-
θα ήθελα την συμβουλή των εμπειρότερων σχετικά με τα παρακάτω μοντελά που έχω καταλήξει. Φυσικά αν υπάρχει κάποια εναλλακτική θα ήθελα να την ακούσω,
ο στόχος είναι ένα μικρό οικογενειακό crossover για τριμελή οικογένεια και ισως τετραμελή στο μέλλον. Με χαμηλά σχετικά τέλη και καταναλώσεις. καλούς χώρους, και ικανές επιδόσεις, Δεν είμαστε για τρέξιμο με το τρίχρονο στο αμάξι, αλλά όταν χρειάζεσαι την επιτάχυνση πρέπει να την έχεις. Καύσιμο Βενζίνη καθώς πολλά ακούγονται σχετικά με τα diesel στο μέλλον.
μπατζετ 16000-18000. Έχοντας ψάξει τα διάφορα μοντέλα του είδους κοιτάζω τα παρακάτω (τα αναφέρω με σειρά που με έχουν κερδίσει για την ώρα)- SUZUKI SX4 S-CROSS 1.0 Turbo 2WD GL . Θετικά χώροι, επιδόσεις, ακριβότερα ελαστικά, (προβλήματα με δίσκο σε παλαιότερα μοντέλα, λειτουεργία τούρμπο ??
- OPEL CROSSLAND X 1.2 81 PS X-Cite
- PEUGEOT 2008 1.2 PureTech 82 ACTIVE
- RENAULT CAPTUR 0.9 TCe 90ph Expression
παρακαλώ τα σχόλια σας ή τις προτάσεις σας σχετικά με την αξιοπιστία (μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά) και γενικότερα τις συμβουλές σας.
ευχαριστώ
-
θα ήθελα την συμβουλή των εμπειρότερων σχετικά με τα παρακάτω μοντελά που έχω καταλήξει. Φυσικά αν υπάρχει κάποια εναλλακτική θα ήθελα να την ακούσω,
ο στόχος είναι ένα μικρό οικογενειακό crossover για τριμελή οικογένεια και ισως τετραμελή στο μέλλον. Με χαμηλά σχετικά τέλη και καταναλώσεις. καλούς χώρους, και ικανές επιδόσεις, Δεν είμαστε για τρέξιμο με το τρίχρονο στο αμάξι, αλλά όταν χρειάζεσαι την επιτάχυνση πρέπει να την έχεις. Καύσιμο Βενζίνη καθώς πολλά ακούγονται σχετικά με τα diesel στο μέλλον.
μπατζετ 16000-18000. Έχοντας ψάξει τα διάφορα μοντέλα του είδους κοιτάζω τα παρακάτω (τα αναφέρω με σειρά που με έχουν κερδίσει για την ώρα)- SUZUKI SX4 S-CROSS 1.0 Turbo 2WD GL . Θετικά χώροι, επιδόσεις, ακριβότερα ελαστικά, (προβλήματα με δίσκο σε παλαιότερα μοντέλα, λειτουεργία τούρμπο ??
παρακαλώ τα σχόλια σας ή τις προτάσεις σας σχετικά με την αξιοπιστία (μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά) και γενικότερα τις συμβουλές σας.
ευχαριστώ
-
ευχαριστώ
-
Απο αυτά, σου ξου χωρις σκεψη...
η μηχανουλα, την εχω στο βιταρα σε μεγεθυνση, τα σπαει και δεν σπαει.
Επισης για το κιβωτιο δεν εχει ακουστει κατι.
αν θεωρεις τη γυναικα σου δεδομενη, λογω τριχρονου, μπορεις να δεις και ντουστερ...
Οκ, δεν βλεπεται, αλλα ειναι τιμιον -
Τα δύο τελευταία εγώ τα θεωρώ ανεπαρκή σε χώρους για οικογένεια κ ιδίως τετραμελή. Το δεύτερο δεν το έχω δει. Το sx4, αν σου αρέσει, είναι πολύ καλό αμάξι, vfm κ τίμιο. Το ίδιο κ το duster που αναφέρθηκε. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο ακόμη σε χρήματα κοίτα κ κάτι πιο μεγάλο όπως το QQ ή Kadjar. Με οικογένεια θα χρειαστείς είτε μεγαλύτερους χώρους ή μπαγκαζιέρα!
-
Σαν κινητήρες του suzuki και του renault και όσον αφορά την βενζίνη θεωρώ πως είναι πολύ αξιόπιστοι. Για βενζίνη το duster μόνο το 1.2 . Με την καμία όμως τον 1.6 ο οποίος αξειόπιστος δε, παλαιάς κοπής όμως και φαγάνα στο καύσιμο. Για την κατηγορία των μικρών crossover το έχω ξαναγράψει θεωρώ πολύ ξεχωριστή επιλογή και συνάμα όμορο και πρακτικό τον κάκτο. Αυτόν θα επέλεγα για εμένα τώρα σε βενζίνη με τον 1.2 των 110 ίππων για μικρό crossover.
-
To Suzuki και εγώ νομίζω είναι η καλύτερη επιλόγη.
-
Σουζουκι και από μένα ή duster με τον 1.2
-
Οτιδήποτε έχει πάνω από 100 άλογα...
Θεωρώ πλέον θέμα αντίληψης ή και νοημοσύνης να παίρνει κάποιος ένα υπερυψωμενο πχ 2008 ή Captur με 80 και 90 άλογα όταν τα αντίστοιχα χαμηλά 208 ή Clio με τόσα άλογα άνετα τα λέμε ψωφιμια....
-
S Cross και από εμένα....το θεωρώ καλύτερο από τα 4 που αναφέρονται στην σύγκριση. Duster εννοείται ότι παίζει δυνατά.
-
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους για το σουζουκι από αυτά τα 4.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Αλλο ενα s cross απο εμενα.
-
Καλορίζικο το σουζουκι φίλε ! Το captur έχει αστείους χώρους ούτε για ζευγαράκι δεν κάνει.
Στη θέση σου θα έβλεπα και το qashqai που έχει πολύ καλύτερους χώρους και βγαίνει κάτω από 20000
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Καλορίζικο το σουζουκι φίλε ! Το captur έχει αστείους χώρους ούτε για ζευγαράκι δεν κάνει.Στη θέση σου θα έβλεπα και το qashqaωi που έχει πολύ καλύτερους χώρους και βγαίνει κάτω από 20000
Το πρότεινα ήδη! Κ αν κ πολυφορεμένο...από εμφάνιση είναι χαώδης η διαφορά με το sx4
-
Kι εγώ από αυτή τη λίστα θα σου πρότεινα το suzuki.
Είμαι πρόσφατος κάτοχος του 1.4 και αρκετά ευχαριστημένος κι από χώρους,επιδόσεις,ικανοποιητική οδική συμπεριφορά -μιλώντας για crossover πάντα- και κατανάλωση (6,6-6,7lt/100km και με μόλις 450km στο οδόμετρο).Λίγο καλύτερο τιμόνι και ποιότητα στο εσωτερικό να είχε -αν και ως προσωπική γνώμη είναι αποδεκτή,απλά δεν είναι ευρωπαϊκού τύπου- και η συναρμογή δείχνει πολύ καλή,δεν έχω ακούσει τριγμό ή περίεργο θόρυβο ως τώρα.
Τα άλλα που κοιτάς,όπως είπαν και τα παιδιά, υστερούν σε χώρους και επιδόσεις (ιδίως αν είσαι και φορτωμένος) σε σχέση με τον 1.0 της suzuki. -
Citroen C4 cactus με στανταρ πλεον το GRIP CONTROL ειναι σουπερ επιλογη...
Ειδικα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις την τοπ επιλογη rip curl... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
αν θεωρεις τη γυναικα σου δεδομενη, λογω τριχρονου, μπορεις να δεις και ντουστερ... -
σας ευχαριστώ
στην γυναίκα μου άρεσε και άρχισε να σκέφτεται να το ανταλλάξει μαζί μου με το corsa. Τώρα πως θα παρκάρει...
θα βάλουμε παρκοτρόνικ κάμερα πίσω κ.λ.π (και μπαλόνια σκέφτηκα από μέσα μου)
μάλλον με βλέπω για duster...
Το μόνο που με προβληματίζει είναι το 1000 μοτέρ με τούρμό.
μήπως είναι λίγο οριακό ? και ο κινητήρας χάσει απόδοση με το χρόνο ?
Ανωμαλίες τούρμπο ? κοστολόγια ?
ευχαριστώ -
Δεν θα με προβλημάτιζε η αξιοπιστία των 1000άρηδων.
-
Ο χρήστης blackie13 έγραψε:
Citroen C4 cactus με στανταρ πλεον το GRIP CONTROL ειναι σουπερ επιλογη...
Ειδικα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις την τοπ επιλογη rip curl...Πες τα Χρυσόστομε!!!! Το duster για παράδειγμα για μέσα στην πόλη δεν το προτείνω ούτε στον εχθρό μου. Το σουζού είναι άριστο ως επιλογή αλλά αν ο φίλος θέλει να το έχει και η σύζυγος στην διάθεσή της αντί του κόρσα ας πάει σε ένα κάκτο που θα την μάθει και να οδηγεί!
αγορά καινούριου μικρού crossover