-
Αν κρίνουμε απ' το απερχόμενο καμιά 15αριά χρόνια θα το βλέπουμε (και περισσότερα). Θα πέσει facelift να φαν κι οι κότες. Ας ελπίσουμε σε κάποιο απ' αυτά να μπει 5άρι αυτόματο. Βέβαια για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου ίσως και το 4άρι να φτάνει και να περισσεύει αλλά και πάλι μια σχέση παραπάνω δε θα βλάψει!
-
Πήγα ρώτησα για το αυτόματο που με ενδιαφέρει.Περίπου 4-5 μήνες παράδωση και τέλη κυκλοφορίας γύρω στα 485 ευρώ...
-
Μπράβο σου που ενδιαφέρθηκες για το αυτοκίνητο αλλά να ξέρεις πως οι Lap, Harisma, Timedelay έχουν μέγα δίκιο στα γραφόμενά τους και μάλλον θα πρέπει να προσαρμόσεις τις ανησυχίες σου κοιτώντας αλλού, εκτός κι αν είσαι φανατικός κυνηγός...
-
@SPI_Duster Μπράβο σου που ενδιαφέρθηκες για το αυτοκίνητο αλλά να ξέρεις πως οι Lap, Harisma, Timedelay έχουν μέγα δίκιο στα γραφόμενά τους και μάλλον θα πρέπει να προσαρμόσεις τις ανησυχίες σου κοιτώντας αλλού, εκτός κι αν είσαι φανατικός κυνηγός... (δεν μπορώ να κάνω παράθεση και κάνω κόπι-πάστε )
Οχι ,δεν κοιτάω τίποτα άλλο.Δεν έχει αντίπαλο.Με 3,60 μήκος ,αυτόματο σασμάν και καλό εξοπλισμό είναι ότι πρέπει για πόλη και βουνό.Για τις υπόλοιπες ώρες έχω το Tiguan 2.0TDi 4Motion
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Οχι ,δεν κοιτάω τίποτα άλλο.Δεν έχει αντίπαλο.Με 3,60 μήκος ,αυτόματο σασμάν και καλό εξοπλισμό είναι ότι πρέπει για πόλη και βουνό.Για τις υπόλοιπες ώρες έχω το Tiguan 2.0TDi 4MotionΥπό αυτό το πρίσμα έχεις σε μεγάλο βαθμό δίκιο. Ως δευτερο αυτοκίνητο και για το βουνό είναι ότι πρέπει!
Για πόλη, δε θα συμφωνήσω. Νομίζω ότι ένα i10 ή Kia Picanto θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα στην πόλη. -
@tsotsos πάρτο να μας πεις εντυπώσεις απ' το αυτόματο γιατί δε βλέπω να διαβάζουμε αλλού
-
TimDeLAY » 08 Νοέμ 2018 17:44
@tsotsos πάρτο να μας πεις εντυπώσεις απ' το αυτόματο γιατί δε βλέπω να διαβάζουμε αλλού
Παράδωση πριν τον Απρίλιο δεν το βλέπουν....
-
Και πάλι πιο νωρίς θα είναι από καμιά δοκιμή της προκοπής!
-
Δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο 'βρωμάει cost cutting', την δουλειά πάντως για την οποία έχει φτιαχτεί φαίνεται να την κάνει κάτι παραπάνω από καλά.
Ένα ωραίο review από τους Ιταλούς
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο 'βρωμάει cost cutting', την δουλειά πάντως για την οποία έχει φτιαχτεί φαίνεται να την κάνει κάτι παραπάνω από καλά.Ένα ωραίο review από τους Ιταλούς
Το έβλεπα προχθές και μου είχε πέσει το σαγόνι .... έλεγα μάλιστα να το ανεβάσω αλλά μετά το μετάνιωσα.Εγω πιστεύω έγινεcost cutting γιατί έχουν δώσει σημασία σε κάποια άλλα σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου .Εάν βάζανε και αυτά που και εγώ θα ήθελα ,το αμάξι θα έφτανε τα 23000.Και μετά θα λέγαμε'σιγά μη δώσω 23000 για Jimmy!'κλπ Βέβαια σε όλους μας διαφεύγει ότι είναι αμάξι ειδικού σκοπού και ως τέτοιο πρέπει να κρίνεται ακόμα και η κοστολόγηση του.Με έναν 1.0 Booster Jet θα απογειώνοταν και 6αρι σασμάν αλλά θα ανέβαινε και η τιμή.Οχι ότι δεν θα τα αξίζει όπως φαίνεται και στο βίντεο αλλά όλοι υποσυνείδητα θα το συνέκριναν με το καινούργιο Vitara, Qashqai ,t Roc,Sx4 που θα τους έβγαινε στα ίδια λεφτά περίπου.!!!Και θα έλεγαν ότι τρελάθηκαν στη Suzuki που ζητάνε τόσα λεφτά.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Βέβαια σε όλους μας διαφεύγει ότι είναι αμάξι ειδικού σκοπού...Ακριβώς αυτό. Η Suzuki πάρα πολύ σωστά έπραξε για αυτό που είναι και διαδέχεται.
Ο κόσμος, το κοινό και οι υποψήφιοι πελάτες δυσκολευονται να το αντιληφθουν και θα το καταλάβουμε ιδίως όταν θα τα δούμε να κυκλοφορούν εντός πόλεων.
Το Jimny ΔΕΝ είναι Ignis, Baleno, Swift, SX4 ή Vitara... -
Ένα entry level όχημα συγκεκριμένου σκοπού, στην περίπτωση αυτή off roading, πάντα έχει περιορισμούς σε κάποιες ανέσεις, χαρακτηριστικά κλπ ωστόσο κάνει άψογα αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί.
-
Η Σουζουκι μια χαρά το εφτιαξε το Τζιμνι μιας και δεν την ενδιαφέρει καθόλου η Ευρωπαϊκη και η ΗΠΑμερικανική αγορά. το 85% των πωλήσεών της ειναι στην Ασια με Ινδια και Τζαπαν να ειναι οι κύριες αγορές της και όπου α) η χρήση/αναγκες και β) αναταγωνισμός δεν έχουν σχέση με τη Δύση.
Τα ιδια και για τη Σουμπαρού (που πολλοί τσιρίζουν για τις επιλογές της επίσης). Η ευρώπη ειναι μια μικρή, συρρικνούμενη και κατακερματισμένη αγορά για τις εξω από Ευρώπη εταιρείες (αυτοκινήτων ή οτιδήποτε).
Προσωπικά, δε θα αγόραζα ξανά όχημά της στην Ελλάδα , αλλά στανταρ ενα κ-καρ της στην Ιαπωνία το έπαιρνα με τη μία -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο 'βρωμάει cost cutting', την δουλειά πάντως για την οποία έχει φτιαχτεί φαίνεται να την κάνει κάτι παραπάνω από καλά.Ένα ωραίο review από τους Ιταλούς
Με τα εργοστασιακά λάστιχα πέρασε αυτό το νεροφάγωμα δηλ ψηλωμένο και με κατάλληλα τρακτερωτά λάστιχα τι θα κάνει ;
Στις ασφάλτινες φουρκέτες που το πίεσαν ιδίως κατηφορικά συμπεριφέρθηκε πολύ ελεγχόμενα, υποστροφή και τίποτα άλλο γιατί δε θέλεις τίποτα άλλο με τόσο μικρό μετατρόχιο και ψηλό αμάξωμα και πάντα με τα λάστιχα του εργοστασίου! -
Θες να το βγάλεις απ' τη λίστα το άτιμο και δε σ' αφήνουν...
-
-
-
Την 'μεταμόρφωση' σε G class θα την έκανα. Έτσι για πλάκα! [emoji16]
Χθες το είδα live σε γκρι σκούρο παρκαρισμενο πίσω από ένα μπεζ προηγούμενο Jimny. Δείχνει πιο φαρδυ και πιο ισορροπημένο σε σχέση με το ύψος του από το προηγούμενο στενό 'ημιψηλο' αλλά σχεδιαστικά βρίσκω το προηγούμενο πιο μοντέρνο.
-
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Youtube VideoΕξαιρετικό βίντεο..... εξαιρετική δουλειά στο καινούργιο αμάξι έχουν κάνει!
Suzuki Jimny IV (2018)