-
Καλησπέρα,
Παρήγγειλα το i30 Fastback Premium και περιμένω να έρθει. Στο μεταξύ έλεγα να φτιάξω ενα USB με τραγούδια. Θα ήθελα να ξέρω εάν δέχεται USB και εάν παίζει αρχεία mp4.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης mixanovios έγραψε:
Καλησπέρα,Παρήγγειλα το i30 Fastback Premium και περιμένω να έρθει. Στο μεταξύ έλεγα να φτιάξω ενα USB με τραγούδια. Θα ήθελα να ξέρω εάν δέχεται USB και εάν παίζει αρχεία mp4.
Δεν κοίταξες αν δίπλα στον αναπτήρα έχει θύρα usb?
Anyway, με ένα flash-άκι μέχρι 16 gb πιστεύω θα είσαι οκ. Το κάνεις format σε FAT32 και φορτώνεις τραγούδια.
ΕΔΩ θα βρεις μερικά στικάκια που μπορεί να σε βολέψουν.
-
Video format δεν παίζει, ακόμη, το νέο infotainment. Όμως, πριν από λίγο καιρό έβγαλαν update για τα προηγούμενα μοντέλα, όπως το tucson, το οποίο έχει μέσα και coreplayer. Πιστεύω πως αργότερα όλο και κάτι θα βγάλουν..
-
Τέλεια, σε ευχαριστώ γείτονα!
Ανυπομονώ να πάρω το αμάξι!
-
Ο χρήστης mixanovios έγραψε:
Τέλεια, σε ευχαριστώ γείτονα!Ανυπομονώ να πάρω το αμάξι!
Εντυπώσεις απο το αμάξι???
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, έχει δει κανείς τιμές κάτω από 6λιτρα στα 100 να καίει το fastback 1.0??
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannisrossi27 έγραψε:
Καλημέρα, έχει δει κανείς τιμές κάτω από 6λιτρα στα 100 να καίει το fastback 1.0??Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γινεται αυτο,ειναι αδυνατο.Νομιζω στην καλυτερη περιπτωση να καει 7 λιτρα
-
Καλησπέρα! Όποιος θέλει χαμηλή κατανάλωση θα πρέπει να κοιτάξει το ντήζελ. Φίλος που έχει το Kia ceed όταν τον ρώτησα αν το αυτοκίνητό του είναι το 1000άρι, μου είπε ότι πήρε το ντήζελ για να έχει χαμηλή κατανάλωση. Αυτός έχει γύρω στο 5,5/100 km.
-
Οταν σε Ceed πρωτης γενιας εχω μεση καταναλωση 6,6 δεν βλεπω το λογο γιατι να μη μπορει καποιος να δει νουμερο κατω απο το 6 στο i30 fastback...Ολα ειναι συναρτηση του τροπου οδηγησης και των διαδρομων που κανεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μονιμα σε ανοιχτο δρομο, σωστα;;;;
Εχω γνωστο με το i30 χατσμπακ που μπαινει για λιγο πολη και δεν πεφτει με τιποτα οτι και να κανει κατω απο 7,8λ/100χλμ -
Τι έκδοση είδες και έλλειπαν οι πίσω αεραγωγοί? Από τις αδικαιολόγητες τσιπιες που κάνουν οι διάφοροι κατασκευαστές και μπορεί να χαλάσουν τους υποψηφίους αγοραστές.
πραγματικά είναι να απορεί κανείς. δεν είμαι και πολύ της λεπτομέρειας αλλά αυτό με τους αεραγωγούς..ΤΡΑΓΙΚΟ
η το αλλλο, ούτε μια θύρα usb πίσω εν έτη 2020, αλλά και ούτε 12ν πίσω στα μπαγκαζια
-
Γεια σας παιδια.ενδιαφερεται ο κουμπαρος μου να το αγορασει.Μπορει κανεις κατοχος να μας πει αποψεις; Ειναι ευχαριστημενος;
-
Γεια σας παιδια.ενδιαφερεται ο κουμπαρος μου να το αγορασει.Μπορει κανεις κατοχος να μας πει αποψεις; Ειναι ευχαριστημενος;
Έχω το hatchback. Από οδηγικής άποψης πιστεύω ότι είναι ολόιδιο με το fastback.
Τα πλεονεκτήματά του είναι τα ακόλουθα:
- Ο κινητήρας του δικού μου, 1400άρης ατμοσφαιρικός, με 100 ίππους, κάνει την δουλειά του. Κάνω όμως οικογενειακή οδήγηση, πάντα γύρω στο όριο ταχύτητας.
- Θέση οδήγησης πολύ καλή. Δεν κουράζεται ούτε ο οδηγός, ούτε οι επιβάτες κουράζονται. Απολαμβάνουν όλοι το ταξίδι.
- Από άποψη ασφάλειας, το πήρα την περίοδο που η hyundai έδινε στους πίσω τροχούς αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων σε κάθε έκδοση. Πλέον βλέπω ότι το δίνει μόνο σε κάποιες εκδόσεις. Φρένα πολύ καλά. Και όλα αυτά σε πολύ χαμηλές τιμές για την κατηγορία.
- Από άποψη ομορφιάς, το αυτοκίνητο είναι υπέροχο. Ξεφεύγει τελείως από την κατηγορία που ήθελε την hyundai σαν μια φτηνιάρικη εταιρεία. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική.
- Τα ηλεκτρονικά που δίνει έχουν όλα τα καλά και κάνουν την οδήγηση ευχάριστη. Και η κάμερα οπισθοπορείας πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ. Εχθές μπόρεσα να βγω με την όπισθεν από ένα πολύ στενό πέρασμα χάρη σε αυτήν, χωρίς γραντζουνιά.
Πάμε τώρα στα μειονεκτήματα:
- Η κατανάλωσή του είναι τσιμπημένη. Γύρω στα 7,5l/km. Βέβαια, η αιτία είναι ότι οδηγώ κυρίως εντός πόλης. Αλλά νομίζω ότι και εκτός πόλης να οδηγεί κάποιος, δε θα έχει ιδιαίτερη οικονομία, αφού είτε θα οδηγήσει με μη οικονομικές ταχύτητες, είτε θα μπλέξει με τις ανηφόρες και τις στροφές στα βουνά.
- Η hyundai δίνει τα αυτοκίνητά της με θερινά λάστιχα. Αυτό είναι πρόβλημα γιατί όποιος θέλει να έχει ένα σετ για μια 4ετία (όπως οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί) θα ήθελε ένα καλό λάστιχο 4 εποχών.
- Απουσία φωτών led στους προβολείς. Δεν είναι φοβερό μειονέκτημα. Αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα led δεν αποτελούν πολυτέλεια και σίγουρα βελτιώνουν τη ορατότητα την νύχτα.
Κάποιοι μύθοι τώρα γύρω από το i30:
- Είδα σε πολλά reviews να μιλάνε για το μαύρο ταμπλό του με αρνητικά λόγια. Ανοησίες. Κατ' αρχάς στα περισσότερα αυτοκίνητα το ταμπλό είναι μαύρο -και υπάρχουν πολλοί λόγοι που είναι έτσι. Κατά δεύτερον λόγο, είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Η δε οθόνη, δεν εμποδίζει καθόλου την ορατότητα, αφού είναι κάτω από το επίπεδο του τζαμιού.
- Οι τιμές τους δεν είναι πλέον αυτές που ήταν. Κάποτε κόστιζαν γύρω στις 2 με 3 χιλιάδες ευρώ λιγότερα. Σήμερα, παραμένουν συμφέρουσες, αλλά όχι τόσο όσο στο παρελθόν. Η λογική δηλαδή ότι η hyundai είναι μια φθηνή μάρκα, δεν ισχύει πλέον. Είναι η φθηνότερη στην κατηγορία αυτή, αλλά δεν είναι φθηνή.
- Τον όμορφο σχεδιασμό του, οι οπαδικές απόψεις τον κατακρίνουν επειδή λένε είναι κλεμμένος από αλλού. Αν αυτό ίσχυε, θα συνέπιπταν και οι γνώμες. Άλλος λέει ότι του κλέψαν την peugeot, άλλος ότι του θυμίζει opel astra, audi, mercedes a class, bmw κλπ. παρεμπιπτόντως, αυτού του είδους τις σαχλαμάρες, περί κλεμμένων σχεδίων, μόνο στο internet τις συναντώ.
-
Καταρχας καλα χριστουγεννα σε ολους με πολλα ομορφα ασφαλη χιλιομετρα κατα δευτερον θα διαφωνησω μονο για τους πολλαπλους πισω απ οτι ειδα και ρωτησα ακομα το δινει το fastback.
-
Καλα Χριστουγεννα παιδια! Απο οτι εχω δει κ εγω η εκδοση style 1.0 ειναι η πιο συμφερουσα αγορα με 17500€. Στο forum στο insomnia ενα παλικαρι ξεβιδωσε κατι πλαστικα απο το πορτμπαγκαζ και εξοικονομισε μισο ακομα χωρο αποσκευων!
-
Ίσως έχεις δίκιο. Εγώ έκρινα από το hatchback. Κατέβασα πρόσφατα τον κατάλογο με τα αξεσουάρ της hyundai και είδα τις διαφορές με εκείνον που είχα πάρει όταν αγόρασα εγώ, πριν από δύο μήνες το δικό μου.
-
Καλα Χριστουγεννα παιδια! Απο οτι εχω δει κ εγω η εκδοση style 1.0 ειναι η πιο συμφερουσα αγορα με 17500€. Στο forum στο insomnia ενα παλικαρι ξεβιδωσε κατι πλαστικα απο το πορτμπαγκαζ και εξοικονομισε μισο ακομα χωρο αποσκευων!
Δεν παρατηρήθηκε αυξημένος ήχος στην καμπίνα;
-
kokotinos wrote:
Δεν παρατηρήθηκε αυξημένος ήχος στην καμπίνα;
Δεν ανεφερε κατι για ηχο μονο οτι εξοικονομισε κανα 300 επιπλεον λιτρα
-
Δεν ανεφερε κατι για ηχο μονο οτι εξοικονομισε κανα 300 επιπλεον λιτρα
Μάλλον κάτι κάνεις (ή κάνει αυτός που το ανέφερε) λάθος στο νούμερο. 300 λίτρα κέρδος αποκλείεται. 30 μπορεί.
Hyundai i30 Fastback