα γίνει το ξεκαθάρισμα. Με υψηλή χοληστερίνη σκέφτομαι καλύτερα!
Με την επιστροφή στο κλίνον άστυ ξεκινάω τα test drive στους τελικούς υποψήφιους και may the best car wins! -
Χαχα, ωραίος ο ιπτάμενος!Τι τραβάτε και εσείς οι νέοι μπαμπάδες με τα οικογενειακά βάρη από τις θυγατέρες σας...Emperor εμφανίσου
Και για να σοβαρευτούμε λιγουλάκι...επειδή,αν καταλαβαίνω καλά, έχεις ελεύθερο χρόνο τη Μεγαλοβδομάδα, κάνε αύριο-μεθαύριο τις τσάρκες σου στις αντιπροσωπείες ώστε να έχεις την άνεση μέσα στις γιορτινές μέρες να βάλεις κάτω τα δεδομένα, να τα σκεφτείς και να κουβεντιάσεις με τη σύζυγο πώς θα κινηθείτε.Κρίνοντας απ'όσα γράφεις,έχεις ήδη μια διαμορφωμένη άποψη για την αγορά και ξέρεις τι ψάχνεις...επομένως απομένει να κατασταλάξεις στο μοντέλο.
Ασφαλώς το γεμάτο στομάχι θα συμβάλλει αποφασιστικά στη λήψη της βέλτιστης απόφασης
Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου