-
Ο χρήστης fog1987 έγραψε:
Σχετικά με τον εξοπλισμό, από απάντηση επίσημης αντιπροσωπείας, για την έκδοση Distinctive 1.4TB 140ps Manual Gearbox:
Δεν έχει ηλεκτρονικό χειρόφρενο.
Δεν έχει full led μπροστά. Φώτα ημέρας μόνο led και τα υπόλοιπα αλογόνου.
Δεν έχει led πίσω, εκτός από το μεσαίο φρένο.
Δεν έχει αεραγωγούς κλιματισμού πίσω.
Δεν έχει αυτόματη λειτουργία στους υαλοκαθαριστήρες.
Δεν έχει ασύρματη φόρτιση.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για τίποτα από τα παραπάνω να προστεθεί ως έξτρα. Προσφέρεται μόνο με το συγκεκριμένο πακέτο εξοπλισμού take it or leave it.
Δυστυχώς τείνω προς το leave it γιατί η απουσία led και ηλεκτρονικού χειρόφρενου για νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο είναι κάπως..Πραγματικά δίνουν κάτι εξαιρετικό και δεν σε αφήνουν να το προσαρμόσεις εκεί που θες, έστω και με οποιοδήποτε αύξηση τιμής. Όπως και να έχει όμως παραμένει μια εξαιρετική πρόταση αγοράς
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πραγματικά δίνουν κάτι εξαιρετικό και δεν σε αφήνουν να το προσαρμόσεις εκεί που θες, έστω και με οποιοδήποτε αύξηση τιμής. Όπως και να έχει όμως παραμένει μια εξαιρετική πρόταση αγοράς
Αυτό ακριβώς. Ας έδιναν την επιλογή με το όποιο τίμημα σε τιμή και χρόνο παράδοσης..
-
Ο χρήστης galanakop έγραψε:
Σχετικά με τον εξοπλισμό, από απάντηση επίσημης αντιπροσωπείας, για την έκδοση Distinctive 1.4TB 140ps Manual Gearbox:
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για τίποτα από τα παραπάνω να προστεθεί ως έξτρα. Προσφέρεται μόνο με το συγκεκριμένο πακέτο εξοπλισμού take it or leave it.
Δυστυχώς τείνω προς το leave it γιατί η απουσία led και ηλεκτρονικού χειρόφρενου για νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο είναι κάπως..Πραγματικά δίνουν κάτι εξαιρετικό και δεν σε αφήνουν να το προσαρμόσεις εκεί που θες, έστω και με οποιοδήποτε αύξηση τιμής. Όπως και να έχει όμως παραμένει μια εξαιρετική πρόταση αγοράς
Ειχα πει και παλιοτερα οτι το αυτοκινητο αυτο στα 22.000-23.000 δεν αξιζει τα λεφτα του.
Ειναι δικια μου γνωμη αυτη.Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο.Έχει κάποιος τα 1000 κυβικά με πάνω από 5000χλμ. Να μου πει εντυπώσεις και κατανάλωση;
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω 4500 χλμ. 1.0 120hp style navi.Στειλε μου σε pm οτι θες
-
Ο χρήστης XronisR έγραψε:
Ειχα πει και παλιοτερα οτι το αυτοκινητο αυτο στα 22.000-23.000 δεν αξιζει τα λεφτα του.
Ειναι δικια μου γνωμη αυτη.Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο.Πάντως 20Κ έχει, 22Κ πάει με το αυτόματο κιβώτιο.
Για το αν τα αξίζει η όχι εξαρτάται από τι ψάχνει ο καθένας στο αυτοκίνητο του. -
Ειναι δικια μου γνωμη αυτη.Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο.Έχει κάποιος τα 1000 κυβικά με πάνω από 5000χλμ. Να μου πει εντυπώσεις και κατανάλωση;
Εχω 4500 χλμ. 1.0 120hp style navi.Στειλε μου σε pm οτι θες
Επειδή ενδιαφέρει σε αυτά άντε και λίγο πιο πάνω σε λεφτά με τέτοιους χώρους στην ίδια κατηγορία τι παίρνεις???
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Honda civic , skoda octavia στην ίδια κατηγορία
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ειναι δικια μου γνωμη αυτη.Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο.Πάντως 20Κ έχει, 22Κ πάει με το αυτόματο κιβώτιο.
Για το αν τα αξίζει η όχι εξαρτάται από τι ψάχνει ο καθένας στο αυτοκίνητο του.Η τιμή ειναι μετρητοις στα 20290+200pdi+120πινακιδες+το σημα+μεταλλικό χρώμα 500€.
Πες μου πόσο έχει τώρα.Δεν βάζω μέσα τον διακανονισμό για τραπεζα +270 ευρώ.Με τους τόκους πάει πάνω από 24.000. -
Ο χρήστης fog1987 έγραψε:
Δυστυχώς τείνω προς το leave it γιατί η απουσία led και ηλεκτρονικού χειρόφρενου για νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο είναι κάπως..Άσε τις αντιπροσωπείες, οι περισσότερες δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πάρε τηλ στα κεντρικά και πες πως ενδιαφέρεσαι σοβαρά για το αμάξι και ότι κάποια στοιχεία του εξοπλισμού αποτελούν βασικό παράγοντα απόρριψης. Θα σε πάρουν τηλ κάποια στιγμή αργότερα και θα σου πουν τι γίνεται και τι όχι.
-
Για το αν τα αξίζει η όχι εξαρτάται από τι ψάχνει ο καθένας στο αυτοκίνητο του.Η τιμή ειναι μετρητοις στα 20290+200pdi+120πινακιδες+το σημα+μεταλλικό χρώμα 500€.
Πες μου πόσο έχει τώρα.Δεν βάζω μέσα τον διακανονισμό για τραπεζα +270 ευρώ.Με τους τόκους πάει πάνω από 24.000.Εγώ το Νοέμβριο που το πηρα το μεταλλικό χρώμα ήταν δωρεαν
-
Πες μου πόσο έχει τώρα.21.110€
-
Μολις ερθει το αμαξι στην αντιπροσωπια αμα τους πω να μου βαλουν λεντ μπροστα και πισω τι θα μου πουν λετε? πληρωνω και ολας. η να τους το πω πρωτου ερθει?
-
Εφόσον υπάρχει δυνατότητα να μπούνε,τα βάζεις στην αρχική παραγγελία. Όμως εδώ κάποιοι γράφουν ότι δεν μπορείς να βάλεις τίποτα έξτρα! Τι ακριβώς ισχύει;;;;
-
Ισα ισα,λενε οτι δεν γινεται να τα παραγγειλεις... Φυσικα η Χιουνται ως εταιρεια δεν φταιει σε τιποτα,ειναι καθαρα θεμα του ομιλου βασιλακη...δεν μπορει να παιρνεις την φουλ εξτρα και να λειπουν απο επανω βασικα πραγματα,εν ετη 2019 να δινεις 20 χιλιαδες ευρω και να μην εχει λεντ? ντροπη του. ξενερωμενος φουλ,εχε χαρη που ειναι πανεμορφο,θα του βαλω λεντ οπως και να εχει και δεν με νοιαζει το κοστος.
-
Εντάξει σε βρίσκω χωρίς ιδιαίτερο λόγο να έχεις φάει κόλλημα!
Πάρτο,δες αν ο φωτισμός με τα αλογόνου είναι ικανοποιητικός και αν όχι τα βάζεις αργότερα. Άλλωστε πλέον τα περισσότερα φανάρια είναι άκρως βελτιωμένα και υπάρχουν και αξιόλογες λάμπες αλογόνου για περαιτέρω αναβάθμιση! -
Εχω ρωτησει και εγω,δεν υπαρχει απο την Hyundai καποιο πακετο για full led.
-
Ο χρήστης Hyundaii30 έγραψε:
Ισα ισα,λενε οτι δεν γινεται να τα παραγγειλεις... Φυσικα η Χιουνται ως εταιρεια δεν φταιει σε τιποτα,ειναι καθαρα θεμα του ομιλου βασιλακη...δεν μπορει να παιρνεις την φουλ εξτρα και να λειπουν απο επανω βασικα πραγματα,εν ετη 2019 να δινεις 20 χιλιαδες ευρω και να μην εχει λεντ? ντροπη του. ξενερωμενος φουλ,εχε χαρη που ειναι πανεμορφο,θα του βαλω λεντ οπως και να εχει και δεν με νοιαζει το κοστος.Ελάχιστοι δίνουν full LED στα 20 χιλιάρικα. Εδώ υπάρχουν πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα που δεν τα έχουν.
-
Καλα δεν εχεις και αδικο,βλεπω κατι αυτοκινητα στον δρομο αξιας 35-40 χιλιαδες ευρω και δεν εχουν λεντ,αλλα υποτιθεται η χιουνται δεν πρεπει να τους μοιαξει. πρεπει να κανει την διαφορα,με βαση τιμης την εχει κανει σιγουρα εδω και χρονια το μονο σιγουρο,ενα αμαξι οπως το φαστμπακ αμα το ειχε καμια γερμανικη μαρκα θα το εδιναν ανετα ενα 35αρι στην αρχικη τιμη. Ασχετο,για ενα καλο κιτακι λεντ φιλιπς ποιοτητα ποσα λετε θα χρειαστει να δωσω για να γινει δουλεια? κανα 200αρι?
-
το μονο σιγουρο,ενα αμαξι οπως το φαστμπακ αμα το ειχε καμια γερμανικη μαρκα θα το εδιναν ανετα ενα 35αρι αρχικη τιμη
είσαι λίγο υπερβολικός. Ένα απλό αυτοκίνητο είναι που μάλιστα δεν υπερέχει έναντι του ανταγωνισμού πουθενά. Ούτε κάτι ιδιαίτερο είναι οδηγικα , ούτε οικονομικό στην κατανάλωση του είναι(καίει) , ούτε ιδιαίτερα άνετο είναι για τους πίσω ειναι. Και το λέω γιατί το έχει συνάδελφος μου και το έχω οδηγήσει πολλάκις. Δεν είναι κακό αυτοκίνητο ίσα ίσα αλλά όχι να το παρουσιάζουμε ότι θα έκανε 35.000. Αυτή είναι η τιμη του.
-
Ποια εκδοση εχει ο φιλος σου? γιατι ειμαι υπερβολικος? η bmw το 116 το εχει 30 με την βασικη εκδοση. και δεν θα ειχε ενα αμαξι οπως το φαστμπακ 35? μην κοιτας στην Ελλαδα που ερχονται κουτσουρεμενα οπως ειπε ο φιλος παραπανω.. και λιγα μην σου βαζω.
-
Ο χρήστης Hyundaii30 έγραψε:
Ποια εκδοση εχει ο φιλος σου? γιατι ειμαι υπερβολικος? η bmw το 116 το εχει 30 με την βασικη εκδοση. και δεν θα ειχε ενα αμαξι οπως το φαστμπακ 35? μην κοιτας στην Ελλαδα που ερχονται κουτσουρεμενα οπως ειπε ο φιλος παραπανω.. και λιγα μην σου βαζω.To 1,4 tgi γύρω στα 22.000 το πήρε. Νομίζω ότι η BMW είναι πολύ καλύτερη οδηγικα.
Hyundai i30 Fastback