-
Ίσως λες για μένα που έγραφα για ένα Fiesta μεταχειρισμένο που σκέφτομαι.
Όντως ψάχνουμε αλλά για το aircross με φρενάρουν τα φώτα αλογόνου και η τραγική (για μένα) εργονομία της οθόνης...
Επίσης PSA θα έπαιρνα μόνο αυτόματο.
-
Ίσως λες για μένα που έγραφα για ένα Fiesta μεταχειρισμένο που σκέφτομαι.
Όντως ψάχνουμε αλλά για το aircross με φρενάρουν τα φώτα αλογόνου και η τραγική (για μένα) εργονομία της οθόνης...
Επίσης PSA θα έπαιρνα μόνο αυτόματο.
Ναι! Για σένα έλεγα! Το αυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο και κάνει 14.950 στην αγγελία της Spot a Wheel, έχει πολύ καλές επιδόσεις κ θα σε πάει άνετα, περισσότερο από το Active, εκεί που θέλετε να πάτε για μπανάκι. Για να πάρεις full led θα πρέπει να πας σε καινούργιο, όχι B suv λογικά, και πολύ ακριβότερο. To Fiesta είναι full led;
Είναι άνετο κ ωραίο αυτοκινητάκι, καμία σχέση με Fiesta, αλλά οι χώροι του μέσα είναι σαν ενάμιση Fiesta και αποσκευές για 7ημερο καμπίνγκ άνετα για ένα ζευγάρι, ή αν κ 3μελη οικογένεια.
Η εργονομία της οθόνης δεν είναι πολύ καλή, αλήθεια είναι αυτό, πολύ χαμηλά τοποθετημένη και μάλλον με παλιό επεξεργαστή αφού νομίζω έχει περισσότερο lag από νέες υλοποιήσεις αλλά στην κατηγορία του (entry level b suv με μεγάλους χώρους) θα κάνεις κάποιους συνδιασμούς.
Αυτόματο, περισσότερο ακριβό, δηλαδή πας για Opel Mokka;!
Το καινούργιο Ecosport Active το είδες;!
-
Αυτόματο νέο Μόκκα με φούλ λέντ κλπ , πάμε 10000 παραπάνω από το αμάξι του Στόρμ...
-
Το Fiesta που κοιτάω ναι είναι full led ναι. Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο όντως θα μας πάει πιο άνετα σε χωματόδρομο το C3.
Από χώρους σίγουρα έχει μεγαλύτερους αλλά δεν είναι τεράστια προτεραιότητά μου. Η τιμή είναι ίδια.
Ουσιαστικά SUV-οειδές θα διάλεγα μόνο αν είχε 4κίνηση.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει 200€ διαφορά στην τιμή. Και τα 2 SpotAWheel δεν είναι;
Στο car.gr η τιμή είναι με έκπτωση 200e αν γίνει ασφάλιση στην Anytime.
-
-
Έχει το πιο όμορφο χρώμα πάντως του Storm κατά τη γνώμη μου
-
Dublin αφορά μάλλον τις αγγελίες της spotawheel στο car.gr. Στην ουσία σου πληρώνει την ασφάλιση για ένα έτος.
Παρόλο αυτά ξέρω ότι έχουν και άλλα πακέτα 'δώρων'.
Πάντως ο μηχανικός της Spotmechanic το έψαξε το αυτοκίνητο μέχρι αηδίας. Το ανέβασε και σε μπάρες. Τίποτα δεν άφησε. 90 λεπτά το έψαχνε...και μετά το έκανε και test drive... Φυσικά ο άνθρωπος από την αρχή είχε καταλάβει ότι είναι καινούριο, αλλά ακολούθησε όλη την διαδικασία ελέγχου.
-
Dublin αφορά μάλλον τις αγγελίες της spotawheel στο car.gr. Στην ουσία σου πληρώνει την ασφάλιση για ένα έτος.
Παρόλο αυτά ξέρω ότι έχουν και άλλα πακέτα 'δώρων'.
Πάντως ο μηχανικός της Spotmechanic το έψαξε το αυτοκίνητο έχρι αηδίας. Το ανέβασε και σε μπάρες. Τίποτα δεν άφησε. 90 λεπτά το έψαχνε...και μετά το έκανε και test drive... Φυσικά ο άνθρωπος από την αρχή είχε καταλάβει ότι είναι καινούριο, αλλά ακολούθησε όλη την διαδικασία ελέγχου.
ναι ξέρω, έχω πουλήσει και εγώ στη SpotAwheel, 2 ώρες με 'ταλαιπώρησαν' αλλά το εκτίμησα πάρα πολύ! γι' αυτό λέω θετικά σχόλια για την εταιρία όπως έχετε διαβάσει. και οι δοσοληψίες αμεσότατες και ξεκαθαρότατες, τίποτα, όλα ξεκάθαρα και άμεσα.
-
Ελπίζοντας να βρεθεί κάποιος από εδώ να το πάρει , να κάνω ένα γρήγορο ρεβιού , μια και πλησιάζω τα 20000 χλμ στην κατοχή μου .Βασικά 18000 έχω κάνει και 33000 συνολικά , αλλά με το κλείσιμο , θα αργήσω λίγο να φτάσω τα 20000 .
Εμένα το αμαξάκι με έχει βολέψει πάρα πολύ .
Αρχικά μετά από 22 χρόνια που είχα αμάξια μακρύτερα των 4,55 μέτρων , κατέβηκα στα 4,15 και χωράω σχεδόν παντού μέσα στην πόλη .
Το αυτόματο είναι εξαιρετικό . Η κατανάλωση παραμένει εκεί γύρω στα 7,5 λίτρα και στο ταξίδι βλέπω εύκολα 1 λίτρο παρακάτω
Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή . Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη . Οπως και η ηχομόνωση από τα Μ+S λάστιχα .
Βέβαια την συγκρίνω με την 5 μου , που στα 11,5 χρόνια της δεν έτριζε τίποτα μέσα . Για την κατηγορία του έχει καλή ποιότητα κατασκευής .
Οι ποτηροθήκες δεν με ενδιαφέρουν , την οθόνη την βολεύτηκα γρήγορα , το μόνο που ενοχλεί , που δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο στο νάβι και δεν μπορείς να δώσεις φωνητικές εντολές στα ελληνικά , για πλοήγηση ή τηλέφωνο .
Τα φώτα , αν και από το 2004 έχω ξένον φώτα στα αμάξια μου , εδώ τα αλογόνου , είναι καλά για αλογόνου .
Ο κλιματισμός στην ψύξη εξαιρετικός , για την θέρμανση το ψάχνω τώρα γιατί δεν βοηθάει ο καιρός .
Το χρώμα του είναι ωραίο έτσι για να το δει και ολοκληρωμένο ο Μάστορας με την διχρωμία της shine έκδοσης .
-
Φέρνει ζαλάδες τελικά, όπως ειπώθηκε;;;;;
-
Στους άλλους που με ακολουθούν...
-
Όντως πολύ όμορφο και το δικό σου criuser και η διχρωμία του δίνει κι άλλο στο σύνολο . Θυμάμαι που το ψάχναμε το aircross μια εποχή για τον αδερφό μου και το sable μας άρεσε πιο πολύ από όλα.
Γενικά θεωρώ το χρώμα από τα σημαντικότερα. extra στα αυτοκίνητα..
-
Εντάξει καλό το χρώμα , αλλά αν αγόραζα καινούργιο θα προτιμούσα αντί να δώσω τα 450 για το χρώμα , να τα έδινα για να πάρω την πλούσια έκδοση σε άσπρο με μαύρη οροφή .
Αλλά προφανώς είναι καλύτερα να έχεις και μεταλλικό .
-
Αν και περίμενα να το δω από κοντά πρώτα, να βάλω κι εγώ το δικό μου, γιατί ζήλεψα
-
Αντε δες το από κοντά , γιατί έχουμε ζηλέψει και εμείς ...
Εκτός αν θέλεις να σου στείλουμε του Στόρμ εκεί στην Αραβία...
-
Με αναβαθμιση σε firmware και χαρτες εχει κανονικα ελληνιμα στο navi..στις εντολες τιε φωνητικές ακομα τιποτα.
-
Ηρθαν στο my citroen οι αναβαθμίσεις , αλλά δεν τις έχω περάσει ακόμα .
-
Και στο mycitroen ειναι κανα χρονο πισω..σκεψου σε αναβάθμιση τελος του 2019 μπηκαν τα ελληνικα..αμα θες σου στελνω τα λινκ χαρτων και firmware.
-
Το είδα που το έκαναν στο σιτροέν κλάμπ .
Απλά θέλω να βρω χρόνο και διαδρομή για να κάνω τις διαδικασίες .
Citroen C3 Aircross 2018