-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο...και στην c δυσκολεύομαι λίγο να μπω σωστά...ας το οδηγήσω πάντως να μου λυθεί η απορία!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εγω στο 118 δυσκολευομαι να μπω στην θεση του οδηγου. Λογω της πισωκινησης εχει διαφορετικη θεση οδηγησης. Γιαυτο σε μεγαλυτερα αμαξια το τιμονι σηκωνεται αυτοματα προς τα πανω οταν μπαινεις. Μολις κατσεις ομως εισαι πολυ χαμηλα αλλα και πολυ ανετα. Πολυ ποιο ξεκουραστο για μενα στα ταξιδια (εχω και σπορ καθισματα).
-
Η πίσω κίνηση δεν επηρεάζει την θέση οδήγησης. Η διάταξη του κινητήρα και η τοποθέτηση του πίσω από τον μπροστινό άξονα μπορείς να πεις ότι επηρεάζει την χωροταξία, αλλά δεν έχουν πρόβλημα μήκους οι καμπίνες της BMW. Είναι απλά φιλοσοφία της εταιρείας η χαμηλή θέση. Όλα τα σωστά σπορ αυτοκίνητα έτσι είναι.
Γιατρέ κάνε την υπέρβαση για Giulia!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η πίσω κίνηση δεν επηρεάζει την θέση οδήγησης. Η διάταξη του κινητήρα και η τοποθέτηση του πίσω από τον μπροστινό άξονα μπορείς να πεις ότι επηρεάζει την χωροταξία, αλλά δεν έχουν πρόβλημα μήκους οι καμπίνες της BMW. Είναι απλά φιλοσοφία της εταιρείας η χαμηλή θέση. Όλα τα σωστά σπορ αυτοκίνητα έτσι είναι.Γιατρέ κάνε την υπέρβαση για Giulia!!!
Προσωπικά θα κρίνω μόνο αν βρεθώ πίσω από το τιμόνι της. Από άποψη εμφάνισης πάντως οταν την είδα από κοντά οφείλω να ομολογησω ότι δεν μου άρεσε σε καμιά περίπτωση περισσότερο απο την 4άρα.
-
Εχει σχεση γιατι το τιμονι εχει αλλη κλιση αφου βρισκεται μακρια απο τον μπροστινο αξονα. Επλησσομαι που δεν το βλεπεις.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Από άποψη εμφάνισης πάντως οταν την είδα από κοντά οφείλω να ομολογησω ότι δεν μου άρεσε σε καμιά περίπτωση περισσότερο απο την 4άρα.Η 4άρα είναι κουπεδάκι ρε άρχοντα. Είναι άδικο να συγκρίνεις ένα σεντάν με ένα κουπέ. Φυσικά και το κουπέ είναι πιο όμορφο. (το αντίστοιχο της Giulia είναι η 3άρα φυσικά)
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Τι είναι 400€ το χρονο; πάρε τζουλια
Εξάλλου θα κανεις απόσβεση αυτά τα λεφτά σε σχέση με τη c αν πάρεις τητζουλια πετρελαιοΓιατι μόνο 400 ευρω ειναι ο φόρος πολυτελειας?νομίζω κοντα στο χιλιαρικο
-
Εξάλλου θα κανεις απόσβεση αυτά τα λεφτά σε σχέση με τη c αν πάρεις τητζουλια πετρελαιοΓιατι μόνο 400 ευρω ειναι ο φόρος πολυτελειας?νομίζω κοντα στο χιλιαρικο
Εγώ για την διλιτρη Χ1 πληρωνω τελη 150 κάτι ευρω και φορο πολυτελειας 450
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Από άποψη εμφάνισης πάντως οταν την είδα από κοντά οφείλω να ομολογησω ότι δεν μου άρεσε σε καμιά περίπτωση περισσότερο απο την 4άρα.
Η 4άρα είναι κουπεδάκι ρε άρχοντα. Είναι άδικο να συγκρίνεις ένα σεντάν με ένα κουπέ. Φυσικά και το κουπέ είναι πιο όμορφο. (το αντίστοιχο της Giulia είναι η 3άρα φυσικά)
Μαλλον κουπεδαρα!
Ανετες διαστασεις και στον δρόμο... τρένο... -
Αν με βραβευσετε Man of the Year θελω αυτο να γίνει σε ειδική τελετη και να μπω εξωφυλλο στους 4τροχους,να αξίζει την γκρίνια οτι δεν την ακουσα....πάντως της εδειξα τα σχόλια σας σημερα και γελουσε η συζυγος!!!!
Θα κανω και την χαρη την τεταρτη να περασω και απο την αλλη αντιπρσωπεια της Bmw που εχει και το 3008 ,θα πάρω και μια δευετερη τιμη για την X1 -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εχει σχεση γιατι το τιμονι εχει αλλη κλιση αφου βρισκεται μακρια απο τον μπροστινο αξονα. Επλησσομαι που δεν το βλεπεις.Πολύ ορθό αυτό για την κλίση, έχω δυο πισωκίνητα και ένα κανονικό και ισχύει πολύ έντονα θα έλεγα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αν με βραβευσετε Man of the Year θελω αυτο να γίνει σε ειδική τελετη και να μπω εξωφυλλο στους 4τροχους,να αξίζει την γκρίνια οτι δεν την ακουσα....πάντως της εδειξα τα σχόλια σας σημερα και γελουσε η συζυγος!!!!
Θα κανω και την χαρη την τεταρτη να περασω και απο την αλλη αντιπρσωπεια της Bmw που εχει και το 3008 ,θα πάρω και μια δευετερη τιμη για την X1Για εσένα δουλεύουμε αδερφέ για να περάσεις μαλακά το sedan/coupe στην γυναίκα.
-
440+τέλη είναι τα εξοδα
-
Θα κανω και την χαρη την τεταρτη να περασω και απο την αλλη αντιπρσωπεια της Bmw που εχει και το 3008 ,θα πάρω και μια δευετερη τιμη για την X1Να μιλήσεις και με τους δυο μεγάλους εμπόρους στην Αθήνα πριν παραγγείλεις.
Επιπλέον σημείωσε ότι αν κανεις κίνηση τώρα μέχρι τις γιορτές είναι η καλύτερη εποχή μιας και πρέπει να πιάσουν στόχους κλπ. -
Θεσσαλονίκη είμαι Στέφανε!!!Αντε να δούμε!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θεσσαλονίκη είμαι Στέφανε!!!Αντε να δούμε!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Και πάλι μπορείς να πάρεις προσφορά. Τηλεφωνικά και με email.
Βλέπεις τι θες και πως το θες και του στέλνεις την προσφορά και στη χτυπάει -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Θεσσαλονίκη είμαι Στέφανε!!!Αντε να δούμε!!!
Και πάλι μπορείς να πάρεις προσφορά. Τηλεφωνικά και με email.
Βλέπεις τι θες και πως το θες και του στέλνεις την προσφορά και στη χτυπάειδεν το ήξερα!!!Στειλε μου σε μυνημα ποιοι είναι οι βασικοί!!!Εχω άγνοια!!!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Από άποψη εμφάνισης πάντως οταν την είδα από κοντά οφείλω να ομολογησω ότι δεν μου άρεσε σε καμιά περίπτωση περισσότερο απο την 4άρα.
Η 4άρα είναι κουπεδάκι ρε άρχοντα. Είναι άδικο να συγκρίνεις ένα σεντάν με ένα κουπέ. Φυσικά και το κουπέ είναι πιο όμορφο. (το αντίστοιχο της Giulia είναι η 3άρα φυσικά)
Μαλλον κουπεδαρα!
Ανετες διαστασεις και στον δρόμο... τρένο...Μην ξενχάνμε την 4αρα Gran Coupe που είναι εξίσου όμορφη με την coupe (πιο όμορφη για εμένα) και είναι και 4πορτη!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μαλλον κουπεδαρα!
Ανετες διαστασεις και στον δρόμο... τρένο...Μην ξενχάνμε την 4αρα Gran Coupe που είναι εξίσου όμορφη με την coupe (πιο όμορφη για εμένα) και είναι και 4πορτη!
αυτήν είχα στο μυαλό μου!!
και την έχω πάρει και βόλτα!
απίστευτο αμάξι! -
4αρα ειναι ακριβη. Ας παρει Giulia για κατι διαφορετικο. Θα λενε ο γιατρος με την Giulia.
-
Παρε giulia κι ας ησουνα και υδραυλικος, αν ειναι δυνατον....
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ