-
Κύριοι στον Πήλιου και σε εμένα, πρέπει να μας απονείμετε τον τίτλο του Υψιστου Επενδυτή...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/323297248-citroen-c3-aircross
Γάτοι και γατάκια...
-
Την είδα και εγώ την αγγελία πριν μέρες και μου έπεσαν τα σαγόνια…α ρε γυναίκα, δεν με άφησες να το πάρω όταν είχε 21500….
-
Συγνώμη αλλά ποιος θα δώσει 32.000€ για το συγκεκριμένο?
Έχουμε χάσει την μπάλα τελικά -
Εδώ δίνετε για τόσα άλλα και δεν θα δώσετε για το τιτανοτεράστιο αυτόματο πετρέλαιο που με 4-5 λίτρα σας γυρίζει όλο τον πλανήτη με τα 300 κιλά ροπή που έχει ?
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Εδώ δίνετε για τόσα άλλα και δεν θα δώσετε για το τιτανοτεράστιο αυτόματο πετρέλαιο που με 4-5 λίτρα σας γυρίζει όλο τον πλανήτη με τα 300 κιλά ροπή που έχει ?
Δεν τα ξέρεις καλά.
Δεν έχεις ακούσει για το πεμφε 116d. -
Εκείνο ήταν υπερτιτανοτεραστιο.
Πλέον όμως δεν βγαίνει οπότε δεν υπάρχει σύγκριση... -
Κανείς δεν δίνει τόσα για C3 Aircross! Ούτε τα 22.000 που ξεκινάει δεν τα δίνουν πλέον..γι' αυτό παίρνουν όλοι Bayon και Stonic. Εγώ δεν το προτείνω καν σε φίλους πλέον.
.. επίσης δεν είναι αυτό το δικό σας, επιτέλους έβαλε ποτηροθηκες και πήρε ένα δεκαχιλιαρο πάνω!
-
Και φώτα λεντ, μην ξεχνιόμαστε
Πάντως βρες ένα άλλο σουβλακι σοβαρό ντίζελ με σοβαρό κιβώτιο, και πες πόσο κάνει;Εντάξει τώρα ο κάθε τσαρλατανος ζητάει ό,τι θέλει... οι τιμές σπάνε πλάκα καιρό τώρα.
-
@dublin said in Citroen C3 Aircross 2018:
.. επίσης δεν είναι αυτό το δικό σας, επιτέλους έβαλε ποτηροθηκες και πήρε ένα δεκαχιλιαρο πάνω!
χααχχαχαχα
-
Και πηγαίνοντας μια βόλτα για ορεινή Φθιώτιδα, Μπράλο, Γραβιά, Αμφίκλεια, μας βγήκε το μνμ.
Βλάβη κινητήρα.
Και στο καπάκι βλάβη αντμπλού.
Σταμάτησα άνοιξα έκλεισα , την μηχανή, πήρα ένα γατοκουλογκαντέμη τηλέφωνο, μου είπε να μην την κλείσω, αυτή όμως ξαναπήρε χαλαρά και έσβησε και το μνμ του αντ μπλού, μου έβγαλε χάρτη να συνεχίσω μέχρι Πάτρα, ήταν πιο κοντά για συνεργείο, αλλά γύρισα πίσω και επέστρεψα κανονικά συντηρητικά στην αρχή, πετώντας χαμηλά μετά όταν βγήκα στο Κάστρο στον Α/Δ και το άφησα στο συνεργείο.
Ενεργοποίησα την ΧΑΝΤΙΑ, τελικά μου είπαν δοχείο ουρίας και το άλλαξαν.
Το βασικό είναι ότι δεν μας άφησε, γιατί το Χάνι δεν άντεξε τον Κούλη και ήταν κλειστό.
-
Πόσα χλμ ,πόσους μήνες και τι ποσότητες αντμπλου μέχρι τώρα;
-
Και πηγαίνοντας μια βόλτα για ορεινή Φθιώτιδα, Μπράλο, Γραβιά, Αμφίκλεια, μας βγήκε το μνμ.
Βλάβη κινητήρα.
Σταμάτησα άνοιξα έκλεισα , την μηχανή, πήρα ένα γατοκουλογκαντέμη τηλέφωνο, μου είπε να μην την κλείσω, αυτή όμως ξαναπήρε χαλαρά και έσβησε και το μνμ του αντ μπλού, μου έβγαλε χάρτη να συνεχίσω μέχρι Πάτρα, ήταν πιο κοντά για συνεργείο, αλλά γύρισα πίσω και επέστρεψα κανονικά συντηρητικά στην αρχή, πετώντας χαμηλά μετά όταν βγήκα στο Κάστρο στον Α/Δ και το άφησα στο συνεργείο.
Το βασικό είναι ότι δεν μας άφησε, γιατί το Χάνι δεν άντεξε τον Κούλη και ήταν κλειστό.
Στην εγγύηση ήταν;
Με λούζει κρύος ιδρώτας..!!
-
ΝτιΕσΤζι κατάντησε... θα διαβάζει ο Άντυ και θα μας κοροϊδεύει
-
Κι όμως είμαι μεγάλος φαν της Citroen. Δεν μου χρειάζονται 2 αυτοκίνητα, αλλιώς το 2ο θα ήταν σίγουρα το C3 aircross.
Είναι πολύ αρχοντικές οι Γαλλιδούλες στο δρόμο και με εξαιρετικό design.
Γενικά θεωρώ ότι η Citroen είναι ξεχωριστή, με ιδιαίτερη προσωπικότητα και μοναδικότητα.Πρόσφατα όμως κοίταγα στο διαμορφωτή το C3 AC και συγχύστηκα. Πολύ ακριβό ρε παιδιά. Πως ακρίβυνε τόσο πολύ? Μπροστά του το Kamiq είναι ευκαιρία.
Το έχασε το vfm που είχε η Citroen, κρίμα, δεν θα της βγει σε καλό. -
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2018:
Πόσα χλμ ,πόσους μήνες και τι ποσότητες αντμπλου μέχρι τώρα;
27000+ , 8500 το πήρα πριν 11 μήνες.
Εχω βάλει 2 φορές αντιμπλού 10 στα 10000 χλμ και 12 στα 18-20000 χλμ. δεν θυμάμαι ακριβώς καθότι με 20000 χλμ σε 11 μήνες, είναι πυκνός ο χρόνος. -
Βλάβη κινητήρα.
Στην εγγύηση ήταν;
Στην εγγύηση ήταν και θα είναι για άλλα 3 χρόνια και 75000 χλμ ακόμα, όποιο συμπληρωθεί πρώτο.
-
Βλάβη κινητήρα.
Στην εγγύηση ήταν;
Στην εγγύηση ήταν και θα είναι για άλλα 3 χρόνια και 75000 χλμ ακόμα, όποιο συμπληρωθεί πρώτο.
Τα χλμ δλδ κριου
-
@andya3 said in Citroen C3 Aircross 2018:
Κι όμως είμαι μεγάλος φαν της Citroen. Δεν μου χρειάζονται 2 αυτοκίνητα, αλλιώς το 2ο θα ήταν σίγουρα το C3 aircross.
Είναι πολύ αρχοντικές οι Γαλλιδούλες στο δρόμο και με εξαιρετικό design.
Γενικά θεωρώ ότι η Citroen είναι ξεχωριστή, με ιδιαίτερη προσωπικότητα και μοναδικότητα.Πρόσφατα όμως κοίταγα στο διαμορφωτή το C3 AC και συγχύστηκα. Πολύ ακριβό ρε παιδιά. Πως ακρίβυνε τόσο πολύ? Μπροστά του το Kamiq είναι ευκαιρία.
Το έχασε το vfm που είχε η Citroen, κρίμα, δεν θα της βγει σε καλό.Το Κάμικ είναι ευκαιρία και πάντα ήταν πιο φτηνό.
Οντως ακρίβυνε πολύ το αιρκρος, ιδιαίτερα στις πλούσιες εκδόσεις και σε αυτόματα.
Το δικό μου είχε γύρω στα 24-25 και έπαιζε και 1000 έκπτωση και τώρα είναι στα 31.
Πολλά .
Τώρα γιατί ακρίβυνε δεν ξέρω.
Είχαμε πει ότι φαινόταν ότι η σιτροέν θα ήταν οικονομική πρόταση της στελλάντις στο επίπεδο φίατ.
Τελικά μάλλον θα είναι μία μάρκα με τις ιδιαιτερότητες της 100+ χρόνια ιστορίας της , γιατί βλέπουμε ότι η νέα 4, η νέα 4Χ, η 5Χ, είναι αξιόλογα, ενώ το φέις λίφτ του 5 αιρκρός ήταν πιο προχωρημένο από αυτό του ds7.
Και μάλλον θα είναι μαζί με την Όπελ, που θα διατηρήσει την γερμανικότητα της.
Προσωπικά δεν βλέπω λόγω ύπαρξης της ντιες, αντίθετα να ενσωματωθεί πάλι στην σιτροέν, αφού έχει λάντσια, άλφα, τζιπ και πεζώ να το παίζουν πιο πρίμιουμ.
-
Μέτρηση στην αντλία:
402 χλμ (μισό ντεπόζιτο)
Η διαίρεση βγάζει 5.27λτ στα εκατό μέσο όρο.
Όσο και η εφαρμογή:
-
Βλάβη κινητήρα.
Στην εγγύηση ήταν;
Ξέρεις εάν το νέο δοχείο που έβαλαν ήταν ίδιο με το πρώτο;
Το έχουν λύσει άραγε το πρόβλημα ή καθε τρεις και λίγο θα τρέχουμε για αντικατάσταση δοχείου αντμπλου;
Citroen C3 Aircross 2018