-
Πώς θα βλέπατε προσφορά για το fastback 1.0 έκδοση premium,στα 17και κάτι?
Για όσους έχουν το αυτοκίνητο,ποια τα μειονεκτήματα του καί σέ τι κατανάλωση να περιμένω εντός πόλης;
17700 δεν είναι η κανονική του τιμή? Αν ναι γνώμη μου είναι να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί 25 του μηνός μπαίνει σε παραγωγή το fl, οπότε λογικά θα δώσουν προσφοραπροσφορά καλύτερη. Εγώ όταν πήγα για το diesel πέρυσι μου κάνανε έκπτωση 700 ευρώ και μου ρίξανε το επιτόκιο κατά 2 μονάδες από 7.9 στο 5.9.
-
Χθες είχε επίσκεψη στην Hyundai για το i30 Fastback. Το αυτοκίνητο σχεδιαστικά είναι από τα αγαπημένα μου αυτήν την στιγμή. Το κόψιμο που κάνει πίσω μου θυμίζει την αγαπημένη CLA πρώτης γενιάς και λίγο Ζ4 Coupe
Ποιοτικά μου φάνηκε πολύ καλό, ειδικά ταμπλό/συναρμογή φαίνεται τανκ, ότι δεν θα πάθει τίποτε όσα χρόνια κι αν το κρατήσεις. Τα υλικά ούτε πολύ σκληρά ούτε πολύ μαλακά. Σχεδίαση λιτή και εργονομική. Γενικά μου άρεσε που δεν είδα οθόνες με λίγο αυτοκίνητο αλλά πιο old school καταστάσεις. Τόσο όσο τεχνολογία.
Δυστυχώς δεν είχαν N Line ώστε να δω τα ημιμπάκετ και τις λεπτομέρειές της.Χώροι μπροστά και πίσω άνετα, δεν έβρισκαν γόνατα και κεφάλι, μια χαρά.
Χώρος αποσκευών επίσης μια χαρά, μεγαλύτερος από Leon/Focus.
Περιμένω test drive την ερχόμενη εβδομάδα με. μεγάλη ανυπομονησία.Η προσφορά που μου έκαναν σε κεντρική αντιπροσωπεία είναι :
i30 Fastback 1.5T 160ps iMT 48v N Line σε Silky Bronze ή Shadow Grey:
Τελικη τιμή με κλειδί στο χέρι 24.000 ευρώ. Μου κάνουν δώρο το κεντρικό πίσω υποβραχιονιο και το ηλεκτρικό χειρόφρενο που πάει πακέτο με πίσω αεραγωγούς και πίσω δισκόφρενα 15". Παράδοση σε 6-8 μήνες. Αν πάρεις κάποιο από τα hatchback που είναι ήδη στο βαπόρι (και δεν έχουν αυτά τα 2 extra) πολύ λιγότερο.Υπάρχουν τα εξής έξτρα που σκέφτομαι ακόμα:
Οθόνη 10.25" με Πλοήγηση, 1090 ευρώ.
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός 250 ευρώ. Τι λέτε αξίζουν; Κυρίως στην οθόνη αναφέρομαι, λόγω κόστους. Στα βίντεο που βλέπω φαίνεται ότι την προμοταρουν πλέον, αλλά δεν ξέρω. Για πλοήγηση ούτως ή άλλως λογικά Android Auto θα χρησιμοποιώ που μου είπαν παίζει και με την βασική 8αρα οθόνη.
Γενικά προσπαθώ να βρω όσες περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και τον νέο κινητήρα 1.5Τ 160hp -
@babisstinson said in Hyundai i30 Fastback:
Γενικά προσπαθώ να βρω όσες περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και τον νέο κινητήρα 1.5Τ 160hp
Ειναι πανέμορφο και αμαξάρα. Αν έπαιρνα sedan c κατηγορίας δεν θα ήμουν καν σε δίλλημα θα επαίρνα αυτο και τέλος.
Εγω νομίζω αξίζει και η μεγαλύτερη οθόνη και οι αισθητήρες μπροστά και θα τους έβαζα.
-
Πανέμορφο και ειδικά στο χρώμα αυτό! Τους μπροστά αισθητήρες θα τους έβαζα, την οθόνη 1000€ για 2 ιντσες δεν νομίζω, το Android Auto δουλεύει άψογα (δοκιμασμένο στο νέο i20).
-
Όντως, ωραίο εξωτερικά.
Αν είχε τα μισά χρήματα η οθόνη ο.κ.,1000+ προσωπικά μου φαίνονται πολλά.
Αισθητήρες μπροστά χρήσιμοι σε τέτοιο σουλούπι. -
Ευχαριστώ για τα σχόλια, τους αισθητήρες μπροστά μάλλον θα τους βάλω, δεν κοστίζουν και πολύ. Για την οθόνη θα το ψάξω λίγο με βιντεάκια να δω τι παραπάνω προσφέρει πρακτικά. 1000 ευρώ μπορούν να ξοδευτούν για μεμβράνες προστασίας ή/και ένα καλό σετ ηχεία μπροστά..
Έχει κανείς εντυπώσεις από τον κινητήρα; Από το στήσιμο του αυτοκινήτου; Έχουμε κανέναν ιδιοκτήτη i30?Πολύ ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε αν μπορείς να βάλεις και την έξτρα αποσπώμενη μπάρα για μεγαλύτερη ακαμψία που μπαίνει στο πορτμπαγκάζ του i30N.
-
Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο και ο κινητήρας βάση των χαρακτηριστικών του super. Όποτε το βλέπω στο δρόμο το χαζεύω. Αν με άφηνε η οικογένεια, θα ήταν η πρώτη μoυ επιλογή για νέο αυτοκίνητο, αλλά δυστυχώς έχουν πάθει SUVίαση, τη γνωστή λόξα της εποχής. Πολύ καλή η επιλογή σου και η τιμή εξαιρετική.
-
Αν σε άφηνε και εύρισκε άλλον μπαμπά;
Και εμένα Μ αρέσει πολύ. Αυτό το χρώμα πως λέγεται ;;;; Μ αρέσει πολυ
-
Χθες είχε επίσκεψη στην Hyundai για το i30 Fastback. Το αυτοκίνητο σχεδιαστικά είναι από τα αγαπημένα μου αυτήν την στιγμή. Το κόψιμο που κάνει πίσω μου θυμίζει την αγαπημένη CLA πρώτης γενιάς και λίγο Ζ4 Coupe
Ποιοτικά μου φάνηκε πολύ καλό, ειδικά ταμπλό/συναρμογή φαίνεται τανκ, ότι δεν θα πάθει τίποτε όσα χρόνια κι αν το κρατήσεις. Τα υλικά ούτε πολύ σκληρά ούτε πολύ μαλακά. Σχεδίαση λιτή και εργονομική. Γενικά μου άρεσε που δεν είδα οθόνες με λίγο αυτοκίνητο αλλά πιο old school καταστάσεις. Τόσο όσο τεχνολογία.
Δυστυχώς δεν είχαν N Line ώστε να δω τα ημιμπάκετ και τις λεπτομέρειές της.Χώροι μπροστά και πίσω άνετα, δεν έβρισκαν γόνατα και κεφάλι, μια χαρά.
Χώρος αποσκευών επίσης μια χαρά, μεγαλύτερος από Leon/Focus.
Περιμένω test drive την ερχόμενη εβδομάδα με. μεγάλη ανυπομονησία.Η προσφορά που μου έκαναν σε κεντρική αντιπροσωπεία είναι :
i30 Fastback 1.5T 160ps iMT 48v N Line σε Silky Bronze ή Shadow Grey:
Τελικη τιμή με κλειδί στο χέρι 24.000 ευρώ. Μου κάνουν δώρο το κεντρικό πίσω υποβραχιονιο και το ηλεκτρικό χειρόφρενο που πάει πακέτο με πίσω αεραγωγούς και πίσω δισκόφρενα 15". Παράδοση σε 6-8 μήνες. Αν πάρεις κάποιο από τα hatchback που είναι ήδη στο βαπόρι (και δεν έχουν αυτά τα 2 extra) πολύ λιγότερο.Υπάρχουν τα εξής έξτρα που σκέφτομαι ακόμα:
Οθόνη 10.25" με Πλοήγηση, 1090 ευρώ.
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός 250 ευρώ. Τι λέτε αξίζουν; Κυρίως στην οθόνη αναφέρομαι, λόγω κόστους. Στα βίντεο που βλέπω φαίνεται ότι την προμοταρουν πλέον, αλλά δεν ξέρω. Για πλοήγηση ούτως ή άλλως λογικά Android Auto θα χρησιμοποιώ που μου είπαν παίζει και με την βασική 8αρα οθόνη.
Γενικά προσπαθώ να βρω όσες περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και τον νέο κινητήρα 1.5Τ 160hpΥπάρχει περίπτωση φίλε μου, να έχεις τον τιμοκατάλογο με τον εξτρά εξοπλισμό (όπως αυτά που ανέφερες δηλαδή, αισθητήρες, 10αρα οθόνη κλπ.) ?? Αν ναι, θα σου ήταν εύκολο να μου τον στείλεις? Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
@lap said in Hyundai i30 Fastback:
Και εμένα Μ αρέσει πολύ. Αυτό το χρώμα πως λέγεται ;;;; Μ αρέσει πολυ
Αυτό στη φωτογραφία πρέπει να είναι το shadow grey...
-
@christosvvs Τον έχω, θα τον ανεβάσω αύριο.
@lap Το Shadow Grey είναι και νομίζω το πιο "αλήτικο" στο συγκεκριμένο όχημα. Είναι και αποκλειστικό χρώμα της N-Line έκδοσης btw.
-
@lap said in Hyundai i30 Fastback:
Λες ν' ανταλλάξω το γιό μου με το Hyundai? Καλή ιδέα.. χα,χα,χα
-
@christosvvs Μπορείς να βρεις τον κατάλογο με τα extra εδώ:
https://we.tl/t-slgzDOJn7R -
Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή για νέο οικογενειάρχη που του αρέσει και η sport οδήγηση και δεν θέλει να μπει στην λούπα του SUV με budget τα 25Κ?
OK δεν τρέχουμε σαν τρελοί πλέον αλλά θέλω να "στρίβει" κιόλας λίγο το αυτοκίνητο..
Περιμένω και τις τιμές του ανανεωμένου Focus, αλλά αν κρίνω από το Puma που έφτασε 27Κ με τα 155hp στην ST Line X μάλλον θα ακουμπάει τα 28-29Κ το Focus. Και 28Κ για χιλιάρι μου φαίνονται πάρα πολλά λεφτά.. Με 29Κ παίρνεις το δίλιτρο Mazda 3 Sedan.. -
Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή για νέο οικογενειάρχη που του αρέσει και η sport οδήγηση και δεν θέλει να μπει στην λούπα του SUV με budget τα 25Κ?
OK δεν τρέχουμε σαν τρελοί πλέον αλλά θέλω να "στρίβει" κιόλας λίγο το αυτοκίνητο..
Περιμένω και τις τιμές του ανανεωμένου Focus, αλλά αν κρίνω από το Puma που έφτασε 27Κ με τα 155hp στην ST Line X μάλλον θα ακουμπάει τα 28-29Κ το Focus. Και 28Κ για χιλιάρι μου φαίνονται πάρα πολλά λεφτά.. Με 29Κ παίρνεις το δίλιτρο Mazda 3 Sedan..Είναι καλή επιλογή το i30 με την τιμολόγηση που έχει τώρα. Δεν είναι το πιο καλοστημένο της κατηγορίας αλλά ούτε και το χειρότερο! Εγώ θα προτιμούσα το hatchback πάντως και θα κέρδιζα ακόμα περισσότερα χρήματα που ίσως θα μπορούσα να διαθέσω σε περισσότερο εξοπλισμό. Το fastback παρ ότι είναι όμορφο από κάποιες γωνίες, από άλλες μου φαίνεται ανομοιόμορφο...
Αν ερχόταν το Ceed θα ήταν ξεκάθαρη επιλογή αλλά δυστυχώς ζούμε στην χώρα της παράνοιας...
-
@dimitriscsd said in Hyundai i30 Fastback:
Περιμένω και τις τιμές του ανανεωμένου Focus, αλλά αν κρίνω από το Puma που έφτασε 27Κ με τα 155hp στην ST Line X μάλλον θα ακουμπάει τα 28-29Κ το Focus. Και 28Κ για χιλιάρι μου φαίνονται πάρα πολλά λεφτά.. Με 29Κ παίρνεις το δίλιτρο Mazda 3 Sedan..Είναι καλή επιλογή το i30 με την τιμολόγηση που έχει τώρα. Δεν είναι το πιο καλοστημένο της κατηγορίας αλλά ούτε και το χειρότερο! Εγώ θα προτιμούσα το hatchback πάντως και θα κέρδιζα ακόμα περισσότερα χρήματα που ίσως θα μπορούσα να διαθέσω σε περισσότερο εξοπλισμό. Το fastback παρ ότι είναι όμορφο από κάποιες γωνίες, από άλλες μου φαίνεται ανομοιόμορφο...
Αν ερχόταν το Ceed θα ήταν ξεκάθαρη επιλογή αλλά δυστυχώς ζούμε στην χώρα της παράνοιας...
Θα το σκεφτόμουν κι εγώ το Ceed (όπως και το Proceed) αλλά δεν βλέπω να το φέρνουν δυστυχώς. Το XCeed μου άρεσε επίσης, αλλά ήθελα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
Το σουλούπι του Fastback μου αρέσει πολύ περισσότερο από το κλασσικό hatchback..! -
Θα το σκεφτόμουν κι εγώ το Ceed (όπως και το Proceed) αλλά δεν βλέπω να το φέρνουν δυστυχώς. Το XCeed μου άρεσε επίσης, αλλά ήθελα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
Το σουλούπι του Fastback μου αρέσει πολύ περισσότερο από το κλασσικό hatchback..!Αν θα σκεφτόσουν για proceed σκέψου το station i30. Είναι τρομερή λύση αν δε σε ενοχλεί το μήκος!
Όσο για το Χceed, ωραίο επίσης αλλά μάλλον απ' ότι διαβάζω θα του κάνουν facelift τον Ιανουάριο οπότε ίσως αξίζει να περιμένεις λίγο.
Ελπίζω αν γίνει, να αλλάξουν αυτές τις απλά αστείες ψέυτικες απολήξεις που έχει πίσω...
-
Ε Το fastback παρ ότι είναι όμορφο από κάποιες γωνίες, από άλλες μου φαίνεται ανομοιόμορφο...
Εμενα μου φαίνεται ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ρε συ πολύ πιο όμορφο από το απλό hatchback. Εντάξει γούστα είναι αυτά
-
Το σουλούπι του Fastback μου αρέσει πολύ περισσότερο από το κλασσικό hatchback..!Αν θα σκεφτόσουν για proceed σκέψου το station i30. Είναι τρομερή λύση αν δε σε ενοχλεί το μήκος!
Όσο για το Χceed, ωραίο επίσης αλλά μάλλον απ' ότι διαβάζω θα του κάνουν facelift τον Ιανουάριο οπότε ίσως αξίζει να περιμένεις λίγο.
Ελπίζω αν γίνει, να αλλάξουν αυτές τις απλά αστείες ψέυτικες απολήξεις που έχει πίσω...
Δεν με ενοχλεί το μήκος, απλά το i30 station δεν είναι ωραίο.
Το Proceed αντιθέτως είναι κουκλί, τέτοια οπίσθια shooting brake..! -
Δεν με ενοχλεί το μήκος, απλά το i30 station δεν είναι ωραίο.
Το Proceed αντιθέτως είναι κουκλί, τέτοια οπίσθια shooting brake..!Περί ορέξεως... Εμένα το proceed μου φαίνεται άσχημο πίσω. Αυτό το "κουπέ" κόψιμο πίσω μου μου φαίνεται σαν να παριστάνει κάτι που δεν είναι.
Αντιθέτως το i30 ειδικά σε N Line το βρίσκω πολύ αρμονικό και προσεγμένο! Χωρίς ψευτιές και υπερβολές.
Αντίστοιχα το Ceed Station επίσης πανέμορφο και επίσης απ' ότι ξέρω δε θα το φέρουν...
Hyundai i30 Fastback