-
Οκ! Θα το έχω στα υπόψη...όπως και την έκθεση φυσικά!
-
Καλησπέρα
Από τα παρακάτω..
- Skoda Octavia 1.0 TSI Active 116 HP Ambition 590 lt (17.400 ευρω)
- Skoda Rapid Limo 1.0 TSI 110 HP style 550 lt (16.900 ευρω)
- Seat Toledo 1.0 TSI 110 HP style 550 lt (16.205 ευρώ)
- Seat Toledo 1.4 TSI 125 HP style DSG 550 lt (17.450 ευρώ)
- Seat Leon SW 1.2 TSI 110 HP style 587 lt (17.350 ευρώ)
Έχω να αναφέρω τα εξής.
Σε διάφορα ταξίδια μου έχω οδηγήσει rapid και Leon ενώ το toledo το είχε ο αδερφός μου για ένα διάστημα πριν έρθει το cupra του.
Όλα αυτά πρόσφατα, οπότε μιλάμε για τα τελευταία μοντέλα.
Το octavia το έχω ως εταιρικό αυτοκίνητο, αλλά με τον 1,6tdi.
Απο όλα τα παραπάνω μη το σκέφτεσαι καν. Η επιλογή είναι μια, octavia.
Χώροι, χώροι, χώροι, άνεση, ηχομόνωση και έχω την αίσθηση ότι ποιοτικά είναι καλύτερο τόσο από το toledo όσο και από το rapid. Με το Leon είναι πανω κάτω στα ίδια αλλά με δύο λεπτομέρειες.
Το octavia έχει μεταλλικό χερούλι αντί για πλαστικό όταν ανοίγεις τη πόρτα εσωτερικά και έχει και 3 στοπ η πόρτα. Λεπτομέρειες, αλλά όταν παρκάρεις δίπλα σε τοίχο θα το βρεις χρήσιμο.
Το έχω από καινούριο και έχω κάνει περίπου 25000κμ, εννοείται καμία βλάβη, κανένα πρόβλημα.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Ωραία....ως τώρα Octavia...λοιπόν!
Άραγε, μια και η αγορά του νέου μου οχήματος αναμένεται αρχές του 2019, πότε να έρχεται το καινούργιο Toledo;;; Μήπως και έχει καλύτερες προδιαγραφές από το τωρινό...βασισμένο ενδεχομένως στο υπάρχον ή επόμενο Leon...και πιο κοντά στη λογική του Octavia...;
Υπάρχουν πληροφορίες σε ξένα site; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μια χαρα τα έχει γραψει ο Αντωνης!Φίλε εγώ λέω τα προφανή, μπας και γλυτώσω κανά άνθρωπο από το να κάνει λάθος -οικονομικά- κίνηση, και αντί να βρεθεί κερδισμένος, να βρεθεί χαμένος.
Οντως το PV ειναι ενας δεικτης που βοηθα αλλα στο ευρω (γρανιτης) με τα επιτοκια της Κ.Τ δεν θα παιξει σημαντικο ρολο σε βαθος δεκαετιας. (Σετερια παριμπους). Σε αλλες οικονομιες πολυ.
Αν λαβουμε και το βαθμο και την ταση της εσωτερικης υποτιμησης της οικονομιας μας και οχι του νομισματος και (πολυ σωστα) βαλουμε εναν υψηλο συντελεστη στα running assets ( κοινος φραγκα στην τσεπη) τοτε μπορει να μην ειναι κακη αγορα το tgi
Υποψην το θετικο κλιμα στην πρασινη ενεργεια οπου θα φανει η διαφορα μετα το 2022 σε πιθανους φορους
Θα το χαιρεσαι εσυ, θα περνουν ρουφιξιες οξυγονο οι αλλοιΓια να είμαστε ρεαλιστές, αγνοούμε εντελώς τα intangibles, καθώς ο καθένας βάζει διαφορετικό συντελεστή στο κάθε ένα από αυτά (από το πόσο 'πράσινος' νιώθει, μέχρι το αν θα έχει bragging rights αύριο-μεθαύριο στην παρέα του -βλέπε Prius στο Hollywood τέλη του περασμένου αιώνα). Οπότε μας μένει το καθαρό PV της 'επένδυσης' του TGI (ή του diesel, ίδια λογική) οπότε κάνοντας τις 2-3 απλές πράξεις, καταλήγουμε στο αν έχουμε θετικό NPV. Εσύ προφανώς το καταλαβαίνεις αυτό που λέω, αλλά για όσους δεν κατέχουν, η λογική είναι περίπου ίδια σαν να λέμε ότι το επιπλέον ποσό που θα δίναμε για TGI ή diesel, το βάζουμε σε μια επένδυση με επιτόκιο α, και βλέπουμε αν στον χρονικό ορίζοντα της 'επένδυσης' (δηλαδή του πόσο θα κρατήσουμε το αυτοκίνητο) ποια αγορά βγάζει μεγαλύτερη καθαρή 'αξία': αγορά+χρήση+υπολειμματική.
-
Δες κ το s-cross 1.0 120ps. Δεν το λες κ crossover, ίσως λιγο υπερυψωμένο hatchback..
-
Πρωτη επιλογη και για μενα το octavia ως την πιο ολοκληρωμενη λυση και δευτερη το leon st. Rapid και toledo ειναι κατωτερα σε ποιοτητα αλλα και σε πλατος καμπινας.
-
ειναι εμφανης μια χ ταση προς πρασινη ενεργεια. Σημερα ειναι το ντιζελ σε δυο χρονια θα ξεκινα κι η βενζινη.
Το κλανέριο θα ζησει ενδοξες μερες.
Εγω παλι το χολυξυλο, τη μυκονο κι το σταρ τσανελ τα βλεπω ως συντελεστες βαρυτητας με καθοριστικο ρολοΓια τους υποψηφιους αγοραστες που παρακολουθουν:
https://www.mathsisfun.com/money/net-present-value.html
Ευκολα και ομορφα
Και για να μην κουραζεστε:
https://www.money-zine.com/calculators/ ... alculator/ -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
ειναι εμφανης μια χ ταση προς πρασινη ενεργεια. Σημερα ειναι το ντιζελ σε δυο χρονια θα ξεκινα κι η βενζινη.
Το κλανέριο θα ζησει ενδοξες μερες.Η τάση στην αυτοκίνηση οδηγεί σε περιορισμό χρήσης ορυκτών καυσίμων και μετάβαση σε μοντέλο ηλεκτροκίνησης.
Με τα σημερινά δεδομένα ίσως κοίταγα και εγώ το εργοστασιακό αέριο, αν τα οικονομικά έβγαιναν.Επίσης προσωπική άποψη αλλά διαφωνώ με τον συλλογισμό περί μεταχειρισμένου στην αγγελία με τα 6 χιλ χλμ. Αν μου δίνεται η ευκαιρία να αγοράσω πρακτικά καινούριο αυτοκίνητο με 4-5 χιλ έκπτωση, δεν θα το σκεφτόμουν. Γλιτώνεις την απαξίωση που την τρώς στο κεφάλι από την 1η μέρα που μπαίνεις στο ολοκαίνουριο αυτοκίνητο. Βλέποντας πως κινείται η αγορά σήμερα, ειδικά αν ήθελα ένα μεγάλο αυτοκίνητο θα έψαχνα μεταχειρισμένο διετίας. Μπορείς να βρεις σοβαρά μεταχειρισμένα σε πολύ καλές τιμές. Και όταν λέω σοβαρά, εννοώ ιδιώτες, με λογικά χιλιόμετρα, με εκτενή έλεγχο κτλ κτλ.
Αν ήθελα μεγάλο αυτοκίνητο σήμερα, πρώτα θα κοίταγα χωρίς συναισθηματισμούς καλά την αγορά του μεταχειρισμένου διετίας και μετά θα κοίταγα το καινούριο.
-
Χωρίς να έχω διάθεση να κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός, παίρνω το θάρρος που μου δίνεται σε ένα δημόσιο φόρουμ και γράφω: εστιάζετε στο δέντρο και χάνετε το δάσος.
ο μέλλων αγοραστής έχει κολλήσει ασφυκτικά στα 17,5Κ και δεν κουνιέται ρούπι από εκεί. Αγαπητέ, για να έχεις τόση εμμονή με το ποσό αυτό, πάει να πει ότι δε σου περισσεύουν. Ε για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να διαλέξεις αυτοκίνητο με φυσικό αέριο, γιατί θα κάνεις απίθανη οικονομία στη συνέχεια. Φαντάζεσαι να εξοικονομείς 8 ευρώ σε κάθε 100 χιλιόμετρα που διανύεις; Το να δώσεις 1 και 2 χιλιάρικα παραπάνω είναι πταίσμα, τη στιγμή που θα γλιτώσεις πολλαπλάσια στο μέλλον. Θα έχεις ήδη αποσβέσει το παραπάνω έξοδο από τον πρώτο χρόνο και μετά θα έχεις καθαρό κέρδος. Τρομακτικό κέρδος!
Αν χρειαστεί να πάρεις αυτοκίνητο 6 μηνών με 6Κ χιλιόμετρα, κάν' το. Αν χρειαστεί να πάρεις Leon αντί για Octavia, κάν' το. Αν χρειαστεί να βάλεις ένα χιλιάρικο πάνω από τα χρήματα που έχεις υπολογίσει, κάν' το. Θα έχεις τρομερό όφελος.Τα ερωτήματα που θα έπρεπε να σε απασχολούν είναι το αν σε βολεύουν τα πρατήρια. Κυρίως στην καθημερινότητά σου, γιατί για 2-3 εβδομάδες το χρόνο που θα πας στο χωριό, ε, ας κάψεις και βενζίνη, δε θα χαλάσει ο κόσμος.
Όσο για τα οικονομικά του Άσου, θα πω δύο πράγματα:
- όταν τα οικονομικά οφέλη υπέρ του ΦΑ είναι τόσο μεγάλα, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα γνώσης τόσο ψαγμένων οικονομικών για να καταλάβεις ότι σε συμφέρει με τα μπούνια σε σχέση με το αντίστοιχο βενζινοκίνητο.
- εγώ που δεν ξέρω τόσο καλά οικονομικά, γιατί θεωρώ ότι το ευρώ μου ήταν πιο ασήμαντο πριν 10 χρόνια σε σχέση με σήμερα; Που ξόδευα για πλάκα μια 200άρα για μια μέρα στα Μέγαρα, ενώ τώρα αρχίζω να σκέφτομαι τα τέλη κυκλοφορίας 4 μήνες πριν; Σε μια άλλη κοινωνία/οικονομία, προφανώς θα είχες δίκιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, νομίζω ότι με αυτές τις θεωρίες μπερδεύεται ο ενδιαφερόμενος και ταμπουρώνεται σε αναχρονιστικές λογικές, του στιλ δίνω μέχρι τόσα κι όχι 5% παραπάνω, ακόμα κι αν έχω τρομερό όφελος στο μέλλον. Ή δίνω αυτά τα χρήματα αλλά μόνο για καινούριο. Αν είναι για μεταχειρισμένο, ακόμα κι αν είναι πρακτικά καινούριο, δίνω τα μισά.
Ξαναλέω, δε θα κάνω κουμάντο σε καμία τσέπη, αλλά εφόσον ένα θέμα τίθεται προς δημόσια συζήτηση, θα ακουστεί κι ο αντίλογος.
-
Απαντάω τελευταία φορά, γιατί βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια: ΕΙΔΙΚΑ τα οικονομικά που αναφέρω στο παρόν thread είναι απλή αριθμητική, δεν είναι 'άποψη μου' και 'άποψη σου', ή 'σύμφωνα με την τάδε ή τη δείνα θεωρία'. Οι πράξεις είναι συγκεκριμένες, εύκολες και απλές, και βγάζουν 2 νούμερα, τα συγκρίνουμε μεταξύ τους και βλέπουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο, τέλος. Ούτε 'πιστεύω', 'νομίζω', 'θεωρώ', ούτε προσωπικές απόψεις ή αν γουστάρω βενζίνη, πετρέλαιο, υδρογόνο ή ξέρω-γω solar panels κλπ. Το μοναδικό που μπορεί να αλλάξει την τελική απόφαση, ΜΟΝΟ όμως λαμβάνοντας υπόψη μη μετρήσιμα και άϋλα μεγέθη, είναι το πόσο 'πράσινοι' θέλουμε να αυτοχαρακτηριζόμαστε, και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
Τα υπόλοιπα περί οικονομικού περιβάλλοντος, (πραγματικής) αγοραστικής ισχύος, ισοτιμιών κλπ, όποιος θέλει μπορώ να γράψω 2-3 πράγματα (σε κάποιο άλλο thread), αλλά ουδεμία σχέση έχουν με αυτά τα εξαιρετικά απλοϊκά που καλούμαστε να κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση.
Dislaimer: όπως είναι προφανές, το παραπάνω όποιος θέλει το λαμβάνει υπόψη του, και όποιος θέλει το αγνοεί.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χωρίς να έχω διάθεση να κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός, παίρνω το θάρρος που μου δίνεται σε ένα δημόσιο φόρουμ και γράφω: εστιάζετε στο δέντρο και χάνετε το δάσος.
ο μέλλων αγοραστής έχει κολλήσει ασφυκτικά στα 17,5Κ και δεν κουνιέται ρούπι από εκεί. Αγαπητέ, για να έχεις τόση εμμονή με το ποσό αυτό, πάει να πει ότι δε σου περισσεύουν. Ε για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να διαλέξεις αυτοκίνητο με φυσικό αέριο, γιατί θα κάνεις απίθανη οικονομία στη συνέχεια. Φαντάζεσαι να εξοικονομείς 8 ευρώ σε κάθε 100 χιλιόμετρα που διανύεις; Το να δώσεις 1 και 2 χιλιάρικα παραπάνω είναι πταίσμα, τη στιγμή που θα γλιτώσεις πολλαπλάσια στο μέλλον. Θα έχεις ήδη αποσβέσει το παραπάνω έξοδο από τον πρώτο χρόνο και μετά θα έχεις καθαρό κέρδος. Τρομακτικό κέρδος!
Αν χρειαστεί να πάρεις αυτοκίνητο 6 μηνών με 6Κ χιλιόμετρα, κάν' το. Αν χρειαστεί να πάρεις Leon αντί για Octavia, κάν' το. Αν χρειαστεί να βάλεις ένα χιλιάρικο πάνω από τα χρήματα που έχεις υπολογίσει, κάν' το. Θα έχεις τρομερό όφελος.Τα ερωτήματα που θα έπρεπε να σε απασχολούν είναι το αν σε βολεύουν τα πρατήρια. Κυρίως στην καθημερινότητά σου, γιατί για 2-3 εβδομάδες το χρόνο που θα πας στο χωριό, ε, ας κάψεις και βενζίνη, δε θα χαλάσει ο κόσμος.
Όσο για τα οικονομικά του Άσου, θα πω δύο πράγματα:
- όταν τα οικονομικά οφέλη υπέρ του ΦΑ είναι τόσο μεγάλα, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα γνώσης τόσο ψαγμένων οικονομικών για να καταλάβεις ότι σε συμφέρει με τα μπούνια σε σχέση με το αντίστοιχο βενζινοκίνητο.
- εγώ που δεν ξέρω τόσο καλά οικονομικά, γιατί θεωρώ ότι το ευρώ μου ήταν πιο ασήμαντο πριν 10 χρόνια σε σχέση με σήμερα; Που ξόδευα για πλάκα μια 200άρα για μια μέρα στα Μέγαρα, ενώ τώρα αρχίζω να σκέφτομαι τα τέλη κυκλοφορίας 4 μήνες πριν; Σε μια άλλη κοινωνία/οικονομία, προφανώς θα είχες δίκιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, νομίζω ότι με αυτές τις θεωρίες μπερδεύεται ο ενδιαφερόμενος και ταμπουρώνεται σε αναχρονιστικές λογικές, του στιλ δίνω μέχρι τόσα κι όχι 5% παραπάνω, ακόμα κι αν έχω τρομερό όφελος στο μέλλον. Ή δίνω αυτά τα χρήματα αλλά μόνο για καινούριο. Αν είναι για μεταχειρισμένο, ακόμα κι αν είναι πρακτικά καινούριο, δίνω τα μισά.
Ξαναλέω, δε θα κάνω κουμάντο σε καμία τσέπη, αλλά εφόσον ένα θέμα τίθεται προς δημόσια συζήτηση, θα ακουστεί κι ο αντίλογος.
+1 στα παντα
Οτι σκεφτομουν να γραψω και βαριομουν.
Απλα ειναι τα πραγματα οταν εχουμε ενα τοσο τρομακτικο σε διαφορα κοστος μετακινησης. Δε χρειαζεται τοση αναλυση με ποσοστα για το προφανες.
Ελεος, κανουμε τη τριχα τριχια εδω μεσα -
http://www.insider.gr/eco-mobility-2018 ... io-kinisis
Μετα καμια πεντετια πιθανολογω πως θα περαδει το 60% η διαφορα κινησης με βενζινη εναντι φυσικου αεριου. Για ντιζελ παλι πιθανολογω πως θα φτασει η διαφορα ιση με της σημερινες τιμες της βενζινης.
Η ηλεκτροκινηση θα αργησει πολυ πιστευω. Υπαεχουν πρακτικοι αλλα και τεχνολογικοι ακομη λογοι ( Μπαταριες που φορτιζουν αργα σε συγκριση με τα καυσιμα και εχουν μικρη αυτονομια). Η αποσβεση της εξελιξης των νεων υπερσυγχρoνων μπαταριων που φορτιζουν ασυρματα και παρα πολυ γρηγορα με μεγαλη αυτονομια θα παρει αρκετο καιρο.
Ποιες θεωριες ρε παιδια και ποιες προσωπικες αποψεις για πρασινη συνειδηση
Ποτε τα νουμερα δεν γινονται αποδεκτα.
Αν δεν κοιταξεις την ταση ουτε σε περιπτερο δεν πας.
Τα νουμερα ισως πουν τωρα για ντιζελ. Really???
Τα νουμερα ειναι μια απλη φωτογραφια.
Η μεχρι στιγμης ταση των νομοθετων και των φορολογικων προτασεων ειναι για οικολογικα καυσιμα, καλο ειναι να μπει στο τραπεζι -
...
ο μέλλων αγοραστής έχει κολλήσει ασφυκτικά στα 17,5Κ και δεν κουνιέται ρούπι από εκεί. Αγαπητέ, για να έχεις τόση εμμονή με το ποσό αυτό, πάει να πει ότι δε σου περισσεύουν. Ε για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να διαλέξεις αυτοκίνητο με φυσικό αέριο...Καταλαβαινεις τι εγραψες ετσι?
Ο τυπος δεν εχει σαλιο πανω απο 17.5 και τον πιεζεις να τα βρει,να τα γεννησει, να τους τα δωσεις εσυ (?) για μα παρει octavia cng.
Ακομα γραφετε οταν ο ανθρωπος εχει δηλωσει οτι δε δινει πανω απο 17.5 γιατι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...
ο μέλλων αγοραστής έχει κολλήσει ασφυκτικά στα 17,5Κ και δεν κουνιέται ρούπι από εκεί. Αγαπητέ, για να έχεις τόση εμμονή με το ποσό αυτό, πάει να πει ότι δε σου περισσεύουν. Ε για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να διαλέξεις αυτοκίνητο με φυσικό αέριο...Καταλαβαινεις τι εγραψες ετσι?
Ο τυπος δεν εχει σαλιο πανω απο 17.5 και τον πιεζεις να τα βρει,να τα γεννησει, να τους τα δωσεις εσυ (?) για μα παρει octavia cng.
Ακομα γραφετε οταν ο ανθρωπος εχει δηλωσει οτι δε δινει πανω απο 17.5 γιατι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΠες το και εσύ ρε Χρήστο γιατί το
Βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι εφικτή αυτή η υπέρβαση στο budget, ή ο φίλος έχει ήδη κάνει το σκ@το παξιμάδι
Sent from my Mi A1 using Tapatalkπέρασε στα πολύ ψιλά.
Εδώ ο Geokioy μιλάει και για περικοπές
Δυστυχώς, τα 17500 ευρώ αποτελούν ανώτατο όριο στον προϋπολογισμό μου, με πιθανότητα περικοπών, ανάλογα με την εξέλιξη των οικονομικών και οικογενειακών αναγκών μέσα στο 2018.
-
Καταρχάς, υπολογίζει ότι θα δώσει αυτά τα χρήματα σε ένα χρόνο. Στην πράξη, αυτό δεν είναι καθόλου δεσμευτικό. Μπορεί να έχει να δώσει περισσότερα ή μπορεί λιγότερα. Όπως έχει θέσει το όριο στα 17,5, μπορεί τελικά να βάλει το πραγματικό όριο στα 15 ή στα 20.
Αν ήμουν στη θέση του, στον ένα χρόνο που έχω ακόμα περιθώριο, είτε θα κοίταγα να βρω τα έξτρα χρήματα. Είτε θα έδινα τα 17,5 και θα έβαζα δόσεις για τα υπόλοιπα 500-1.000-1.500. Είτε θα κοίταγα κάποιο ελάχιστα μεταχειρισμένο, που σε ένα χρόνο θα έχει χάσει άλλα τρία χιλιάρικα και θα είναι εντός τιμής.
Ξαναλέω: χάνετε το δάσος. Τα χίλια ευρώ στα 17,5 σε ένα χρόνο από τώρα είναι άνευ σημασίας.
Το σημαντικό είναι αν τον βολεύουν τα πρατήρια κι αν έχει τόσο ανάγκη τους χώρους ώστε να του κάνουν διαφορά τα 100 λίτρα κάτω. -
Ξαναλέω: χάνετε το δάσος. Τα χίλια ευρώ στα 17,5 σε ένα χρόνο από τώρα είναι άνευ σημασίας.
Το σημαντικό είναι αν τον βολεύουν τα πρατήρια κι αν έχει τόσο ανάγκη τους χώρους ώστε να του κάνουν διαφορά τα 100 λίτρα κάτω.Αν είναι άνευ σημασίας τα 1000€ γιατί δεν του τα δίνεις εσύ????
Ξέρεις τι μισθό παίρνει??? Αν παίρνει τον βασικό των 500€, είναι εύκολο να μαζέψει 1-2000€???Έκανες μια πρόταση, όταν την έκανες σου είπα πολύ καλή πρόταση, αν είναι εφικτή η υπέρβαση του budget.
Μας είπε δεν είναι. Σταμάτα το. -
Ακριβώς!!! Ειδικά αν ζορίζεται τόσο οικονομικά, τότε ακριβώς είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να πάρει φυσικό αέριο.
-
Ακριβώς!!! Ειδικά αν ζορίζεται τόσο οικονομικά, τότε ακριβώς είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να πάρει φυσικό αέριο.Και τα παραπάνω € για την octavia cng που θα τα βρει???
Θα τα γεννήσει??? Θα του τα δώσεις εσύ???
Και το Φ.Α. και το diesel είναι γαμάτα για οικονομία μετά την αγορά, αλλά αν δεν έχεις να αγοράσεις με Φ.Α. ή diesel??? -
Εδώ ταιριάζει η ρήση του Lee Iacocca, που έλεγε ότι είναι απίστευτο πόσα πολλά χρήματα δίνει ο άνθρωπος προκειμένου να κάνει οικονομία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εδώ ταιριάζει η ρήση του Lee Iacocca, που έλεγε ότι είναι απίστευτο πόσα πολλά χρήματα δίνει ο άνθρωπος προκειμένου να κάνει οικονομία.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά.
Αν τα έχεις, δε γαμιέται, ας τα δώσεις.
Εδώ έχουμε ξεκάθαρα το 'Δεν Μπορώ'Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΩΣ 175ΟΟ ΕΥΡΩ