-
@bassstarlet said in Toyota C-HR 2016:
@lap said in Toyota C-HR 2016:
Κανείς δεν θα είχε τα 1,8 chr. Όλοι τα διλιτρα θα είχαν και με χειροκίνητη επιλογή αλλαγής σχέσεων στις στροφές και με δύναμη για να χαρούν την οδήγηση.
Ναι καλά.
Να χαρούν την οδήγηση, στο περίπτερο με ρόδες, επειδή(ς) έχει νεύρα και ακμές σαν την... λαμποργκίνη!Κανείς λάθος με τη μηδενιστική αυτή λογική!
Η επιλογή ενός SUV γίνεται για πρακτικούς λόγους. Και όλοι ξέρουν ότι ένα SUV θα είναι λίγο υποδεέστερο οδηγικά από το αντίστοιχο hatchback. Αλλά δεδομένης της επιλογής να αγοραστεί SUV, υπάρχουν μοντέλα που προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση στην οδήγηση και αλλά που προσφέρουν λιγότερη. Όπως σε κάθε κατηγορία άλλωστε.
-
-
@dublin said in Toyota C-HR 2016:
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/toyota-c-hr-tourkia/
Ξενερωμα..
Και το προηγούμενο έκει το κατασκεύαζουν...
-
@georgekn said in Toyota C-HR 2016:
Ξενερωμα..
Το ξέρω, επίσης ξενερωμα..και κάποιες Corollιτσες..
-
@georgekn said in Toyota C-HR 2016:
Ξενερωμα..
Το ξέρω, επίσης ξενερωμα..και κάποιες Corollιτσες..
Sedan ναι...
-
Ξενερωμα..
Κάποτε θα μπορούσε να είναι στην Ελλάδα το εργοστάσιο, αλλά το καλό ΠΑΣΟΚ φρόντισε να πάνε όλα δίπλα.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
Ξενερωμα..
Κάποτε θα μπορούσε να είναι στην Ελλάδα το εργοστάσιο, αλλά το καλό ΠΑΣΟΚ φρόντισε να πάνε όλα δίπλα.
Λες; Και οι Μητσοτακηδες και οι Καραμανλήδες γιατί δεν τα έφεραν πίσω;!
Πάντως εγώ Τουρκία δεν δίνω λεφτά, ακόμη και ρούχα κοιτάω ετικέτες.. ακούγεται υπερβολικό ίσως αλλά δεν νομίζω μετά την Ρωσία και την Ουκρανία, τη Κίνα με την Taiwan, να υπάρχει τόσο απροκάλυπτα απειλή πολέμου από άλλη χώρα στον πλανήτη και ένα σωρό ψεύτικα casus belli.
Πείτε με υπερβολικό, πείτε με τρελό, αλλά κάποτε με χάλασε ένας φούρναρης και δεν ξαναπήραμε ψωμί από εκεί!
-
Πάντως εγώ Τουρκία δεν δίνω λεφτά,
Δεν τα έφεραν πίσω γιατί α) ήταν αργά, β) δεν μπορούσαν και γ) δεν τους ένοιαζε. Κανείς πολιτικός δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τους πολίτες της.
Ούτε εγώ αγοράζω Τούρκικα προϊόντα.
-
Πάντως εγώ Τουρκία δεν δίνω λεφτά,
Δεν τα έφεραν πίσω γιατί α) ήταν αργά, β) δεν μπορούσαν και γ) δεν τους ένοιαζε. Κανείς πολιτικός δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τους πολίτες της.
Ούτε εγώ αγοράζω Τούρκικα προϊόντα.
Σωστός και κάτι ακόμη:
Toυς Ιάπωνες τους ρωτήσε κανείς αν ήθελαν να επιστρέψουν; -
Επισης το εχω ξαναπει και ισως μπορει να με βοηθησει και ο Διας σε αυτο οι παραλλαγες του στρατου μας made in turkey ειναι.
-
Εσείς που δεν αγοράζεται προϊόντα made in Turkey googlάρετε λίγο σε πόσα προϊόντα είναι πρώτη σε παραγωγή στον κόσμο. Επίσης αν έχετε συσκευασμένα φουντούκια ή οποιοδήποτε παραγωγό αυτού έχετε αγοράσει τουρκικά προϊόντα. Τέλος kinter έκπληξη, γυρίστε και δείτε στο πίσω μέρος της συσκευασίας από τις μάσκες Covid που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.
Προσωπικά παρότι αγαπώ όσο λίγα πράγματα την πατρίδα μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω CHR ή Corolla sedan. Μάλιστα κάθε φορά που θα τα έβλεπα θα σκεφτόμουν ΠΟΣΟ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ είμαστε με αποτέλεσμα να εισάγουμε ντομάτες από την Ολλανδία και λεμόνια από Τουρκία και Αργεντινή (η εγχώρια παραγωγή λεμονιών επαρκεί μόνο για Πελοπόννησο Αττικοβοιωτία. Απο εκεί και επάνω όλοι τρώμε από τις αναφερόμενες χώρες. Περαστικά μας....
-
@sabas_thess said in Toyota C-HR 2016:
Εσείς που δεν αγοράζεται προϊόντα made in Turkey googlάρετε λίγο σε πόσα προϊόντα είναι πρώτη σε παραγωγή στον κόσμο. Επίσης αν έχετε συσκευασμένα φουντούκια ή οποιοδήποτε παραγωγό αυτού έχετε αγοράσει τουρκικά προϊόντα. Τέλος kinter έκπληξη, γυρίστε και δείτε στο πίσω μέρος της συσκευασίας από τις μάσκες Covid που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.
Προσωπικά παρότι αγαπώ όσο λίγα πράγματα την πατρίδα μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω CHR ή Corolla sedan. Μάλιστα κάθε φορά που θα τα έβλεπα θα σκεφτόμουν ΠΟΣΟ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ είμαστε με αποτέλεσμα να εισάγουμε ντομάτες από την Ολλανδία και λεμόνια από Τουρκία και Αργεντινή (η εγχώρια παραγωγή λεμονιών επαρκεί μόνο για Πελοπόννησο Αττικοβοιωτία. Απο εκεί και επάνω όλοι τρώμε από τις αναφερόμενες χώρες. Περαστικά μας....
Πικρη ιστορια αυτο με τα λεμονια αλλα θελει πολυ συζητηση και αλλο τοπικ.Σε ολα τα παραπανω συμφωνω μαζι σου
-
Καλά, εγώ δεν παίρνω Τούρκικα Corolla γιατί περιμένω τα TOGG!
Πλάκα κάνω, καλύτερα PSA!
Λεμόνια παιδιά, έχουμε στην πολυκατοικία κάτω 3 δέντρα και το χειμώνα έκοβα που και που κανένα, λέτε να βγάλουμε λέπια;!
-
Λεμόνια παιδιά, έχουμε στην πολυκατοικία κάτω 3 δέντρα και το χειμώνα έκοβα που και που κανένα, λέτε να βγάλουμε λέπια;!
Οχι μωρε το πολυ πολυ εκει που θα καθεσαι στον καναπε θα αρχισεις να γλυφεσαι σαν τις γατες
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2016:
Οχι μωρε το πολυ πολυ εκει που θα καθεσαι στον καναπε θα αρχισεις να γλυφεσαι σαν τις γατες
Άσε! Έχουμε ένα παλικάρι που τις ταιζει και μαζεύονται, και όχι μόνο αυτό, από τα αποφάγια μαζεύονται και βρωμοπεριστερα! Άσε που μας έχουν καταστρέψει όλα τα οχήματα τα 2 αυτά καταστροφικά πλάσματα.. μόλις είχαμε πρωτοπαρει το 2008 (δηλαδή ακόμη με έννοιαζε) είδα γάτα να σπινιαρει στο πλαϊνό φτερό για να σκαρφαλώσει πάνω! Μετά είχαμε μία μουριά από τη δίπλα πολυκατοικία, περιστέρια... μετά το πήρα απόφαση..η μοίρα των φτωχών χωρίς εσωτερικό/υπόγειο πάρκινγκ.. καλά τα άλλα, στους δρόμους,. όλο κάτι βρίσκω γύρω γύρω! Αυτό τουλάχιστον μπαίνει στον ακάλυπτο..
Μόλις πήρα το καινούργιο 400αρι scooter, τσουπ, γρατσουνιές στη σέλα και λασπωμένες πατημασιές παντού! Γκρρρρρρ!
-
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα αυτες τις μερες και γω καθε βραδυ πανω στον ουρανο του xceed κοιμοταν μια γατα και ανεβαινε απο το καπω η ρουφιανα .Οποτε τι εκανα ,πηρα κατι κουτακια που ειχα για την υγρασια και εβαλα μεσα ναφθαλινη (οι γατες μισουν την ναφθαλινη) ,καθε βραδυ βαζω 2 κουτακια πανω σε πετσετες στο αυτοκινητο και απο τοτε δεν εχω ξαναδει μπορει να ετυχε μπορει να πετυχε
-
Καλησπέρα παιδιά,
σε έκδοση chr enter 2022 υπάρχει τρόπος να παίξει το anroid auto και το apple car play ασύρματα ? επίσης υπάρχει η δυνατότητα να μπει σύστημα πλοήγησης χωρίς σύνδεση κινητού?
ευχαριστώ πολύ
-
@dimpapadok said in Toyota C-HR 2016:
Καλησπέρα παιδιά,
σε έκδοση chr enter 2022 υπάρχει τρόπος να παίξει το anroid auto και το apple car play ασύρματα ?
Ναι με ένα ασύρματο CarPlay. Έχω πάρει ένα και το έχω στην Κορόλα.
-
Καλησπέρα παιδιά,
σε έκδοση chr enter 2022 υπάρχει τρόπος να παίξει το anroid auto και το apple car play ασύρματα ?
Ευχαριστώ, έχεις κάποιο να προτείνεις ?
-
Καλησπέρα παιδιά,
Ευχαριστώ, έχεις κάποιο να προτείνεις ?
Χωρίς να θέλω να σε αποτρέψω, αγόρασα πέρυσι ένα λίγο πάνω από 80 ευρώ. Για carplay.
Αργεί σχετικά η αρχική σύνδεση. Αυτό το αντιμετωπίζεις-ανέχεσαι. Ομως έκανε αποσυνδέσεις σε άλλοτε άλλο χρόνο και μετά σου συνέθλιβε τα ούμπαλα για να ξανασυνδεθεί, ενώ οδηγούσες. Δεν τα βρήκαμε και το κατάργησα μετά από από 5-6 δοκιμές. Μπορεί να έχουν αναβαθμιστεί από πέρυσι.
Toyota C-HR 2016