-
Διαδρομη καλυτερα να μην κανεις..να σαι στο ρελαντι. Χρονο θελει καμια ωρα και για τα 2 μαζί ναι..
-
@piliourits ίδιο χρώμα έχουμε! Great minds think alike! Ωραίο αυτό το σκούρο γκρι της PSA, και στα υπόλοιπα πηγαίνει καλά (κ στο C5/3008)
-
Στο γαλλικό φόρουμ λένε ότι κάνουν διαδρομές , όταν κάνουν τις αναβαθμίσεις .
-
Και εγώ διαδρομές κάνω. Να κάτσει 1-2 ώρες το αυτοκίνητο σε στάση;
-
Εντάξει καλό το χρώμα , αλλά αν αγόραζα καινούργιο θα προτιμούσα αντί να δώσω τα 450 για το χρώμα , να τα έδινα για να πάρω την πλούσια έκδοση σε άσπρο με μαύρη οροφή .
Τελικά εμείς οι μηχανικοί έχουμε ίδιο τρόπο σκέψης... Κι εγώ επειδή πάντα είχα ένα σφιχτό προϋπολογισμό, πάντα προτιμούσα να δώσω κάποια λεφτά παραπάνω για καλύτερο εξοπλισμό (που θα χαίρομαι κάθε μέρα οδηγώντας) παρά για μεταλλικό χρώμα (που θα το χαίρομαι για 5 δευτερόλεπτα, μπαίνοντας ή βγαίνοντας από το αμάξι).
-
Ανθρωποι της πράξης είμαστε Χάρη ...
-
Ούτε εγώ έχω πληρώσει ποτέ εξτρά για χρώμα, και γενικά μπιχλιμπίδια. Μόνο το ESP και 4κινηση είχα χρυσοπληρώσει στο προ-προηγούμενο αμάξι.
-
Α σουπερ..τους χαρτες εν κινήσει τους εκανα..
Στο firmware το χα ακινητο!! Ευχαριστώ πολυ!!
-
Πάει και αυτός ο κύκλος. Τελείωσε. Πουλήθηκε το Aircross με συνοπτικότατες διαδικασίες. Άμεσα θα το πάρουν.
Από Σαββάτο είχε δεσμευτεί από ενδιαφερόμενο, χθες test drive, χθες πώληση... Τέλος κύριοι...
-
Άντε με το καλό!
Σε αυτή την τιμή και κατάσταση λογικό να φύγει τόσο γρήγορα....και πολύ άργησε!!
-
Άντε φίλε γιατί είχα αγχωθεί λόγω της κατάστασης με την πανδημία ότι μπορεί να έμενε στο ράφι.
Και θα έμενε σίγουρα στο ράφι αν προσπαθούσα να το πουλήσω μόνος μου.
Και μετά θα είχα άλλα μπερδέματα.
-
Πηρες ομως λιγοτερα χρηματα απο την πωληση, σε σχεση με οσα συμφωνησατε αρχικα? Γιατι βλεπω τα δινουν -500€ λογω BF
-
Άντε φίλε γιατί είχα αγχωθεί λόγω της κατάστασης με την πανδημία ότι μπορεί να έμενε στο ράφι.
Αποκλείεται, απλά μόνος σου μπορεί να έκανες 1-2 εβδομάδες περισσότερο. Το αυτοκίνητο είναι πολύ εμπορικό και σε αυτή την κατάσταση θα έφευγε άμεσα. Απλά με την spot το έκανες πιο εύκολα και γρήγορα. Δεν είναι από τα αυτοκίνητα που μένουν απούλητα.
-
Πάει και αυτός ο κύκλος. Τελείωσε. Πουλήθηκε το Aircross με συνοπτικότατες διαδικασίες. Άμεσα θα το πάρουν.
Από Σαββάτο είχε δεσμευτεί από ενδιαφερόμενο, χθες test drive, χθες πώληση... Τέλος κύριοι...
Άντε να το χαρεί ο επόμενος ! Να σου κάνει και χώρο στην πυλωτή για το καινούριο !
Αν επιτρέπεται η spot a wheel χρεώνει προμήθεια στάνταρ ή με ποσοστό?
-
Storm wrote:
Αποκλείεται, απλά μόνος σου μπορεί να έκανες 1-2 εβδομάδες περισσότερο. Το αυτοκίνητο είναι πολύ εμπορικό και σε αυτή την κατάσταση θα έφευγε άμεσα. Απλά με την spot το έκανες πιο εύκολα και γρήγορα. Δεν είναι από τα αυτοκίνητα που μένουν απούλητα.
Εν' μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας αυτοκινήτων; Αμφιβάλλω.
Ποιος ιδιώτης θα σηκωνόταν από τον καναπέ του να έρθει να δει το αυτοκίνητο; Με τι δικαιολογία θα έβγαινε από το σπίτι του;
Εδώ σε κανονική περίοδο δεν έχω καταφέρει να πουλήσω αυτοκίνητα αντίστοιχης κατάστασης με δική μου αγγελία.
Θα πουλούσα το Aircross μόνος μου; Αποκλείεται.
-
Αν επιτρέπεται η spot a wheel χρεώνει προμήθεια στάνταρ ή με ποσοστό?
Σε παίρνουν τηλέφωνο εφόσον τους ενδιαφέρει το αυτοκίνητο και σου λένε για το κέρδος τους, το πόσο θα βγει για πούλημα, πόσα εσύ θα βάλεις στην τσέπη κλπ... Αν σε ενδιαφέρει η πρόταση σου στέλνουν email συμφωνίας. Αυτό.
-
Εν' μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας αυτοκινήτων; Αμφιβάλλω.
Ποιος ιδιώτης θα σηκωνόταν από τον καναπέ του να έρθει να δει το αυτοκίνητο; Με τι δικαιολογία θα έβγαινε από το σπίτι του;
Θα πουλούσα το Aircross μόνος μου; Αποκλείεται.
Άνετα θα το πουλούσες. Κωδικός 2, κυκλοφορεί άπειρος κόσμος, δεν έχει καμια σχέση αυτή η καραντίνα με την άλλη, ΟΛΟΙ έξω είναι!! Σε αυτήν εδώ πολλές φορές ούτε ταυτότητα δεν ελέγχει η αστυνομία!
Εδώ εγώ πούλησα το Panda στην προηγούμενη καραντίνα.Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε...αχαχα! Πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα ώς ιδιώτης θα το πούλαγες άνετα σε 1 με 2 εβδομάδες το πολύ. Η Spot φυσικά το πούλησε πιο εύκολα και γρήγορα.
-
Εγώ με υποθέσεις δεν γράφω. Γράφω με περιστατικά. Τα περιστατικά ενδιαφέροντος έδειξαν ότι κανείς δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο να μεταβεί σε άλλες περιοχές για να δει αυτοκίνητο. Ούτε καν ραντεβού σε συνεργείο.
Και επίσης ότι όλοι θέλουν να το πάρουν τσάμπα το αυτοκίνητο επειδή ίσως 'το αφεντικό τρελάθηκε' και χαρίζει αυτοκίνητα.
Μην ξεχνάς ότι και εδώ είχα βάλει αγγελία.
-
Μην ξεχνάς ότι και εδώ είχα βάλει αγγελία.
Εδώ ρε συ η αγγελία είναι σαν να μην υπάρχει, υπάρχει ελάχιστο ενδιαφέρον και ελάχιστος κόσμος συγκριτικά με το car. Εαν εδώ δουν την αγγελία 50 άτομα στο car θα την δούν 1.000. Μόνο από στόμα σε στόμα. Εκτός εαν πέσεις στην περίπτωση που κάποιος ψάχνει αυτό το αυτοκίνητο. Από εδώ μέσα είχα πουλήσει το 2007 την 325ti που είχα, άλλες εποχές όμως.
-
εεε Storm.. αν είχα εγώ το αμάξι σου θα το είχα πουλήσει max σε μια βδομαδούλα, συμφωνώ με Φάνη σε όσα λέει. Την φέρνεις λίγο την καταστροφή έτσι να σε πειράξουμε και λιγουλάκι . Ευχάριστα νέα,πάμε για άλλα . Καλώς να σου έρθει ο Λέοντας!
Citroen C3 Aircross 2018