-
Διατίθεται και με γκρι οροφη.. Στην παραγγελία επιλέγεις αν θα ειναι γκρι ανοιχτό ή μαυρη..
-
@piliourits said in Toyota C-HR 2016:
@sabas_thess said in Toyota C-HR 2016:
Το αμάξι που ξεφεύγει σχεδιαστικά στην αγορά.
Γελοία μεγάλη κουμούτσα, γι αυτό το μέγεθος οθόνης...θα έπρεπε να διαθέτουν και γκριζο-ανοιχτόχρωμη καμπίνα σε κάποια έκδοση. Πίσω είναι κλειστοφοβικό, αλλά ευρύχωρο για ένα ενήλικα, θα διαφοροποιούνταν η αίσθηση στο ανοιχτόχρωμο. Έστω στους μοντέρνους χρωματισμούς που διατίθενται κάποια σιτροέν, σε αυτό το ύφος...
Ναι Πήλιο έχει δίκιο το παλικάρι μπορείς να το παραγγείλεις και με γκρι ανοιχτή οροφη
-
Καλησπέρα σε όλους.
Οδήγησα σήμερα το 2L.
Δεν μου άρεσε ο χώρος πίσω που είναι κλειστοφοβικός, η ορατότητα πίσω, το τιμόνι δεν είχε καλή επιστροφή και το αισθανόμουν μη συνδεδεμένο με τον δρόμο και το CVT όταν το γκάζονα πολύ.
Μου άρεσε: η σχεδίαση του, το CVT για τις κανονικές συνθήκες, ο ανύπαρκτος θόρυβος στο εσωτερικό του, οι τέλειες αναρτήσεις του.
Γενικά απο τα ποιο ωραία overall αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω.
Θα ήθελα αν υπάρχει κάπου για ενοικίαση να το ενοικιάσω για καμία εβδομάδα, ώστε να είμαι σίγουρος πριν δώσω 3+.+++ για την αγορά του. -
Καλησπέρα σε όλους,
Αναμένω τέλος του μήνα το 1.8 και σκέφτομαι να βάλω τους λασπωτηρες της Toyota. Τους έχει βάλει κανείς?
Θεωρείτε ότι υπάρχει περίπτωση να βγάζουν θόρυβο σε ταξίδι με 140χλμ? Δεν έχω καθόλου εμπειρία σχετικά. Ευχαριστώ! -
@m3rlin said in Toyota C-HR 2016:
Καλησπέρα σε όλους,
Αναμένω τέλος του μήνα το 1.8 και σκέφτομαι να βάλω τους λασπωτηρες της Toyota. Τους έχει βάλει κανείς?
Θεωρείτε ότι υπάρχει περίπτωση να βγάζουν θόρυβο σε ταξίδι με 140χλμ? Δεν έχω καθόλου εμπειρία σχετικά. Ευχαριστώ!Άχρηστο αξεσουάρ σε όλα τα αμάξια m3rlin.. Τόσο πολύ σου αρέσουν?
-
Για θόρυβο από τους λασπωτηρες πρώτη φορά ακούω. Εγώ θα έλεγα επειδή παίρνεις ένα όμορφο αμάξι και δεν είναι χαμηλό να μην βάλεις άνευ λόγου τις γαλοτσες του αγρότη και χαλάσεις την πλαϊνή του όψη. Έχω λασπωτηρες και στα δυο μου οχήματα αλλά κανένα δεν είναι ψηλό. Δεν τους χρειάζεσαι πρώτον και δεύτερον οι αψίδες των τροχών έχουν προστατευτικό πλαστικό. Βάλε μεμβράνες στα χερούλια, στον πίσω προφυλακτήρα και μπουλόνια ασφαλείας στους τροχούς προληπτικά. Τίποτα άλλο. Με το καλό να παραλάβεις και αν το πήρες μπορντό με μαύρο ουρανό συγχαρητήρια!
-
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν και σκέφτομαι μήπως κρατάνε το πλαϊνό λίγο πιο καθαρό.. Ωραίο το Μπορντο με μαύρη οροφή, αλλά έφαγα πόρτα από την γυναίκα! Το πήρα ανθρακι με μαύρο ουρανό.. μου είχε μείνει αχτι από την ford που δεν μπόρεσα να πάρω το magnetic επειδή ανέβαινε κλίμακα!
-
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν και σκέφτομαι μήπως κρατάνε το πλαϊνό λίγο πιο καθαρό.. Ωραίο το Μπορντο με μαύρη οροφή, αλλά έφαγα πόρτα από την γυναίκα! Το πήρα ανθρακι με μαύρο ουρανό.. μου είχε μείνει αχτι από την ford που δεν μπόρεσα να πάρω το magnetic επειδή ανέβαινε κλίμακα!
Πανέμορφο αυτοκίνητο πήρες Καλοτάξιδο. Εγώ ήμουν στο τσακ τον προηγούμενο μήνα να πάρω ένα ετοιμοπαραδοτο λευκό μαύρη οροφή αλλά τελικά επικράτησε η αγάπη του χειροκίνητου και δεν θα έβλεπα και μεγάλες διαφορές κατανάλωσης λόγω επαρχίας. Κατά τα άλλα από τα πιο όμορφα αυτοκινητα
-
Ανθρακί με μαύρο ουρανό παίρνουμε Tuscon για να πετύχει το "εφέ" με τα κρυμμένα LED στην μάσκα. Το CHR θέλει φωτεινό χρώμα ή λευκή πέρλα. Να για κάτι τέτοια όταν έρθει η ώρα μου θα την αφήσω σπίτι την γυναίκα. Για το Focus έχεις δίκιο μετράει το magnetic το πήρε ένας εδώ στην γειτονιά και το χαζεύω μέχρι να δω το ταμπελακι Hybrid και να σκεφτώ ημιακαμπτος και 1000cc...
-
Σάββα μαζί σου για να ανοιχτόχρωμα. Είχα πάρει έγκριση για ανθρακι, λευκό πέρλα και το ash grey που δίνει στην Gr όπου μου άρεσαν όλα. Ένας λόγος που διάλεξα το ανθρακι είναι τελείως πρακτικός. Πιστεύω το ανθρακι θα κρύψει τυχόν γρατσουνιές καλύτερα από τα ανοιχτά χρώματα, όπου αν φύγει χρώμα βλέπεις το μαύρο από πίσω να κάνει μπαμ σε προφυλακτήρες και βαμμένα πλαστικά..
-
Καλησπέρα σε όλους! Πλέον είμαστε καράβι και στην τελική ευθεία. Σε ερώτηση στην αντιπροσωπεία για after market συναγερμό μου είπαν ότι σε πιθανό πρόβλημα φεύγω εκτός εγγύησης. Ισχύει αυτό?
-
Καλησπέρα σε όλους! Πλέον είμαστε καράβι και στην τελική ευθεία. Σε ερώτηση στην αντιπροσωπεία για after market συναγερμό μου είπαν ότι σε πιθανό πρόβλημα φεύγω εκτός εγγύησης. Ισχύει αυτό?
Άντε με το καλό να παραλάβεις!!!
Μην μπλέκεις με συναγερμούς, μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν...ειδικά εαν δεις πως τους τοποθετούν!
-
Καλημέρα σας,
λοιπον παραλάβαμε την παρασκευή και βουρ για εξοχικο.
Δεν θα πώ πολλά, θα έχετε διαβάσει και απο άλλους. Θα μείνω σε 2-3 θετικά και κάποια αρνητικά που ίσως θα μου πέις είναι λεπτομέριες.-
Πολύ καλό πάτημα ακόμα και με τις 19'' ζάντες. Δεν το περίμενα και μπορω να πω μου έφυγαν οι όποιες σκέψεις να τις δώσω και να βάλω 18''. Βεβαια σε αυτό υπολογίστε ότι τα 3 τελευταία μου αμάξια τα 15 χρόνια ήταν Ibiza,Fiesta & Fiesta. Οπότε δεν έχω στα κριτήρια μου μια βελούδινη C4 αλλά για εμένα είναι σούπερ.
-
Το adaptive σε συνδιασμό με το κεντράρισμα στη λωρίδα ειναι ΦΟΒΕΡΑ! Πολυ ξεκουραστο ταξίδι και μεγάλη ευκολία στο μποτιλιαρισμα. Έχει εξελιγμένο adaptive σε σχέση με τις πρώτες γενιές και πλέον δουλεύει και σε στάση του μπροστινού χωρίς να απεμπλάκεί.
-
Το infotaiment. Τραγωδία! Οκ είναι γρήγορο με καλά γραφικά. Αλλά, ένα τηλέφωνο μπορέις να το κάνεις pair είτε σαν τηλέφωνο (Bluetooth & Μουσική) είτε σαν συσκευή Android Auto. Τι σημαίνει αυτό? Αν το κάνω pair σαν τηλέφωνο δεν θα έχω Android Auto αλλά θα μπορώ να το έχω στην τσέπη. Αν το κάνω pair για Android Auto, μέχρι να το συνδέσω με καλώδιο δεν θα έχω bluetooth για κλήσεις κτλ. Απαράδεκτο.. Αναγκάστικα να παραγγείλω το AA Wireless μπας και στρώσει λίγο η φάση.
Επίσης, το αμάξι τραβάει ελαφρώς στα δεξιά. Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα ευθυγράμισης απλώς.
Αύριο πάμε για φιμέ και μεμβράνες διάφανες στα φώτα. Και είμαι σε σκέψη για τον συναγερμό. Αν δεν ήταν θέμα η εγγύηση θα έβαζα τον Pandora Mini που φαίνεται πολύ τίμιος για τα λεφτά του. Επειδή όμως φοβάμαι μην γίνει καμιά γκέλα και τραβιέμαι παιζει να βάλω και στην αντιπροσωπεία.
Και 2 φώτο απο το καμάρι!!!
-
-
Mε γειές και καλοτάξιδο!!! Να το χαρείς με Υγεία!
Έχει πολύ καλή ανάρτηση, τόσο ώστε ακόμα και με 19αρες να έχει καλή άνεση.
Συναγερμό δεν θα έβαζα.
Για το τηλέφωνο δεν κατάλαβα τι λές. Στην Corolla (εχω iPhone) όταν το συνδέσω με ΒΤ, έχω κανονικά κλήσεις και επίσης παίζει μουσική. Όταν το συνδέσω με καλώδιο (CarPlay) εχω κανονικά CarPlay και επίσης τηλέφωνο για κλήσεις και την μουσική μου.
-
Αύριο πάμε για φιμέ και μεμβράνες διάφανες στα φώτα. Και είμαι σε σκέψη για τον συναγερμό. Αν δεν ήταν θέμα η εγγύηση θα έβαζα τον Pandora Mini που φαίνεται πολύ τίμιος για τα λεφτά του. Επειδή όμως φοβάμαι μην γίνει καμιά γκέλα και τραβιέμαι παιζει να βάλω και στην αντιπροσωπεία.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα! Πανέμορφο είναι το άτιμο και ωραίο χρώμα, άγριο!
Με τον συναγερμό τι παίζει ? Γιατί και γω εγώ είμαι σε σκέψεις να βάλω.
-
Τουρκία φτιάχνεται το αμάξι;
-
-
#kalorizikon
περι αντροιντ άουτο
αν εχεις aa στο infotaiment δεν χρειαζεσαι b/t!
παντως τρομερη λυση, το εχω πλεον και κανει οτι υποσχεται) ειναι το carsifi και οχι οι συσκευες που εχουν ΚΑΙ android auto σαν αυτο που παραγγειλες. εχει ενα σκασμο βλακειες και πολυπλοκοτητα!
το carsifi απλα μετατρεπει τη usb σε κατι σαν ασυρματο aa με wifi. Α-Ψ-Ο-Γ-Ο
θα το δοκιμασω και σε ch-r να σου πω αλλα σε vitara ειναι απιστευτο, στο 3008 ειναι εξαιρετο το ιδιο, ΑΣΧΕΤΟ αν οι γαλλοι ειναι μαλακες και δεν εχουν τα πληκτρα του τιμονιου σωστα στο aa (ειτε με καλωδιο ειτε με carsifi). να μου πεις γιατι τα εχουν και στη κανονικη λειτουργια σωστα? χαχαχ
παντως ειναι τρομερη η συσκευουλα, μπαινει σε δευτερολεπτα, ειναι πολυ μικρη και ελαφρια και κρυβεται και δεν φαινεται, ενω εχεις a/a μολις παρει μπροστα το infotaiment με ηχο κλπ σε πιγιοτητα καλωδιου, -
@gatoz said in Toyota C-HR 2016:
#kalorizikon
περι αντροιντ άουτο
αν εχεις aa στο infotaiment δεν χρειαζεσαι b/t!
παντως τρομερη λυση, το εχω πλεον και κανει οτι υποσχεται) ειναι το carsifiΤο ίδιο είναι και το carplay wireless που έχω πάρει εγώ (είναι μόνο για iPhone) και κάνει ακριβώς αυτά που περιγράφεις!!
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!!!
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
Για το τηλέφωνο δεν κατάλαβα τι λές. Στην Corolla (εχω iPhone) όταν το συνδέσω με ΒΤ, έχω κανονικά κλήσεις και επίσης παίζει μουσική. Όταν το συνδέσω με καλώδιο (CarPlay) εχω κανονικά CarPlay και επίσης τηλέφωνο για κλήσεις και την μουσική μου.
Στις ρυθμίσεις έχει αυτό.
Μπορείς είτε να επιλέξεις τα 2 πάνω, είτε το κάτω και όχι όλα μαζί. Αρα αμα επιλέξω το κάτω για AA τότε δεν συνδέεται αν δεν βάλω το καλώδιο.
Επίσης συναγερμό λέω να βάλω όχι για να μην μου το κλέψουνε, αλλα κυρίως για να μην το σκαλίσει κάποιος ή σε κανένα μπαμ να βαρέσει και να πάρω χαμπάρι.@gatoz said in Toyota C-HR 2016:
παντως τρομερη λυση, το εχω πλεον και κανει οτι υποσχεται) ειναι το carsifi και οχι οι συσκευες που εχουν ΚΑΙ android auto σαν αυτο που παραγγειλες. εχει ενα σκασμο βλακειες και πολυπλοκοτητα!
Γάτε σε έχασα, ίδια δουλεια δεν κάνει το Carsifi με το AA Wireless? Αυτήν την εντύπωση έχω απο τα video και τα reviews.
@noblesse said in Toyota C-HR 2016:
Με τον συναγερμό τι παίζει ? Γιατί και γω εγώ είμαι σε σκέψεις να βάλω.
Ουσιαστικά αν βάλεις εκτός και βγάλει κάποιο προβλημα το αμάξι θα το ρίξουν στο συναγερμό για το συγκεκριμένο κύκλωμα που είναι πάνω. Αν τον βάλεις σε αντιπροσωπεία τότε ουσιαστικά σε ''κρατανε'' εντός εγγύησης.
Toyota C-HR 2016