-
Για την καταναλωση πάντως, αν δεν την έχεις μετρήσει από γέμισμα σε γέμισμα, κράτα και μια (μεγάλη) επιφύλαξη γιατί τα trip computers της PSA είναι αρκετά αισιόδοξα...
-
Καλορίζικο Azan! Να σου χαρίζει πάντα χαμόγελα!
Εγώ πάντως με δύο PSA δεν έχω διαπιστώσει ποτέ διαφορά πάνω από 0,2λτ σε σχέση με τον υπολογιστή. Την λες και αμελητέα διαφορά. -
Όντως αυτή η διαφορά είναι αμελητέα. Στο δικό μου 308 (πρώτης γενιάς) η διαφορά ήταν σημαντική!
-
Στο 307 της γυναίκας μου κατω από λίτρο η διαφορά δεν έπεφτε...
-
Σε ενα που μπηκα σε εκθεση πάντως η στιβαροτητα και το ανοιξε κλεισε της πορτας μου εκαναν εντύπωση.
-
Απελπισία...
-
Σε ενα που μπηκα σε εκθεση πάντως η στιβαροτητα και το ανοιξε κλεισε της πορτας μου εκαναν εντύπωση.
έχεις απόλυτο δίκιο, σαν χρηματοκιβώτιο κλείνουν.
Για την καταναλωση πάντως, αν δεν την έχεις μετρήσει από γέμισμα σε γέμισμα, κράτα και μια (μεγάλη) επιφύλαξη γιατί τα trip computers της PSA είναι αρκετά αισιόδοξα
μια χαρά μετράνε τα citroen και στο c4 της γυναίκας μου η διαφορά με την αντλία είναι αμελητέα, οι δε καταναλώσεις αστείες
Απελπισία...
δεν ξέρω αν απευθύνεσαι στο πόστ μου, αν ναι εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς
-
Ο χρήστης Azan Gorde έγραψε:
Απελπισία...
δεν ξέρω αν απευθύνεσαι στο πόστ μου, αν ναι εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς
Τώρα σοβαρά θέλεις να σου εξηγήσει;
Είναι τόσο χιλιοειπωμενα αυτά τα ίδια και τα ίδια...πήγαινε σε όποιο νήμα θες και θα δεις κάθε δύο τρεις σελίδες τα ίδια και τα ίδια...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναφέρομαι στο ότι έχουμε 2018 και νομίζουμε ότι το γκντουμπ της πόρτας είναι δείγμα ποιότητας. Στο φόρουμ των 4Τ μάλιστα, όχι της Μαντάμ Φιγκαρώ...
-
Αυτο που ειπωθηκε πως η πεζο/σιτροεν πηρε το σασι απο την οπελ και για αυτο το λογο πλεον εχει μια στιβαρη αισθηση οδηγησης που προερχεται απο το πατωμα που χρησιμοποιειται, δεν ισχυει.
Ο ομιλος πσα παντα ειχε καλυτερα πατωματα και πιο στιβαρα με την εννοια που την αναφερει το πλατυ κοινο.
Ενω η οπελ παντα ειχε υποδεεστερα πατωματα και σε ποιοτητα και σε δεσιματα με μικροτερες στατικες στρεπτικες ακαμψιες κτλ.Αν καποιος αρεσκεται στα διπολα τοτε αντιπαλος της πσα στο τομεα των πατωματων ηταν μονο το φαου βε γκρουπ και οχι η οπελ. Απλα η οπελ κερδιζε αιγλη και φημη στο πλατυ κοινο ως γερμανικα πλαισια, λογω της κοινης καταγωγης με τα φαου βε.
Τι ειχε καλο η οπελ στα περισσοτερα μοντελα της;
Οσο και αν φαινεται παραξενο (σε μια συγκριση με γαλλικα αυτοκινητα), ειχε πολυ καλα δεσιματα της αναρτησης με το αμαξωμα οπως για παραδειγμα το υποπλαισιο και οι βασεις της αναρτησης, με αποτελεσμα να φιλτραρει πολυ καλα τις λακουβες και τις δονησεις που προκαλουνται απο αυτες, δινοντας ετσι με αυτον τον τροπο την ψευδαισθηση ενος πατωματος γρανιτη.Το αιρκροςς εχει πατωμα που προερχεται απο το 206 του οποιου το πατωμα εχει στοιχεια της προηγουμενης πλατφορμας των 106-σαξο.
Εχει βελτιωθει πολλες φορες απο τοτε, αλλα ειναι πλεον παλαιο και καπως βαρυ.
Η πσα μαλιστα θελει στις πλατφορμες που θα στηριζονται τα μοντελα της να προσθεσει και μια ειδικη κολλα αναμεσα στα μερη του αμαξωματος ελαχιστοποιοντας τα πρεσσαρισματα και τις εξτρα ενισχυσεις, μηπως και ριξει το βαρος αλλα και να αυξησει επιπλεον αυτην την αισθηση στιβαροτητας. Τελικα δεν το εχει κανει ακομα, παρα το παρουσιασε στο πρωτοτυπο κακτους φειςλιφτ στο πλαισιο του προγραμματος εξελιξης της νεας αναρτησης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αναφέρομαι στο ότι έχουμε 2018 και νομίζουμε ότι το γκντουμπ της πόρτας είναι δείγμα ποιότητας. Στο φόρουμ των 4Τ μάλιστα, όχι της Μαντάμ Φιγκαρώ...Γιατί σου κάνει εντύπωση; το φόρουμ ακολουθεί την ποιοτική πορεία του περιοδικού. Πιθανόν στης Μαντάμ Φιγκαρώ να διαβάσεις λιγότερα στερεότυπα…
Σύγκρινε τι γραφόταν εδώ πριν π.χ. 10 χρόνια και τι τώρα και θα απορείς λιγότερο...
Και για το θέμα της πόρτας και της ποιότητας υπάρχει το σχετικό άρθρο του Setright: http://library.techlink.gr/2t/article.asp?mag=3&issue=260&article=6480Μπορείς να βρεις τέτοια άρθρα, απόψεις, αρθρογράφους τώρα στο περιοδικό; Ανάλογα θα γράφονται και εδώ
-
Εντάξει και το άρθρο αυτό παίρνει πολύ νερό στο κρασί του μην μασάτε...όσο για το υδραυλικό ή ακόμα καλύτερα το πνευματικό κλείσιμο των πορτών που γράφει τι να πω ...ξέρει άραγε ο φωστηρας που τα γραφει πόσο θα ανέβασε το κόστος αγοράς ένα πνευματικό σύστημα; το κόστος συντήρησης; Τις βλάβες του ; Ότι να ναι γράφει και φωστήρας που έχετε για ευαγγελιο
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει και το άρθρο αυτό παίρνει πολύ νερό στο κρασί του μην μασάτε...όσο για το υδραυλικό ή ακόμα καλύτερα το πνευματικό κλείσιμο των πορτών που γράφει τι να πω ...ξέρει άραγε ο φωστηρας που τα γραφει πόσο θα ανέβασε το κόστος αγοράς ένα πνευματικό σύστημα; το κόστος συντήρησης; Τις βλάβες του ; Ότι να ναι γράφει και φωστήρας που έχετε για ευαγγελιοΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O καθένας καταλαβαίνει ότι μπορεί ή οτι επιλέγει από κάθε άρθρο, ειδικά από τα άρθρα γνώμης και προσωπικών απόψεων.
Βρες άρθρα αυτού που αποκαλείς φωστήρα (δεν ζει πλέον) ειδικά στα αγγλικά (αρθρογραφία Car 1987-1993) και θα δεις διαφορετικά πολλές όψεις της αυτοκίνησης και όχι μόνο.
Εκτός εάν τα ξέρεις όλα, οπότε μην μασάς και κάνεις τον κόπο δεν χρειάζεσαι ευαγγέλια. -
Ποιοτητα, σημαινει η απορριψη του αντιπαλου προιοντος ως κοστος ευκαιριας.
Οι λογοι που γινεται η απορριψη εντοπιζονται μεσω των ερευνων του μαρκετινγκ για την ιδιοσυγκρασια των καταναλωτων. Κοινωνικοι, προσωπικοι, συναισθηματικοι, οικογενειακοι παργοντες επηρεαζουν την τελικη επιλογη κτλ.
Δηλαδη, οι νομισματικες μοναδες ( ετσι τις λενε οι περι των οικονομικων σπουδαγμενοι, οι αλλοι το λενε, παραδακι, μπιμπικινια, λυπητερη, δεν εχω μανα μου, κτλ) που θυσιαζει ο καταναλωτης απο αλλες δραστηριοτητες και προιοντα που θα προεφερε στην οικογενεια του, προκειμενου να προχωρησει σε επιλογη ενος αυτοκινητου, ειναι η ποιοτητα που αυτος εντοπιζει και τον ενδιαφερει.
Ποιοτητα και γιουτιλιτυ (και αυτο παλι ετσι το λενε οι περι των οικονομικων) ειναι σχεδον ταυτοσημες εννοιες.
Αν του αρεσει ο γδουπος της πορτας και η ηχομονωση, τοτε ναι αυτο ειναι ποιοτητα και του δινει περισσοτερα γιουτιλιτυ απο τα αλλα.
Αν τον ενδιαφερει το πλαισιο γρανιτης, αλλα αδιαφορει για την πορτα, τοτε αυτο ειναι ποιοτητα.Υπαρχουν ανα περιοδους αυτοκινητα που στις περισσοτερες ανα τομεις ποιοτητες, προσφερουν αυτο που θελει το καθε καταναλωτικο κοινο με τις προτεραιοτητες -γιουτιλιτυ που ψαχνει και ετσι πολλες φορες χτυπουν την πρωτη θεση στις πωλησεις.
Αυτο οπως καταλαβαινει κανεις επιτυγχανεται απο εμπειρα και ταλαντουχα στελεχη της ερευνας του μαρκετινγκ με μαθηματικους αλγορυθμους κτλ. Αυτο σημαινει μαρκετινγκ και οχι η καραμελα που λεει το πλατυ κοινο πως αυτα ειναι μαρκετιστικα κολπα.
Τα μαρκετιστικα κολπα ονομαζεται προωθηση προιοντος και ειναι υποκατηγορια του μαρκετινγκ και πολλες φορες αναποτελεσματικο.Εν ολιγοις, περι ορεξεως.
-
Πω πω προσκυνώ Lap!
Ειδικά για το προηγούμενο post σου για την διαφορά μεταξύ των παλαιωτερων Opel και Peugeot δεν θα μπορούσε κάποιος να το εξηγήσει καλύτερα!!!
Ωραία γδουπ και αίσθηση στιβαρότητας από το Opel , πιο θορυβώδες στις λακούβες και στην κύλιση το Peugeot , αλλά ...μόλις ανέβαιναν τα χιλιόμετρα μέσα στην στροφή τα Opel ήταν σχεδόν επικίνδυνα σε σχέση με τα αντίστοιχα Peugeot αλλά και Citroen που παρόλο που ήταν πιο μαλακά επισης δεν είχαν αυτή την αίσθηση στιβαρότητας που σου έδιναν τα Γερμανικά.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... ase-ta-100
-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... ase-ta-100
-
Στανταρ πλεον το αυτόματο φρενάρισμα με μια αύξηση περιπου 200€. Τώρα παιζει ή ατοκο ή έκπτωση 1000€ για μετρητοίς εως 14/8.
-
1,5 μήνα μετά την αγορά του έχοντας 2200 χλμ μόνο θετικά έχω να πω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το ροπάτο μοτέρ του (1,6 120 ps) ταξιδεύει άνετα τόσο σε ασφάλτινες όσο και σε εκτός δρόμου σε λογικά πλαίσια διαδρομές. Η κατανάλωση όσο στρώνει το μοτέρ παίρνει την κατιούσα, η άνεση που προσφέρει συνώνυμη με την citroen ενώ οι χώροι είναι ένα απο τα ισχυρά του σημεία. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου
-
Καλά χιλιόμετρα! Να σου χαρίζει πάντα χαμόγελα! Αυτή η ζάντα είναι πανέμορφη!
Citroen C3 Aircross 2018